Elnézést még új vagyok viszont lenne egy kérdésem:
-jgpanther után van két választásom Ferdinánd vagy jgpanther2 szerintetek melyik a jobb használhatóbb?meg van rá minden csak nem tudom melyiket válasszam ? kéne egy kis segítség köszönöm!
Nem biztos, hogy tudok segíteni mert én is pont abban a cipőben járok éppen.
De annyit mondhatok, mivel kifejlesztettem én is mind a kettőt és már egy jó ideje nézegetek utána ennek a 2 dögnek eddig annyi lett biztos hogy mindegyik jó... nade mire?
Jóféle MM besorolása lehet mert tiszta tier 8ban látni a legtöbbet.
Ami annyit jelent hogy kb 200, 225, 227 páncélátütésekkel találkozik a legtöbbször ( plusz enemy TD 280 körül ).
Viszont ha például én IS-3 -al megyek egy ilyennel szembe:
JgPanthII ha nincs eldugva az alja akárhányszor átviszem sima lőszerrel
Ferdinand-nak keresni kell a (nem kevés) gyenge pontját de legtöbbször az is megvan kivéve ha belemozog.
2 lényeges különbség a kettő között a mozgás tulajdonságai.
Alapvetően nem kéne hogy szűkség legyen rá mert elbújva kell vele szórni az enemyt.
JgPanthII sokkal mozgékonyabb, olyannyira hogy ha értesz hozzá egy ferdit vagy orosz TD-t simán körberöhög közelharcban. ja és ha utálod az artykat jobb nem lomhán mozogni ha felspotoltak tehát ebben is jobb.
Én még arra használtam a Panthert hogy rárohantam a heavyre mikor már egy lövés volt csak benne.
Pattintani szépen tud mindegyik de csak a tetejével.
Valószínű hogy a JgPanthII lesz nekem mert nem szeretem ha ki vagyok szolgáltatva a lassúságom miatt a tüzéreknek.
Medium tankokkal meg egyik sem tud mit kezdeni ha jó az ellenfeled.
Annyit tennék még hozzá, hogy a ferdi annyira lassú, hogy városi csatában semmi esélyed kinézni egy sarok mögül, lőni majd viszza, illetve a sidescrape manőver sem fog menni, a JP2 viszont elég mozgékony ehhez, és így majdnem olyan jól bírja a lövéseket, mint a ferdi.
Ui.: Én utálom a lassú tankokat, ha tévedek akkor bocs .
A ferdi vs jpanther már ki volt vesézve itt, tessék szépen visszaolvasni Egy fontos dolgot pedig kihagytak a srácok felsorolásból, ez pedig a legénység. Ha tovább szeretnél menni, akkor mindenképp ferdi ágon érdemes mert ahhoz már kell még egy töltő, ami a többi tankvadászon is kell, és hidd el nem tier 9-ben akarod elkezdeni egy új fazon képzését.
Én a jgp2vel mentem tovább JTre, mert 1 legénységi tag nem váltja ki azt az írdatlan mókát, ami azzal a csodával van. Úgy kell játszani majdnem mint egy közepes tankot, ami alapból élvezetesebb, mint egy bokorba bújkálni, de itt még kapsz egy hatalmas ágyút is, amivel a földbedöngölsz mindenkit. Egyszerűen túléled a közelharcot, mert elég mobilis vagy, hogy ne tudjanak megkerülni és az ellenfél előbb megdöglik mint te. Meglehet nézni a service recordomat, hogy mire képes. Még mindig fáj egy kicsit a szívem, hogy eladtam a JT miatt.
Én most léptem tovább a Ferdire összejött végre a cash. Nem tudom, komoly élvezetet nyújt még így majdnem stock állapotban is De mivel minden ágat elitre húzok, sorra fog kerülni a JP2 is...
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja#3627Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe
Nem mondtam hogy rossz, csak a JP2höz képest elenyésző. Mindkettő ugyanazt a jó ágyút kapja meg a végén, a különbség csak az, hogy a JP2 elég agilis, hogy mindig ott legyen az az ágyú, ahol az ellenségnek legjobban fáj. Gondold el mennyire szar vagy idegesítő, mikor egy med kerül a hátadba és onnan lő, miközbe nem fordulhatsz el, mert a társai meg előtted vannak (vagy éppen mire megfordulsz mindig visszabújik a fedezékbe). Képzeld el ugyanezt 500 dmg/lövéssel.
