Jelenleg 66 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 7 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 14 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 20 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 22 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 22 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 1 hónapja #140555 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321
Ez a ,,Ha TD spot nélkül lő meg, akkor olyan, mint az arta" erősen sántít. Miért? Mert általában tudod, hogy kb hol állnak a TD-k, és nem mész ki. Ennyire egyszerű. Arták ezzel szemben akár splashből is beléd vágnak 800-at, és nézhetsz ki a fejedből

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #140559 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Sunhair: kívánom neked, hogy egy 600 + WN8-al álljál átlagban magasabban és kapd meg azt az arty fókuszt amit a 2K +-os játékosok. Akkor majd érteni fogod, hogy mennyire könnyű egy tomato RHM-et kiszedni és mennyire tehetetlen vagy egy nyílt pályán az artyk ellen, akik az egész meccsen üldöznek és 1-2500 között valamennyit beléd lőnek. Különösen akkor, ha lassú heavyben ülsz és te vagy az egyetlen kék játékos és azon múlik a csata, hogy aktívan játszol-e vagy sem.

Hidd el, át fogod értékelni a véleményedet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo

10 éve 1 hónapja #140565 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

Ez a ,,Ha TD spot nélkül lő meg, akkor olyan, mint az arta" erősen sántít. Miért? Mert általában tudod, hogy kb hol állnak a TD-k, és nem mész ki.

Nem azért sántít, hanem azért mert a TDnek rád kell látnia. Az elöl könnyű fedezékbe bújni
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
.

Konkrét példa: Super pershing Airfield elmentem a heavy dühöngőbe. 3 FV304 platoonban már a csata elejétől csak engem lőtt. Fellapultam a falra, de persze a három nyomorék oda is belőtt. A vége az volt, hogy permatrackeltek és vakon lőttek 3-4 percig, mire 50-100 dmgenként kilőttek. Szerencsére nyertünk, mert ugye én addigra már kilőttem egy tier 8-ast, az ő csapatukból meg a három arty teljesen le volt kötve.

Melyik másik tankosztály tudja így elrontani a játékot, úgy hogy esetenként szó szerint semmit nem tudsz ellene tenni?

10 éve 1 hónapja #140568 Írta: TAdo

Különösen akkor, ha lassú heavyben ülsz és te vagy az egyetlen kék játékos és azon múlik a csata, hogy aktívan játszol-e vagy sem.

Ha nagyon szétlőnek (értsd nincs hp-m fele modul oda stb.) és látom, hogy csak engem fókuszálnak, akkor általában irány a fedezék(ha van). Ha elég idióták az artyk, akkor szoktam őket hergelni, ha bekapják a csalit percenként egyszer éppen csak megmutatom magam, hogy felderítsen valaki, aztán vissza. Néha képesek egész csata alatt nem lőni, mert azt remélik majd sikerül belém lőni egyet. Ha ez bejön akkor egy rommá lőtt tankkal ki tudok kapcsolni 3 artyt a játékból. :woohoo: A "jó hír" az, hogy az XVM snipereknél ez általában működik.

10 éve 1 hónapja #140571 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Sunhair: kívánom neked, hogy egy 600 + WN8-al álljál átlagban magasabban és kapd meg azt az arty fókuszt amit a 2K +-os játékosok. Akkor majd érteni fogod, hogy mennyire könnyű egy tomato RHM-et kiszedni és mennyire tehetetlen vagy egy nyílt pályán az artyk ellen, akik az egész meccsen üldöznek és 1-2500 között valamennyit beléd lőnek. Különösen akkor, ha lassú heavyben ülsz és te vagy az egyetlen kék játékos és azon múlik a csata, hogy aktívan játszol-e vagy sem.

Ejj már Jackal. Azt ne hidd, hogy minden arty vadul sasolja az XVM-et. Gondolom én vagyok az egyetlen user az EU szerveren aki megcsinálja az artry küldiket is, de sose volt XVM-je. Mit gondolsz én mit lövök?
-Amit felspottoltak
-Ami veszélyes a csapatomból.
Mellesleg volt T95-öm van E100-am van KV5-öm, Kv4-em, T34-em, Löwém....Ezek mind mind olyanok mint az artymágnes. De kérdezd meg Mercenaryt. Múltkor a 3 ismétlem HÁROM Hp-s 112-öm vadészta az arty. 3 lövés után kiszedett. Szerinted minket sosem lőnek? Én is éltem át már ilyet...Iriitáló...De most mit tudok tenni? EZ egy játék...

10 éve 1 hónapja #140572 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Ejj már Jackal. Azt ne hidd, hogy minden arty vadul sasolja az XVM-et. Gondolom én vagyok az egyetlen user az EU szerveren aki megcsinálja az artry küldiket is, de sose volt XVM-je. Mit gondolsz én mit lövök?
-Amit felspottoltak
-Ami veszélyes a csapatomból.
Mellesleg volt T95-öm van E100-am van KV5-öm, Kv4-em, T34-em, Löwém....Ezek mind mind olyanok mint az artymágnes. De kérdezd meg Mercenaryt. Múltkor a 3 ismétlem HÁROM Hp-s 112-öm vadészta az arty. 3 lövés után kiszedett. Szerinted minket sosem lőnek? Én is éltem át már ilyet...Iriitáló...De most mit tudok tenni? EZ egy játék...

De igen, csak ha te ott vagy és van egy másik játékos aki nálad jobb, át fognak állni 70%-ban.

Én többször megkérdeztem már, hogy miért engem lőnek, a válasz: mert te vagy a veszélyes. Ha nálam jobbal játszom, akkor általában ők többet kapnak, szóval ez működik.

