Jelenleg 64 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 21 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 22 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Magyar harckocsik !

10 éve 10 hónapja #76617 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika
Zsidózás? Most komolyan, ez a reakció? Perceket vesztegetek arra, hogy ellenérveket hozzak fel arra, hogy miért nem tartom jó ötletnek azt amit mondasz, erre te egy egyszerű, ide nem illő, ostoba rasszizmussal válaszolsz? Nincs több mondani valóm.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #76620 Írta: 48254F
Megválaszolva: 48254F

Zsidózás? Most komolyan, ez a reakció? Perceket vesztegetek arra, hogy ellenérveket hozzak fel arra, hogy miért nem tartom jó ötletnek azt amit mondasz, erre te egy egyszerű, ide nem illő, ostoba rasszizmussal válaszolsz? Nincs több mondani valóm.

Ne haragudj, főleg ne önmagadra, de te vagy rasszista, méghozzá rasszista primadonna... Én csupán sztereotip voltam, és egyetlen kifejezésben összefoglaltam azon munkaköröket, melyek közös célja, hogy így vagy úgy rávegyék az embereket a pénzköltésre.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #76623 Írta: Karika
A logikád kikezdhetetlen, nemde? :) Ha visszavádolod a vádlót, abból baj nem lehet. Mint az oviban.

Mindegy, mivel lepattannak rólad az érveim, és mivel csak a saját szemszögedből vagy hajlandó a problémát szemlélni, nem véve figyelembe például a financiális problémákat, illetve, hogy ahelyett hogy egyszerűbbé tennéd, csak még tovább bonyolítod a kérdéskört --> új UI vagyis felhasználói felület fejlesztése, hogy lelehessen modellezni ezt a keszekusza tech tree ötletedet, a játéktól teljesen idegen elemek berakása (ez a kémes felvetés, de akármilyen más hasinló megoldás, szabad átjárás, stb), de a túlbonyolításért cserébe egy problémát se old meg az ötleted, nem fárasztom magam tovább érveléssel.

Amit te akarsz, az egy másik játék. Nem a WoT megreformálása, vagy új, hasonló tartalom berakása, hanem egy teljesen új játékfelület, és teljesen más felépítés. Túl sok, de máshol beválhat. Viszont itt nem.

Mivel nem halad semerre a vitánk, szerintem maradjunk annyiban, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint szerencsénkre/szerencsétlenségünkre nem így lesz ahogy te szeretnéd. Csak annyit mondhatok, hogy tudom. ;)

De, ha nagyon elkötelezettje vagy az ötletednek még nem késő, megpróbálkozhatsz magasabb (mármint a hivatalos EU/NA/ASIA/RU) fórumokon is. Főleg az ASIA fórumosok reakciójára lennék kíváncsi, elég bunkók tudnak lenni amennyire olvastam. Illetve az NA-n is értékelnék a "sztereotípiáidat" egy azonnali permabannal.

10 éve 10 hónapja #76625 Írta: 48254F

A logikád kikezdhetetlen, nemde? :) Ha visszavádolod a vádlót, abból baj nem lehet. Mint az oviban.

A tények elé állítás nem vádlás.

Mindegy, mivel lepattannak rólad az érveim, és mivel csak a saját szemszögedből vagy hajlandó a problémát szemlélni

Hirtelen szűk látókörű lettél. Elmondtam az ötletem, és mivel érdeklődtél, részletesebben kifejtettem. Ha nem az ötletem érdekelt, minek kérdezted, hogyan is képzeltem bizonyos részleteket?

nem véve figyelembe például a financiális problémákat

Ötletem van. Van fogalmad arról, mennyi munka kell egy ötletből eladható terméket csinálni? Nekem ötletem van, 1 pillanatig sem állítottam, hogy kész-, vagy kész-közeli termékem lenne.

illetve, hogy ahelyett hogy egyszerűbbé tennéd, csak még tovább bonyolítod a kérdéskört --> új UI vagyis felhasználói felület fejlesztése, hogy lelehessen modellezni ezt a keszekusza tech tree ötletedet, a játéktól teljesen idegen elemek berakása

Megkérdezhetem, mennyi rálátásod van a programozásra, felhasználói felületek tervezésére, vagy legalább az informatikára?

