Jelenleg 70 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 16 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 8 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 8 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 21 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Blog: Egy lelkes (?) superunicum útja

8 éve 5 hónapja #235858 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Köszi, Kapitány, este elszórakozok a vbaddictal kicsit ;-)
Majd írok mit találtam...

Annyira nem egyszerű! A vbaddicton van lehetőség visszanézni, hogy milyen a "progress"-ed egy-egy tankkal, nyomon követi a support sebzést is, de ehhez tölteni kell a csataadataidat. Nem gáz végül is, csak érdekelt van-e sejtésed. Mondjuk, ha feltöltöd az adataidat, akkor az Overview tab-on a Marks of Excellence-nél neked kiírná, hogy mennyi kellene a 3. GM-hoz.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 5 hónapja #235862 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
@F3rmi

Próbáld ki Optics-szal. (Sürgősen.)

8 éve 5 hónapja #235921 Írta: BiO_rOo_BOT
Milyen megfontolásból? Szeretném megérteni a logikát...
Köszi

@F3rmi

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #235923 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Az ELC pivotra (helybenforgás) alkalmatlan jelenlegi formájában, és ha a torony szűk forgás tartománya nem elég, akkor azonnal mozognod kell testtel is, így a távcső relatíve ritkán tartható hatékonyan aktívan (vagy totál lemondasz arról a lehetőségről, hogy a célzással kövesd az ellenfeleket). Ha a spot sebzéssel viszont számottevően ki akarod egészíteni a sajátsebzést, akkor meg szükséged van a látótávnövelésre, amiben alapből az ELC nem jeleskedik. Távcső nélkül sokszor még hatos medek is túl spottolnak.

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #235924 Írta: Ba_nshee

Milyen megfontolásból? Szeretném megérteni a logikát...
Köszi

@F3rmi

Hát, lehet, hogy először neked kellene elmondani, hogy mi a logika a binoban. Miután skillekkel, kávéval és a meglévő álcázásunkkal van elég látótávunk, ezért nem értem, hogy miért, így mit kellene cáfolnom.
"First shot" lehetőségeket sem úgy teremtünk, hogy megállok valahol 3 másodpercre, semmi, arrébb, három másodperc, oh ellenfél, visszamegyek 100 méter, ó a francba eltűnt, 3 másodperc, most ráforgok, kicsit vak vagyok, nem baj, lövök.
Bokrokban sem szeretek sokáig mozdulatlanul maradni (különösen, ha láthatatlanul lövöldözgetek).
Plusz, nem akarom sokáig sorolni, hogy sand, sigfried, ensk, cliff, murovanka, fisherman, fjords, airfield, xyz... nem szeretnék optics nélkül próbálkozni?

Több lesz az az assist, ha nem három pályára meg négy bokorra készülünk.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Sics, 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #236003 Írta: BiO_rOo_BOT
OK-OK, értem én ;-)

Feltettem két képet:

- ilyen volt:

- ilyen lett.

Amint meglesz a 4. skill ráteszem a BIA-t is. Aztán meglátjuk hogy muzsikál. Mondjuk most, hogy lekerült a csigaszem a célzásgyorsító is értelmét veszítette - ment helyette a ventillátor, ahogy nálad.
Ez így egy meglehetősen új konfig nekem - kíváncsi vagyok hozza-e azt a hiányzó pár százalékot a 3GM-ig.

Köszi

Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:

8 éve 5 hónapja #236011 Írta: BiO_rOo_BOT
Nos, feltöltöttem az utolsó dossziét, és a helyzet rosszabb mint vártam:

Már visszaestem 86,8%-ra :-(
Viszont amit ír, hogy a következő GM-hez szükséges átlag dmg 1,629 - az ugye a kombinált (azaz dmg + spot dmg). tehát ha ennyi átlagot hozok a következő 100 csatában akkor meglesz a 3GM? Jól értem?

Mellékletek:

8 éve 5 hónapja #236116 Írta: Ba_nshee
@F3rmi

Nyilván nem vigasztal, és alapvetően nem is szeretnék panaszkodni, de mostanában nekem (sem?) jön ki semmilyen lépés semerre sem. Illetve, ha valami, akkor a tegnapi játék még viccnek is rossz volt.

