Jelenleg 139 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

M18 Hellcat - Nem veszett el...

9 éve 1 hónapja #205616 Írta: Pro3typ
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Sziasztok! Ezt a posztot azért nyitottam, hogy a régi Hellcat játékosokkal megvitathassuk, mennyire játszható ez a tank mai formájában.
9.13-ban a Hellcatet jócskán lenerfelték. El is adtam, és ezután háromszor vettem vissza és adtam el újra. Nemrégiben megvettem újra, ugyanis egy videó (
) mindig visszahozta azt az élményt, amitől megjön a kedvem játszani kicsit a pokolcicával. :)
Szóval ott tartunk, hogy elkezdtem játszani. Két és fél skillnél járok, és ma elértem a "kiválóság jelben" a 100%-ot. (www.kephost.com...e/cxB2) Ma este nagyon benne voltam a játékban, és 10 csatából kihoztam 2500 átlag sebzést. Én úgy gondolom, hogy ehhez azért több kell mint egy szarrá nerfelt td tier 6-ban. Mindezzel azt akarom mondani, hogy ez a tank igenis jó és játszható, egy két trükkel gyakorlatilag a régi énjét lehet visszahozni.
Aki még nem játszott a Hellcattel, annak nagyon tudom ajánlani, mindössze a távolságot kell tartani az ellenféltől. :)
Továbbá meg szeretném kérdezni, hogy van-e rajtam kívül olyan, aki hasonló véleményen van a Hellcat mai változatáról.
+: Tud valaki linket adni Hellcat skinhez, valami ilyesmit, csak Hellcatben? :D : www.milkym4n.co...model/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, bicskeiz

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 1 hónapja #205621 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Kedvenc tankom,amikor megláttam a játékban,minden vágyam volt megszerezni.Ez még a nerf előtt volt,de utána is imádtam és a mai napig szeretem.Én speciel 3x adtam el, vettem vissza :) Egyedüli tankom amire örökös álcafestést és a két oldalára tigris matricát vettem.A tank szeretetét misem bizonyítja jobban,hogy mára már 2300 csatát toltam le vele és a 4. vagy 5. skillt csépelem a legényeken 3-szori eladás visszavétel után.:) A csövön még csak két csillag díszeleg a harmadik húzásánál már 94%-on jártam,amikor nagyon rágörcsöltem a vele való játékkal és elbaszarintottam,azóta már nem nyúzom annyira.Egy pár képet dobok fel,ezek tavaly novemberiek.Ezek bizonyítják,hogy azért még mindig jó,pedig én aztán tényleg nem vagyok egy jó játékos.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Sics

9 éve 1 hónapja #205622 Írta: tiger
Rá két napra meg ezt a kört mentem vele,úgyhogy aki nálam is jobban játszik vele az tudja,hogy sokat ki lehet még hozni ebből a jószágból.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81

9 éve 1 hónapja #205630 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov

(
) mindig visszahozta azt az élményt, amitől megjön a kedvem játszani kicsit a pokolcicával. :)

Nem mai videó, nerf előtti hellcat, és varázserdős murovanka. A régi szép idők.

A tag amugy ezzel a meccsel nyert egy type59-et az éppen futó wg-s versenyen.

9 éve 1 hónapja #205663 Írta: bigbali
Megválaszolva: bigbali
wotreplays.com/...#stats
Nekem ez a rekord vele, habár régebbi, és azóta nagyon nem is veszem ki a garázsból...

9 éve 1 hónapja #205667 Írta: Pro3typ
Megválaszolva: Pro3typ
Igen igen, meg 15 év prémiumot.

9 éve 1 hónapja #205670 Írta: Pro3typ

Rá két napra meg ezt a kört mentem vele,úgyhogy aki nálam is jobban játszik vele az tudja,hogy sokat ki lehet még hozni ebből a jószágból.

Szép csaták, nekem is 4200 a rekord-sebzésem vele. Igazából egyszer-kétszer voltam csak csúcsidőben, és akkor a mindig hátul maradok taktikát alkalmazva 3000 sebzéses körök mindig kijöttek az álcámnak köszönhetően. A legrosszabb körök azok, amiket túl gyorsan megnyerünk, én úgy gondolom :D

9 éve 1 hónapja #205716 Írta: tiger
Én is általában hátul maradok vele egy darabig,aztán ha kopik az ellenség folyamatosan közelebb araszolok vagy ha a helyzet úgy kívánja átpozicionálok a pálya másik felére,mert szerencsére elég gyors a cicus,de valahol olvastam és ez igaz is rá szerintem,hogy egy igazi gerilla stílusú tank.