Egyáltalán nem kellene sokat fejleszteni, a jelenlegi rendszerbe illeszkedik a vízióm, a meglévő felhasználói-felület-elemek és felhasználói felület tervezési elgondolások alkalmasak a létrehozására.

de cserébe egy problémát se oldasz meg

Valamennyit megoldottam, csak neked nem tetszett. Talán azért, mert sok-sok időt eltöltöttél azzal, hogy a jelenlegi rendszerbe próbálj beleilleszteni valamit, és mivel én másképp gondolkodom, olyasmi érzés kerített hatalmába, mintha a gyerekedet derékig elástam volna a homokozóban, miközben trágár kínai dalokat éneklek.

nem fárasztom magam tovább.

Azt hiszem, alacsonyabb lovon ülsz, mint hiszed.

Mivel nem halad semerre a vitánk, szerintem maradjunk annyiban, hogy mivel van egy icike-picike belelátásom a fejlesztésbe (tényleg nem sok, minimális) szerencsénkre/szerencsétlenségünkre nem így lesz ahogy te szeretnéd.

3 dolog lehetséges: nagyjából úgy lesz, ahogy elképzeled...
... és jó lesz, mindenki boldog
... és nem lesz jó, de kitartanak mellette, mert belátható ideig jobban megéri továbbgörgetni a ganajgombócot
... és nem lesz jó, és lecserélik valami másra

Mivel én nem tudom csendben arra veregetni a mellem, hogy bennfentes vagyok, ezért újra megjegyzem: csupán az ötletem írtam le. Erre te lebaszol, hogy semmilyen problémát nem oldok meg, sőt, még többet kreálok. Szóval még én menjek a kurva anyámba, mert leírtam egy jó/rossz elképzelést, ami neked nem tetszik...

De ha nagyon elkötelezettje vagy az ötletednek még nem késő, megpróbálkozhatsz magasabb (mármint a hivatalos EU/NA/ASIA/RU) fórumokon is. Főleg az ASIA fórumosok reakciójára lennék kíváncsi, elég bunkók tudnak lenni amennyire olvastam. Illetve az NA-n is értékelnék a "sztereotípiáidat" egy azonnali permabannal.

Gyenge, és szégyent hoz rád, hogy egyáltalán leírtál ilyet. Szerintem.

Besértődtél, mert félreértetted, amit írtam, ezzel szégyenfoltot ejtve intellektuális lényeden. Nem hiszem, hogy láttál engem úgy zsidózni, ahogy itt látni és láttatni akarod, és azt sem hiszem, hogy valaha fogsz. Szeretem felbaszni az emberek idegeit, főként önmaguk önmaguk elleni kijátszásával. Nagy hiba ez, de ilyen vagyok. Sajnos kevesen tudnak felülemelkedni azon, hogy amit látnak, az saját magukból jön, és nem belőlem.

Tisztában vagyok vele, hogy itt a te szavad többet fog érni az enyémnél, mert téged tisztelet övez (a munkásságod én is tisztelem), arra pedig senkinek nincs ideje, hogy megpróbáljon a szavaim mögé látni. Te vagy a professzor, én meg a faszparaszt, és neked mindent elhisznek, mert úgy adod elő magad, és mert azon dolgoztál és dolgozol állhatatosan, amit szeretsz, és ez mások számára csodálatos, hiszen ők nem tudnák megcsinálni, és rám oda se figyelnek, mert ami bennem csodálatos, azt nem teszem közszemlére, ugatni viszont szeretek. A tekintély többnyire felülkerekedik a racionalitáson, ez ma a törvény, és az az igazság, én is így működöm, legalább is addig, amíg nincs elegendő információm arról, kit és miért lehet tisztelni, és miért nem.

10 éve 10 hónapja #76631 Írta: tankaranka69
Megválaszolva: tankaranka69
Karika!

Nem kell túl komolyan venni az embert, általában minden beszélgetésének ez a végeredménye. Előadja a maga átláthatatlan alapokon nyugvó elképzeléseit, ami az esetek többségében túlbonyolított és ezért nem kellően átgondolt. Ha ellentmondanak neki vagy rávilágítanak, hogy téved, akkor a tudálékosságot felváltja nála az arrogancia és a káromkodás. Most, hogy színesebb legyen a paletta zsidózott is egy kicsit, mert válasza nem volt a kérdésre.
Ő az a fajta félművelt ember, aki a legveszélyesebb, mert elhiszi magáról, hogy intelligenciával rendelkezik, ezáltal feljogosítva érzi magát arra, hogy lekezelően viselkedjen másokkal. Mindenhez ért (természetesen sokkal jobban, mint mások) és kegyet gyakorol velünk földi halandókkal, ha néha leereszkedik hozzánk és tudást csepegtet a fejekbe.

