Jelenleg 65 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 15 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 8 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 8 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 21 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Blog: Egy lelkes (?) superunicum útja

8 éve 7 hónapja #230180 Írta: Vintagemike
Megválaszolva: Vintagemike
Köszi, ez tök hasznos! :thx2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #230461 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
*** T8 Premium Tierlist ***

Egy másik bejegyzés részeként gondolkoztam rajta, de ismét a körülményekre tekintettel osztom meg hamarabb. Aztán legalább tudok rá utalni. Vagy ilyesmi. Nincs óriás játéktapasztalatom, de elég aktívan tájékozódom, így alakult nálam ez a nem kőbevésett, pénzszerzést és játszhatóságot is prioritásként kezelő lista:

Tier 0: Skorpion G

Tier1: Patriot, FCM

Tier2: Liberte, CDC, Mutz, STA2, Revalorise

Tier3+: a többi

Skorpion G
Legfontosabb szempontunk az ágyú, mobilitásnak örülünk, ráadásul egy játszható TD? A külön sort mégis az indokolja, hogy úgy képzelem, itt fogja megtalálni a legtöbb játékos a hozzávetőleges számítását. Átlagos, kevésbé átlagos, passzív, kevésbé passzív. Vagy lehet, inkább az indokolja, hogy a tulajoknak talán kevésbé gyilkolja a lelkét a T10 sorsolás.

Pénzt mindenképpen hozni fog. Popularitása ellenére képes tartani egy 51,2% globális nyerési százalékot is (mindössze 1250 WN8 mellé).

Persze megvannak a maga problémái. Kívánja a tapasztalt legénységet, nerfelik a T10 párját... tudomisén, próbáljunk meg ne a hibákra koncentrálni mindenhol.

FCM
Legjobb prefmm premium, sosem hallottam mást. Haladó játékosoknak kényelmet hozó választás.

Liberte
Tier 1,5? Patriot beszámolónál jeleztem, hogy nekem miért esik lentebb, amellett konkurál az FCM-mel egy egyébként sem túl közkedvelt ágon.

Meds
Ágyú, mobilitás. De gondolom, hogy tapasztalatlanabb játékosok jobban boldogulhatnak valamelyik mostanában megerősített heavy-vel.

Nyilván igaz marad, hogy mindenki mást és mást tud kihozni ezekből a tankokból, de ez a kiindulópontom.

Magam részéről, én is szívesen játszanék Skorpionnal, de nem találtam meg azt a zsebemet, amiben a pénz arra, hogy egyedüli német tankként beálljon a garázsba. Nagyon nézegettem a 112-őt legutóbb, hogy legyen valami külön a kínai nehezekhez, legyen nekem is különleges matchmaking, de elengedtem azt is. Aztán a Revalorise egy igazán furcsa szerzet, néha rábambulok.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, dobilaci, Sics, Tomat, 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 7 hónapja #230464 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Skorpion G-ben nekem az is tetszik, hogy ket kulonbozo jatekstilusra is alkalmas.

1.: periszkop+toltesgyorsito+celzasgyorsito (vagy optika esetleg alcahalo)

2.: optika + toltesgyorsito + celzasgyorsito + kola

Elso esetben klasszikus TD szerepkor, latohatar szelerol utjuk oket, az agyu eleg pontos hozza, az atutes mindenre eleg. A nagy alfa meg X-es tankok ellen is eleg elrettento.

Masodik esetben mehetunk kozelebb, akar kozvetlenul a heavykkel egyutt. Ez utobbi nagyon kockazatos es okos jatekot igenyel. Sokszor kell snapshotolni ezert ehhez a stilushoz mindenkeppen kell a celzasgyorsito (+kola).

Csataim nagy reszet az 1-es pontban leirt stilusban jatszottam, aztan nezegettem streameket, hogy a legjobbak hogy hasznaljak es Orzanel jatekstilusa nagyon megtetszett, azota atszereltem en is a 2. setupra es rakerult a 2. gm is a csore.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #230512 Írta: Ba_nshee
@dobilaci

Ilyesmire gondoltam én is passzívabb, agresszívabb alatt. Említettem is itt valamikor, hogy öröm nézni, ahogy Orzanel beviszi Skorpiont/Grillét a városba brawlozni kicsit. :) A gun megvan, alfa megvan, a többi meg nem is számít olyan sokat, ha elég ügyes valaki.

