Jelenleg 66 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Német harckocsik

12 éve 5 hónapja #2207 Írta: SzervaUr
Megválaszolva: SzervaUr

Gyors, köpködős ám kicsit sebző ágyú. Minimális páncélzat és lomhácska mozgás. Csak és kizárólag 3. vonalra ajánlanám, hátulról bokorból. (de inkább bokor mögül)

Köszönöm!
Most, hogy ezt írtad valami rémlik, hogy amit írtak róla az sem volt túl pozitív...
Akkor majd ezt a játékot próbálom vele játszani. Szemből milyen a páncél? Simán szétkapják vagy azért van példa a pattogásra?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2208 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

Sziasztok!

Kifejlesztettem a JgdpzIV-et, már csak a kreditre várok. Tudnátok róla véleményt/tapasztalatot írni? Valahol már láttam ebben a kérdésben egy fórum hozzászólást de nem találom sajnos.

Előre is köszönöm!

(Mondjuk most a stugIII-al megvagyok elégedve mert visszatettem rá a 10.5 cm-es őrületet és azóta osztom is a sebzéseket és killeket, bár lassabban...):)

Szia, azt javaslom tedd vissza a Stug-ra a 75-ös hosszú csövű ágyút és gyakorolj vele sokat. Ha ott nem boldogulsz azzal az ágyúval, akkor JagdpzIV-el halott vagy, és kb az életben nem vergődsz keresztül rajta.

Ugyanis azzal a hosszú Stug ágyúval lehet a legkönnyebben végigvinni, csak éppen itt már az ellenfelek sem lesznek papírból. A körök ~70%-ában tier 7-8-as csatákban kellene bizonyítanod a tankkal, az általad nem szeretett és lecserélt stug ágyúval.
Felteheted ugyan a 88-ast is, de azzal meg könnyen negatívba mehet a kredit, drága a lőszer és ha nem vagy piszkosul ügyes akkor sok lesz a sebzés nélküli találatod mert benyelte a páncél. Magas tierü ellen a kis átütés miatt meg kötelező az arany, ami 4k kredit darabja viszont annyira nagyot meg nem sebez. Nagyon kiszolgáltatott a térképnek és a csapatnak, gyakorlatilag csak hátulról és oldalról van esélyed sebezni, szemből tier 6 fölött és aranylőszer nélkül, mindenről pattog.

Szóval jó messziről, bokorból kell vele lövöldözni, ha pedig az egész csapatod ugyanezt csinálja akkor van 2-3 lövésed mielőtt meghalnál, ami vagy sebez vagy nem. A kör elején ne maradj egyedül, - lehetőleg később se - mert ha egy normális light vagy med rád talál van 1 lövésed és ha elhibázod véged. (Közel sem fordul olyan jól, mint a stug)

Egy kimondottan nemszeretem tank nekem. A 75-ös hosszúval, a fenti messziről szurkálós módszerrel a saját HP felett azért könnyen lehet vele sebezni minden körben. Így meg azért élvezhető vele a játék, bár megtartani biztosan nem fogom :D

Gyors, köpködős ám kicsit sebző ágyú. Minimális páncélzat és lomhácska mozgás. Csak és kizárólag 3. vonalra ajánlanám, hátulról bokorból. (de inkább bokor mögül)

Nem akartam dupla postolni.
Tier 6 csatában, szemből, beforgatva néha kivéd 1-2 lövést főleg ami tier 6 alatti tank felől érkezik. Ellenben nagyobb vasaknak 2-3 lövés vagy, és akkor örülhetsz. Ugyanis szemből is kigyújtják, hátulról, oldalról főleg, és ha kigyújtják akkor te elszállsz. Tűzoltóval ez ellen lehet védekezni de fölösleges, ugyanis ilyenkor általában motorod és láncod sincs. Amúgy a motort vagy a láncot kb minden második lövésnél amúgy is ellövik. Úgyhogy addig jó amíg nem találnak el.

12 éve 5 hónapja #2209 Írta: SzervaUr
Neked is köszi Memnon!