Szóval csak az idődet vesztegeted, ha építőjellegű kommunikációra számítasz! A 48254F-féle kinyilatkoztatások végére úgy is csak egy tudatlan köcsög lehetsz, mindez körítve egy kis faszozással és egyéb ide nem illő trágárkodással.

10 éve 10 hónapja #76632 Írta: 48254F
Mintha Karika gyámolításra szorulna...

Visszaolvastam, miket írtunk. Te vagy nagyon buta vagy, vagy nem akarod érteni, amit olvasol.

Nagymamám azt mondta, "nézz mögé is". Nektek is kellett volna 1 ilyen rokon (is). (Most az jön, hogy a családotokat szidom...?)

Állításaid 1 része tévedés, szándékos ferdítés, képzelgés, ostobaság.

10 éve 10 hónapja #76645 Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
OFF :P

10 éve 10 hónapja #76651 Írta: Karika
Én szeretek vitatkozni (mármint azt a fajtát, amikor érv-ellenérv követi egymást), általában sokat tanulhatok belőlük, és esetleg felfedezhetek hibákat a meglátásomban. A különböző fórumokon és egyéb helyeken folytatott viták nagyban hozzájárultak a magyar tech tree fokozatos letisztulásában is, lásd én tier 6-ba akartam anno pakolni a Turán III-at, de meggyőztek az ellenkezőjéről.

Ezért is kérdeztem rá, hogy mi pontosan is az ötleted, mert kíváncsi voltam. Viszont nem szeretem amikor hosszú percek fogalmazása után egy ilyen félvállról odavetett "majd megoldják a zsidók"-kal válaszolnak nekem. Mert oké, nem várhatom el, hogy valaki 5 perc alatt megoldjon egy problémát amin mások már hónapok óta agyalnak, de egy ilyen helyzetben jobb azt mondani, hogy nem tudom, vagy hogy még nem tudom, én is sokszor mondom, mint erre a szintre süllyedni. Ez ugyanis nem ellenérv, nem segíti a vita továbbvitelét, csupán elhárítja a felelősséget, pedig én kíváncsi lettem volna a folytatásra.
Mindketten elkezdtünk személyeskedni, ami nem vezet sehova, fejezzük be. Zárjuk le a veszekedést azzal, hogy mindkettőnknek van egy elképzelése, amik össze nem egyeztethetőek, annyira más paradigmában gondolkodnak, így ne is akarjuk összeboronálni őket inkább.

Így jobban belegondolva ez lehetett a gond. Az ötleted nem illeszkedik a már létező paradigmába, aminek lecserélése a WG szempontjából kizárt. Olyan ötletekre van szükségük, ami illeszkedik a már meglévőkhöz, vagy kis átalakításokkal megoldható, de egy radikálisan elütő, játéktól idegen ötlet halálra van ítélve, mivel nem fognak a játékon ekkora mértékben változtatni, rengeteg okból.
Ebben rejlik a "szabad tech ree" ötleted buktatója, kiveszi belőle a szabad TP elköltésének a "kötelezettségét" (vagyis hogy egyesek átugorják a tankot/tankokat egy magasabb szintű járműért, ha az adott tank "rossz"), ami a játék egyik fő pénzügyi forrása, illetve figyelmen kívül hagyja a történelmi hitelességnek még a legkisebb lehetőségét is (a fejlesztési vonalat), ami (mármint a történelmi hitelesség) a WT E100 érkezése után lezajlott személybeli változások óta egyre meghatározóbb irányvonal a fejlesztők körében.* Ez egy kompromisszumos kérdés, nem szabad abszolút dolgokban gondolkozni, mert a lényeg, hogy a játék balansza érdekében minél kiegyensúlyozottabb legyen a tank, és ha a történelmi hitelesség mindemellett megoldható, akkor hurrá, győztünk. De ez utóbbi feláldozható az előbbi oltárán. Illetve mindemellett nem kínál megoldást a legénység kérdésére, amire mondjuk az EU tech tree sem 100%-ban.

*Lásd történelmietlen tier 10-es brit harckocsik lecserélése, és dolgoznak azon, hogy ahol az megoldható, lecseréljék a korábbi irányvonalhoz tartozó történelmietlen tankokat, pl E-75, VK4502B, stb. Persze ahol nincs lehetőség a cserére, ott maradnak a régi elképzelés szerinti tankok.