Irigykedem, de azért grat a másodikhoz! shaking

8 éve 7 hónapja - 8 éve 5 hónapja #230968 Írta: Ba_nshee
*** Replayelemzés ***
* Erlenberg támadása *

Erlenberg az egyik, ha nem a legeredményesebb pályám. A T-54 két csillag sem lett volna meg ennyire hamar, ha kevesebbszer kapom. Van egy elméletem az assault módhoz.

Alapvetően, a támadók előnye a védőkkel szemben, hogy valamelyik oldalon váratlan túlerővel tudnak harcolni, de mit lehet ezzel kezdeni a gyakorlatban? Mars is beszélt a pályáról, az ő alapvetése, hogy jobb oldalt van a bázis, baromi nehéz a híd felől áttörni, hát mi a fenének nem próbáljuk megnyerni eleve azt a felet, ahol az objective van? Teljesen ésszerű. Valóban rengeteg meccs bukik el kisebb és nagyobb létszámfölénnyel is a második rohamnál. Két problémám van mégis ezzel. Az egyik, hogy bár engem nem aggasztana különösebben, ha ténylegesen megtolnánk a dombokat, de erről a csapatot lényegében sosem fogjuk meggyőzni. Másrészről, egyszerűen a vár az erősebb, jobban játszható oldalunk.

Ezért én onnan érvelnék, hogy használjuk ki a nyugat előnyét, így azt is, hogy általában szívesebben indulnak oda a játékosok, nyerjük meg, amit meg lehet nyerni, de aztán ne erőltessük feltétlen azt a hidat. Nem öt perc van foglalni. Leglassabbak maradhatnak, amikor már több irányba kell figyelnie a védekezőknek, akkor már egyébként is felerősödik a pozíció, de mással merjünk megfordulni akár, merjük játszani a stratégiai játékot. A hátraarcnak az egyik legnagyobb hozadéka, hogy az ellenfélnél mindig van pár ... vállalkozókedvű, aki úgy gondolja, hogy jó ötlet a támadók hátába kerülni - velük tovább növelhetjük az előnyünket.
Ilyenkor a keleti dombokat már nem szokták rendesen védeni, olcsón megszerezhetőek a győzelemmel együtt.

Ehhez nem a legjobb példák, de ez a két ideköthető visszajátszásom raktam félre. Példa jó játékra, és kvázi rossza is régebbről.

Figyelem: Spoiler!

Nem tudom, hogy mennyire fogadtok szívesen ilyen gondolatokat, érdeklődve kattintotok e már visszajátszásokra vagy sem. Ma volt egy elég vérpezsdítő Steppes köröm, az még valószínűleg érkezik, aztán meglátjuk.

hfhf

szerk. (egy hónappal a poszt után):

E6 a moneyspot, az oldalak eldőlése után többnyire érdemes megpróbálni játszani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, tiger, Sics, Tomat, dotty, 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #230974 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
En momentan orulok minden elemzesnek, Erlenberg momentan az a map amit szivesen jatszok, foleg tamadasban HT-vel a varbol le a domb melle es onnan tornyozva, foleg ha magad mogott tudhatod a dombrol a TD-k fedezetet. Viszont ugyan ez vedekezesben nem mukodik nekem, arti fedezek nincs, a TD-k belonek szembol, meg csak nem is latod oket. Ha lent vagyok a vizpartrol nincs azaz agyu sujedes, h tornyozva erdemben tudj loni, tehat inkabb oda sem megy3k inkabb a folyoprtrol v a hazak kozul igyekszem vedekezni, eredmenyesebbnek tartom mert a tamadonak fedezek nelkul kell eljonnie a folyoig.
Viszont vannak pajak ahol adott tankokkal nem talalom a helyem. Minden keppen erdekel adott helyzeteket ki, hogyan old meg. Az pedig foleg ha nem csak a full topp csatakat lathatok.
En kivancsian varom a tovabbiakat.
Udv.

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #230980 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Kösz a gondolatokat, jöhetnek!

Én személy szerint kötöm magam Mars véleményéhez, mert saját szerény taktikai ismereteim alapján én is az ésszerűt szeretem követni. Én a visszaszámlálás alatt erről mindig igyekszem meggyőzni a csapatot, kitartóan, kevés sikerrel, az esetek többségében jó ha a csapat fele megy erre az oldalra.
A csapat zöme ösztönösen a kastélyt választja, mert ahogy mondod, az az erősebb, csak a baj az, hogy a zöme a jól védhető vagy épp arty safe romokat látja ott, és aztán nem is mozdul ki agyban ebből a sémából. Márpedig ha azt az oldalt nem pucolod ki aggresszíven, akkor végképp minden előny elvész.

