Sziasztok!
Szerintem az E75 jó tank. Érdemes kifejleszteni. Ha már minden modul meg van rajta, onnantól lesz igazán használható. A töltése szerintem iszonyat lassú, teljesen más stílust igényel, mint a korábbi Tigrisek. Itt 13 mp körül van egy újratöltés. Addig pattintani kell a lövéseket, vagy visszahúzódni fedezékbe. Több heavy küldetést is meg tudtam csinálni vele. Sok free xp-t érdemes gyűjteni hozzá, mert a keményebb torony és cső sokba kerül.
Az E100 nekem is meg van. Visszalépésnek tűnik az E75-höz képest. Azon ritka tankok egyike, ahol modult kell fejleszteni Tier X-ben. A nagy cső furcsasága, hogy bár 700-as alfája van, az átütése kevés. Prémium lőszerrel jó, csak drága.
Láttam videókat HE használatról. Néha jól tud elsülni, de én már többször is meglepődtem, amikor 100 alatt sebzett. Figyelni kell a rétegelt lemezes tankoknál.
E75-höz képest lassú, nagyobb, több HP. Tanulnom kell még, hogyan legyek eredményesebb vele. Már majdnem eladtam, de szerintem nem annyira rossz tank, hogy eladjam. A gond az, hogy amíg szarul játszom vele, addig rengeteg creditet visz el. Sajnos meg kell fizetni a tanulópénzt
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...