Jelenleg 65 vendég és egy Tag online
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Tier 0: Skorpion G
Tier1: Patriot, FCM
Tier2: Liberte, CDC, Mutz, STA2, Revalorise
Tier3+: a többi
Ez nagyon jo taktikai oktato anyag akar minde mapral irhatnalirhatnal.
Meg ilyenkor ráírok a másik négyre is, hogy hagyják a fenébe,
Ahogy nézem az elmúlt 30 napban 7 meccset mentem Erlenbergen Assault módban, 5 győzelem.
@CC
Világos, mondom ésszerű. Egy darabig én is próbálkoztam vele, aztán váltottam arra, hogy megkérdeztem, melyik oldal legyen, tudod, hogy mi volt a válasz, most pedig ez.
Meg ilyenkor ráírok a másik négyre is, hogy hagyják a fenébe,
Az overmatch (tartózkodnék a pejoratív lemming jelzőtől) push mellett gyors tankok jelenléte optimális lehet a szemközti oldalon. Ebben a példában, akár egy light egy bokorban, aki felvillantgatja a védekezőket is képes lehet elérni, hogy percekig ne csináljanak ott semmit.
Ahogy nézem az elmúlt 30 napban 7 meccset mentem Erlenbergen Assault módban, 5 győzelem.
Ezt én meg tudom nézni anélkül, hogy megfejteném ezt a egész vbaddictos feltöltögetős, dossziés dolgot?
No, nem azért álltam ki a bázis oldalú támadás mellett, mert le akarlak beszélni a kastély oldaliról
ami aktiválás után 5 másodperc alatt lövegig a földbe ássa a tankod... Na ez a gondolat túl hosszú lett
Senki ne azért menjen egy adott helyre, mert 4TankersandDog, vagy bárki odamegy, hanem mert van róla elképzelése,
Vbaddict
@CC Látom neked is felgyűltek a gondolataid!
Így vagy úgy, a lényeg valószínűleg az lesz, hogy többnyire bármilyen kommunikált és a csapat elégséges része által követett terv jobb a terv nélküliségnél.
Senki ne azért menjen egy adott helyre, mert 4TankersandDog, vagy bárki odamegy, hanem mert van róla elképzelése,
Értem, amit írsz, csak ugye a közösségi tudást mindig védeném. Ha jó a forrás, akkor segít azt is megérteni, hogy mivel miért, akár milyen erősségek vagy gyengeségek domborodhatnak.
Ha emlékszel a "kezdők leggyakoribb hibái" bejegyzésemre, én is kiemeltem a "felületes tudás" problémáját.
És már sokszor utaltam rá én is, hogy próbálkozni, kísérletezni, bevállalni. (Látunk elég példát arra, mikor valaki tízezerszer és tízezerszer csinálja ugyanazt a nem működő dolgot. )
Ugyanakkor, kiindulópontnak, iránymutatásnak, nagyon is.
megpróbálkoztam vele, de valahol elakadt, meg már a harmadik programot töltöttem le, meg amit feltöltött, nem értettem, hogy miért pont azt töltötte fel, meg azt se tudtam, hogy mit nyerek vele a többi oldalhoz képest. Nem tudom, nem szokott ilyen problémám lenni, de valamiért ez nem volt magától értetődő. Na majd valamikor talán nekimegyek még egyszer.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...