Jelenleg 67 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 7 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 14 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 20 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 22 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 22 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 8 hónapja #90646 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen

T7 volt a max az ősidőben!

Én Tier 8-ra emlékszem (2011-ben tuti), a medek, TD-k pedig tier 9ig voltak.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 8 hónapja #90647 Írta: dezsom
Megválaszolva: dezsom
Bocsi fiuk, de a kis mondókámmal nem akartam ilyen felfordulást okozni. Csak azt akartam kifejteni, hogy ez elméletileg egy csapatjáték, és azért illene egy kicsit odafigyelni a másikra is. Ha egyszer arty-k is vannak a csapatban, akkor legalább egy kis védelmet adjunk nekik, minimum egy harckocsi maradjon hátra. És biztos hogy nem marad munka nélkül, hisz majd 100% hogy ki akarják az arty-kat iktatni.
Lehet, hogy rossz a statisztikám, nem tagadom. De Én a játék élvezetéért játszom, és nem azért, hogy jobb legyen a statisztikám. Hiába van a célkeresztem 100%-an rajta egy harckocsin, ami a az egyik csapattársammal harcol, csak akkor szolok közbe, ha látom, hogy a társam vesztésre áll. Nem minden áron akarom növelni a kilőtt tankjaim számát, hanem tényleg segítségére akarok lenni a csapatomnak, hogy megnyerjük a csatát.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen, bandras32, Szete58, Apa1972_hu

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #90648 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Nem okozott problémát felismerni... de megadtad a lehetőséget a másik értelmezésre is. Éltem vele. Ez legyen - mondjuk - az én szarkazmusom.

Megtisztelsz, h. ránéztél a statisztikámra - kérlek, nézd el nekem, h. én nem teszem ugyanezt a Te irányodban -, s nem, természetesen az én statisztikáim nem kitaláltak, a valóságot írják le.

Az utolsó félmondatodon tamáskodom azért. Szerintem nem, nem tükrözi a játékosok képességeit. Ui. nem a képességeiket, hanem azt írja le, amit teljesítettek vagy - inkább, mint én pl. - nem teljesítettek.

P. S.: Van két fiam. Mindkettő wot-ozik - sok egyéb más dolguk és játékuk mellett -, s mindkettő jobb, lényegesen jobb játékos, kevesebb csatával is, mint én. Nemegyszer kapom meg tőlük - meglehetős kaján hangsúllyal -: „Apa, h. neked milyen szépen ég a tankod!” Nem tudom, h. ebből érted-e, de engem nem zavarnak a nálamnál jobb játékosok. Tőlük lehet - a játékban, a játékról, a játékot - tanulni. Ennyi.

Természetesen megértem, hogy van, akit nem foglalkoztat olyan szinten a játék, ahogy engem és több más játékost. Nekem is vannak olyan játékok, amik elé leülök játszani, pedig nem vagyok kifejezetten jó, viszont örömömet lelem bennük.

A wotban azonban a jó/jobb játékosok közé tartozom és számomra nem elég csak az, hogy egy-egy csata alatt jól szórakozzak, engem a győzelem érdekel és hogy minél jobban teljesítsek. Az, hogy ezt egy jóval gyengébb játékos keresztül tudja húzni egy rosszul kidolgozott játékmechanizmus és az RNG miatt, felettébb bosszantó számomra. (Gondolom észrevettétek, hogy pl egyik streamer sem szereti az artykat)

Tudomásul veszem, hogy az artyk itt vannak a játékban, nem tehetek ellene semmit, azonban az artys társadalomról kialakult képemet nem fogja senki megváltoztatni. Úgy érzem, hogy a 20k csatámmal elég tapasztalatot szereztem, hogy kialakítsam magamban ezt a képet róluk. (Vannak valóban jó arty játékosok, akik tényleg nagyon értenek hozzá, velük nincs is semmi probléma. Tisztelem őket, én sose leszek olyan jó játékos artyval, mint ők. A számuk azonban elenyésző a többi, átlagos artyshoz képest)

