Nem okozott problémát felismerni... de megadtad a lehetőséget a másik értelmezésre is. Éltem vele. Ez legyen - mondjuk - az én szarkazmusom.
Megtisztelsz, h. ránéztél a statisztikámra - kérlek, nézd el nekem, h. én nem teszem ugyanezt a Te irányodban -, s nem, természetesen az én statisztikáim nem kitaláltak, a valóságot írják le.
Az utolsó félmondatodon tamáskodom azért. Szerintem nem, nem tükrözi a játékosok képességeit. Ui. nem a képességeiket, hanem azt írja le, amit teljesítettek vagy - inkább, mint én pl. - nem teljesítettek.
P. S.: Van két fiam. Mindkettő wot-ozik - sok egyéb más dolguk és játékuk mellett -, s mindkettő jobb, lényegesen jobb játékos, kevesebb csatával is, mint én. Nemegyszer kapom meg tőlük - meglehetős kaján hangsúllyal -: „Apa, h. neked milyen szépen ég a tankod!” Nem tudom, h. ebből érted-e, de engem nem zavarnak a nálamnál jobb játékosok. Tőlük lehet - a játékban, a játékról, a játékot - tanulni. Ennyi.
Természetesen megértem, hogy van, akit nem foglalkoztat olyan szinten a játék, ahogy engem és több más játékost. Nekem is vannak olyan játékok, amik elé leülök játszani, pedig nem vagyok kifejezetten jó, viszont örömömet lelem bennük.
A wotban azonban a jó/jobb játékosok közé tartozom és számomra nem elég csak az, hogy egy-egy csata alatt jól szórakozzak, engem a győzelem érdekel és hogy minél jobban teljesítsek. Az, hogy ezt egy jóval gyengébb játékos keresztül tudja húzni egy rosszul kidolgozott játékmechanizmus és az RNG miatt, felettébb bosszantó számomra. (Gondolom észrevettétek, hogy pl egyik streamer sem szereti az artykat)
Tudomásul veszem, hogy az artyk itt vannak a játékban, nem tehetek ellene semmit, azonban az artys társadalomról kialakult képemet nem fogja senki megváltoztatni. Úgy érzem, hogy a 20k csatámmal elég tapasztalatot szereztem, hogy kialakítsam magamban ezt a képet róluk. (Vannak valóban jó arty játékosok, akik tényleg nagyon értenek hozzá, velük nincs is semmi probléma. Tisztelem őket, én sose leszek olyan jó játékos artyval, mint ők. A számuk azonban elenyésző a többi, átlagos artyshoz képest)
Bocsi fiuk, de a kis mondókámmal nem akartam ilyen felfordulást okozni. Csak azt akartam kifejteni, hogy ez elméletileg egy csapatjáték, és azért illene egy kicsit odafigyelni a másikra is. Ha egyszer arty-k is vannak a csapatban, akkor legalább egy kis védelmet adjunk nekik, minimum egy harckocsi maradjon hátra. És biztos hogy nem marad munka nélkül, hisz majd 100% hogy ki akarják az arty-kat iktatni.
Lehet, hogy rossz a statisztikám, nem tagadom. De Én a játék élvezetéért játszom, és nem azért, hogy jobb legyen a statisztikám. Hiába van a célkeresztem 100%-an rajta egy harckocsin, ami a az egyik csapattársammal harcol, csak akkor szolok közbe, ha látom, hogy a társam vesztésre áll. Nem minden áron akarom növelni a kilőtt tankjaim számát, hanem tényleg segítségére akarok lenni a csapatomnak, hogy megnyerjük a csatát.
Ebben a topicban minden komment felfordulást okoz

Ezt is leírtam már: akármennyire nem szívelem az artykat, a csapatomban lévő tüzéreket megvédem, ha tudom. Ha látom, hogy egy oldal el fog bukni, akkor chaten szólok neki, hogy keressen új helyet vagy ha látom, hogy egy light le akarja vadászni az artyt, akkor próbálom megakadályozni. Egy arty ugyanis csatákat képes eldönteni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...