Jelenleg 109 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 3 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 4 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 10 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 17 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 8 hónapja #93385 Írta: smok3_hun
Megválaszolva: smok3_hun
Tank ászom az M53/M55-el. Pedig legkevésbé gondoltam a meccs elején, hogy Ensk pályán lehet jó kört menni tüzérséggel :)

wotreplays.com/...8#self

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 8 hónapja #93386 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Még a végén hajas fővel megélem, hogy Jackal dicsérni fogja az artykat, esetleg elemzést is ír róluk??? :whistle: ;) :lol:

Amúgy az amcsi szerintem teljesen jó. Most t4-ben vagyok (ma lépek t5-re), de már most befordítom középre, és a pálya közel felét szabadon lövöm. Följebb is az adatok alapján csak kicsit csökken ez a szög, tehát a pálya min. 1/3-t tudom lőni egy beállással. Az azért nem gyenge. :)

És igen Jackal, nagyon sokan álldogálnak egy helyben. :) Főleg a papír td-k, mert 'láthatatlanok'.
Tudod ez olyan, mint ami pár éve nálunk volt: Kutya van a kertben, szomszéd macska mindig a kerítés tetején illegette a seggét, ahol a kutya nem érte el. Egyszer csúszott meg...

A papír td is: egyszer villan fel. :)

Nem valószínű, hogy megszeretem, mert teljesen alkalmatlan a kombinatív játékra, és mérhetetlenül unalmas vele a játék, de értem miért szereti valaki kicsapkodni az ellenfeleket a pályáról, de nem nekem való. Ez inkább a küldetésnek betudható kényszer, de azt elismerem van jó oldala. A lényeg hogy semmi sem fekete és fehér, ha más nem, legalább jobban megtanulom a védekezést ellenük, de nem valószínű hogy T10-es artyk tömege fog a garázsban állni nálam:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen, Szete58, Apa1972_hu

10 éve 8 hónapja #93391 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Jackal
Szerintem az amcsi ilyen "pont optimális". Szeretem az oroszt de a kis szög miatt sokat kell forgolódni. Volt, hogy lövés nélkül ért véget a csata, mert olyan gyorsan bedarálták az ellent, hogy mire rászűkült kereshettem új célpontot.. :)
A splash szerintem fontosabb. Sokszor eljátszák(murphy), hogy az 5 percig dekkoló heavy pont akkor indul meg amikor elengeded a csomagot. A splashből még kaphat, a pontos lövésből nemigazán. Na meg a fedezék mött is hergelheted a népet. Pl Lake Vill-en középen, szikla mögött bujkáló lightot is ki tudod szedni..
Ahogy írtad, nagyon sok light/med egyenesen száguldozik ráadásul ugyan ott.. Vannak tipikus bokrok ahol mindig van valaki, tipikus csomópontok, meg az artyk is többnyire ugyan oda bújnak el és nem mozognak :) Leszel csíter is amiért rálősz egy hevyre de az amúgy láthatatlan csapattársa leveszi "mejjel", pláne ha épp egy nyélgázon közlekedő light :) de persze lesz olyan is amikor egész csata alatt ugyan azt a mező közepén kempelő tankot lövöd és az istenért sem találod el.. :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Jackal_hun

10 éve 8 hónapja #93394 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

[...]Vannak tipikus bokrok ahol mindig van valaki, tipikus csomópontok [...]

Kezdés után fél perccel akár blind is lehet lőni pl. Abbey B5-ben a bokrot, Malinovka F7 bokor, Live Oaks E2/H9 stb. Ott mindig van valaki, aztán jöhet a cheater-ezés. :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Get200

10 éve 8 hónapja #93417 Írta: Makos_F
Megválaszolva: Makos_F
Mai csata FV304-gyel (tier VII): 18 lövésből 10 találat, 7 átütés = 581 sebzés!
Ennyit a "halálos" artykról, oneshotról, stb.

Mellékletek:

10 éve 8 hónapja #93419 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Haverod az amx-en passzív spot v aktív a cuccos?

Aktív spotterként használja, mozgó optika, venti, célzásgyorsító szentháromsággal, fele-fele arányban gold és normál lőszerrel. Én ugyanígy használom, bár bevallom, el szoktam felejteni randomra kivenni a full goldot (stronkholdhoz full gold lőszer és gold fogyócikk alapvető). Általában akkor tűnik fel a feledékenységem, amikor -35k-t meglátom a csata végi jelentésben... :sick:

@Jackal: az USA, az angol és a német vonalat javaslom. Ezekből a németekkel van tapasztalatom:
T6: a Hummel nagyon jó arty, a kitéríthetősége elviselhető
T7: a GW Panther mocskosul OP, a kitéríthetősége fenomenális
T8: a GW Tiger P brutális, 303 pennel megáldott AP lőszer, jó splash, viszonylag pontos, a kitéríthetősége alacsony, de kézifékes fordulással elviselhető a célkör szétesése. A HE sebzése magas.

10 éve 8 hónapja #93421 Írta: Black_Sheep_01

Figyelem: Spoiler!

