Jelenleg 49 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 16 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Arty használók topic-ja

7 éve 4 hónapja #276593 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

Sziasztok!

Melyik 5ös vagy 6os arti most a "legjobb" legjátszhatóbb,esetleg fun? :unsure:

USA. kompletten.
T6-ban az M44 a leggangsztább vas.:D Gyors, gyorsan tölt, pontos, gyorsan szűkűl. Kb tőle van az, hogy az "USA ág az egyik legjobb" az összes nemzet tüzérsége között. Az utána jövő verdák meg csak egyre
jobbak lesznek
*Ugyanakkor -szerintem- a T92 nem érdemli meg, hogy T10 legyen. Az M53/55 minden szinten sokkal használhatóbb.

Talán az M12 a legkevésbé sikerült.

hmm nekem nem okozott annyi agysejt vesztést mint a T95 sebessége, majd 40mp-es töltése, aztán sebezzél 3-400at-ja... A szűk kitérítési szög meg már csak a tortán.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #276595 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

Sziasztok!

USA. kompletten.
T6-ban az M44 a leggangsztább vas.:D Gyors, gyorsan tölt, pontos, gyorsan szűkűl. Kb tőle van az, hogy az "USA ág az egyik legjobb" az összes nemzet tüzérsége között. Az utána jövő verdák meg csak egyre
jobbak lesznek
*Ugyanakkor -szerintem- a T92 nem érdemli meg, hogy T10 legyen. Az M53/55 minden szinten sokkal használhatóbb.

hmm nekem nem okozott annyi agysejt vesztést mint a T95 sebessége, majd 40mp-es töltése, aztán sebezzél 3-400at-ja... A szűk kitérítési szög meg már csak a tortán.

Elnézést, nem T92 akartál írni?
Mert bár a sebessége meg a kitéríthetősége mindkettőnek szuty, de a T95 mind ha kicsi többet sebezne mint 3-400... Meg aztán a töltésidő se stimmel.

7 éve 4 hónapja #276603 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

Sziasztok!

USA. kompletten.
jobbak lesznek

Nem mindegy, hogy mikor játszottál az M12-vel...nerf előtt legjobb 7-es volt, most holtversenybe a legsz@rabb...kisebb a DPM-e, mint az előtte lévőnek (!)...emellett lassabb, kisebb kitéríthetőséggel...s csak minimálissal üt nagyobbat...

7 éve 3 hónapja #276694 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

Sziasztok!

USA. kompletten.
jobbak lesznek

Nem mindegy, hogy mikor játszottál az M12-vel...nerf előtt legjobb 7-es volt, most holtversenybe a legsz@rabb...kisebb a DPM-e, mint az előtte lévőnek (!)...emellett lassabb, kisebb kitéríthetőséggel...s csak minimálissal üt nagyobbat...

Oké, nerf előtt valóban naggyon gangszták voltak... T92 AP-jával Is7 1 lövés...:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pap32

7 éve 3 hónapja #276920 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Frontline-ba milyen artyt érdemes bevinni? ... Miért azt ?

Miképp lehet ott hatékonyan artyzni, miben más, mint a random?

Ezekről ha írna valaki :)

7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #276923 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie

Nekem csak GW Tiger P-m van, jópárszor bevittem, egyetlen alkalom kivételével századosnál lejjebb nem jöttem ki. Szóval lehet aratni. Ha középső oszlopban kezdesz, simán lehet támogatni a két szélső frontot is, nekem volt olyan védekező csatám, amikor alig lőttem a saját frontomra. Védekezőként folyamatosan figyelni kell mennyire halad a támadócsapat, mert lassúsága okán folyamatosan hátrálni kell vele két újratöltés között. Támadóként a felvillanó kemper TD vagy tornyozós tank, nekem elsőrendű célpont. Én mindig figyeltem, hol lenne nagyobb szükség a lövésemre és aszerint választottam célpontot. Mobilis a francia, az is jó lehet, bár annak a sebzése ló*zar.
Szerintem a tüzérek játékát szélesíti ki legjobban ez az új játékmód.

7 éve 3 hónapja #276936 Írta: FZRPUPU
Megválaszolva: FZRPUPU

1. 8as artyt
2. Mert mást nem lehet
3. A monitoron keresed az ellent amit a hős játékostársak felvillantanak. Jobb kézzel kezeled az egeret néha mutató ujjal nyomsz 1et és várod a csodát. Ha eltalálod őket akkor elmondhatod, hogy nem sokat de segítettél a csapatnak. Bal kézzel meg azt csinálsz amit akarsz, tökmag szotyi esetleg tv távirányító is lehet a kezedbe.
4. Esetenként tovább életbe maradsz akár 20 percet is elérheti szemben a 3 perces normál csatával
:troll: :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pap32, Sics

7 éve 3 hónapja #276938 Írta: Sics
Próbálom én, Mester, csak marha nehéz eltalálni a kis piros pontokat..