Ezzel együtt persze, amikor látom, hogy a csapatból 10-en a kastélyhoz mennek, én is beadom a derekam. Meg ilyenkor ráírok a másik négyre is, hogy hagyják a fenébe, menjen akkor mindenki a másik oldalra, mert a védekezők le fogják nyomni a zászló oldalán lévő dombokat ilyen felhozatal mellett.

Ilyenkor megyek a kastélyhoz, igyekszem minél több dámázst kiosztani, és közben számolgatok, próbálom megsaccolni, hogy mikor érhetnek a túloldalról mögénk a "védekezők". Igyekszem jól időzítve átmozdulni, mert szerencsére ilyenkor az ellenfél bátor rohamozói általában igen meggondolatlanok, és elviszi őket a lelkesedés. Én meg abban bízok, hogy az rng velem van, és egy-két tankjuknak elviszem a láncát vagy az ammo rack-jét, hátha kiegyenlítem az esélyeket... Aztán lesz ami, lesz...

Maradván a bázis oldali támadásnál, az én elméletem az, hogy nem szabad a bázis oldalon támadó erők egészét a kilences-nullás oszlopban tolni. Jó, hull down tankok kellenek ide, felvenni az ellenfél tűzét, és figyelmét, de mozgékonyabb tankokkal szerintem a domb nyugati nyergén és alatta a rom házak között kell felsunnyogni. Erről az oldalról elég jól meg lehet lepni a domb teteji épület árnyékában védekezőket, át lehet lövöldözni a pálya széli spotterek által kedvelt dombon nézelődőkre (persze lövést is lehet onnan kapni), illetve egy spotter aggresszíven fel tud húzódni akár az ellenfél alá, ha vannak akik fedezik, és tud egy spotot nyomni a hátsó sorokban meghúzodó arty-kra , vagy a TD-k által kedvelt nyergen kempelőkre. Ha arty is van a csapatban, akkor ez el tudja dönteni a csatát.

Ezzel együtt az "Erlenberg assault" tipikusan az, amit én csak szakaszban szeretek igazán. Hármas szakaszban már meg lehet valósítani taktikailag fontos mozgásokat és fókuszt. Anélkül tényleg marad az, hogy mész a lemming train-nel a kastély oldalára, és onnan próbálod meg kihozni a legtöbbet, de ettől kezdve már nem annyira a taktikában bízhatsz, hanem hogy az ellenfél türelmetlen, és hibázik. Tömegesen...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AntTheZ

8 éve 7 hónapja #230983 Írta: AntTheZ
Ez nagyon jo taktikai oktato anyag akar minde mapral irhatnalirhatnal. Aztan csak sulykolni kellene ertetlen fejunkbe, hatha osszeszedettebb csatak alakulnanak ki. Sot egy-egy sikeresebb szakasz kort narratorozva magyarazva videon is elerhetove tenni, esetlegegertenenk,h adott helyzetben mi miert tortenik. Talan en is elmozdulnek holtpontomrol.
.

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #230984 Írta: Ba_nshee
@AntTheZ

Védekezés, megfestettem!

Védekezők előnye pedig nyilván az, hogy muszáj feléjük haladnia az ellenfélnek. Amit hallottam a nyugati oldalról, hogy a sárga vonalaknál szépen lehet visszafelé kite-olni (lő-mozog, lő-mozog). Tapasztalatom is az, hogy itt lévő heavyket már csak a bekerítő túlerő szokta felőrölni.

Legközelebb, okés körülményeknél ki is próbálom a kínai kilencesemmel, de egyébként keletre szoktam menni. Többnyire a zölddel jelölt. A piros dombról egy ideje eléggé lemondtam. Főleg védekezésben érzik sokan csak igazán legitimnek, hogy ingyen feladjuk a pálya kilenctizedét. Mondván védekezünk. Vagy megfelelőnek, hogy miután a csapat kétharmada meghalt végre leadhatunk három sebző lövést. - Szpotolhatsz bármit, szinte sosem mozdulnak. Aztán valaki kimegy a szemközti counter pozícióba és már csak a frusztrált pingelgetés marad.