A 7.5 csővel nincs semmi bajom, csak újból ki akartam próbálni a lassabb de nagyobb sebzésű ágyút. Ma ez bejött mert szépen aprítottam vele (sokszor egy lövés egy halál bár az igaz IV-V tierrel szemben). Az is lehet, hogy csak jó napom és MM jutott így délelőttre.
Summa summarum akkor gyakorlatilag nem nagy előre lépés a jgIV a stug-hoz képest... És érdemes lenne vele végig kecmeregni a jgpanther-ig és tovább?
Tudom, hogy ez német fórum téma, de amerikai vonalom az E8 sherman vonalon ki tudom fejleszteni a jackson-t. Érdemes lenne inkább azt nyomatni?

12 éve 5 hónapja #2210 Írta: Memnon

Neked is köszi Memnon!

A 7.5 csővel nincs semmi bajom, csak újból ki akartam próbálni a lassabb de nagyobb sebzésű ágyút. Ma ez bejött mert szépen aprítottam vele (sokszor egy lövés egy halál bár az igaz IV-V tierrel szemben). Az is lehet, hogy csak jó napom és MM jutott így délelőttre.
Summa summarum akkor gyakorlatilag nem nagy előre lépés a jgIV a stug-hoz képest... És érdemes lenne vele végig kecmeregni a jgpanther-ig és tovább?
Tudom, hogy ez német fórum téma, de amerikai vonalom az E8 sherman vonalon ki tudom fejleszteni a jackson-t. Érdemes lenne inkább azt nyomatni?

Én elkezdtem az amcsi TD ágat igaz az elejéről, de a Wolverineről a Hell felé mentem, nagyon szeretem mindkettőt. Ez alapján szerintem a Jackson is jó lehet, azonban az utána következő torony nélküliekről nem tudok nyilatkozni éppen ezért. Én megfontolnám a helyedben ezt a megoldást amit én is választottam, így a Wolv felől mindkét TD ágra tudnál menni.

12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2211 Írta: s2firestar
Megválaszolva: s2firestar

Sziasztok!

Kifejlesztettem a JgdpzIV-et, már csak a kreditre várok. Tudnátok róla véleményt/tapasztalatot írni? Valahol már láttam ebben a kérdésben egy fórum hozzászólást de nem találom sajnos.

Előre is köszönöm!

(Mondjuk most a stugIII-al megvagyok elégedve mert visszatettem rá a 10.5 cm-es őrületet és azóta osztom is a sebzéseket és killeket, bár lassabban...):)

Életem legjobb és legjövedelmezőbb csatáit vívtam vele. Nagyon szerettem azt a tankot. Álcahálóval és némi camo skillel a nyílt mezőn el lehet vele bújni. Gyenge a páncél, ez tény, de mivel nagyon könnyen láthatatlanná lehet válni vele, nem annyira számít. Gyors reload, pontos ágyú (bár kicsit elmarad az átlagtól a sebzése). Ügyesen használva nagyon sok bors törhető az ellenfél orra alá. Meg kell találni azokat a helyeket, ahol a pálya nagy részére rá látunk (lehet a pálya közepe is, ha van elég bokor). Közelharcban viszont sajnos megeszik reggelire.

Az igazi előrelépés a camo érték, a játék egyik legjobbja van ennek a tanknak.

JgPanther - Drága lőszer, brutális DPM, rendkívül pontos ágyú, viszonylag gyors, jó a camo érték.
És papírból van azokban a tierekben.
Egyértelmű support tank, viszont nem kell hozzá nagy kézügyesség. A pontos ágyú miatt, és a magas tier besorolás miatt is hitzone modot érdemes mellé használni. A nagy motorig nagyon lomha, utána viszont tűrhető mozgási képessége van. Álcahálóval és töltésgyorsítóval javaslom. Nekem nagyon bejött, sok jó csatám volt vele.

Utána a Ferdinand és a JgPanther 2 már egészen más játékélményt fog nyújtani. Viszont a JgPzE100ért meg érdemes küzdeni :) Haveromnak van. Iszonyat jó gép.