Bal kézzel meg macskát simogatok :) ... Sajnos Cincikének meggyőződése, hogy ő előrébb való mint a játék... :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU

7 éve 3 hónapja #276939 Írta: FZRPUPU
Megválaszolva: FZRPUPU
Amíg volt, már nincs pár hete 8as Fv arty-t vittem mert csak az volt de neki jó nagy a splash köre. Védőként biztos távolból a foglaló körre koncentráltam. Ha középre dobott akkor besegítettem a másik 2 sornak és úgy szépen jöttek az eredmények. Támadóként próbáltam bontani a szokásos szélen magaslaton táborozók morálját, hogy néha oda böffentettem 1 et. Aztán a foglalókat védtem több kevesebb sikerrel. Szépen gyorsan meglett a nagy cső a gépre.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

7 éve 3 hónapja #276947 Írta: Shrek
Megválaszolva: Shrek

Nekem legjobban a francia arti vált be Frontline-on. Ez a játémód nagyon dinamikus, fontos a sebesség a helyváltoztatáshoz (menekülés, töltés, helyezkedés), a viszonylag széles kitéríthetőség az elviselhető célzásidő és a lövedék sebessége is (ne mászkáljon el a célpont) valamint a töltésidő. A 8-as Lorri Biával, kávéval valahol 23mp környékén tölt be. Ahogy feljebb írták nem sebez rettentő nagyokat de itt a sok kicsi tényleg sokra megy. Az összes láncolt, bekábított ellenségen csattanó szövetséges találat után megkapjuk a bónuszt, így sokszor elég ha egy tüzérségi karikából menekülni próbáló vörösről lekapjuk a láncot majd a szétbombázott szerencsétlennek bevisszük a kegyelemdöfést.
Frontlinera a német artit túl lassúnak találom, mozgását és töltésidejét illetően is. Randomban nagy király de FL-ra nálam a francia megy.
Miben más a FL mint a random? Védekezésnél úgy célszerű helyezkedni, hogy a bázist és a bázison található fedezékeket (ahová normál tank nem tud lőni) tűz alatt tudd tartani meg azokat a területeket ahonnan be tudnak szaladni foglalni. A szövetségesek nagy része is általában a bázist védi tehát arról a területről lehet sok track és stun sebzést összeszedni. Viszont az arti feladata megszórni az ellenség TD-it is. A Skorpiók, angol tornyos TD-k vagy a svédek piszok jól álcázottak, de beléjük még a francia arti is nagyokat tud sebezni.
Támadásnál is a TD-k és a hátul kempelő (tornyozó...) ellenség a fő célpont. Figyelni kell, hogy a mieink hová kérnek légi vagy tüzérségi csapást és meg kell próbálni láncolással ott tartani az ellenséget.
Érdemes a felderítést hamar kifejleszteni, azzal sok célpont felderíthető 1-2 lövés idejére.

7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #276953 Írta: Sics
Nekem egyelőre sajna csak az amcsi nyolcas van meg - ami nem rossz de lehet nem is a legjobb ide.

Eddig főleg a puha TD-kre (és bujkáló-campelő lightokra) vadásztam .... reseteltem is ha tudtam ... de lehet tényleg jobb volna ha jobban rámennék heavy csatákban láncolásra ...

Thnx.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Axekiller01

7 éve 3 hónapja #277008 Írta: Axekiller01
Megválaszolva: Axekiller01
Amcsi 8-as artyval Frontlie módban a helyezkedés a fontos 2 napja vettem vissza megkereste az árát bőven :)

Replay egy bukott cstáról:

wotreplays.eu/s...#stats

7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #277041 Írta: 38M_Toldi
Megválaszolva: 38M_Toldi
4 lappal előbb írták, hogy a francia lefh arty-t az Italeri makettel lehet megvenni.

Én két éve ezzel a makettel vettem meg a francia prém arty-t. Egy évre rá már ez a makett nem azt azzal a bónuszkóddal ment, hanem 3 nap prémium fiók + egy tűzoltókészülék (tehát tipikus WG nesze semmi, fogd meg jól).

Egyébként szerintem kapott egy pontosság vagy lövedék sebesség nerfet, mert az első évben mindent eltalált, rendkívül OP járgány volt, mostanában BIA-s legénységgel is éppen csak eltalálgatja a célpontokat.

7 éve 3 hónapja #277070 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Toldi, a nemzetközi visszajelzések szerint már nem érvényes az Italeri Ferdinand dobozában lévő premium kód, lejárt.

7 éve 3 hónapja #278164 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Egy kérdés, a t55a artys 15. küldetését amerikai ágon mivel érdemes csinálni?

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 13 órája 42 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 54 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.