105 LEFH18B2
Megvan régóta.
Küldetésekhez kevés , de az érzés amikor gonosz darázsként zümmögteted vele a skulókat a sok szerencsétlen körül . . . . .
Olyankor megértek minden arty utálót !
(Relaxációs célra a negatív rng és winráta okozta enyhe idegrángások kisimítására tökéletesen bevált !)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
Tegnap fv304-es artyval steppes, full tier 8 csata, az esélyek is szarok.
500 wn8-as 0k-s csatás is6 "csapattárs" minden lövésnél elém tette szándékosan az ágyúját, hogy én sérüljek. Arty nézetben ugyebár nem látod, hogy mikor megy melléd és dugja oda.
Eljátszotta háromszor (ő így ezáltal nem sérült), én meg meghaltam. Hiába mentem át máshova, jött utánam. Aztán a chaten nagyban hahaházva ment el.
Aztán 0 sebzéssel és 0 lövéssel halt meg. Remélem volt annyi esze a csapatnak, hogy felnyomta, mert azon a ponton ahol beszorult az ellenfél, le tudtam volna hozni nekik simán a csatát, egy hüyle kivette az egyetlen artyt az oldalról. Győzelem helyett így lett lose.
Vannak sajnos hülyék:( ez igen bosszantó dolog Viszont a satellite nézetben vagy akkor is észre lehet venni mert ha a célzó vonalat nézed akkor pirosra vált még akkor is ha elvileg semminek nem kéne akadályoznia a lövést olyankor egyböl kinézek normál nézetben és láss csodát a paraszt belelogatja a csövét. Nekem is volt ilyen T92-vel rábaszott a srác mert full hp-ról közvetlen közelröl kilöttem a francba
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Vannak sajnos hülyék:( ez igen bosszantó dolog Viszont a satellite nézetben vagy akkor is észre lehet venni mert ha a célzó vonalat nézed akkor pirosra vált még akkor is ha elvileg semminek nem kéne akadályoznia a lövést olyankor egyböl kinézek normál nézetben és láss csodát a paraszt belelogatja a csövét. Nekem is volt ilyen T92-vel rábaszott a srác mert full hp-ról közvetlen közelröl kilöttem a francba
Mindig pont az egér lenyomásakor lett piros.
Az én reflexeim sem olyanok már, mint 10 éve
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx
Nekem meg van nagyon jó kis artynak találom top löveggel viszont nagoyn nicsen neki splash-e most nem a saját gépem elött vagoyk de ha jól emlékszem a simának van valami 5 valaemnyi az aranynak meg 7 vagy 8 szal nem nagy durranás plusz nem is sebez tulzottan nagyokat splashbol de elég pontos szóval általában betalál
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pitya78
Sziasztok!
Az FV3805 Toplöveg Splash-ét valki le tudja írni? HE/HEAT
Köszi
5.05 és 7.32 a tanks.gg szerint.
Köszi, mobilról nem tudom megnézni.
Még megnéznéd az M53/55 splash-ét?
Ölni kell+sebezni egy másikat egyszerre de nem jön össze. Mielött este megvenném a 9-es Brit-et, gondoltam lehet, hogy inkább az Amcsira megyek, ha sokkal jobb a robbanó sugara, de az még messze van...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...