Jelenleg 55 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 14 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty használók topic-ja

9 éve 2 hónapja #199197 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black
Szerintem az M53/55-tel sokkal könnyebb megcsinálni a splashest.
HE/prémHE
6.07/8.49
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pitya78

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #199362 Írta: Pugero
Megválaszolva: Pugero
Nem az "Örömködőbe" tettem fel, nehogy egyesek hétvégi nyugalmát megzavarjam. :lol:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Szete58, Sveryxx

9 éve 2 hónapja #199480 Írta: kipeti
Megválaszolva: kipeti
szép lehetett gg, gondolom sok noob az arty fikázással volt elfoglalva mint hogy fedezéket keresett volna

9 éve 2 hónapja #199847 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Nem vagyok egy nagy artys,meg úgy semmivel sem megy igazán,de szerintem ez lett életem köre ezzel az artyval.Voltam cheater meg minden ami ilyenkor szokásos.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx

9 éve 2 hónapja #200475 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Hetek óta ez az első artys csatám! Azért nem artyzok mostanában, mert az utóbbi időben 2 féle artys csatám volt.
1., tudok lőni 4-6-ot, amiből összejön kb. 1000dmg
2., egyet sem tudok lőni

Ez a csata is a második csoportba tartozik. Ha valakit érdekel, elég 20mp megnézni. :sick:

wotreplays.com/...2-212a

Lassan én is leszokok az artyzásról!

9 éve 2 hónapja #200595 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano

Hetek óta ez az első artys csatám! Azért nem artyzok mostanában, mert az utóbbi időben 2 féle artys csatám volt.
1., tudok lőni 4-6-ot, amiből összejön kb. 1000dmg
2., egyet sem tudok lőni

Ez a csata is a második csoportba tartozik. Ha valakit érdekel, elég 20mp megnézni. :sick:

wotreplays.com/...2-212a

Lassan én is leszokok az artyzásról!

Alighanem a sok nyavalygó elérte a célját. Szerintem nem publikusan nerfelték az artyk pontosságát. Most az a legújabb, hogy odalövök, és nem történik semmi. Se üzenet, hogy mellé, se robbanás, semmi. Látom, hogy odaér a lőszerem, és eltűnik. Ennyi.

9 éve 2 hónapja #200598 Írta: DonCartach
Megválaszolva: DonCartach
Vmi hasonló:
Mellékletek:

9 éve 2 hónapja #200632 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
Akkor ezek szerint nem csak nekem tűnt fel a dolog...anno hasonló okok miatt ment a levesbe a 10-es GW és a B-C arty is, de mostanság már az amúgy eléggé pontos FV 304 is csak valami 20-30%-os találati arányt produkál...meg már kb. az Obj. 261 sem a régi...ami pont arról volt híres, hogy eltalálja a dolgokat, ezért lehetett vele AP-val OP szinten tolni az 1000-es csomagokat félpercenként...anno... :unsure:

9 éve 2 hónapja #200634 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Most az a legújabb, hogy odalövök, és nem történik semmi. Se üzenet, hogy mellé, se robbanás, semmi. Látom, hogy odaér a lőszerem, és eltűnik. Ennyi.

Az utóbbi időben nem artyzom, de ilyen nekem is feltűnt. És természetesen nem külső modul nyelte be a sebzést.

9 éve 2 hónapja #200663 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Akkor ezek szerint nem csak nekem tűnt fel a dolog...anno hasonló okok miatt ment a levesbe a 10-es GW és a B-C arty is, de mostanság már az amúgy eléggé pontos FV 304 is csak valami 20-30%-os találati arányt produkál...meg már kb. az Obj. 261 sem a régi...ami pont arról volt híres, hogy eltalálja a dolgokat, ezért lehetett vele AP-val OP szinten tolni az 1000-es csomagokat félpercenként...anno... :unsure:

Az fv304 10-ből 8x még mindig oda lő, ahova célzom. Pedig még csak az első skillt gyúrják a legények.
Viszont a halál pontos francia artyk annyira pontatlanok lettek, hogy az a bizonyos "halál" szó maximum úgy érvényes, hogy az ellenfél holtra röhögni magát.

9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #200795 Írta: Lacx
Megválaszolva: Lacx
5 ellen majdnem lehoztuk. E75-t kiszedtem, a szakasztársam az 50B-t, aztán a két artyt kiszedtük, a végén bementünk capre, az Object kiszedte az M53-at, utánna én nekem meg sikerült mellélélőnöm majdnem teljesen rászükülve :cry2: :cry2:

(a map ruinberg volt)
Mellékletek:

9 éve 2 hónapja #200832 Írta: pap32

Az fv304 10-ből 8x még mindig oda lő, ahova célzom. Pedig még csak az első skillt gyúrják a legények.
Viszont a halál pontos francia artyk annyira pontatlanok lettek, hogy az a bizonyos "halál" szó maximum úgy érvényes, hogy az ellenfél holtra röhögni magát.

