Jelenleg 111 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 7 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 8 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 15 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 6 hónapja #108742 Írta: adush_eu
Megválaszolva: adush_eu
Az agyatlan superunicumok, akik minden tankkal, tankosztállyal >60% winratet hoznak szólóban nem értik az artyt... Szegények...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 6 hónapja #108751 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
bandras, gyenge játékosként nem fogsz tudni úgy gondolkodni, ahogy a jobbak. Nem is várom el, csak legalább ne beszélnél ostobaságokat 0-24-be.

Meg lennék lepődve, ha több pályaismerettel rendelkeznél, mint a jó játékosok.

Ja igen, ami artyval én játszok, az biztos könnyű és te vagy az igazi ász. A probléma, hogy te azzal a fostaligával, amivel lövöldözöl, még akkor is sebzel, ha valami mellé lőssz egy fél háztömbnyivel, én a francia artykkal kurvára nem tudom ezt megtenni. Az egyetlen dolog, amiért a franciákat kezdtem, az a sebességük, mert így legalább tudok alkalmazkodni a csatához, de gondolom te ilyenekbe nem gondoltál bele.

Ha igazi artyt akarsz, akkor ott van nekem az M41 HMC. Nem sokkal marad el az sem a te SU-14-1-es átlagsebzésedtől.

Pont leszarom, hogy egy-két artys kör rombolja a statomat, mivel megyek egy-két tankkal és ugyanott vagyok, ahonnan kiindultam. A legostobább érveitek ezek, hogy azért nem játszunk vele, mert rombolják a statot.

A sírás onnan jön, hogy a gyenge játékosok unfair módon tudnak sebezni. Ezredik alkalomra írom le, de látom még mindig nem jutott el a tudatodig. Igazán sajnálom.

Az a Garbad gyerek meg nem véletlenül a játék egyik legjobb játékosa. Többet hiszek az ő szavának látatlanban is, mint a tiédnek, hiszen kettőtök közül nem te vagy az, aki nagyobb rálátással rendelkezik a játékra.

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #108771 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

A legkönnyebben játszható artyk közé tartoznak a franciák.

FV arty rohadtul jatszhato:D 500 meterre is 3 mp mire odaer a lovedek. Akinek van kicsi esze odebb megy 3 metert es mar el se talalod. Splash dmg az ugye nincs. Sok agyatlan siro miatt nerfeltek azt a tankot, akik nem voltak kepesek par metert gurulni h. mellettuk robbanjon.
Kiprobaltam tesztszeron conqGC-t. Nem nagyon volt 2k alatti korom:D belottem 3 tank koze, total melle ment, de t62a-t kikaptam full hprol. francia arty detto , csak ott meg nincs nagyivu loves se.

Ha szerinted tobb palya ismeret kell egy artyhoz mint mas tankokhoz akkor tevedsz. Minden palyan ami kicsit zartabb van par arty spot es kesz. Ne mond nekem h. hidden villagen nagyon varialsz hova allsz. Tudod mihez kell palyaismeret? fv304hez. Azzal kozel kell menned hogy tudj loni, es ha jo helyre allsz ki tudod hasznalni az extrem beesesi szoget.

Palyaismeret akar egy TDnel, akar egy heavynel mar sokkal komplikaltabb. Peldaul prohovkan mondanam h. tornyozhatsz te t29el, szep es jo ugyesek vagyunk felmegyunk a dombon es senki nem lo at. Nagy fraszt sarkokbol oldalrol szepen belovik azt a csonakot. Nem mindegy mikor hol es hogy nezel ki. De ez csak 1 pelda. Artyk annyira nem kulonboznek, mint a tobbi tank. ott van az obj430II amivel mostanaba eleg sokat megyek. Ha talalsz jo helyeket, azzal a 3 fokos agyusulyedesevel olyanokat lehet vele tenni , hogy a heavy tankok elszegyelik magukat. Ha csak eszetlenul mennek fel tankom kilogna a dombrol mire loni tudnek. De tudnek neked meg sorolni 1000 dolgot, de folosleges.
Megvalami aki jol tud BCvel jatszani az lehet azert , mert kihasznalja annak az artynak a mozgekonysagat, es helyet valtoztat, es olyan helyre megy ahol a masik oldal mar elore nyomult, es onnan akar oldalba lovi az ellenfelet.
Sajnos sok arty jatekos elkezdi a csatat es 100 metert ment a tankjaval. Tud sirni h. spot pls, amikor meg van spot csak nez es var mert hat domb mogott a spot. Az hogy atrongyoljon egy kedvezo pozicioba az mar luxus lenne.
De lehet csak en tevedek es elobbre tartom a dinamikus jatekot amikor mindig igazodsz a helyzethez, mint a statikusat.

