Jelenleg 109 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty használók topic-ja

9 éve 7 hónapja #176433 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

rögtön kikapják a tűpontos ágyújukkal...

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, nemo510, Sveryxx, Xizor111

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #176434 Írta: Xizor111
Megválaszolva: Xizor111
Figyelem: Spoiler!

Nem tudom, de nem tudok egyetérteni. Bár lehet az én készülékemben van a hiba.
Én úgy látom, hogy pont az artyk teszik dinamikussá a játékot. Nevetséges mi ? :) Ép az van ha van arty akkor rá vagy kényszerülve, hogy mozogj, nem állhatsz be egy bokorba, mert spotod van az arty odalő, garázs menet. Én artyval is mozgok, már minden lövés után. És nem az ellenfél lightjai miatt, hanem a counterezés miatt, magyarán az artymat is az ellenfél artyja készteti mozgásra. Ergo dinamikusabb egy csata mert mozog az egész mezőny (na persze nem mindig), ha tudod target vagy keresed az arty safet... legalábbis én így látom.
A tűpontosra meg annyit tudok mondani, hogy olvasd el amit a Ferdiről írtam. Három perc alatt kiosztottam 500 sebzést aztán meghaltam... ha az rng úgy akarja bármennyire is rá vagy zoomolva úgysem oda megy a lövés.

9 éve 7 hónapja #176440 Írta: Dreherland
Megválaszolva: Dreherland

Annyira jó hogy saját csapattársam árulja el a pozíciómat aki ráadásul magyar. Sokat nem tudtam a csatához tenni valóban de talán túlélhettem volna. Sem spot és sem normális játékos állomány nem állt rendelkezésre. :(
Mellékletek:

9 éve 7 hónapja #176441 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Biztos nagy kedvence neki is az fv arty :)

9 éve 7 hónapja #176450 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Nem lenézed őket, hanem épp ellenkezőleg, azt írtad, hogy nevetségesen op az arty nézet. Ahogy szerintem nevetségesen op az O-I páncélja is. Ha ritkábban játszol, akkor lehet lemaradtál mi volt amikor bejöttek.
Egyébként ha végig gondolod logikusan, hogy tényleg a helyén kezeljük az artykat, mi történne akkor ha kivennék a játékból, hosszútávon mi lenne a wotal ? ? Ha annyira op...
Nem lenne elég bokor amikbe beállnának az emberek, igaz akkor nem az artyk lennének a hibásak, hanem a camperek.

Ha nem lenne arty, nem lenen szükség lightokra sem annyira. Kevesebb felderítő lenne, akik meg igen, a TD-knek spottolnának. Jönne a rinya, hogy erősek a TD-k. Nerfelnék őket. Miután megvolt, a medek maradnak túl OP-k, nerfelik őket. Akkor viszont a vasak lesznek a problémásak, ezért nerfelik a páncéljukat, majd a mozgékonyságukat.
S végső soron kinyírtátok midnegyik osztályt az arty siralmakkal. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitlord23, Sveryxx, Xizor111

9 éve 7 hónapja #176451 Írta: pitlord23
Megválaszolva: pitlord23

Nem lenézed őket, hanem épp ellenkezőleg, azt írtad, hogy nevetségesen op az arty nézet. Ahogy szerintem nevetségesen op az O-I páncélja is. Ha ritkábban játszol, akkor lehet lemaradtál mi volt amikor bejöttek.
Egyébként ha végig gondolod logikusan, hogy tényleg a helyén kezeljük az artykat, mi történne akkor ha kivennék a játékból, hosszútávon mi lenne a wotal ? ? Ha annyira op...
Nem lenne elég bokor amikbe beállnának az emberek, igaz akkor nem az artyk lennének a hibásak, hanem a camperek.

