2000 átlag kijön vele úgy, hogyha jól használod. Természetesen vannak pályák, ahol nehezebb jól játszani és vannak csaták amikben egy lövésből kiszed valami Troll. Nekem sincs túl sok átlag sebzésem, ha megnézed, kb 1150-1200 lehet. De ez amiatt van, mert még azelőtt játszottam vele vagy 500 csatát, hogy lenerfelték volna. Azóta keveset, mostanában meg többet.
Engem nem emlékszem, hogy rammoltak volna le, és a lényege a Hellcatnak az, hogy játssz közelharcban nagyon óvatosan, kb "ha lehet hogy lövést kapsz már ki se menj" stílusban, távolról pedig az álcádat használva nagyon jól ki lehet használni+ ha ismersz jó helyeket, vagy felismered a lehetőségeket, akkor az álcával könnyen oldalba tudod lőni az ellenséget, pl Mineson ha felső bázisról indulsz és nincs senki bal lent akkor onnan hátba tudod lőni a heavyket.

Nagyon összetett dolog leírni, hogyan is érdemes ezzel a tankkal (nagyon) eredményesen játszani, talán azok is tévesek amiket leírtam, de a tapasztalataimat írom, és már jó ideje 100%-on van a kiválóság jelem és szerintem menne tovább 110%-ra is, ebből gondolom, hogy nem egy árnyékként kell tekinteni rá hanem egy kiegyensúlyozott op tankként
Ja és egyébként más hatossal ezt a teljesítményt nem tudom és soha nem is tudtam nyújtani, mint a Hellcattel ezt most.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...