10 éve 6 hónapja #108780 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

bandras, gyenge játékosként nem fogsz tudni úgy gondolkodni, ahogy a jobbak. Nem is várom el, csak legalább ne beszélnél ostobaságokat 0-24-be.

Meg lennék lepődve, ha több pályaismerettel rendelkeznél, mint a jó játékosok.

Ja igen, ami artyval én játszok, az biztos könnyű és te vagy az igazi ász. A probléma, hogy te azzal a fostaligával, amivel lövöldözöl, még akkor is sebzel, ha valami mellé lőssz egy fél háztömbnyivel, én a francia artykkal kurvára nem tudom ezt megtenni. Az egyetlen dolog, amiért a franciákat kezdtem, az a sebességük, mert így legalább tudok alkalmazkodni a csatához, de gondolom te ilyenekbe nem gondoltál bele.

Ha igazi artyt akarsz, akkor ott van nekem az M41 HMC. Nem sokkal marad el az sem a te SU-14-1-es átlagsebzésedtől.

Pont leszarom, hogy egy-két artys kör rombolja a statomat, mivel megyek egy-két tankkal és ugyanott vagyok, ahonnan kiindultam. A legostobább érveitek ezek, hogy azért nem játszunk vele, mert rombolják a statot.

A sírás onnan jön, hogy a gyenge játékosok unfair módon tudnak sebezni. Ezredik alkalomra írom le, de látom még mindig nem jutott el a tudatodig. Igazán sajnálom.

Az a Garbad gyerek meg nem véletlenül a játék egyik legjobb játékosa. Többet hiszek az ő szavának látatlanban is, mint a tiédnek, hiszen kettőtök közül nem te vagy az, aki nagyobb rálátással rendelkezik a játékra.

Na tessék!! Azt hittem 1015 wn8-al már legalább az átlag játékosok táborába tartozok! Erre nem! Gyenge játékos vagyok! Most mi legyen? Fölkössem magam??

Az M41 is a könnyen játszható artyk közé tartozik, az 5-ös artyk között a legnagyobb ágyúkitérése van. 37.5 fok. Nem véletlenül választottad ezeket az artykat. ;)

A gyenge játékos unfair módon sebez. Ebben teljesen egyetértek veled. Aki piros (vagy sárga, mint én), annak nincs joga sebezni. Sebezni csak neked van jogod.

10 éve 6 hónapja #108784 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

A sírás onnan jön, hogy a gyenge játékosok unfair módon tudnak sebezni...

Muskétás paraszt vs szamuráj?
Számszeríjász vs lovag?
Dávid vs Góliát?

Régi nóta ez...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo, eldegor

10 éve 6 hónapja #108786 Írta: adush_eu

Na tessék!! Azt hittem 1015 wn8-al már legalább az átlag játékosok táborába tartozok! Erre nem! Gyenge játékos vagyok! Most mi legyen? Fölkössem magam??

Az M41 is a könnyen játszható artyk közé tartozik, az 5-ös artyk között a legnagyobb ágyúkitérése van. 37.5 fok. Nem véletlenül választottad ezeket az artykat. ;)

A gyenge játékos unfair módon sebez. Ebben teljesen egyetértek veled. Aki piros (vagy sárga, mint én), annak nincs joga sebezni. Sebezni csak neked van jogod.

"A gyenge játékos unfair módon sebez." = "a gyenge játékosok unfair módon tudnak sebezni."
Úgy látom neked ez a kettő ugyanazt jelenti, ha így van, akkor nincs értelme vitázni veled.

