Sziasztok! Ezt a posztot azért nyitottam, hogy a régi Hellcat játékosokkal megvitathassuk, mennyire játszható ez a tank mai formájában.
9.13-ban a Hellcatet jócskán lenerfelték. El is adtam, és ezután háromszor vettem vissza és adtam el újra. Nemrégiben megvettem újra, ugyanis egy videó (
) mindig visszahozta azt az élményt, amitől megjön a kedvem játszani kicsit a pokolcicával. :)
Szóval ott tartunk, hogy elkezdtem játszani. Két és fél skillnél járok, és ma elértem a "kiválóság jelben" a 100%-ot. (
www.kephost.com...e/cxB2) Ma este nagyon benne voltam a játékban, és 10 csatából kihoztam 2500 átlag sebzést. Én úgy gondolom, hogy ehhez azért több kell mint egy szarrá nerfelt td tier 6-ban. Mindezzel azt akarom mondani, hogy ez a tank igenis jó és játszható, egy két trükkel gyakorlatilag a régi énjét lehet visszahozni.
Aki még nem játszott a Hellcattel, annak nagyon tudom ajánlani, mindössze a távolságot kell tartani az ellenféltől.

Továbbá meg szeretném kérdezni, hogy van-e rajtam kívül olyan, aki hasonló véleményen van a Hellcat mai változatáról.
+: Tud valaki linket adni Hellcat skinhez, valami ilyesmit, csak Hellcatben?

:
www.milkym4n.co...model/
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...