FV 304 régebben kapot vmi nerefet...
artyzni támadt kedvem és gondoltam kihuzom gyorsan..
érdemes még vagy már nem a régi.
Azt tudom ha ellenem van általában az örületbe kerget
mar nem a regi, kicsit jobban szetesik mozgas utan a celkereszt, emiatt lassabb a cezlas.DE meg mindig mokas.Siman ra tudsz potyogtatni a motorterre: 500dmg + gyujtas:D Ha nem sajnalod akreditet, es raksz bele Tea-t akkor majdnem kicsit olyan mint nerf elott.
Személy szerint szeretek artyval nyomulni, csak 1 ágat húzok, de mind arty mind bármilyen pontatlan ágyúval szerelt TD vagy Heavy esetében a pontatlan tankok pontosak lettek a "nerf" óta a pontos ágyúk meg rém pontatlanok.
Az ISU pl igazi halálosztó lett távolról is.
Igen ez így van ugyan is a pontos artyi többet lő félre és ha egy kicsit is mellé megy ugye nem sebez meg lepattan.Ezek végett nem éri nagyon meg pontlövővel játszani.
Viszont a T92 ága nagyon népszerű a 8-9 es szintje mert ha mellé megy akkor is sebez 300-at legalább plusz ezekbe a gold is megéri mert hiába rak rá gold repeszt olyan artyiban ahol nem sokat ér és úgy se sebez semmit
Nekem nerf előtt még nem volt meg, de most tetszik. Nem unalmas vele játszani. Nemsokára lesz videóm is vele.
De fogadjunk, hogy utána az összes lövésed mellément!
Nekem volt ilyen M55-el, első lövésre IS-8 oneshot blindba full hp-ról, második lövés T-62a oneshot 1950HP, na mondom ez epic meccs lesz! Aha, utána egy splash volt 300hp körül és semmi más, minden mellé ment!
gondolom mivel lehet ventit rakni azt kéne..
a rammer meg a célzásgyorsitó is ugyanugy fontos...de!...azért közel kell menni az ellenséghez a többi artyhoz képest igy az álcaháló is jol jönne...vagy nem olyan fontos?
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#111206Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb
viszont teljesen más játékot igényel mint bármelyik arty, a legnehezebb megtalálni a helyeket ahova ezzel álni kéne, ahol jol eléred az ellent ,de nem is vagy tul közel mert ha észre vesznek, nem nagyon van idö a menekvésre.
meg nem birok vele annyit sebezni amennyi wn8 ba elfogadhato lenne...
Nekem nerf előtt még nem volt meg, de most tetszik. Nem unalmas vele játszani. Nemsokára lesz videóm is vele.
Én a Crusader Sp-n is az Fv304 ágyúját használtam miután a nagyágyúval olyan homályokat lőttem h kapartam az arcomat. Egyszerűen vagy nem talált el semmit egész meccs alatt vagy 2-300-akat adott be amin röhögtem h egy VII artyval ennyire futja 30sec-ként.
A kis gunnal hozza az fv 304 élményét, a 15-480dmg-ig terjedő sebzésben, ami 10sec-ként teljesen korrekt eredményt tud produkálni az mellett h mindenhová be tud lőni.
A 2perces csatákban is tudsz vele eredményt felmutatni, nagy tierben sok a papír medium és td, jó érzés a Leopardokba, Rhm-be, Waffentrógerba belenyomni a 450-et
Így nem éreztem szenvedésnek a játékot vele, nagyon élvezetes.
hát a másik , hogy nem egy stat padder...
legalább 1k dmg ami normalis wn8-at eredményez...nekem ez hoszzutávon elég nehéz teljesiteni...
ahoz legalább 6-10 találatot kell elérni...
nekem ez nem megy...
pedig tök fun lenne ez a kis genya
de hosszutávon kicsit idegesitö vagy csak én kapok állandoan szar csapatokat.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...