Megtisztítás után, másik oldal elesésekorm van az a négyzetes bucka. Ad némi fedezéket, ha észrevesznek, éppen átlátni a másik oldal dombjára, ha van rá spot, keresztül lehet lőni a házak között, és a hídra is.

Ez nagyon jo taktikai oktato anyag akar minde mapral irhatnalirhatnal.

Hát azt írásban nem célszerű, nem szabad. : ) Videózást meg én momentán nem tervezek.

Többször is említettem, 4TankersAndDog sorozatát . Sok mindent formáltam, cáfoltam magamtól vagy más forrásokból, de szerintem kiindulópontnak szuper.

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #230985 Írta: CrawlingChaos
Most csak a vbaddict-os csataeredménylistát tudom elérni, de ha van akit érdekel, akkor előkeresem a replayt.

Itt legnagyobb meglepetésemre egy chi-to-ban ülve sikerült meggyőznöm a csapat felét tier nyolcas meccsen, hogy nyomjuk a bázis oldalt. Én a domboktól nyugatra a romok közül supportáltam a lövésfogó szerepét bevállalt IS-3-unkat. A "fél" csapat ereje kevés volt az áttörésre, de az ellenfél felmorzsolására elegendő volt, így bár magam is meglepődtem de bezsákoltuk a győzelmet.

www.vbaddict.ne...278256

Ez pedig hétvége körül Type 64-vel, oldal azonos, itt az aggresszív előretolt spotter szerepet vállaltam be:

www.vbaddict.ne...375636

Ahogy nézem az elmúlt 30 napban 7 meccset mentem Erlenbergen Assault módban, 5 győzelem. Lehet, hogy szeretem ezt a pályát? :lol:

8 éve 7 hónapja #230992 Írta: Ba_nshee
@CC

Világos, mondom ésszerű :). Egy darabig én is próbálkoztam vele, aztán váltottam arra, hogy megkérdeztem, melyik oldal legyen, tudod, hogy mi volt a válasz, most pedig ez.

Meg ilyenkor ráírok a másik négyre is, hogy hagyják a fenébe,

Az overmatch (tartózkodnék a pejoratív lemming jelzőtől) push mellett gyors tankok jelenléte optimális lehet a szemközti oldalon. Ebben a példában, akár egy light egy bokorban, aki felvillantgatja a védekezőket is képes lehet elérni, hogy percekig ne csináljanak ott semmit.

Ahogy nézem az elmúlt 30 napban 7 meccset mentem Erlenbergen Assault módban, 5 győzelem.

Ezt én meg tudom nézni anélkül, hogy megfejteném ezt a egész vbaddictos feltöltögetős, dossziés dolgot?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #230993 Írta: CrawlingChaos

No, nem azért álltam ki a bázis oldalú támadás mellett, mert le akarlak beszélni a kastély oldaliról. Te tudod mit csinálsz, és ha te a kastélytól jobban le tudod hozni a támadást assault módban, akkor hajrá! Majd ha egy csapatba oszt az MM veled egyszer, akkor fogom tudni, hogy veled érdemes arról az oldalról próbálkozni. A baj az, hogy a többség nem azért választja a kastély odalát, már ott aztán mindent ki tud hozni a tankjából, meg tudja, hogy hogy törje fel az abba a sarokba be álló védekezőket, meg hogy back-elje ki a folyó mellől oldalát lővőket, meg van koncepciója, hogy kellene aztán az oldal megnyerése után felfejlődni a bázis irányába. Nem, sajnos a többség azért megy oda, mert csak. Mert ott olyan biztonságos nagy falak vannak, aztán kap egy lövést és be is ásná magát egy fal tövébe, ha a WG lenne olyan kedves, és a siege mód mintjárára fejlesztene végre egy "entranchment" képességet, ami aktiválás után 5 másodperc alatt lövegig a földbe ássa a tankod... Na ez a gondolat túl hosszú lett, de a lényeg, hogy addig jó, amíg az embernek van elképzelése arról, hogy tudja működtetni a tankot. Senki ne azért menjen egy adott helyre, mert 4TankersandDog, vagy bárki odamegy, hanem mert van róla elképzelése, hogy mit tud ott kezdeni a tankjával, szem előtt tartva mire jó és mire nem jó a tankja. Ha meg nincs fingja se róla, akkor próbáljon gondolkodni, hogy körülnézve, hol tudna valami használhatót tenni azon felül, hogy lő két luftot és meghal. Ennyi a házifeladat, nem kvantumfizika ez!