Ha nem lenne arty, nem lenen szükség lightokra sem annyira. Kevesebb felderítő lenne, akik meg igen, a TD-knek spottolnának. Jönne a rinya, hogy erősek a TD-k. Nerfelnék őket. Miután megvolt, a medek maradnak túl OP-k, nerfelik őket. Akkor viszont a vasak lesznek a problémásak, ezért nerfelik a páncéljukat, majd a mozgékonyságukat.

ez a sorminta elindult amikor sz*rrá nerfelték az artykat, aztán lenerfelték a TD-ket, és most tartunk ott, hogy a medek az OP-k

9 éve 7 hónapja #176454 Írta: Xizor111
Megválaszolva: Xizor111

Köszönöm! Végre egy értelmes ember, aki gondolkodik is! :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx

9 éve 7 hónapja #176465 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx
[

Nos most hogy meg lett vitatva ismételten hogy van-e értelme az artyknak válaszolnák egy két kérdésre. :D

alapvetően az M40/43-on a nagy gunnak van értelme mivel ott már van splash dmg nagy alfa jobb átütés és nem utolsó sorban igy CW járgány is lesz belőle.
AP-t max saját tierig azokat még át lehet vele ütni és akkor kb 1 hit. Feljebb már lutri max ha oldalba tudod lőni.
Az álcaháló jó választás felesleges mást rá rakni.
Én olaj nélkül is elég mobilisnak érzem de ez már a te döntésed.
Mindenképp nagy gun. Az hogy az RNG szopat sajnos benne van a pakliban.
De igazábol te érzed hogy melyik ágyú fekszik neked.
Ha egy tanácsot elfogadsz: Ha vannak szakasztársak akik szivesen mennének 9-10-es tierben akkor azok mellé rakd be ezt az artyt ott érzi igazán jól magát ha van hp és vas amit lőhet :) és még az xp is jobban jön

9 éve 7 hónapja #176466 Írta: PanzerDivisionMarduk
Megválaszolva: PanzerDivisionMarduk
Sziasztok Arty Guruk!

Ezt a harcászati jármű osztályt elkerültem eddig, de szeretnék haladni a személyes küldetésekkel, így tegnap elindítottam egy vonalat.
Előtte informálódtam, elolvastam az alapokat, az "arty-kisokost", illetve melyik nemzet arty-vonalát dicsérik a legtöbben, s mivel nem vagyok mazochista típus, az amerikaiak mellett tettem le a voksomat.
Nem kívántam hosszasan tökölni, ezért free XP segítségével a Tier 4-eshez hozzá is jutottam. Úgy terveztem, hogy 10-20 ütközetet botok ellen lenyomok, mielőtt élesben kezdek bénázni. De jött a meglepetés, hogy nem enged a rendszer a "Gyakorló térre" ezzel a járművel.
Hát ez így szopacs. Pedig nem akartam kicseszni a majdani csapattársaimmal...
Csak Tier 1-el lehet a gép ellen bohóckodni? :dry:

9 éve 7 hónapja #176470 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Nem tudom miről beszélsz,meg milyen tankokkal játszol.Szerintem artyn kívül egyik osztállyal sincs most probléma.A heavyk vannak hátrányba mert nekik muszáj a frontban lenni,így az arty tönkreteszi velük a játékot.
Igazából mindegy mit írok ide,nektek azzal nincs gondotok hogy képesek tier10-ben is full hp-ról fordulás közben akár 0 célzással kiszedni egy tankot.Tudom most jön majd az ammorack,fv td stb. érvelés,biztos minden csatában lőtök 2 full hp ammoracket,meg fv td-vel is mindig beadja az 1800-2000 sebzést...

9 éve 7 hónapja #176472 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
dpm

A 9-es francia artynak kb 800, ha! mindkét lövés betalál.
Félsz tőle, én heavyben nem szoktam.

GWE100 is képes 600-1800 között sebezni, attól függően, hogy mennyire papír az ellenfél.

A briteknél az fv304 idegesítő, csak a gc-től kell félni.

Az amcsik op-k, ez tény.

A oneshot témakörében pedig csak annyit mondanék, hogy többször lövök mondjuk td-vel ammo racket. Főleg a su100y-al.

Előfordul, hogy tx-ben fordulás közben maxot sebez a papír ellenfélbe, kb ugyanolyan eséllyel, mint ahogy egy ONI végigtolja az egész pályát top tankként, acélfalat szerezve. Vagy ahogy egy vk4502b 9-esben lesöpri az egész pályát, mert senki sem tudja átlőni.