Csak nyugisan, szerintem meglesz az még ebben a hónapban! ;) Talán az elvárt sebzés is esni fog kicsit a francia napok után.

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #236126 Írta: Ba_nshee
*** Tank a... garázsból kimenet: WZ-131 ***

Közbevetőleg, ez meglett úgy egy hónapja, csak igazából azóta sem nagyon találtam ki, hogy mit tudnék azon kívül mondani, hogy hejj, hurrá! Anno még a második csillag sem ment egyszerűen, aztán egy darabig nem is dedikáltam neki külön figyelmet. Úgy gondoltam, amikor végre eljutok az ötödik - Repair - skillsorig, majd akkor újra. Amikor feltűnt, hogy a százalék mégis kúszik felfelé, adtam neki pár elszántabb nekifutást.

Akkor mentettem, mikor meglett, utolsó 50 volt elérhető.

Amit nem fogok mondani, amiről nem fogok beszélni, hogy a két kompetitív ágyú, 85 vagy 100 milliméter, magasabb átütés vagy pontosság, rövidebb exposure time vagy DPM, jobb premium ammo vagy gun handling, ez vagy az. Hiába játszottam le nem kevés meccset mindkét ágyúval, hiába néztem LemmigRush 100mm játékát, Circon hosszúra nyúlt futását a 85mm csövére tett csillagokért - egyszerűen okafogyottá vált a dilemma. Durván harminc nap múlva már csak a kettő tulajdonságaiból összegyúrt kizárólagos választásunk lesz. A rossz tulajdonságaikból összegyúrt.

Szintén nem fogok beszélni egy úgynevezett "combat worthy" könnyűtank ajánlott játékstílusáról, köthető játékstratégiai elgondolásokról. Momentán semmi küldetéstudat nincs bennem, hogy szembemenjek az általános vélekedésekkel, így vagy úgy, de többnyire stabil meggyőződésekkel. Egyszerűen nincs.

Marad az, hogy én kedveltem. Jó kihívás volt. Sokáig az egyértelműen legerősebb tank is a garázsban. Ráadásként, kis túlzással, de számomra kettő az egyben tank.

Múltidő, depresszív sorok, fejben talán már félig meg is írtad a kommentet, hogy hé, nem lesz ez feltétlen rossz tier7 lightként. Lehet, hogy nem, de összességében búcsúidőt érzek. Az új WZ-132 szimpatikus, hamar el fogom kezdeni. Talán nem is térek vissza. Ebben benne van az is, ha majd mégis szeretnék kitartani a tier mellett, akkor van itt egy legénységet nem kisajátító, újra relevánssá váló kihívó.

Ebből az összehasonlításból leginkább az látszik pontosan, hogy jelenleg mennyire értéktelen, semmirekellő a Type 62. (Ha valaki lemaradt róla: úgy fest, hogy a prémium könnyűek változtatás nélkül megkapják az egy szinttel jobb besorolást. Tehát, mindkettő tier7 marad +2 sorsolással. Tehát, így gyengül számokban jelentősen a 131, nem változik a 62, és így kapjuk meg a fenti mérleget.)

Nem lesz itt bántó különbség, csak a prémium előnyökkel már mindenképpen nyerne nálam. Különösen, hogy vannak a kínaiakhoz irányított, de még mindig harcszűz lányaim, akiket gond nélkül tudnék benne képezni.

Szóval, 131. Változunk mindannyian, nem érdemes sokáig bánkódni.
Emlékezetes volt. Egy öröm volt.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, Tomat, 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 5 hónapja #236128 Írta: BiO_rOo_BOT
Mentem pár kört az új setup-al de még nem jön be. Lehet nem is fog. Egyelőre idegen nekem az a játék amit megkövetel. Az hogy a csapatok atom bénák nem újdonság, de most kicsit pihentetem az ELC-t, nem megy vele mostanában. Van még 5 másik jelöltem 3GM-re, inkább átállok azokra egyelőre :-)

@F3rmi

Nyilván nem vigasztal, és alapvetően nem is szeretnék panaszkodni, de mostanában nekem (sem?) jön ki semmilyen lépés semerre sem. Illetve, ha valami, akkor a tegnapi játék még viccnek is rossz volt.

