Jelenleg 52 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 8 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 10 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 10 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 23 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty használók topic-ja

9 éve 7 hónapja #175214 Írta: Gyogyos09
Megválaszolva: Gyogyos09
Hali!

Sajnos az S-51 pont az egyik olyan arty, amely a legkiszámíthatatlanabb a játékban...

A kis löveg aránylag elfogadhatóan tölt, de nagyon pontatlan. A nagy ágyúval pedig 45+ sec a töltés, így ott 4-5ször is megfontolja az ember, hogy tüzet nyisson bármire is.

Ha nincs másik arty és nem is szeretnél kifejleszteni, akkor a kis löveggel a nagyobb hatósugarú repeszt használd hogy ha mellé is megy, akkor legalább a területi sebzés legyen. Viszont ha az talál akkor adja a szép sebzést.

Én a Stug IV-et az FV304-el; a HTC-ét M12-vel, a T55a pedig M40/43-al csináltam meg.

Sok sikert!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, setelekot 1

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #175232 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Treffhetes: Nekem csak a jacktor van fent és soha nem volt ilyen problémám, ma jött elő. Ráadásul hogy kétszer.. az durva. AIDA nem mutatott melegedést sehol. Így csak glitchre, bugra tudok gyanakodni. És csak ary nézetben jött elő.

Tibi, ehhez egy noob csapat kell:
Kétszer jött össze (elsődleges, majd másodlagos), amikor erre feküdtem rá. Először 2 skilles amx 13f3 francia artyval tier 8-ban. Mivel nagyon büntetéses az xp javadalmazás az artyknál, szinte csak ebben a tierben van esélyed neked is, hiába vagy tier 7, papír tankokat lőve.
Viszont ha a csapatod béna, akkor a másodlagos nehezen teljesül, max ha elmenekülsz, elbújsz (mint Abbey-n a fenti bázison a gödörben)
A 8-as franciával szinte végig top sebzős és top tank voltam, mindegy mit lőttem.

De nézzük, mit tudunk kihozni az S51-edből: használj páncéltörőt :) vagy a kiságyút. A nagy átkozott pontatlan.
nagy: 0,9
kicsi: 0,76
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, DarkRaven73

9 éve 7 hónapja #175284 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Bexarás,elobb írtam...,most meg meglett :banana:

Piszok mázlista! :angry: :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Sveryxx

9 éve 7 hónapja #175285 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Toy!..én nem tudom mi volt ez.. RNG?! :oops:

9 éve 7 hónapja #175289 Írta: Toydolls2

Én már jó ideje küzdök, hogy a küldetés második fele meglegyen, de az összes kritérium sose akar összejönni, főleg a túlélés nem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

9 éve 7 hónapja #175291 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx

Én már jó ideje küzdök, hogy a küldetés második fele meglegyen, de az összes kritérium sose akar összejönni, főleg a túlélés nem.

Én a T55A utolsó artys küldivel szenvedek a másodlagos istenért sem akar össze jönni XD

9 éve 7 hónapja #175297 Írta: Toydolls2

Én a T55A utolsó artys küldivel szenvedek a másodlagos istenért sem akar össze jönni XD

Ohh.. Nekem még a Stug sincs meg. :D A td, heavy küldi volt meg a leghamarabb kitüntetéssel, aztán a med, de az arty, light küldetés nem akar összejönni. Bár a light-ot nem erőltetem, mert az az osztály nekem nem fekszik, ezért próbálkozok már-már görcsösen az arty-val. :)

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #175310 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx

Ohh.. Nekem még a Stug sincs meg. :D A td, heavy küldi volt meg a leghamarabb kitüntetéssel, aztán a med, de az arty, light küldetés nem akar összejönni. Bár a light-ot nem erőltetem, mert az az osztály nekem nem fekszik, ezért próbálkozok már-már görcsösen az arty-val. :)

Pont ez a baj ohgy görcsölsz kicsit hagyd a fenébe és ne koncentrálj a küldire elöbb össze fog jönni.
Most a 15. TD küldi nekem is elöbb össze jött :D jgpze100-al megcsináltam kivállóra 6k dmg-t kelett löni és 3 killt na ebböl lett 7k dmg és 4 kill :DDDD

Szerk.: A light-t én sem csináltam sokáig de mostanság hogy megvan a 13 75 elkezdtem csinálgatni tök véletlen és már a t28-as küldiknél járok :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, DarkRaven73

9 éve 7 hónapja #176125 Írta: Xizor111
Megválaszolva: Xizor111
Beteszem ide is:

A hét meg a nyolc százát...

