Jelenleg 52 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 14 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 1 hónapja #142089 Írta: kiskukac15
Megválaszolva: kiskukac15
wotreplays.com/...15-t29

Tessék, lehet elemezgetni.
Igen nagy játékélmény volt. Többször is megfordult a fejemben, hogy kilépek.
Az arty kedvelőknek biztos fog tetszeni.
Az FV csak engem lőtt.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #142092 Írta: szzsolti
Megválaszolva: szzsolti
Doom majd ha postásra lesz szükségem szólok! Mercenary meg írjon nekem ha valami gondja van...Ne mással üzengessen. Csak azért sem nyitottam meg,legyen benne gerinc ha valami problémája van.
Jaa hogy nincs energiája? Hát sajnálom hogy ilyen fiatalon nincs neki :)...

10 éve 1 hónapja #142093 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Hát igen, Merc már csak ilyen, nincs annyi türelme és energiája a szellemileg visszamaradottakhoz, mint nekem. Mellesleg, te nem adnál át soha egy üzeneted a haverod nevében? Nem lennék a spanod (nem mintha ez a veszély fenyegetne.)

10 éve 1 hónapja #142099 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Az a baj ezzel a topikkal, hogy a sok autistának hiába magyarázzák értelmes érvekkel alátámasztva, hogy az arty rohadtul nem illik ebbe a játékba ebben a formában, ők kitartanak a jól megszokott ellenérvek mellett:
Figyelem: Spoiler!

És az autisták ( sic! ) mindig leírják, hogy a játék része a tüzér. Még.
Antagonisztikus.
Lehet a végtelenségig vitatkozni. Sőt, ez a vita a vita kedvéért jön létre.... :(
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 1 hónapja #142101 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Az gondolom senkit nem zavar, hogy az itt megemlített személyek...SZEMÉLYEK. Ezért a nevét nagy betűvel írjuk. Ez vonatkozik HunZsoltra és Doomra is...Nem gond ha nem értünk egyet, van ilyen. De sen bunkók se tiszteletlenek, ne legyünk csak azért mert nem egyezik a véleményünk.

Stefa:
Figyelem: Spoiler!

Ez talán pont tőled, pont ebben a témában, pont a hsz-eid után nem kéne. Aki leírja ezt: "Ha tudod, hogy ez lehetséges, akkor bizonyos hegyek mögött miért henteregsz egy helyben ? " Majd utána másokon kéri számon a személyeskedést az nagyon gyorsan gyomlálja ki a saját hsz-eit....

Pont te osztod az észt, hogy ne legyünk bunkók azokkal, akiknek más a véleményük? Te, akinek minden 5. hozzászólása ilyen stílusban íródott?

Amit pedig "Stefa"-nak ajánlottál, azt meg gyakorold elsőnek magadon.

Csak a te szavaiddal/stílusoddal: "Köszönjük Emese"

Kedves Csikaa.
A név kisbetűvel írása bunkóság és mellesleg tiszteletlen is. Van ez ellen valami érved? Vagy esetleg az zavar ha szólok hogy ezt így szokták. Én nagy betűvel szoktam írni mindig...

Ha nem tudod elolvasni amit írok és értelmezni kérj segítséget...

Sajnos a stílusomat is rosszul utánzod...

10 éve 1 hónapja #142103 Írta: fridok
Megválaszolva: fridok
Én azért az arty ellezőktől (mondom ezt úgy hogy csak minimálisan játszok artyval) megkérdezném, ne vegyék ki a lightokat is? Elvileg többek között az ő dolguk lenne az artyk kiszedése a csata közben, de mivel a sok stressz miatt ami ér benneteket, gondolom elég sokszor nem történik meg, így hulljon az artykkal a férgese és szedjék ki azt is, sőt jobbat mondok, legyen 15/15 ugyanolyan haevy (biztosan sokan emlékeznek a pixeltank eventre) és akkor csak menni kell és lőni. Fenomenális ötleteim vannak jár a plusz ppont nekem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

