Jelenleg 109 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 11 hónapja #69588 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Nem.

Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: rejkov

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #69601 Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb
Köszönöm a válaszokat :)
HA adrenalin rush-om van és mondjuk az elején le rammolom a hp-ém az ugy möködik?
V nem éri meg?

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #69705 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
:)

10 éve 11 hónapja #69731 Írta: _NMI_
Megválaszolva: _NMI_
Arra lennék kíváncsi, hogy kijártad e az általános iskola második osztályát? :angry:

10 éve 11 hónapja #70565 Írta: pitt600
Megválaszolva: pitt600
Üdv
Kedves játékos társak én és még az artysok többsége is megértjük azokat a gamereket akik fájlalják azt a „szörnyű bűnt”,hogy tüzérek vannak a játékban. De kérném azokat a józan és a mostani sorokat olvasó értelmes játékosokat, hogy ha az arty jelöli a célt (ellenfél tankja) akkor kérnénk a vasat nem piszkálni, hogy a csapattárs! (arty) tudjon segíteni. Emberek tudomásul kéne venni,hogy 15 játékos van 1 csapatban, ebben az arty-k is bele tartoznak. És a WG is kijelentette,hogy nem fogják kiszedni őket.
És most sírjanak azok, akik utálják az artykat és nem tudnak helyezkedni a mapon vagy nem tudják a tényeket elfogadni. :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, WT14, Micu

10 éve 11 hónapja #70568 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Üdv
Kedves játékos társak én és még az artysok többsége is megértjük azokat a gamereket akik fájlalják azt a „szörnyű bűnt”,hogy tüzérek vannak a játékban. De kérném azokat a józan és a mostani sorokat olvasó értelmes játékosokat, hogy ha az arty jelöli a célt (ellenfél tankja) akkor kérnénk a vasat nem piszkálni, hogy a csapattárs! (arty) tudjon segíteni. Emberek tudomásul kéne venni,hogy 15 játékos van 1 csapatban, ebben az arty-k is bele tartoznak. És a WG is kijelentette,hogy nem fogják kiszedni őket.
És most sírjanak azok, akik utálják az artykat és nem tudnak helyezkedni a mapon vagy nem tudják a tényeket elfogadni. :evil:

Jól beszélsz! :)
Szerintem aki sír az artyk miatt, és még nem tolta tüzérrel, annak ki kell próbálnia mindenképp. Meg lehet tanulni hogy melyik pályán hová érdemes állni, hogy ne szedjen ki a tüzérség, és át is lehet érezni az artisták problémáját is! :) Csak azért merem leírni, mert szoktam a f@sznak mindkét oldalán lenni! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitt600, Micu

10 éve 11 hónapja #70590 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1
Ügyes volt az ellen arty-ja. :whistle:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70596 Írta: nemo510
Megválaszolva: nemo510
Azzal hogy felesleges 1 artyra 4skilles legénységet rakni nem értek 1et.
A 4. skill 51. %-ánál azt hittem volt valami ninja patch,vagy valami trükk a WG részéről.
Mintha egy teljesen más artyt kaptam volna.Még akkor is talált,ha balf@sz voltam.Közelharcban meg ha megsebezték,egyszerűen szárnyalni kezdett.
Még a felsőbb tierből is (akár 10es) sok mindent kiszed 1 lövésből ( M40/M43 ) .

A bratyó M53/M55 pedig ennél is durvább.A mobilitásáról nem is beszélve (amikor együtt
rohansz a medekkel,van pislogás).Ráadásul itt 2 lövész van,úgyhogy vadabb eredményekre képes ugyanazzal a löveggel mint az öccse(M40/M43).

Szóval hidd el nem felesleges.Ha bizonyíték kell,adok videó linket is :)

10 éve 11 hónapja #70618 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Ha két skill ki van húzva, azzal megvan a BiA, 6th sense, a gunnery skillek, és clutch braking a sofőrön, ezeken kívül nincsenek értelmes legénységi pozíció specifikus perkek (esetleg offroad driving a sofőrön, de emlékeim szerint annyira minimális bónuszt ad, hogy elhanyagolható), max húzhatsz tűzoltás/javítás/álcát, ami meg 100 meccsből egyszer hasznodra lesz, és akkor sem valószínű hogy azon fog múlni a meccs.

Az összeesküvés elméletet hogy ha eléred a 4. skill 51%-át, varászlatos módon megtáltosodik a tank, inkább nem kommentálom, ha te így érzed, legyen igazad.

Gondolom az álca/javítás kombó rengeteget dob a löveg pontosságán és a tank mobilitásán , az extra RNGről nem is beszélve :^).

Én azt tartom valószínűbbnek hogy mivel beleraktál többszáz/ezer csatát az artyba, sikerült megtanulnod a shell velocityjét, meg MLG420n0sc0pel33tclik3r lettél.

Bár nem tudom hogy mit bizonyít egy videó link, de lássuk a medvét, hátha meggyőzöl.