10 éve 10 hónapja #76654 Írta: zajn78
Megválaszolva: zajn78
karika

Magyarországnak ennél több tankja volt (típus):
v3 könnyű
v4 könnyű
Csaba könnyű/ páncélkocsi
Toldi-I könnyű
Toldi-II könnyű
Toldi-III közepes
Nimrod (40mm 36/40 M gp; és 88 mm) légvédelem; páncélvadász
43 M lehel könnyű/közepes
Turán I közepes
Turán II nehéz !
Turán III nehéz !
Vezér Turán nehéz !
Zrinyi arty
Zrinyi II páncélvadász
44 M Tas nehéz

ezenkívül: (kis pl számban 5-10 db)
PZ IV; Tiger I és Phanter, Matilda (igen Budapestnél többet is zsákmányoltak az oroszok); T38

egy szám adat:

1942 / I páncélos hadosztály tankjai: 17 Toldi; 89 Turán (I-II); 20? T38!! 22db Pz IV; 21 Nimrod; 18 db Csaba

Forrás: priviben elküldöm ha kéred - nem akarok jogdíjat fizetni :)

Bocs hogy kicsit ki igazítottalak. (így könnyebb össze állítani)

10 éve 10 hónapja #76656 Írta: Karika

karika

Magyarországnak ennél több tankja volt (típus):
v3 könnyű
v4 könnyű
Csaba könnyű/ páncélkocsi
Toldi-I könnyű
Toldi-II könnyű
Toldi-III közepes
Nimrod (40mm 36/40 M gp; és 88 mm) légvédelem; páncélvadász
43 M lehel könnyű/közepes
Turán I közepes
Turán II nehéz !
Turán III nehéz !
Vezér Turán nehéz !
Zrinyi arty
Zrinyi II páncélvadász
44 M Tas nehéz

ezenkívül: (kis pl számban 5-10 db)
PZ IV; Tiger I és Phanter, Matilda (igen Budapestnél többet is zsákmányoltak az oroszok); T38

egy szám adat:

1942 / I páncélos hadosztály tankjai: 17 Toldi; 89 Turán (I-II); 20? T38!! 22db Pz IV; 21 Nimrod; 18 db Csaba

Forrás: priviben elküldöm ha kéred - nem akarok jogdíjat fizetni :)

Bocs hogy kicsit ki igazítottalak. (így könnyebb össze állítani)

Köszönöm a segíteni akarást! :) Viszont én ezeket mind figyelembe vettem, és úgy alakítottam ki a tech tree ötletem.
olvasd el kérlek az első részét a legutóbbi munkáimnak. Ha nem tudsz angolul, vagy kihagytam valamit, szólj, és megmagyarázom.
És olvass utána, akár az FTR blogon is (ne a wikipédián, az tele van hibákkal, és az ég szerelmére, ne egy Kurt Rieder könyvben) a Vezér Turánnak, a csehszlovák Zrínyi artynak és a Lehelnek, hogy miért nem kerülhetnek be a játékba.
Zsákmányolt/külföldi tankunk nem lesz egy jó darabig, és akkor is max mint prémium.

Az egyetlen link vagy forrás amit átküldhetnél az az, hogy honnan vetted, hogy volt Matildánk? Ez nekem is új, szerintem félreértettél valamit, de cáfolj meg ha tudsz :)

10 éve 10 hónapja #76661 Írta: zajn78

karika

Köszönöm a segíteni akarást! :) Viszont én ezeket mind figyelembe vettem, és úgy alakítottam ki a tech tree ötletem.
olvasd el kérlek az első részét a legutóbbi munkáimnak. Ha nem tudsz angolul, vagy kihagytam valamit, szólj, és megmagyarázom.
És olvass utána, akár az FTR blogon is (ne a wikipédián, az tele van hibákkal, és az ég szerelmére, ne egy Kurt Rieder könyvben) a Vezér Turánnak, a csehszlovák Zrínyi artynak és a Lehelnek, hogy miért nem kerülhetnek be a játékba.
Zsákmányolt/külföldi tankunk nem lesz egy jó darabig, és akkor is max mint prémium.

Az egyetlen link vagy forrás amit átküldhetnél az az, hogy honnan vetted, hogy volt Matildánk? Ez nekem is új, szerintem félreértettél valamit, de cáfolj meg ha tudsz :)

Hali nem az általad említett wiki, v Rider könyvből van az info!

Egy megbízható képekkel , tank leírásokkal (adatokkal, vázlatrajzokkal!!, eredeti fotokkal) illusztrált könyvből (még a 44 M Tas-ról is van kép!).