10 éve 6 hónapja #108788 Írta: bandras32

Sajnos sok arty jatekos elkezdi a csatat es 100 metert ment a tankjaval. Tud sirni h. spot pls, amikor meg van spot csak nez es var mert hat domb mogott a spot. Az hogy atrongyoljon egy kedvezo pozicioba az mar luxus lenne.
De lehet csak en tevedek es elobbre tartom a dinamikus jatekot amikor mindig igazodsz a helyzethez, mint a statikusat.

Te is csak angol, de leginkább francia artyval játszol. Ahhol van mozgékonyság. Próbálj már ki egy német vagy orosz artyt!
Csak pár példa: Su-14-1 max seb. 30, 14.5 Le/t, 17 fok/mp forgás
Su-14-2 max seb. 30, 11 Le/t , 17 fok/mp
212a max seb. 35, 15 Le/t, 19 fok/mp
G.W tiger(p) max seb.35, 8.6 Le/t, 17 fok/mp
G.W tiger max seb. 45, 11.8 Le/t 17 fok/mp
G.W E100 max seb. 40, 10.3 Le/t, 19 fok/mp
Na ezekkel próbálj meg átrongyolni egy kedvező pozícióba.

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #108793 Írta: Dodge94HUN

Minden, amivel én játszok a könnyűek közé sorolható :D Mondd még, hogy egy statpadder lila noob vagyok, mondd ki! :D Hihetetlen, hogy mennyire szarul tudsz érvelni.

Elmúlt 30 napban a WN8-am 3400, 61+ WR-tel. A tiéd 1200/47. Igen, ezek alapján hozzám képest gyenge játékos vagy. Fuck me, right?

Következő tesztszerver, ha működni fog nekem, veszek egy általad előírt artyt és megyek vele 10 kört egymás után. Megnézzük, hogy mi lesz az eredmény.
Mellesleg alig 400-zal van több artys meccsed, szóval ily' logika alapján neked is csendben kellene maradnod, arty grandmaster.

Utolsó bekezdésedet pedig megválaszolta adush. Értelmezd.

Mi a problémád azzal, hogy mi olyan artyt próbáltunk ki, ami nincs hozzábetonozva a földhöz? A mozgékonyság miatt feláldoztuk a splasht és a sebzést is, szóval nem igazán értem, hogy mi a problémád.
Az a szar, amivel te játszol, még egy masszív mellélövéssel is sebezhet 7-800-t. (Nem csak úgy hasraütésszerűen írkálok, Tigrisemet az S-51 ennyire sebezte egy mellélövéssel. Hány tank képes mellélövéssel sebezni? Ja...) Az én artym akkor sebez ennyit, ha átüt valakit. Ha nem ütöm át, akkor 3-400, ha nem találom el, akkor nagyon max 200 környéke.
Egyre csak szarabb "érveket" hozol fel. Mi köze egyáltalán ennek az egésznek a sebességhez? Remélem unfairnek tartod a francia heavyket is, mert nem olyan geci lassúak, mint a németek.

10 éve 6 hónapja #108796 Írta: bandras32

"A gyenge játékos unfair módon sebez." = "a gyenge játékosok unfair módon tudnak sebezni."
Úgy látom neked ez a kettő ugyanazt jelenti, ha így van, akkor nincs értelme vitázni veled.

Hú, elnézést kérek kedves nyeltroll úr. A nagy kapkodásban kimaradt egy szócska, de már javítom is!
A gyenge játékos unfair módon tud sebez. Ebben teljesen egyetértek veled. Aki piros (vagy sárga, mint én), annak nincs joga sebezni. Sebezni csak neked van jogod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bogancs79

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #108798 Írta: adush_eu

bandras,

Hú, elnézést kérek kedves nyeltroll úr. A nagy kapkodásban kimaradt egy szócska, de már javítom is!
A gyenge játékos unfair módon tud sebez. Ebben teljesen egyetértek veled. Aki piros (vagy sárga, mint én), annak nincs joga sebezni. Sebezni csak neked van jogod.

Ez nem nyelvtrollkodás, ferdítettél azon amit Dodge írt.
"A gyenge játékos unfair módon sebez." = Mindeki szégyellje el magát, aki jobb játékost megsebez.