Abban egyetértek, hogy jó lehet, ha valaki megmutatja magát azért egy lemming rush esetén is a bázis oldalon, de én ezzel úgy vagyok, hogy ha olyanok mennek oda, akik tudják, mit csinálnak, azok úgy is ignorálják a javaslatom. Azok megmutatják magukat, lőnek egy párat (ahogy a haverommal szoktuk a klasszikusokat idézni: csináljunk úgy, mintha sokan lennénk), aztán eltipliznek, mielőtt rájön az ellenfél, hogy blöff. A beírásom azoknak szól inkább, akik csak olyan alapon mennek oda, hogy jajj nehogy üres maradjon az az oldal. Na az ilyen hős védők szoktak a 2. percben atomizálódni különösebb haszon nélkül, mert egy kilőtt tank viszont már senkit nem tart vissza.

Vbaddict > őszintén szólva nem tudok más oldalról, ahol a személyes térképstatisztikáidat úgy vezetik, hogy nem kell előtte semmi "extrát" tenned. Ugyanakkor nem egy nagy művészet. Letöltöd az ADU-t, megadod a beállításokban a WoT könyvtárat és kiválasztod a felhasználót. Ja és eldöntöd, hogy 1. a háttérben futtatod, vagy 2. a nap végén egyszer elindítod és feltöltöd a napi log-okat, vagy 3. legkényelmesebb: telepítesz egy kis alkalmazást az ADU-ból, ami automatikusan feltölti a logfájlokat.

Még annyi, hogy az első két esetben, ha a csata vége előtt kilépsz, akkor utóbb kézzel meg kell nyitni a játékon belül az eredményjelző üzenetet, hogy létrejöjjön az a kis log bejegyzés, amin a feltöltés alapul. Ha ezt nem teszed meg, akkor az ilyen csaták értelemszerűen nem kerülnek be a statisztikádba. A 3. esetben ezt elvileg automatikusan megteszi helyetted.

8 éve 7 hónapja #231056 Írta: Ba_nshee
@CC

Látom neked is felgyűltek a gondolataid! shaking

No, nem azért álltam ki a bázis oldalú támadás mellett, mert le akarlak beszélni a kastély oldaliról

Így vagy úgy, a lényeg valószínűleg az lesz, hogy többnyire bármilyen kommunikált és a csapat elégséges része által követett terv jobb a terv nélküliségnél.

ami aktiválás után 5 másodperc alatt lövegig a földbe ássa a tankod... Na ez a gondolat túl hosszú lett

Viszont megnevettetett! :)

Senki ne azért menjen egy adott helyre, mert 4TankersandDog, vagy bárki odamegy, hanem mert van róla elképzelése,

Értem, amit írsz, csak ugye a közösségi tudást mindig védeném :). Ha jó a forrás, akkor segít azt is megérteni, hogy mivel miért, akár milyen erősségek vagy gyengeségek domborodhatnak.
Ha emlékszel a "kezdők leggyakoribb hibái" bejegyzésemre, én is kiemeltem a "felületes tudás" problémáját.
És már sokszor utaltam rá én is, hogy próbálkozni, kísérletezni, bevállalni. (Látunk elég példát arra, mikor valaki tízezerszer és tízezerszer csinálja ugyanazt a nem működő dolgot ;). )
Ugyanakkor, kiindulópontnak, iránymutatásnak, nagyon is.

Vbaddict

Egyszer megpróbálkoztam vele, de valahol elakadt, meg már a harmadik programot töltöttem le, meg amit feltöltött, nem értettem, hogy miért pont azt töltötte fel, meg azt se tudtam, hogy mit nyerek vele a többi oldalhoz képest. Nem tudom, nem szokott ilyen problémám lenni, de valamiért ez nem volt magától értetődő. Na majd valamikor talán nekimegyek még egyszer.

8 éve 7 hónapja #231092 Írta: AntTheZ
Megneztem a 2 replayt. Feltunt mennyire mobilisan jatszol, nalam ez ritka. Ha megindulok valamerre ritkan fordulok vissza, inkabb sajna eroltetem a szituaciot mindhalalig, s lam nem kene. Bar ugy latom nem a pozicionalasommal szokott gond lenni a terep ismeretem mar megvan inkabb az adott szituaciot nem tudom megoldani.
Larom a lovesknel sokszor keresed a lancot, gorgot, najd kiprobalom.
Az eddigieket koszonom kivancsian varom a folytatast.
Ma este sort keritek @CC visszajatszasaira is.

