Jelenleg 330 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Hogyan fejlesszük ki az E100-at prémium fiók nélkül?

9 éve 4 hónapja #188821 Írta: fly
Megválaszolva: fly

Ma totálkáros napon volt. 10-15 csata E100-al és még 1500 dmg-t sem érem el.
Eleinte legaláb megnyertem a csatákat, de aztán zsinórban veszteségek.
.
Ha volna valami számláló, akkor tuti az jönne ki, hogy leggyakrabban Obj140 és a TVP sebez meg és lő ki.
Nem is látom honnan, szemből is simán belőnek. Fel sem spottolódik lövéskor.
Most akkor campeljek E100-al? Mert előre menni a fontos pozicíókat elfoglalni kb azt jelenti, hogy 2 lövést adhatok le.
.
Nem is az artyk esznek meg... a medek. Olyan mintha csak adnám a HP-t a medeknek az én statom meg meredeken zuhan, mert sebezni sem tudok.

Szerintem amig nem csinalnak valamit az E100-al es a "nagytestverevel",addig hagyd a garazsban oket.
Semmi ertelmuk az elmult 1,5-2-evben.
Csak free fragok.
Sajnos a WG "rasszizmusanak" aldozatul estek.
Ahogy most a WT.
En szeretem az E100-at,de jo,ha heti szinten parszor megyek vele,mert en is csak lefele szaguldok a statal,ha ezel nyomom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jupp1ter

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 4 hónapja #188967 Írta: Jupp1ter
Megválaszolva: Jupp1ter
FSB1000 a remény hal meg utoljára, az E100 és a MAUS előbb.
Ez a két tank akkor ér valamit ha jó a csapat, kísérik a két jégtörőt . Az E100 sajnos csak akkor ér valamit
ha van mögötte support. Én mint Obj140 tulaj 2 napja úgy szopattam meg egy M103-al együttműködve egy E100-at, hogy meg se tudott lőni. Betöltöttem a 330-as heat-et, és meglőttem az E100-at a lövegpajzs
mellett. Mindig azt néztem mikor tölt, merre néz, 1-2 sec elég a meglövéséhez, és tolatás vissza.
Szegény E100 meg kifeküdt. Máskor én E100-al + egy IS7, tehát mi ketten feltartottunk 4-5 tizes medet, lett
2 killem meg 3000 sebzésem, meghaltunk, de nyert a csapat. A lényeg hogy mindig másik tankot lőttem, lehetőleg a tornyukat a táras cigányoknak( Bc25t, AMX 50B., stb) Lőszerrekesz után kevésbé bátrak. Másik megoldás a rammolás, told fel őket a sziklára, új fizika. Nem tudnak lőni. Riszáld magad. Tolatással is lehet sebezni.
Ne félj tőlük, az artyktól már félhetsz, imádják az E100-at. :great:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

9 éve 4 hónapja #188970 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Én számla nélkül vagyok most, addig míg nincs artynerf, nem vagyok hajlandó pénzt fizetni a játékba. Illetve ha mostanában valami kedvező gold csomag akkor talán... de akkor sem tolok be prém számlát addig..

Számla nélkül e100al -20-40k egy vesztes kör. 0-20k egy győztes.

Én szeretem, az egyetlen olyan tank ami bírja az arty pofonjait. És még ezekben a viszonylatokban is simán NERF machine kategóriás tank.

60% wr. Számla nélkül, azért nehéz etetni. Gold nélkül gáz. És nem feltétlenül azért goldozol mert noob vagy hanem mert t8as heavy átütése van 230? na nehogy már emiatt legoldnoobozzanak.

9 éve 4 hónapja #188974 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
én most pont azon filózok hogy az e-100 IS-7 E5 trióból melyiket fejlesszem ki.randomra használnám küldetésekhez.E-100 tetszik csak sok a fenntartása,úgy hogy marad a másik kettő közötti vacilálás :D.

9 éve 4 hónapja #188978 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73
Több mint 1,5-2 évvel ezelőtt az E100 és a Maus volt a megtestesült Istencsászár jó kezekben.
Mára már városi harcosra redukálódott le. A T57 és más táras heavyk, majd medek idejével végkép leáldozott a csillaga. Árnyéka önmagának.
Talán még egy hármas szakaszban tud erőt képviselni, akik egymást támogatják.

