A logikád kikezdhetetlen, nemde?
Ha visszavádolod a vádlót, abból baj nem lehet. Mint az oviban.
A tények elé állítás nem vádlás.
Mindegy, mivel lepattannak rólad az érveim, és mivel csak a saját szemszögedből vagy hajlandó a problémát szemlélni
Hirtelen szűk látókörű lettél. Elmondtam az ötletem, és mivel érdeklődtél, részletesebben kifejtettem. Ha nem az ötletem érdekelt, minek kérdezted, hogyan is képzeltem bizonyos részleteket?
nem véve figyelembe például a financiális problémákat
Ötletem van. Van fogalmad arról, mennyi munka kell egy ötletből eladható terméket csinálni? Nekem
ötletem van, 1 pillanatig sem állítottam, hogy kész-, vagy kész-közeli termékem lenne.
illetve, hogy ahelyett hogy egyszerűbbé tennéd, csak még tovább bonyolítod a kérdéskört --> új UI vagyis felhasználói felület fejlesztése, hogy lelehessen modellezni ezt a keszekusza tech tree ötletedet, a játéktól teljesen idegen elemek berakása
Megkérdezhetem, mennyi rálátásod van a programozásra, felhasználói felületek tervezésére, vagy legalább az informatikára?
Egyáltalán nem kellene sokat fejleszteni, a jelenlegi rendszerbe illeszkedik a vízióm, a meglévő felhasználói-felület-elemek és felhasználói felület tervezési elgondolások alkalmasak a létrehozására.
de cserébe egy problémát se oldasz meg
Valamennyit megoldottam, csak neked nem tetszett. Talán azért, mert sok-sok időt eltöltöttél azzal, hogy a jelenlegi rendszerbe próbálj beleilleszteni valamit, és mivel én másképp gondolkodom, olyasmi érzés kerített hatalmába, mintha a gyerekedet derékig elástam volna a homokozóban, miközben trágár kínai dalokat éneklek.
nem fárasztom magam tovább.
Azt hiszem, alacsonyabb lovon ülsz, mint hiszed.
Mivel nem halad semerre a vitánk, szerintem maradjunk annyiban, hogy mivel van egy icike-picike belelátásom a fejlesztésbe (tényleg nem sok, minimális) szerencsénkre/szerencsétlenségünkre nem így lesz ahogy te szeretnéd.
3 dolog lehetséges: nagyjából úgy lesz, ahogy elképzeled...
... és jó lesz, mindenki boldog
... és nem lesz jó, de kitartanak mellette, mert belátható ideig jobban megéri továbbgörgetni a ganajgombócot
... és nem lesz jó, és lecserélik valami másra
Mivel én nem tudom csendben arra veregetni a mellem, hogy bennfentes vagyok, ezért újra megjegyzem: csupán az ötletem írtam le. Erre te lebaszol, hogy semmilyen problémát nem oldok meg, sőt, még többet kreálok. Szóval még én menjek a kurva anyámba, mert leírtam egy jó/rossz elképzelést, ami neked nem tetszik...
De ha nagyon elkötelezettje vagy az ötletednek még nem késő, megpróbálkozhatsz magasabb (mármint a hivatalos EU/NA/ASIA/RU) fórumokon is. Főleg az ASIA fórumosok reakciójára lennék kíváncsi, elég bunkók tudnak lenni amennyire olvastam. Illetve az NA-n is értékelnék a "sztereotípiáidat" egy azonnali permabannal.
Gyenge, és szégyent hoz rád, hogy egyáltalán leírtál ilyet. Szerintem.
Besértődtél, mert félreértetted, amit írtam, ezzel szégyenfoltot ejtve intellektuális lényeden. Nem hiszem, hogy láttál engem úgy zsidózni, ahogy itt látni és láttatni akarod, és azt sem hiszem, hogy valaha fogsz. Szeretem felbaszni az emberek idegeit, főként önmaguk önmaguk elleni kijátszásával. Nagy hiba ez, de ilyen vagyok. Sajnos kevesen tudnak felülemelkedni azon, hogy amit látnak, az saját magukból jön, és nem belőlem.
Tisztában vagyok vele, hogy itt a te szavad többet fog érni az enyémnél, mert téged tisztelet övez (a munkásságod én is tisztelem), arra pedig senkinek nincs ideje, hogy megpróbáljon a szavaim mögé látni. Te vagy a professzor, én meg a faszparaszt, és neked mindent elhisznek, mert úgy adod elő magad, és mert azon dolgoztál és dolgozol állhatatosan, amit szeretsz, és ez mások számára csodálatos, hiszen ők nem tudnák megcsinálni, és rám oda se figyelnek, mert ami bennem csodálatos, azt nem teszem közszemlére, ugatni viszont szeretek. A tekintély többnyire felülkerekedik a racionalitáson, ez ma a törvény, és az az igazság, én is így működöm, legalább is addig, amíg nincs elegendő információm arról, kit és miért lehet tisztelni, és miért nem.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...