10 éve 1 hónapja #142104 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Én azért az arty ellezőktől (mondom ezt úgy hogy csak minimálisan játszok artyval) megkérdezném, ne vegyék ki a lightokat is? Elvileg többek között az ő dolguk lenne az artyk kiszedése a csata közben, de mivel a sok stressz miatt ami ér benneteket, gondolom elég sokszor nem történik meg, így hulljon az artykkal a férgese és szedjék ki azt is, sőt jobbat mondok, legyen 15/15 ugyanolyan haevy (biztosan sokan emlékeznek a pixeltank eventre) és akkor csak menni kell és lőni. Fenomenális ötleteim vannak jár a plusz ppont nekem.

Nagyon el vannak itt tévedve az emberek. Hogy a francba lenne a lightok feladata az artyk kiszedése. Az elsődleges feladat a spotolás... Utána egyes lightoknál a damage osztása végjáték fel (flankeléssel). Amúgy meg általában azért nem szokott megtörténni (light játékosként beszélek sokezer light csatával magam mögött) Mert az arty kikattint miközben mennék kiszedni.
Kérdésem lenne: játszottál már lighttal valaha?
Hagyjuk már hogy OP-k a lightok, a medek kicsit lassabbak mint a lightok de a többi értéke jobb vagy ugyanolyan mint a lightoké. Csak ők nem kapnak +3 mm-et...
Ennyit a lightok OP-ságáról...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo, rejkov

10 éve 1 hónapja #142105 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
awesome, csak 60al zugtam le a dombon amikor RU-ra raugrottam, es hat pont oda volt celozva mi.....
Mellékletek:

10 éve 1 hónapja #142106 Írta: fridok
Képzeld játszok, és ha nem is tudom őket kiszedni, de felderíteni már lehetséges őket, és akkor már a társaid, vagy a saját artyk kiszedik őket (itt jegyezném meg, ha az átlag arty nem csak kattingatna már alapból kiszúrhatná a lövésekből, mert igen a szokásos általános helyeket végignézve térkép módban látni lehet a tüzelést ha lő az arty még felderítetlen állapotban is), de ugye míg nem tudsz összehangolni 15 játékost, ne várj csodát pláne nincs értelme egy tankágat okolni.

10 éve 1 hónapja #142107 Írta: szzsolti
Doom örülnék ha nem jellemeznéd a szellemi képességeimet!
Amikor artyzom másfelé is tudok figyelni,pl megreggelizem stb úgy hogy le sem eszem magam.
Sajnálom hogy ez neked nem megy,de hát nem tehetsz róla ha így születtél a világra....
Ismételten leírom. Ha a kollégádnak spanodnak vagy leszarom kinek van valami kérdése mondanivalója akkor ne postással üzengessen...

10 éve 1 hónapja #142108 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

Doom örülnék ha nem jellemeznéd a szellemi képességeimet!
Amikor artyzom másfelé is tudok figyelni,pl megreggelizem stb úgy hogy le sem eszem magam.
Sajnálom hogy ez neked nem megy,de hát nem tehetsz róla ha így születtél a világra....
Ismételten leírom. Ha a kollégádnak spanodnak vagy leszarom kinek van valami kérdése mondanivalója akkor ne postással üzengessen...

Retard vagy. Most remélem boldog vagy :kiss:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo

10 éve 1 hónapja #142109 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Mi mindenről maradtam le? :)

Arty-td-light? Lol. Td egy oldalon van. Mikor meglő (ha nem is spotolódik), tudom, hogy max. 3ű2-3 hely közül az egyiken van, és úgy alkalmazkodom, és max. ammoval szed ki 1 lövésből (néhány kivételtől eltekintve). Esetek nagy részében viszont spotolodik, arty sosem.

Light fő dolga az arty kiszedése? :lol: :silly:
Light dolga a spotolás! Köszönjük, leülhetsz.