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #231105 Írta: CrawlingChaos

@CC Látom neked is felgyűltek a gondolataid! shaking

Jaja, muszáj kiírnom magamból, különben még megőrülök! :scratch: shaking

Így vagy úgy, a lényeg valószínűleg az lesz, hogy többnyire bármilyen kommunikált és a csapat elégséges része által követett terv jobb a terv nélküliségnél.

Ez így van! Az más kérdés, hogy az esetek többségében neked kell dolgozni, hogy tudod a terved hozzáilleszteni a csapathoz. De ezt neked nem kell mondani.

Senki ne azért menjen egy adott helyre, mert 4TankersandDog, vagy bárki odamegy, hanem mert van róla elképzelése,

Értem, amit írsz, csak ugye a közösségi tudást mindig védeném :). Ha jó a forrás, akkor segít azt is megérteni, hogy mivel miért, akár milyen erősségek vagy gyengeségek domborodhatnak.
Ha emlékszel a "kezdők leggyakoribb hibái" bejegyzésemre, én is kiemeltem a "felületes tudás" problémáját.
És már sokszor utaltam rá én is, hogy próbálkozni, kísérletezni, bevállalni. (Látunk elég példát arra, mikor valaki tízezerszer és tízezerszer csinálja ugyanazt a nem működő dolgot ;). )
Ugyanakkor, kiindulópontnak, iránymutatásnak, nagyon is.

Persze, egyetértünk, csak én félreérthetően fogalmaztam. Én is nagy barátja vagyok a wot csatornáknak, napjában elfogyasztok 2-3 adást legalább.

Én inkább inkább arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ne csak azért menjünk oda egy helyre, mert valamelyik kedvenc játékosunktól láttuk. Vagy ha ezért megyünk oda, akkor is tudatos játék kell ahhoz, hogy az a hely működjön.

Ez a tudatosság nem feltétlenül azt jelenti, amit sok gyengébb játékos elhárít magától, mondván "én nem fogok kismillió gyenge pontot memorizálni, mert ez nekem csak szórakozás". A tudatossághoz sokszor sokkal kisebb dolgok elegendőek, amik már nyomokban megjelenve a játékban javítják a teljesítményt. Például a csata indítás előtt annak a fél perces mantrázása, hogy miben jó, és miben rossz az a tank, amivel a csatába megyek, és arra milyen sémát tudok felépíteni.

- megbízhatatlan az ágyum, de erős a frontom > facehug, brawling
- pl. kemény a tornyom, gyenge a testem > hull-down és tornyozós helyeket keresni
- a testem csak relatíve erős, de az oldalam se kartonpapír > beforgatás, sidescrape
- papír vagyok, de gyors és jó a látótávom > nem kempelek be, ha nem a természetes fedezékeket kihasználva spot-ot dobok, izgek-mozgok, idegesítem az ellenfelet, elvonom a figyelmét, ha meg rátalálok egy leszakadt nünükére, akkor lefarmolom
stb

megpróbálkoztam vele, de valahol elakadt, meg már a harmadik programot töltöttem le, meg amit feltöltött, nem értettem, hogy miért pont azt töltötte fel, meg azt se tudtam, hogy mit nyerek vele a többi oldalhoz képest. Nem tudom, nem szokott ilyen problémám lenni, de valamiért ez nem volt magától értetődő. Na majd valamikor talán nekimegyek még egyszer.

Hidd el, pár perc kell hozzá.
www.vbaddict.net/adu.php

Egyetlen fájlt tölt le. Most a v3.0.5.0 az utolsó verzió.
Indítsd el, kattins a Configuration-ra. Állítsd be a WoT könyvtárat: ha több szerveren is játszol (Eu/US/Ru), akkor ezt sajnos mindig át kell állítani arra, amelyikről a dossziét fel akarod tölteni.
Ha beállítottad a könyvtárat, akkor megjelennek azoknak az account-oknak a "Dossier"-i, akik arról a gépről és arról a telepített kliensről játszanak. Mindig ki kell választani, amelyiket éppen feltöltöd.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 3 órája 36 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 5 órája 8 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.