Zrinyi arty:
nem csehszlovák már bocsika 105 mm löveggel készült M.o.-n! alapból is arty volt.
1942 augusztusában Denk tábornok és Korbuly János (Weiss művek igazgatója) tervezte meg. Végleges terveket Kovácsházy Ernő a harckocsiosztály főkonstruktőre készítette.

Első pl a M-801 alvázszámot kapta.
A vár udvarán mutatták be Horthy-nak.

Vezér turán:

1943 májusában a HTI-ben készítették a H-8025 alvázszámú Turán harckocsiból az első példányt. később sérült, kilőtt Turánokból szerelték ki a löveget módosították a tornyot. 1945 nyarán a keleti fontról vissza hozott 4-5 harckocsit alakítottak át.
1944 július 27-én készítették az utolsó példányt.

Mellékletek:

10 éve 10 hónapja #76662 Írta: zajn78
Amúgy a felsorolást csak pontosítás miatt írtam tudom hogy van olyan aminek a bekerülése teljesen felesleges.

10 éve 10 hónapja #76665 Írta: zajn78
:P A V3 ha bekerül melyik kinézetet kapja - remélem az uszótestes változatot az olyan aranyos és egyben harcias is hahaha :P

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #76666 Írta: gyuszo85
Megválaszolva: gyuszo85

Szevasztok! Nekem ez a Tas rohamlöveg igencsak elnyerte tetszésem,kiváncsi vagyok vajon bekerül-e a játékba?!
Mellékletek:

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #76668 Írta: Karika

Hali nem az általad említett wiki, v Rider könyvből van az info!

Egy megbízható képekkel , tank leírásokkal (adatokkal, vázlatrajzokkal!!, eredeti fotokkal) illusztrált könyvből (még a 44 M Tas-ról is van kép!).

Zrinyi arty:
nem csehszlovák már bocsika 105 mm löveggel készült M.o.-n! alapból is arty volt.
1942 augusztusában Denk tábornok és Korbuly János (Weiss művek igazgatója) tervezte meg. Végleges terveket Kovácsházy Ernő a harckocsiosztály főkonstruktőre készítette.

Első pl a M-801 alvázszámot kapta.
A vár udvarán mutatták be Horthy-nak.

Vezér turán:

1943 májusában a HTI-ben készítették a H-8025 alvázszámú Turán harckocsiból az első példányt. később sérült, kilőtt Turánokból szerelték ki a löveget módosították a tornyot. 1945 nyarán a keleti fontról vissza hozott 4-5 harckocsit alakítottak át.
1944 július 27-én készítették az utolsó példányt.

Ez a Bombay-Gyarmati-Turcsányi: Harckocsik 1916-tól napjainkig-ból van?

Viszont akkor nem értem, "Zrínyi arty" alatt te most a 40/43M. Zrínyi II rohamtarackot , vagy ezt a tüzért érted? Mert az utóbbi csehszlovák, az biztos, csak annyi közünk van hozzá, hogy magyar volt a zsákmányolt tank amire épült, de a játékban a csehszlovák tüzérségi vonalhoz fog tartozni. Az előbbi meg nem volt a játék szempontjából tüzér.

A Vezért Turánnak nem volt lövege. A plusz rádió miatt nem fért volna be, ezért kiszerelték, és egy fa imitációval helyettesítették. Épp ezért nem fog bekerülni a játékba, mert egy fa tuskóval nem tudsz lőni.
1945 nyarára a háború rég véget ért hazánk számára.

A képen pedig egy, az oroszok által Budapest ostroma után készült fényképet látsz, miután egy helyre gyűjtötték az ostrom során kilőtt harckocsikat, függetlenül attól, kié volt az eredetileg. Ez bevett szokás volt, így nem képeztek úttorlaszt, megszámozták őket, mint láthatod és innen szállították őket el, jobbára ócskavasként, vagy ha menthetőek volt, akkor javításra.
Viszont ez nem jelenti azt, hogy a képen látható Matildában ültek valaha is magyar kezelők, ergo semmi közünk hozzá. Orosz oldalon harcolt*, kilőtték, és a többi kilőtt tank mellé szállították.

*EDIT: A Szovjetek a Kölcsön-bérleti szerződés kapcsán kaptak a britektől és az amerikaiaktól több száz különböző tankot. Ezért van a játékban is egy prémium orosz Matilda.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 12 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.