A ferdi egyszerűen túl lassú ahhoz hogy meccseket döntsön el, ráadásul miért cserébe? Kap egy nagy páncélt, ami tele van a Tiger P gyengepontjaival, arról nem is beszélve, hogy mivan ha megkerülnek.
JP2-re érdemes álcahálót rakni, vagy inkább valami hasznosabbat?
Nem ismerem a láthatósági adatait. Venti+periszkóp+álca felszerelésben gondolkodom, esetleg töltésgyorsító álca helyett. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Nem ismerem a láthatósági adatait. Venti+periszkóp+álca felszerelésben gondolkodom, esetleg töltésgyorsító álca helyett. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szerintem nem éri meg. A JP2-nek 9% az alap álcája, viszonyításként a Hetzer/Stug/JgPzIV vonalnak 25%. Tapasztalatom szerint már a sima JP-re (12,5%) sem nagyon éri meg.
Egyértelműen nem. Valamiért a camo értéke rosszabb mint a Ferdinandnak. Pedig az sem egy lopakodó. Ráadásul az agilitása az egyik legnagyobb előnye. Bokorban ülve ezt nem használod ki, az álcaháló meg csak egyhelyben állva működik.
Nekem vent, rammer meg toolbox volt rajta. A középső a gyorsabb lövés miatt mindig jobb. A másik kettő pedig azért jó ismét csak mert az agilitás az előnyöd. Ha nem láncolnak le esélytelen, hogy megkerüljenek. Márpedig ezért a lánctalpat gyakran fogják lőni, ha értelmesek.
Last edit: 12 éve 4 hónapja by Wrathe.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: marseille984
Köszönöm a tippeket, hasonló megérzésem volt nekem is, hogy a gép alapból egy világító torony. A legénység repair skillje 100%, de ki fogom próbálni a toolboxot és a periszkópot is, ezeket úgyis szabadon lehet pakolgatni. Szerintetek a skilleket is érdemes lehet újraosztani, mert az álcája is 100-as mindenkinek.
Nekem most lett elit a jagdpantherem, így én is a Ferdinand-Jagdpanther II között vívódom, eddig a ferdi volt a nyerő, de most elég sok jó véleményt olvastam a Jagdpanther II-ről, ezért elbizonytalanodtam. Tetszik, hogy ennyire mozgékony gép, azt én is néztem, hogy az ágyú ugyanaz, a páncélzat a ferdi mellett szól, viszont láttam pár csatában, hogy nagyom lomha jószág.
Én a Ferdit ajánlanám. Egyrészt eggyel több fő lesz majd a JagdTigerben, akit már a Ferdiben is tudsz húzni, másrészt meg hamarabb hozzászoksz a JT sebességéhez.
Na meg hát a Ferdinand az Ferdinand.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: simron78
Nekem most lett elit a jagdpantherem, így én is a Ferdinand-Jagdpanther II között vívódom, eddig a ferdi volt a nyerő, de most elég sok jó véleményt olvastam a Jagdpanther II-ről, ezért elbizonytalanodtam. Tetszik, hogy ennyire mozgékony gép, azt én is néztem, hogy az ágyú ugyanaz, a páncélzat a ferdi mellett szól, viszont láttam pár csatában, hogy nagyom lomha jószág.
Nekem még kicsit odébb van ez a döntés de ugyanezen rágódok, és valószínűleg a Ferdinánd mellett fogok dönteni. Azért képzésileg nem mindegy az a +1 fő. Meg aztán a Ferdi lehet, hogy lomha de a JgTiger is az lesz. Úgy vagyok vele, jobb előbb megszokni.
Hát ti tudjátok. Ha szerettek nagy és lomha célpontok lenni minél előbb. Úgy is el akarom kezdeni a batman vonalat valamikor és ferdivel legalább nem tudtok kergetni.
Amúgy bárcsak megtudnám mutatni a youtube videót ami alapján én a jgp2t választottam, csak valami orosz volt, úgyhogy ciril betűk miatt még a közelébe se tudok keresni.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...