Az artysok csak a szokásost tudják írni:
- td is kiszed láthatatlanul (valójában vagy igen vagy nem)
- ritka az 1lövésezés. Igen, de előfordul, és a pálya másik feléből. Ezt nem tudja senki kétségbe vonni
- artyhoz is kell a skill. Persze, minden térképen kellett már menni 1 csatát, hogy tudja, merre érdemes fordulni. A rengeteg skillben biztos megfájdul minden arty-lover feje a szűkös ram miatt
- artysafeben kell lenni. Persze és nem mozdulni 10/15 percig, mert ha az artynak unalmas a játék, legyen másnak is, igaz?
- mozogni kell, és nem talál el. Akkor most artysafe kell vagy mozogni? Ti sem tudjátok. :) Amúgy már leírták, van 8-10 m splash, mozogjál, és közben játsszál is. Csak az a baj, hogy nem lehet tudni, mikor kire céloz az arty, mert GOD-módja van. És ez baromira unfair, hogy egyiknek van, másiknak nincs.

Mindenkinek a saját dolga, hogy mivel szeret és szokott menni. De legalább a hülyeségektől kíméljétek már meg a népet!
Ide sok kezdő jön olvasni, és azt hiszik, hogy az arty ilyen meg olyan jó, pedig egy LÓSZ@R. Ez van, wg is tudja, végre elismerték, és -remélhetőleg a közeljövőben - módosítani is fogják elég erősen.

10 éve 1 hónapja #142111 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
zsoltika! Nem én jellemzem a szellemi képességeidet, megteszik a kommentjeid.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary

10 éve 1 hónapja #142112 Írta: szzsolti
Mindenki magából indul ki gyerekek...
Ha ti nem tudjátok elfogadni hogy ez egy játék és olyan játék amilyen akkor keressétek fel kezelőorvosotokat gyógyszerészeteket!
Vagy csak egyszerűen nem kell ezzel játszani..
Vannak egész jó más típusú játékok mint a sakk,aztán ott lehet siránkozni hogy a ló hogy a faszba ugrik úgy ahogy vagy a futó mi az hogy át tudja ugrani a pályát keresztben...
Ebbe is találnátok hibát biztosan,szerintem ha sokat sírnátok tuti változtatnának a játékszabályokon!
Csak így tovább!

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142113 Írta: fridok
"Light fő dolga az arty kiszedése? :lol: :silly:
Light dolga a spotolás! Köszönjük, leülhetsz."

Nagyon nem érted látom, de mit is vártam ha a vita generálásról van szó mindenbe bele lehet kötni :D Mint írtam is ha spotolod már kiszedheted az már mindegy hogy te vagy a társaid, de leülhetsz szövegértelmezés egyes.

Egyébként jó hogy nem odáigpiedesztáljátok az artykat hogy egyedül kiszed 15 ellenfelet a másik oldalról és egyedül lehozza a csatákat. Itt pusztán kérlek megy a sírás, hogy júúúj csúnya arty nagyot sebzett rám, és míg ebbe bele lehet kapaszkodni, sírás lesz a nerfért is, sebezzen lassan keveset pontatlanul, végül is már párszor a fejlesztések alatt átéltük, hogyan unbalancolnak egy két tankot vagy egész ágat az épp aktuális vérpistikék miatt, akik sírnak ha nagy sebzést kapnak.

Ezek után én eldöntöttem petíciót indítok, a med nerfért, mert vannak medek amik olyan páncélozottak mint egy hvy és gyorsak is, sőt a TD-ket is nerfelhetnék újra, hiszen lvés után sem látom meg honnan lő és egy lövésből kiszed, de a tárasokat is ismét elővehetjük, hiszen mi az már hogy míg nekem 15 secig tölt a 300 sebzés ő ugyanennyi idő alatt 1000-et sebez rám. fúúúúj
És az utolsó, ne legyen MM mert én kicsi vagyok és gyenge és nem tudok 3 tierrel nagyobb tankok ellen sebzést osztani, szedjük ki. És hopsz a végén lehet mégis a pixelmeccsek mellett lyukadunk ki? :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szzsolti

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 52 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 11 órája 24 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.