Az artyk jelenleg a leggyengébb kaszt. A lövéseik pontatlanok, de csak azt érzékeled a másik oldalról, ami betalált. A többi 2-3-4 félrement lövést nem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitlord23, Sveryxx

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #176473 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

dpm

A 9-es francia artynak kb 800, ha! mindkét lövés betalál.
Félsz tőle, én heavyben nem szoktam.

GWE100 is képes 600-1800 között sebezni, attól függően, hogy mennyire papír az ellenfél.

A briteknél az fv304 idegesítő, csak a gc-től kell félni.

Az amcsik op-k, ez tény.

A oneshot témakörében pedig csak annyit mondanék, hogy többször lövök mondjuk td-vel ammo racket. Főleg a su100y-al.

Előfordul, hogy tx-ben fordulás közben maxot sebez a papír ellenfélbe, kb ugyanolyan eséllyel, mint ahogy egy ONI végigtolja az egész pályát top tankként, acélfalat szerezve. Vagy ahogy egy vk4502b 9-esben lesöpri az egész pályát, mert senki sem tudja átlőni.

Az artyk jelenleg a leggyengébb kaszt. A lövéseik pontatlanok, de csak azt érzékeled a másik oldalról, ami betalált. A többi 2-3-4 félrement lövést nem.

Legtöbbször azt írjátok az arty balanszot hoz a csatákba.Az hogy egyszer 600-at utána meg 1800-at lő az szerinted normális?Legtöbb artysnak ez szerencsejáték semmi más...
2-3-4 félrement lövést meg ugyanúgy észreveszem mert splashből odavág 700-800-at simán.(Tier10-ről beszélek,és nem kell b-c artyval jönni,mert az meg simán láncon tud tartani míg kitáraz rád.)
A legfőbb baj hogy egy jó artys csata elhiteti sok játékossal hogy milyen jók.Pedig nem.Láthattuk itt is verte valaki a mellét hogy ő 3 T34-et kicsapott valamelyik sarokból,és mind jobbak voltak nála.Megnézném normál tankkal mikor csinálja ezt meg.

9 éve 7 hónapja #176476 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2
Ez olyan, mint a fociban a drukkerek. Mindig a másik csapat drukkerei a szemetek, igazság, egyetértés, béke köztük soha nem lesz. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunter9956, Sveryxx

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #176486 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Hunti, ajánlom neked a másik topikot, ahová a hozzád hasonlók szoktak írni:
www.wotinfo.hu/...t=2730

Igaz, hogy azóta mindenki idejár siránkozni, mert 5 hete nem írt oda senki. Menj, nyugodtan éleszd fel. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx

9 éve 7 hónapja #176497 Írta: Alex0303
Megválaszolva: Alex0303
Hunti, gondolom gyakori artizó vagy, hogy ilyen jól ismered a működését ;)

Én is sokat anyáztam az artikat, míg végül el kezdtem játszani velük, küldetések, valamint tanulmányozásuk miatt.
És rájöttem, hogy tényleg az van amit az arti imádók írnak róla, hogy igen néha bejön, hogy telibeversz tankokat, de van hogy álló tankot is körbelövöldözöl akár végig egész csatán át, akár a japán háztömböket is. Vagy van olyan csata, hogy egy rohadt találat nincs 5-6-7 lövésből, még csak robanósugaras sem, aztán egyszer csak bead egy bitang nagy találatot valakibe, na most az ő szemszögéből az arti lézerpontos nagyot sebző valami, aki meg benne ült az artiba, látja hogy kb 10 perc és 7-8 lövés kellett, hogy végre legyen egy találat.
Valamint arra is rájöttem, hogy a jelenlegi pályák nagy többségén csak az kap arti telitalálatot, aki hosszasan campel, egy bitang rossz helyen terepen...

Részemről meg ép úgy utálom a nagysebzésű TD-ket, mert hiába TD-nerf, sokszor most sem szpottolódik fel amikor belédver egy 800-900-ast vagy még többet is a semmiből, vagy ha véletlenül fel is pottolódik lövéskor, máris vissza is kotródott a fedezékébe és eltűnik a térképről aztán jön a következő áldása.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, pitlord23, HUN_Sector, Sveryxx, Sics

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 20 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 8 órája 52 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.