Bocsi fiuk, de a kis mondókámmal nem akartam ilyen felfordulást okozni. Csak azt akartam kifejteni, hogy ez elméletileg egy csapatjáték, és azért illene egy kicsit odafigyelni a másikra is. Ha egyszer arty-k is vannak a csapatban, akkor legalább egy kis védelmet adjunk nekik, minimum egy harckocsi maradjon hátra. És biztos hogy nem marad munka nélkül, hisz majd 100% hogy ki akarják az arty-kat iktatni.
Lehet, hogy rossz a statisztikám, nem tagadom. De Én a játék élvezetéért játszom, és nem azért, hogy jobb legyen a statisztikám. Hiába van a célkeresztem 100%-an rajta egy harckocsin, ami a az egyik csapattársammal harcol, csak akkor szolok közbe, ha látom, hogy a társam vesztésre áll. Nem minden áron akarom növelni a kilőtt tankjaim számát, hanem tényleg segítségére akarok lenni a csapatomnak, hogy megnyerjük a csatát.

Ebben a topicban minden komment felfordulást okoz :D
Ezt is leírtam már: akármennyire nem szívelem az artykat, a csapatomban lévő tüzéreket megvédem, ha tudom. Ha látom, hogy egy oldal el fog bukni, akkor chaten szólok neki, hogy keressen új helyet vagy ha látom, hogy egy light le akarja vadászni az artyt, akkor próbálom megakadályozni. Egy arty ugyanis csatákat képes eldönteni.

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #90651 Írta: pitzen

A wotban azonban a jó/jobb játékosok közé tartozom és számomra nem elég csak az, hogy egy-egy csata alatt jól szórakozzak, engem a győzelem érdekel és hogy minél jobban teljesítsek.

Akkor a speciális csatákra kellene koncentrálnod inkább (CW, Stronghold, stb), mert a random ma már (sajnos) nem erről szól a magadfajta játékosoknak (és itt a magadfajta nem negatív jelző!).

10 éve 8 hónapja #90655 Írta: Dodge94HUN

A wotban azonban a jó/jobb játékosok közé tartozom és számomra nem elég csak az, hogy egy-egy csata alatt jól szórakozzak, engem a győzelem érdekel és hogy minél jobban teljesítsek.

Akkor a speciális csatákra kellene koncentrálnod inkább (CW, Stronghold, stb), mert a random ma már (sajnos) nem erről szól a magadfajta játékosoknak (és itt a magadfajta nem negatív jelző!).

Jelenleg klán nélkül vagyok. Szívesen CW-nék, Strongholdoznék és ESL-eznék velem egy szintű játékosokkal, azonban a neves klánok általában megkövetelik, hogy heti X nap Y órát (általában esti órákban) online legyek, ezt viszont a szabadidőm és a tanulmányaim nem mindig engedik meg.
Így marad a random, platoonban a barátaimmal.

10 éve 8 hónapja #90656 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

(Vannak valóban jó arty játékosok, akik tényleg nagyon értenek hozzá, velük nincs is semmi probléma. Tisztelem őket, én sose leszek olyan jó játékos artyval, mint ők. A számuk azonban elenyésző a többi, átlagos artyshoz képest)

Eddig azt mondtad, hogy az artyhoz nem kell skill, az RNG velük van, egy rossz játékos is jó/sikeres tud lenni artyval... stb. Ezekkel a kijelentésekkel pont hogy nem tiszteled a jó artysokat, hanem megsérted őket is!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ga5udeHUN

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #90661 Írta: Dodge94HUN

(Vannak valóban jó arty játékosok, akik tényleg nagyon értenek hozzá, velük nincs is semmi probléma. Tisztelem őket, én sose leszek olyan jó játékos artyval, mint ők. A számuk azonban elenyésző a többi, átlagos artyshoz képest)

Eddig azt mondtad, hogy az artyhoz nem kell skill, az RNG velük van, egy rossz játékos is jó/sikeres tud lenni artyval... stb. Ezekkel a kijelentésekkel pont hogy nem tiszteled a jó artysokat, hanem megsérted őket is!

Ha tudja magáról, hogy jobb az átlagnál, akkor miért venné magára?
Egy rosszabb játékos igenis jobb eredményeket fog elérni artyban, mert tankban ülve a fronton gyorsan kilöveti magát, artyval viszont kempelhet a pálya másik végén, távol a harcoktól.
Ha viszont valaki jó eredményt ér el artyval (mondjuk 2000+ WN8), akkor ott nem csak a szerencse játszik közre. Béna játékkal simán hozható kb 1000 WN8 artyval.
Ennek alátámasztására linkelem a saját profilomat . Keressétek meg az AMX 13 F3-t. Szörnyen játszom vele, 45% WR, csak kb 760 dmg, mégis 950 WN8 van vele. Emellett viszont ott van az FV304, durván 60% WR 1000 körüli átlagdmg-el.