"a gyenge játékosok unfair módon tudnak sebezni." = A játékos nem a jobb játékos hibáját, vagy a saját tapasztalatát, taktikai érzékét kihasználva sebez. A sebzés mértéke szintén sokkal szerencsefüggőbb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Dodge94HUN

10 éve 6 hónapja #108800 Írta: Dodge94HUN
Tegyük fel, hogy lenne egy olyan osztály, amihez kell skill(szóval nem szerencsén alapulna), de azon kívül ugyanazokkal a privilégiumokkal élne(nem lőhetsz rá vissza, nagy sebzést okoz, mellélövéssel is sebez, látótávon túlra tüzel), mint a tüzérség. Szerinted fair lenne, ha mi/én azzal lövöldöznélek téged, miközben küzdesz az ellenféllel?

Ez annyiban különbözik az artytól, hogy nem RNG alapú. Na már most a gyengébb játékosoknak tök jó ez az RNG-től való függés, hiszen a hibáikat ez tudja kompenzálni és a csapatra kell támaszkodnia, aki vagy olyan vagy jobb képességű, mint a játékos maga. Simán képes egy lövéssel az átlaga felett sebezni, baromi kevés tudással a háta mögött, de mindezt tankban nem tudja reprodukálni.

Ha mindehhez kellene skill, akkor hidd el, hogy ti rinyálnátok az arty miatt ;)

10 éve 6 hónapja #108801 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor
Félreértelmezitek. A helyes megfogalmazás:

- TŐLEM gyengébb játékos sebez engem - unfair
- TŐLEM gyengébb játékos sebez engem úgy, hogy előtte meg sem kérdezi lehet-e - 2x UNFAIR
- TŐLEM gyengébb játékos sebez engem úgy, hogy előtte meg sem kérdezi lehet-e és mindezt egy ARTYban ülve - TOTALLY UNFAIR!!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Bogancs79, Dodge94HUN

10 éve 6 hónapja #108806 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

A sírás onnan jön, hogy a gyenge játékosok unfair módon tudnak sebezni...

Muskétás paraszt vs szamuráj?
Számszeríjász vs lovag?
Dávid vs Góliát?

Régi nóta ez...

Szete, sajnos manapság már muskétás parasztból több van, mint szamurájból. Utóbbi felett eljárt az idő a mai világban. :(
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 6 hónapja #108810 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

Te is csak angol, de leginkább francia artyval játszol. Ahhol van mozgékonyság. Próbálj már ki egy német vagy orosz artyt!
Csak pár példa: Su-14-1 max seb. 30, 14.5 Le/t, 17 fok/mp forgás
Su-14-2 max seb. 30, 11 Le/t , 17 fok/mp
212a max seb. 35, 15 Le/t, 19 fok/mp
G.W tiger(p) max seb.35, 8.6 Le/t, 17 fok/mp
G.W tiger max seb. 45, 11.8 Le/t 17 fok/mp
G.W E100 max seb. 40, 10.3 Le/t, 19 fok/mp
Na ezekkel próbálj meg átrongyolni egy kedvező pozícióba.

mi a turonak probaljak ki olyat, amirol tudom h. nem elveznem vele a jatekot. Rohadtul nem erdkeel a percenkent kattintok egyet aztan beadja vagy nem, addig meg nezem a mónikasót dolog. Amugy 30kmp/h nem rossz , amig toltesz siman lehet mozogni. A baj ott van h. ezt az artysok 90% nem teszi meg. Aki megteszi az meg is lovi a hpjnak a 4-5x-et.

10 éve 6 hónapja #108811 Írta: Pugero
Megválaszolva: Pugero
A francia ágon odáig jutottam, hogy ki lett fejlesztve a 7-es arty. Az elődjéhez képest mi vár rám? (játékélmény, használhatóság, sebzés stb.) Az értékek alapján jobb gyorsulás, azonos végsebesség, rosszabb álca, azonos sebzés és átütés, de rövidebb töltés- és célzásidő. Ezek a számok. És gyakorlatban?

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 órája 17 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.