Van, hogy igen (épp pár napja volt egy dmg-rekordos köröm vele, valami 6-8 átütő találattal [3k+ dmg]), de a problemma az, hogy régebben és mostanság is kb. u.annyit lövök vele célzás nélkül is...s mégis, egyre több és több a 20-30%-os találati arányú meccs... :huh:

A két top B-C arty-t kb. GARANTÁLTAN suttyom-nerfelték (gondolom a sok sírás miatt), meg lehet nézni a két .68-as pontosságot ÁTLAGOSAN: Obj. 261 és B-C 155-58...nem kell ecsetelnem szerintem...

Ha már 'vészharangozás', a 8-as Lorri-t is elqurták, vagy azt még érdemes kihúzni újra (2. 'fun' fiókon kezdtem el; tier 4-nél vagyok még)? :dry: Csak mert a GW panther sem a 'régi' már... :(

9 éve 2 hónapja #200842 Írta: jamon_serrano

Hát ja. A Lorr 155.51 az még jó, a bc 155 55 szintén, de a 155 58 akkora sz@r lett, hogy ihaj! 4,2-es az arányom vele, mert mikor megvettem, csúcs volt. Igaz, a lefh-ból 4+ skilles legénység érkezett bele... De aztán kb. 250 csata után elqrták, és most örülök, ha a 4-ből 1 bemegy és legalább 500-at sebez. Komolyan, a lefh-val többet szoktam lőni. Emlékezetes egy csatám egy meddel. Ketten maradtunk, lehoztuk a meccset. Ő spotolt, én lőttem, aztán valamelyikünk meg befejezte az áldozatot, töltés közben új pozíciót kerestem, ahonnan rálátok majd a helyzetre... Az ilyen meccsekért érdemes játszani. A végén kölcsönösen gratuláltunk egymásnak a jó munkáért. Ma már a 4.2-es arány elérhetetlen vele. De az amcsi ág is odavan. az M41 kapott először 3 csillagot. Aztán elrontották, és már nem jó semmire. Az M44-nek is kakukk, M40-re meg már a bia se lesz meg, annyira utálatos fos lett. Tényleg semmit nem talál el, semmit. Néha splashből jön 2-300 sebzés, aztán annyi. Egy csomó nullás köröm volt vele. De tényleg érzékelhető volt, hogy egyik napról a másikra elsz@ródott az összes. Belenyúltak, az tuti.

9 éve 2 hónapja #200887 Írta: pap32
[quote="jamon_serrano"
Hát ja. A Lorr 155.51 az még jó, a bc 155 55 szintén, de a 155 58 akkora sz@r lett, hogy ihaj! 4,2-es az arányom vele, mert mikor megvettem, csúcs volt. Igaz, a lefh-ból 4+ skilles legénység érkezett bele... De aztán kb. 250 csata után elqrták, és most örülök, ha a 4-ből 1 bemegy és legalább 500-at sebez. Komolyan, a lefh-val többet szoktam lőni. Emlékezetes egy csatám egy meddel. Ketten maradtunk, lehoztuk a meccset. Ő spotolt, én lőttem, aztán valamelyikünk meg befejezte az áldozatot, töltés közben új pozíciót kerestem, ahonnan rálátok majd a helyzetre... Az ilyen meccsekért érdemes játszani. A végén kölcsönösen gratuláltunk egymásnak a jó munkáért. Ma már a 4.2-es arány elérhetetlen vele. De az amcsi ág is odavan. az M41 kapott először 3 csillagot. Aztán elrontották, és már nem jó semmire. Az M44-nek is kakukk, M40-re meg már a bia se lesz meg, annyira utálatos fos lett. Tényleg semmit nem talál el, semmit. Néha splashből jön 2-300 sebzés, aztán annyi. Egy csomó nullás köröm volt vele. De tényleg érzékelhető volt, hogy egyik napról a másikra elsz@ródott az összes. Belenyúltak, az tuti.[/quote]

Annyira mondta mindenki, hogy az M53 mekkora OP...meg én is csomó 4-5k dmg-es kört láttam vele társként/ellenfélként...mondom OK, "kell nekem"...AHHA...simán az eddigi legsz@rabb 9-es arty-t ismertem meg benne...ennyi miss-t....ember...meg ugye 155-ös sz@r-ral kell kiszenvedni a 203-as csövet...azt még megvártam, "hátha..."...HÁT NEM...NAGYON NEM...ment is a p!cs*ba ~50k xp-vel... :angry:
T92 maradt szépen tesztszerverezés idejére... :unsure:
(Könnyen lehet, hogy ez esetben is az "OP arty"-hype-nak lett az áldozata az M53... :pinch: )

9 éve 2 hónapja #200934 Írta: jamon_serrano
A lorr 155-51 az még tényleg jó. Ezt nem is merem betenni az örömködőbe, mert kiutálnának... :unsure:

Tier9, 2 kill, nagy kaliber, Gore medál, tank ász. 5050 sebzés.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 53 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 11 órája 24 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.