[quote="jamon_serrano"
Hát ja. A Lorr 155.51 az még jó, a bc 155 55 szintén, de a 155 58 akkora sz@r lett, hogy ihaj! 4,2-es az arányom vele, mert mikor megvettem, csúcs volt. Igaz, a lefh-ból 4+ skilles legénység érkezett bele... De aztán kb. 250 csata után elqrták, és most örülök, ha a 4-ből 1 bemegy és legalább 500-at sebez. Komolyan, a lefh-val többet szoktam lőni. Emlékezetes egy csatám egy meddel. Ketten maradtunk, lehoztuk a meccset. Ő spotolt, én lőttem, aztán valamelyikünk meg befejezte az áldozatot, töltés közben új pozíciót kerestem, ahonnan rálátok majd a helyzetre... Az ilyen meccsekért érdemes játszani. A végén kölcsönösen gratuláltunk egymásnak a jó munkáért. Ma már a 4.2-es arány elérhetetlen vele. De az amcsi ág is odavan. az M41 kapott először 3 csillagot. Aztán elrontották, és már nem jó semmire. Az M44-nek is kakukk, M40-re meg már a bia se lesz meg, annyira utálatos fos lett. Tényleg semmit nem talál el, semmit. Néha splashből jön 2-300 sebzés, aztán annyi. Egy csomó nullás köröm volt vele. De tényleg érzékelhető volt, hogy egyik napról a másikra elsz@ródott az összes. Belenyúltak, az tuti.[/quote]
Annyira mondta mindenki, hogy az M53 mekkora OP...meg én is csomó 4-5k dmg-es kört láttam vele társként/ellenfélként...mondom OK, "kell nekem"...AHHA...simán az eddigi legsz@rabb 9-es arty-t ismertem meg benne...ennyi miss-t....ember...meg ugye 155-ös sz@r-ral kell kiszenvedni a 203-as csövet...azt még megvártam, "hátha..."...HÁT NEM...NAGYON NEM...ment is a p!cs*ba ~50k xp-vel... :angry:
T92 maradt szépen tesztszerverezés idejére...

(Könnyen lehet, hogy ez esetben is az "OP arty"-hype-nak lett az áldozata az M53...

)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...