10 éve 8 hónapja #90668 Írta: pitzen

Jelenleg klán nélkül vagyok. Szívesen CW-nék, Strongholdoznék és ESL-eznék velem egy szintű játékosokkal, azonban a neves klánok általában megkövetelik, hogy heti X nap Y órát (általában esti órákban) online legyek, ezt viszont a szabadidőm és a tanulmányaim nem mindig engedik meg.

Akkor saját magadnak mondasz ellent:

számomra nem elég csak az, hogy egy-egy csata alatt jól szórakozzak

Akkor mi a cél? A random szórakozás, a klánélet sport (kivéve a baráti társaságokat, mint pl. a TFK)... Ha nincs elég kapacitásod a játékra, felejtsd el az idézett kijelentésed, mert randomban a felhozatal és pl. az mm rendszer miatt nem tudsz mit tenni, így egy év múlva is ugyanaz lesz a problémád, ha nem változtatsz a hozzáálláson. Vagy belépsz és szórakozol, vagy vállalod a plusz ráfordítást, és még jobban szórakozol. :) A random nemigen fog változni legnagyobb bánatomra. Nekem is korlátozott a szabadidőm, ezért nálam sem jön szóba klán, így vállalom azt a moslékot (időnként), amit a random nyújt, és hiába mérgelődsz ez nem fog változni...sajnos.

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #90674 Írta: Dodge94HUN

Akkor saját magadnak mondasz ellent:

számomra nem elég csak az, hogy egy-egy csata alatt jól szórakozzak

Akkor mi a cél? A random szórakozás, a klánélet sport (kivéve a baráti társaságokat, mint pl. a TFK)... Ha nincs elég kapacitásod a játékra, felejtsd el az idézett kijelentésed, mert randomban a felhozatal és pl. az mm rendszer miatt nem tudsz mit tenni, így egy év múlva is ugyanaz lesz a problémád, ha nem változtatsz a hozzáálláson. Vagy belépsz és szórakozol, vagy vállalod a plusz ráfordítást, és még jobban szórakozol. :) A random nemigen fog változni legnagyobb bánatomra. Nekem is korlátozott a szabadidőm, ezért nálam sem jön szóba klán, így vállalom azt a moslékot (időnként), amit a random nyújt, és hiába mérgelődsz ez nem fog változni...sajnos.

Az elmúlt 30 napban csak randomot toltam: 3000+ WN8, 63% WR. Sőt igazából 78 csata kivételével, amit Strongholdban és csapat csatában csináltam, az összeset randomban csináltam.

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #90678 Írta: ga5udeHUN
Megválaszolva: ga5udeHUN
Sziasztok!
Én csupán annyit kérdeznék Dodge-tól, hogy milyen gyakran használsz prémiumot?

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #90680 Írta: Dodge94HUN

Sziasztok!
Én csupán annyit kérdeznék Dodge-tól, hogy milyen gyakran használsz prémiumot? (nem lőszert)

Eddig kétszer ruháztam be premium accountra, egy-egy hónaposra. Azon felül maximum nyertem/kaptam (mint pl most a WZ küldetés alatt a 21 napot)

10 éve 8 hónapja #90681 Írta: ga5udeHUN
köszi a választ.

10 éve 8 hónapja #90682 Írta: pitzen
Mi a cél Dodge? Ezt még mindig nem tudom... ha nem csak szórakozni akarsz, akkor mit?

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #90683 Írta: Dodge94HUN

köszi a választ.

És én megkérdezhetem, hogy ez miért releváns információ? :D

Mi a cél Dodge? Ezt még mindig nem tudom... ha nem csak szórakozni akarsz, akkor mit?

Számomra fontos, hogy a maximumot kihozzam magamból, folyamatosan fejlődjek, jobb statom legyen.
Amint időm engedi majd, be szeretnék lépni egy jó klánba és ESL-re járni.

10 éve 8 hónapja #90686 Írta: ga5udeHUN
Semmi extra, csupán érdekelt.

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 6 órája 39 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 19 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 11 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.