Ezt csak azért mondom, mert ez alapvetően mindenkinek meghatározza a véleményét. Nyilván egy 500 WN8-as, gyors tankokkal játszó játékos 1/10-ed annyi fókuszt kap. Ezért mondtam azt, hogy csak akkor lesz bizonyos dolgokkal kapcsolatban tapasztalatod, ha nagyjából ugyan abban az élethelyzetben leszel.

De tényleg kívánom neked, hogy fejlődj fel oda, mert az mindenkinek jobb, akkor érezni fogod a különbséget. Mondom én ezt úgy, hogy én konkrétan érzem a változást.

10 éve 1 hónapja #140573 Írta: nemo510
Megválaszolva: nemo510
Na például itt pont mellékes volt az XVM :D
Mégis ezt hogy gondolta az ellenfél?Olyan HP fölényben voltak mint állat.
Jobb statjuk volt a hevyseknek mint nálunk a felső sorban.
A szivárványjelző szerint nekik kellett volna nyerni.
Ezzel az egy módszerrel tudták elveszteni a csatát.
(és még az m103 is sír hogy őt merik lőni :sick: )
Csak érdekességnek:ennyi idő alatt pont meg tudtam enni 2 csirkecombot 1 adag krumplipürével.Életem legkönnyebb tankásza lett.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140582 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Egy 150mm-es rhm-ben kempelő senkiházi semmivel nem különb egy artystánál. B) WTe100, wt auf pz4, egykutya.

10 éve 1 hónapja #140587 Írta: Szevasztok
Megválaszolva: Szevasztok

Egy 150mm-es rhm-ben kempelő senkiházi semmivel nem különb egy artystánál. B) WTe100, wt auf pz4, egykutya.

Ha már ennyire komolyan veszitek akkor:
Szerelemben, háborúban...
Úgy gondolod, hogy az játszik jól, aki a papír nagy kaliberű fegyverzetével kivonul a frontvonalba?? Vagy mégis hogyan képzeled? Kíváncsi lennék te miként csinálod vagy csinálnád... Ezeknek a tankoknak ez a feladatuk.

10 éve 1 hónapja #140588 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

Stefa ... ne csináld már :lol:

10 éve 1 hónapja #140589 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

palyak 70% WTe100al kiugralni kell fedezel mogul nem pedig 445+rol loni.

Szerinted WTe100nak a felspotolasa a konnyebb vagy az artye?
WTe100 ha fel van spotolva sokszor tobb embe is tudja lon, amig lehet eg berohano ongyilkos marha felvillantja az artyt , de ki lo el 800 meterre az artyn kivul?:D
el se tudod kepzelni szerintem egy WTe100al milyen nehez jatszni:
no camo, tobbi tdhez kepest kicsi pen, pancelja nincs, meccsenkent atlagba 1x agyudat ellovik, repesszel lonek rad,es hosszu ujratoltes vagy epp irtozatosan lassu lovedek. Nem mondom nincs elonye, csak a sok hatrany mellett eltorpul , es nehez kihozni h. inkabb az elonyeit mutassa es a hatranyait elrejtse?

artynal mivan? klikk klikk klikk
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140593 Írta: stefanitsr
Rágyúrtam a CGC-re, ilyen WT férgeket akarok oneshotolni egész álló nap. B)

A legtöbbjének a lámaság netovábbja a játékstílusa. Basecamp bokorban, ha kapok spotot lövök. End of story.

Ennél sokkal összetettebb szabályrendszer szerint artyzok.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140599 Írta: TAdo
Itt a csapat a hülye vagy az arty?

A minimap az érdekes. A csapat elindult jobbra, az artyk balra a három light-tal. A kép előtte egy perccel írták be, hogy mindenki noob, hogy nem védjük meg őket. Tehát felfogták, hogy egyedül vannak, és lett volna idejük átmenni a pálya másik oldalára. Természetesen 5 ingyen frag, bár az utolsó light észbe kapott és elkezdett menekülni. A pálya jobb oldaláról nem lehet lőni?
Mellékletek:

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140600 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Én meg a CGC férgeket akarom eltaposni a light tankjaimmal :woohoo:
Én azt hittem, hogy csak poénból hasonlítod az artykhoz a WTe100-at.

A jelenlegi pályák mellett SEMMIRE nem megy egy wt a base campel. Semmit nem tud belőni, csak 1-2 pályán. Ellenben arty át tudja lőni közel az egész pályát.
Ha egy kecsbebaszó 152mm-es Borsig lő, és te nem veszed észre az leginkább a te hibád -> szar legénység, fos felszerelések. A Borsginak 3,22%-os álca értéke lesz alapon lövés után, ha a 152mm-es kecskerakót használja. A mostani pálya viszonyok mellett elég könnyű észrevenni. Nagyon kevés pálya van, ahol távolról tud egy Borsig több bokor mögül a kecskebaszóval snipolgatni. Valamint minimális mozgással igazából ki is játszható az az ágyú.
WTe100-nak meg gyakorlatilag NINCS értsd NINCS álca értéke:
Álca érétkek
Van talán 2 pálya, ahol stabilan tudsz 450 méterről snipolni vele? Ha meg észrevette halott vagy.
Ellenben artyt fizikaliag nem tudod kispotolni, mert a pálya másik feléről klikkelget.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140601 Írta: stefanitsr
Meg is beszéltük.

Mindennek ellenére ma csak basecamper WT-kkel találkoztam, illetve volt egy FV215 183 is, 1913-as HESH találattal.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 6 órája 38 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 19 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 11 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.