Csak nyugisan, szerintem meglesz az még ebben a hónapban! ;) Talán az elvárt sebzés is esni fog kicsit a francia napok után.

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #236134 Írta: Von_Patrik_2017
Megválaszolva: Von_Patrik_2017
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget!
7 napja elkezdem komolyan játszani a kapott fiókommal a zsole_2015 ről van szó!
Rengeteg tanácsot kaptam,hogy tegyem rendbe és milyen tankokat,hogy szereljek fel!
Sokan jöttek velem szakaszba és oktattak az alapokra!
A végeredény 7 nap alatt egy egész türhető win8+2 tank ász+1top gun+4felderítő+3nagy kaliber+2 testvériség vagy mi+2 őrjárat ráadásnak a t28 küldiből 3 könnyű 2 mt 5 ht 1 td!
:thx: :thx2: :beer2: :banana:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Tomat

8 éve 5 hónapja #236148 Írta: Horgony1
Megválaszolva: Horgony1
Én nagyon sajnálom , hogy jön a nagy Light változtatás , ert a WZ131 volt a nagy kedvenc . Valahogy az utód már nem is muzsikált annyira ,de persze megtartottam. Anno amúgy nekem a WZ131 hozta meg a T55A-t. A 7K-s spotnál lőttem vele 6K-t :troll:

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #236149 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Valaki éppen annak örül, hogy a light most nem fog tudni sniperkedni. hanem kénytelen majd spotolni, aktívan /passzívan. T2-8-ig a gázos átütések miatt nem fognak annyit lövöldözni.

A t71-et én is sajnálom. De mivel a többség nem tudja, hogy mit kezdjen egy lighttal jobb, ha megy vele kamikaze kört, akkor legalább 1 alkalommal profitál belőle a csapat.
Ellenben avval , amikor 30 lövésből 300 dmg-t összelő . :thx3:

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #236152 Írta: Ba_nshee

Valaki éppen annak örül, hogy a light most nem fog tudni sniperkedni. hanem kénytelen majd spotolni, aktívan /passzívan. T2-8-ig a gázos átütések miatt nem fognak annyit lövöldözni.

A t71-et én is sajnálom. De mivel a többség nem tudja, hogy mit kezdjen egy lighttal jobb, ha megy vele kamikaze kört, akkor legalább 1 alkalommal profitál belőle a csapat.
Ellenben avval , amikor 30 lövésből 300 dmg-t összelő . :thx3:

1. Adtam hangsúlyt a beszámolóban annak, hogy nem szeretnék konfrontálódni mindenki stabil és hangos meggyőződéséről arról, hogy (másoknak) hogyan kellene lightokkal játszani, egyáltalán milyennek kellene lennie a könnyűeknek. Ha most ebből elindul egy ilyen "szerintem hogyan lenne jó", "szerintem milyen light lenne jó a csapatomban", "szerintem a WG ____ ___ ___" folyam, mert már egy hete nem lehetett elmondani egy főoldali cikk alatt ötvenedszerre is, akkor... nem tudom, feladom.

2. Nem tudom, mire alapozod. Matchmaking tierben helyben maradó lightok többnyire átütés buffot kapnak, nem pedig nerfet.

Elméletben, lehet beszélni egy szándékról a T10 lightok pontatlanságával kapcsolatban, de ez egy sokkal... komplikáltabb téma, minthogy itt elférjen. Szerintem lehetne nyitni egy "Érkező patch" vagy "Új lightok és régiek változásai" topikot. Már én is gondolkoztam rajta, mert lett volna egy kérdésem. Össze lehetne szedni az eddigi cikkeket, frissíteni az újdonságokkal, teret adni kérdéseknek és véleményeknek.

3. Hagyjuk már. :thx3:

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #236154 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 3 órája 37 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 5 órája 8 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.