Ez igen, sikerült a legkisebb sebzésű és átütésű artyval játszott egy, azaz 1 db körből általános, messzemenő következtetéseket levonnod... Gratulálok, de komolyan. :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor, singes

10 éve 8 hónapja #93422 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

Haverod az amx-en passzív spot v aktív a cuccos?

@Jackal: az USA, az angol és a német vonalat javaslom. Ezekből a németekkel van tapasztalatom:
T6: a Hummel nagyon jó arty, a kitéríthetősége elviselhető
T7: a GW Panther mocskosul OP, a kitéríthetősége fenomenális
T8: a GW Tiger P brutális, 303 pennel megáldott AP lőszer, jó splash, viszonylag pontos, a kitéríthetősége alacsony, de kézifékes fordulással elviselhető a célkör szétesése. A HE sebzése magas.

A Hummelnél járok, de valahogy nem érzem az erőt.. Akkor nem adom fel :)

10 éve 8 hónapja #93429 Írta: Vy3R
Megválaszolva: Vy3R

Egyszer csúszott meg...

... és mérhetetlenül unalmas vele a játék, ...

"Ööö ez azért nem teljesen igaz" (a'la védelmi miniszter a Függetlenség Napjában)

Itt egy link saját arty csatáról, ennek a vége azé' elég érdekes volt 3 másik megmaradt arty ellen :) De csak ha van időd, nem olyan rossz volt na. És friss videó (pár napos asszem)

Oké, oké, 100/5 ilyen, de van néha fun faktor is.

wotreplays.com/...53_m55

10 éve 8 hónapja #93434 Írta: Makos_F
Megválaszolva: Makos_F

Ez igen, sikerült a legkisebb sebzésű és átütésű artyval játszott egy, azaz 1 db körből általános, messzemenő következtetéseket levonnod... Gratulálok, de komolyan. :whistle:

A következtetést - feleslegesen - Te vontad le. :S A hsz csupán az artyutálók azon részének szólt, akik általánosítván rinyálnak az "OP" artyk miatt.

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #93437 Írta: Black_Sheep_01

A következtetést - feleslegesen - Te vontad le. :S A hsz csupán az artyutálók azon részének szólt, akik általánosítván rinyálnak az "OP" artyk miatt.

Oké, akkor nekem is szól, mert én sem szeretem az artykat. OP-nak gondolom őket, ha visszalapozol, meg fogod látni, hogy mit tud művelni egy artyval tapasztalatlan játékos, mint én. Tegnap 10-12 kört toltam, kb. 8 one shot full HP-ról. Mindezt úgy, hogy nem vagyok jó artys.
Továbbá megnéztem, hogy Te mit tudsz művelni artyval. Te sem tudsz játszani velük, így még furcsább a véleményed. Ha nem megy, akkor nem veled van a hiba, hanem az arty szar? Inkább ezeket nézd meg, szűrd le artykra, csodálkozz rá az eredményeikre: wotinfo.net/en/...ver=EU
wotinfo.net/en/...ver=EU

10 éve 8 hónapja #93440 Írta: singes
Megválaszolva: singes

1. Az nem tier7, hanem tier 6. :)
2. Azt az artyt én nem azért utálom, mert 1lövésez, hanem azért, mert nem lehet tudni, hol van, és baromi gyorsan adja az ajándékokat. Fullhp-ról 1 lövésezni szerintem 1000-ből 1x tud azonos tierben lévőt igencsak nagy mákkal. (Sőt, egy ilyet már én is egylövéseztem az M37-ben. :) )

10 éve 8 hónapja #93460 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Oké, akkor nekem is szól, mert én sem szeretem az artykat. OP-nak gondolom őket, ha visszalapozol, meg fogod látni, hogy mit tud művelni egy artyval tapasztalatlan játékos, mint én. Tegnap 10-12 kört toltam, kb. 8 one shot full HP-ról. Mindezt úgy, hogy nem vagyok jó artys.
Továbbá megnéztem, hogy Te mit tudsz művelni artyval. Te sem tudsz játszani velük, így még furcsább a véleményed. Ha nem megy, akkor nem veled van a hiba, hanem az arty szar? Inkább ezeket nézd meg, szűrd le artykra, csodálkozz rá az eredményeikre: wotinfo.net/en/...ver=EU
wotinfo.net/en/...ver=EU

Jó de pointer kurva jó:D És nem azért mert artyzik:D

Kantalusznál már inkább lehet ilyesmiről beszélni, de ő is jó játékos, tehát nem az van, hogy egy piros nyomogatja a gombot, artyval 2500 WN8 a többi tankkal meg 500..

10 éve 8 hónapja #93466 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Inkább ezeket nézd meg, szűrd le artykra, csodálkozz rá az eredményeikre: wotinfo.net/en/...ver=EU
wotinfo.net/en/...ver=EU

Wow. Ha nagy leszek, én is ilyen artista szeretnék lenni.
Van tőlük valami elérhető replay, oktató anyag? wotreplay-en nincs fent semmi. :unsure:

10 éve 8 hónapja #93468 Írta: 99lufi
Megválaszolva: 99lufi
lehet nem véletlenül...

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem biztos, hogy a víz a hibás, ha a kacsa nem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 25 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 22 órája 38 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 14 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.