9 éve 1 hónapja #205785 Írta: Samy70
Megválaszolva: Samy70
Nemrég mentem vele 1
Figyelem: Spoiler!
nagyon bejövős kanyart. Csak találjam meg.... :cheer: :cheer: :cheer:

Samy

9 éve 1 hónapja #205787 Írta: Pro3typ
Elkezdtem készíteni egy videót, ami ha kész lesz mindenképp meg szeretném mutatni az itt lévőknek. :D Lényegében felhívom az embereket arra, hogy játszanak a Hellcattel. :) 3-4 nap és kész lesz, úgy gondolom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger

9 éve 1 hónapja #205859 Írta: bicskeiz
Megválaszolva: bicskeiz
Az örök kedvenc! Bar neha vannak vele fura idoszakok. Volt olyan het, hogy egyfolytaban azt nezegettem, hogy el-e meg a soför, mert nem nagyon akart mozogni a gep (elt...). Mostanaban meg ha a tornyon kivul barhol eltalalnak, megy a motor. Az egyetlen dolog, amivel sokszor kinlodok, azok a varosi palyak... Himmlesdorf meg csak-csak (beallok a vasuthoz), Ensknel is elvagyok (vagy a bal szelen az utat bambulva, vagy jobb szelen a mezon), de Stalingradnal meg Kharkovnal konkretan legszivesebben kilepnek... Erre van valakinek tippje? Palyatipp johetne Pilsenhez is, mert ott sincs igazan nyero taktikam...

9 éve 1 hónapja #205880 Írta: Pro3typ

Az örök kedvenc! Bar neha vannak vele fura idoszakok. Volt olyan het, hogy egyfolytaban azt nezegettem, hogy el-e meg a soför, mert nem nagyon akart mozogni a gep (elt...). Mostanaban meg ha a tornyon kivul barhol eltalalnak, megy a motor. Az egyetlen dolog, amivel sokszor kinlodok, azok a varosi palyak... Himmlesdorf meg csak-csak (beallok a vasuthoz), Ensknel is elvagyok (vagy a bal szelen az utat bambulva, vagy jobb szelen a mezon), de Stalingradnal meg Kharkovnal konkretan legszivesebben kilepnek... Erre van valakinek tippje? Palyatipp johetne Pilsenhez is, mert ott sincs igazan nyero taktikam...

Szia!
A videónak az előzetese az, ami most készül, utána szeretnék készíteni egy bemutató-sorozatot, hogy én miként játszok a tankkal. Szeretnék végigmenni a pályákon, ezen kívül megmutatni a trükköket, hogyan lehet egy-két bekapott lövést megúszni. :) Most is foglalkozok a bevezetővel, ha kész lesz, mindenképp beszúrom ide.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, bicskeiz

9 éve 1 hónapja #205892 Írta: Samy70
Megválaszolva: Samy70
Na meglett.... :cheer: :cheer: :cheer:

Samy
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, bodzy, Frankenstein Bourne

9 éve 4 hete #205954 Írta: Pro3typ

Na meglett.... :cheer: :cheer: :cheer:

Samy

Szép csata. :) Csak majdnem elfogyott a lőszer. Ha egy kicsit tovább akarod fokozni a Hellcattal való játékot, akkor szerintem 20 ap 10 gold lőszer arányban használd. Már hogyha a kreditkasszád megengedi. Itt is majdnem elfogyott az ap illetve apcr, és mondjuk ha hamarabb fogy el, repesszel kellemetlen lett volna a kv-1-est lőni :D Na meg persze ott vannak a Tier 8-as csaták, ahol meg ugyanígy tudod használni a tankot, csak kell az apcr a keményebb tankokra. Repeszt meg azért nem ajánlok, mert hosszabb csatákban el tud fogyni az a 30 "sima" lövedék is - de akkor az már nagyon jó csata :D - Nekem eddig nem nagyon fogyott, el, csak egy nap, amiről a téma bevezetőjében beszéltem, akkor kétszer is elfogyott. :) De hát jött a 10 csatából emellett a 2,5k átlag dmg.

Meg szeretném kérdezni még, hogy a főoldalra hogyan tudok kérvényezni jogot vagy lehetőséget videók megjelenítésére? :D Már majdnem elkészült, egy rész hiányzik, amihez kell egy másik Hellcat játékos, viszont ha kész, szeretném, ha kint lenne a videó a főoldalon. Úgy gondolom, elég jó minőségű és tartalmú ahhoz, hogy megjelenhessen. :)

9 éve 4 hete #205959 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03
Én rendkívül szerettem 9.13 előtt a Hellcatet, egyik kedvenc tankom volt, aztán megláttam, hogy mit terveznek, és eladtam. nem azért, mert megutáltam, hanem, mert úgy akarok rá emlékezni, amilyen volt nerf előtt, nem pedig úgy, amilyen lett.

Szép emlékek kellenek nekem egy ilyen masináról :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pro3typ

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.