9 éve 4 hónapja #188979 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73

én most pont azon filózok hogy az e-100 IS-7 E5 trióból melyiket fejlesszem ki.randomra használnám küldetésekhez.E-100 tetszik csak sok a fenntartása,úgy hogy marad a másik kettő közötti vacilálás :D.

Az én szerény javaslatom a következő lenne: Első a T110E5, utána esetleg az IS-7et, bár többen megesküsznek, h az IS-4 jobb.

9 éve 4 hónapja #188983 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy

E5 !! miért is ? az E100 és az IS7 szakavatott kezet igényel az E5 megbocsájtobb szereintem !!

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #188985 Írta: szekkernyak

E5 !! miért is ? az E100 és az IS7 szakavatott kezet igényel az E5 megbocsájtobb szereintem !!

Köszönöm hogy burkoltan,úriember módjára nooboztál le :D :D Egyébként teljesen jól gondolod távol áll tőlem a profizmus,bár mostanában így 18000 csata körül néha már egész jól megy :D.azért gondoltam az is-7re mert az is-3-re kezdek egész jól ráérezni.lassan meglesz rá a második csillag ha nem baszom el :D.az E5-tel meglehet csinálni akár az objektes ht 15-öt is?mondjuk még csak a t55-ös küldiket nyomom de merek nagyot álmodni :trollol: :trollol:

9 éve 4 hónapja #188986 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy

Köszönöm hogy burkoltan,úriember módjára nooboztál le :D :D Egyébként teljesen jól gondolod távol áll tőlem a profizmus,bár mostanában így 18000 csata körül néha már egész jól megy :D.azért gondoltam az is-7re mert az is-3-re kezdek egész jól ráérezni.lassan meglesz rá a második csillag ha nem baszom el :D.az E5-tel meglehet csinálni akár az objektes ht 15-öt is?mondjuk még csak a t55-ös küldiket nyomom de merek nagyot álmodni :trollol: :trollol:

Nem nooboztalak le csak saját magamból indultam ki !!!! Ha valaki noob az én vagyok !!! :evil:

9 éve 4 hónapja #188988 Írta: szekkernyak
Figyelem: Spoiler!

Ha megnézzük a számokat abból látszik hogy én nagyobb noob vagyok,úgy hogy ezt a kört én nyertem :trollol: :trollol: :trollol: de ezen nem fogunk összeveszni szerintem :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy

9 éve 4 hónapja #188994 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz
Figyelem: Spoiler!

Egyszer réges régen egy messzi messzi galaxisban, amikor még Bodzyval sürübben szakaszoztunk.
Panaszkodik nekem az uriember, hogy nem tud az E100 al mit kezdeni. Mondom akkor menjünk 10be és lássuk mit tudunk kezdeni. :evil:
Prokhorovka - 3 arty az ellenfélnél (na gondolom magamban szegény Bodzynak reszeltek :( :oops: ). A végére kirekteli a fél enemyt/túl él/ top sebző . Mondtam is neki, hogy tiszta szerencse, hogy nem tud játszami az E100al. Mi lett volna ha tud. :S :idea:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy, DarkRaven73

9 éve 4 hónapja #189026 Írta: FSB1000
Megválaszolva: FSB1000
Köszi a biztatást! Akkor sem adom fel.
Emlékszem - tán 3 éve - városi pályán mentünk szakaszba 2xE100 + 1xMaus. Nagy élmény volt ahogy mindent letaroltunk.
Tudom, ez már nem jön vissza, de néha talán ráérzek, néha kapok jó leosztást.
Ma még az E5-öt is be tudtam lőni, pedig nem használok most gold lőszert, inkább óvatoskodok.
(és igen... feltoltam a falra, de azér 1x csak meg lőtt))
.
Végre 2K felett a napi sebzés, de az igazi az lenne ha saját HP főlé menne.
Az első héten talán 500-800K-t tapsoltam el E100-al, és mivel nincs nagy prémtankom, elég uncsi vissza dolgozni. Alap + HE kombóval nyereséges az E100... de majd kap ismét goldot, hogy a WN8-a is növekedjen... ma a TD-k nem tudtak célozni.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.