köszönöm 
hat igazábol az érdekel meikkel lehet a legtöbbet keresni.Ugyhogy inkabb magasabb tier.. 6 vagy 7..
Képeket most nem csatolok, de nálam a T5 TD-k (Stug, T67) nyertek. Konstans 10-15 ezer kredit bevétellel. Tier 6-ban már ugyanekkora bevételt kicsit jobb teljesítményre ad.
Lehetőleg olyan TD-t keress, aminek jó az átütése, és gyorsan pumpálja ki a sebzést. Így nem kell gold és tán egy pontatlanabb lövés is sebzést eredményez.
Tier 5:
1. T67 (élvezeti faktor miatt)
2. Stug
3. KV1
Tier 6.
1. Hellcat
2. Nashorn
3. VK3001d
4. M6
(T150-nek kicsit drága az ammoja)
Tier 7.
Az a baj, hogy itt jól kell játszani, hogy ugyanannyit keress átlagban, mint a kisebb szinteken.
Nálam a T5 nyert, mert teljesítménytől függetlenül sok pénzt lehet szerezni.
Én anno a Stuggal, Kv1-gyel, régi KV1s-sel, és T29-cel farmoltam.
Amúgy manapság célszerű a missionökre építeni, abból dől a sok-sok lé. Valamint odafigyelni, hogy éppen mi akciós úgy eladni/megvenni a dolgokat. Halmozz fel cca 3-5 millió kreditet. Lehetőleg ennyi mindig legyen kéznél, ha hirtelen beesik egy váratlan akció.
Abban az esetben, ha leárazzák a fogyóeszközöket 50%-kal (kis javító, kis elsősegély, kis tűzoltó) , akkor cca. 3-4 milliót érdemes ezekre beruházni, mert utána nem kell körönként 3000-9000 creditet erre elverni, hanem csak a felét. Ezzel jóval többet tudsz spórolni, mint egy leárazott T9, T10-es tankkal.
Úgy gondolom ha jól menedzseled az accot, akkor nem kell sokat farmolni.
Továbbá érdemes egy T10-es tank mellé legalább két alacsonyabb szintű ágat húzni, mert akkor odafigyelés nélkül is csurog be a pénz (megveszed mondjuk az IS7-et és mellette húzod a cromwell és t3485 ágat).
Arról ne is beszéljünk, ha valaki egyre jobban kezd játszani, egyre jobban teljesít, az a magasabb tierben költségek csökkenésével, alacsonyabb tierben a bevételek növekedésével jár.
Ami még nagyon fontos, ha nem akarsz pénzt költeni a játékra, érdemes olyan T9-es, T10-es tankokat kifejleszteni, aminek gold nélkül is jó átütése van (valamelyest kerülni a T9-es medeket, előnyben részesíteni a TD osztályt). Így nem kell gold lőszerre sokat áldozni.
Remélem valamelyest tudtam segíteni.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...