Még a kis gunnal, mi lesz ha meglesz a nagy. :beer: T34 sötét zöld platoon bejött jampiskodni, mind hármukat én csaptam ki. :banana: :banana:

A végén a TigerP megszivatott, bent állt foglalni és hirtelen kijött 100nál én meg már letettem a bill.-t, aztán az tűnt fel, hogy csak töltök be tovább... csak töltök, mire észbe kaptam a bill.-t meg fel, addigra felspotolt és vége is. :spaz:

9 éve 7 hónapja #176130 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

T34 sötét zöld platoon bejött jampiskodni, mind hármukat én csaptam ki. :banana: :banana:

Miért emelted ki külön a színüket?

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #176137 Írta: Xizor111

T34 sötét zöld platoon bejött jampiskodni, mind hármukat én csaptam ki. :banana: :banana:

Nem tudom. Volt sok zöld-kék, majd kék-zöld játékos, de valahogy ők tűntek ki és lehet mert mindhármat én lőttem ki. :) Jah én meg sárga (xvm!) vagyok és különösen öröm ha tőlem jobbakat tudok legyőzni. ;)

9 éve 7 hónapja #176145 Írta: Szmertyij

Nem tudom. Volt sok zöld-kék, majd kék-zöld játékos, de valahogy ők tűntek ki és lehet mert mindhármat én lőttem ki. :) Jah én meg sárga (xvm!) vagyok és különösen öröm ha tőlem jobbakat tudok legyőzni. ;)

Nem akarok trollkodni, de nem győzted le őket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gemini7Sky

9 éve 7 hónapja #176150 Írta: Xizor111

Hjaj. Nem trollkodsz hanem kötekedsz! Örömmel tölt el, hogy az egészből neked csak az jött le, hogy hol mibe tudsz belekötni. :)
Látom téged zavart amit írtam, hogy arty-val a team sebzés kb. harmadát én lőttem, sőt valószínűleg ez a legjobb köröm eddig a sebzést tekintve az érdemtelen információ számodra. Feltételezem te is az utáljuk az artysokat népes táborába tartozol, ezért elnézést kérek tőled és minden sötét zöld szintű játékostól, mert hármukat ki mertem lőni és különösen azért, mert ezt a színt emeltem ki.

Ez a topic direkt azért lett létrehozva, hogy értelmes hangnemben tudjanak az emberek beszélni/megbeszélni minden artykat érintő kérdést. Ha te a gyűlölködők táborába tartozol akkor kérlek ne olvasd ezt a topicot és ne írj ide. Könnyebb lesz hidd el. ;)

9 éve 7 hónapja #176152 Írta: Szmertyij

Hjaj. Nem trollkodsz hanem kötekedsz! Örömmel tölt el, hogy az egészből neked csak az jött le, hogy hol mibe tudsz belekötni. :)
Látom téged zavart amit írtam, hogy arty-val a team sebzés kb. harmadát én lőttem, sőt valószínűleg ez a legjobb köröm eddig a sebzést tekintve az érdemtelen információ számodra. Feltételezem te is az utáljuk az artysokat népes táborába tartozol, ezért elnézést kérek tőled és minden sötét zöld szintű játékostól, mert hármukat ki mertem lőni és különösen azért, mert ezt a színt emeltem ki.

Ez a topic direkt azért lett létrehozva, hogy értelmes hangnemben tudjanak az emberek beszélni/megbeszélni minden artykat érintő kérdést. Ha te a gyűlölködők táborába tartozol akkor kérlek ne olvasd ezt a topicot és ne írj ide. Könnyebb lesz hidd el. ;)

Nem gyűlölködöm, csak megjegyeztem pár dolgot. A reakciódból ítélve meg is értetted, hogy mit és miért.

9 éve 7 hónapja #176157 Írta: Xizor111

Nem gyűlölködöm, csak megjegyeztem pár dolgot. A reakciódból ítélve meg is értetted, hogy mit és miért.

A "pillanat hevében" írtam, de igen sikerült megértenem, de úgy látom neked nem. Peace and good night. :beer2:

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 5 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 7 órája 15 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.