10 éve 11 hónapja #70620 Írta: nemo510
Megválaszolva: nemo510
Álcát nem nagyon pazarlok ha jó a camo.Attól sokkal értelmesebb dolgok is vannak,és csak stílus függvénye h ki mit tesz rá.
Utólag már megbántam ezt a videó igéretet,de betartom.
Csak közben rájöttem ha valaki nem artys annak hiába is próbál bárki bármit bizonyítani :)
M53 legénység : dl.dropboxuserc...9g.jpg

Vid :

Ez 8:00tól érdekes:

M43 :

Ilyeneket gyengébb legénységgel nem tudott megcsinálni egyik sem.
A 4+ skillről pedig nem csak nekem ez a véleményem.

Béke

10 éve 11 hónapja #70659 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Üdv

Jól beszélsz! :)
Szerintem aki sír az artyk miatt, és még nem tolta tüzérrel, annak ki kell próbálnia mindenképp. Meg lehet tanulni hogy melyik pályán hová érdemes állni, hogy ne szedjen ki a tüzérség, és át is lehet érezni az artisták problémáját is! :) Csak azért merem leírni, mert szoktam a f@sznak mindkét oldalán lenni! :)

Nem miatta sírunk, hanem ellene:D

10 éve 11 hónapja #70661 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Ha két skill ki van húzva, azzal megvan a BiA, 6th sense, a gunnery skillek, és clutch braking a sofőrön, ezeken kívül nincsenek értelmes legénységi pozíció specifikus perkek (esetleg offroad driving a sofőrön, de emlékeim szerint annyira minimális bónuszt ad, hogy elhanyagolható), max húzhatsz tűzoltás/javítás/álcát, ami meg 100 meccsből egyszer hasznodra lesz, és akkor sem valószínű hogy azon fog múlni a meccs.

Az összeesküvés elméletet hogy ha eléred a 4. skill 51%-át, varászlatos módon megtáltosodik a tank, inkább nem kommentálom, ha te így érzed, legyen igazad.

Gondolom az álca/javítás kombó rengeteget dob a löveg pontosságán és a tank mobilitásán , az extra RNGről nem is beszélve :^).

Én azt tartom valószínűbbnek hogy mivel beleraktál többszáz/ezer csatát az artyba, sikerült megtanulnod a shell velocityjét, meg MLG420n0sc0pel33tclik3r lettél.

Bár nem tudom hogy mit bizonyít egy videó link, de lássuk a medvét, hátha meggyőzöl.

Semmit nem bizonyít. Lehet pont ugyan úgy véletlen is, mint szándékos. Ebben a merítésben nem sokat ér, de jól néz ki.

10 éve 11 hónapja #70711 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
A videóból sok nem derül ki (azon kívül hogy illegális modot használsz az első videóban).

Akkor így kérdezem, ha adott egy ilyen legénység:
Comm: BiA+6th
Gunner: Bia+Snapshot
Driver:Bia+Smooth ride+Clutch
Loader: Bia+Safe stow
Loader: BiA+Adrenaline rush

Milyen skilleket adnál még nekik, ami jelentősen befolyásolja a tank teljesítményét?

Ez a 4. skill 51% pedig babona

A babona vagy hiedelem szűkebb értelemben olyan hitet, vagy erre épülő tevékenységet jelent, ami (tévesen) közvetlen (ok-okozati vagy jel-jelöleti) összefüggést tulajdonít ilyen viszonyban valójában nem álló dolgoknak, az események mozgatóiként sokszor természetfölötti erőket elképzelve

.
Figyelem: Spoiler!

Szóval az hogy "te úgy vetted észre", meg "nem csak te hiszed azt" nem mérvadó.
Csinálsz egy print screent hogy hogy skillezted a legénységet, magyarázd el hogy a 3. és 4. skill amit adtál nekik, milyen lényeges előnyt nyújt egy olyan két skilles legénységgel szemben, mint amit leírtam, akkor majd hiszek neked, addig csak babona, meg megerősítési torzítás.

Félreértés ne essék, elhiszem hogy jobban teljesítesz a tankban mint akkor amikor két skilles legénységed volt, csak nem azért mert a legénység átlépett egy mágikus határt.

10 éve 11 hónapja #70716 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
A lövésznek az a kritikus sebzés vagy milyen képesség nagyon sokat segíthet ha HEvel lövöldözöl, no meg a mentor is 1 jolly joker képesség. :woohoo: (szerintem)

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #70734 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
A Deadeye perk nem működik HE-vel (pár kommenttel feljebb volt róla szó).

A Mentor pedig semmilyen hatással nincs a tank csata közbeni teljesítményére.

Artin pedig BiA/6th sense előtt úgysem tudod feltenni, ekkor meg már megvan minden lényeges skill a többi legénységi tagon. Esetleg segít 3. skillnek kihúzni az álcát, ami 100 meccsből egyszer fogja jelenteni a különbséget aközött hogy felspotolnak-e vagy nem.

Na kérem, dartonite MMIV százados aki vagyok, azaz dartonite Má' Megin' Igazam Van százados, elmondanám önöknek tiszta becsületes arccal, kerek szívvel kéremszépenhogy má' megin' igazam van. Há' nem? Há' de.

Annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom B). Há' nem? Há' de. Naugye :^)

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 20 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 8 órája 52 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.