Te meg egy dolgot felejtettél el a jó/rossz viszonylatban:
- jelenleg nem éri meg jónak lenni, mert egyből megkapod az XVM fókuszt
- ha befosol, sem fogsz vesztes csatában a neked megfelelő mennyiségű XP-t kapni, ha kikapsz, vagyis a győzelem a fontos, nem a jó játék
- ez itt tartja a rossz játékosokat, mert nem értik a rendszer működését és nem érzik, hogy az ő gyengeségük kozmetikázására vannak ezek a beépített mechanizmusok kitalálva
Vagyis ha mindenki a neki illető jutalmat kapná (pl. a vesztes csapatban lévő első 3 player is azt kapná ami a győztes csapatnak jár, a győztes csapat utolsó 5 embere meg semmit mondjuk), akkor simán vállalható lenne a ranked battle.
Szerintem minket egyáltalán nem zavarna az, hogy mi kikapunk egy nálunk jobbtól, minket az zavar, hogy egyenlőtlen feltételek vannak, amiből a gyengébb SOKKAL JOBBAN jön ki, sokkal kevesebb munkával lásd:
- arty működése
- XP osztás
- a különböző patkánykodások, amiket a gyenge játékosok csinálnak: lökdösés, blokkolás, hátba lövés
Én megtisztelésnek érezném, ha Roger Federerrel teniszezhetnék, vagy Messivel focizhatnék, na bumm és ha lever? De ha jó voltam, kapjak érte megfelelő jutalmat/XP-t/kreditet/akármit
Amíg ez nincs meg, addig szart sem ér a szintenkénti besorolás. Mellékesen meg tudod mekkora sírás lenne Vér Stefánnál ha cssk 200 XP-t kapna a legalacsonyabb ligában a győzelemért, míg én mondjuk 1000 xp-t az 5-ösben a vereségért?
Ezt nem venné be a játékosok gyomrának 90%-a. A WG nem hülye, nem fogja lecserélni a mostani rendszert, maximum bevezet egy másikat mellé.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...