12 éve 5 hónapja #2213 Írta: SzervaUr
Hát igen csak akkor elölről kellene kezdenem az amcsi Td ágat... Mert a wolv-int nem tudom már kifejleszteni.

12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2214 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
SamRe a legnagyobb arc. Minden tank álljon a 3. meg 7. vonalban. Már -már a párhuzamos dimenzióban játszódó csatában, jól hátul kempelve. Nehogy meglőjjék :D A japdgpze100al is az artyk mögött kell állni , azt hallottam akkor +1 lövést le tudsz adni:D Az a td amiről írtok, nagyon gáz. Tényleg bokrozni kell vele. Csak azon mosolygok ahogy SamRe minden tankra azt írja hogy maradjon hátul. Olyankor alakul ki az , hogy mindenki 15 percig áll prohotovkán pl...lol. Német tankok tigertől kezdve hátsó vonalasok... 100 tonna páncéllal :P Minél hátrébb állsz, annál jobban pattog. :D Maussal meg csak tolatva, mert hátul is u.annyi páncélja van mint elöl :D Mindig menjen előre valaki helyettünk, őt kilövik, mi meg addig 2km-ről 10 lövésből 2x betalálva , sebezgetünk. Majd meghalunk. Na így lehet kikapni nagyon szépen egymás után reggeltől estig. Nem azt mondom hogy kamikaze. De akinek dolga álljon már olyan közelségben hogy segíteni tudja társait akik veszik a fáradtságot hogy mutatják a tankokat, meg csapatják a nehéz tankokat akik szemből bántani akarnak titeket. Értem hogy 2 találattal te már kapsz xp-t, de sokan már nem szorulnak rá arra hogy ohh had lőjjek egyet, oh istenem kérlek csak 1 kill, mert sokan nyerni akarnak, ha 0 dmg, de sok spottal, meg 1-2 bravúr, de akkor is. Mines-on a noobokat mikor felmennek a a kezdődombra, nehogy meglőjjenek, közbe az 1-1 10 életes ratyit kilövik, ugyan úgy 0 xp-ért. de a tömegben leadhatott volna 2-3 gellert kapott találatot, és hasznos lehetett volna... Ne haragudjatok, az értelem határán végiggondolva ezt, döntsétek el, hol kell álllni a tankotoknak. De egyik tank sem áll K0-ban, soha. Max az arty. A td a nagyok mögött áll, de nem 2km-el. hanem 2-3 tankhosszal lemaradva. Ja, meg ahogy a jó arty-s sem 15 percig áll ugyan ott, hanem oda helyezkedik ahonnan lőni tud, a td-sem áll mind halálig a kezdő bokorban, hanem mozog. Előre, vagy ha gáz van hátrább. A leghátsó bokorban , visszavonuláskor, már nincs hátrébb fedezék, és az hátrány. Tank is azért megy előre sok helyen, mert van honnan vissza vonulni. Mikor elfogynak a tereptárgyak akkor már bukó...

12 éve 5 hónapja #2215 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Az amcsi TD ágnál most fejlesztettem ki a T25/2-őt. Meg is lepődtem milyen gyorsan bár nem váltotta be az elvárásaimat a Hellcat. De mondták, hogy mintha gyengítettek volna rajta. De még nem adom el kipróbálom majd még periszkóp távcsővel.
Ez az egyenes TD ág nem rossz az amcsiknál egyedül a t82 ami szenvedés volt de utána nagyon élvezetes különösen a T49. Bár papír tankok de ez van.

12 éve 5 hónapja #2216 Írta: peticsiga
Megválaszolva: peticsiga
Én nagyon szerettem a T25/2-őt van vele 63,1% winrátám, 187 csata és 250+ kilőtt tank. Töltés gyorsító, periszkóp, álcaháló nekem így jött be.

12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2218 Írta: Memnon

Életem legjobb és legjövedelmezőbb csatáit vívtam vele. Nagyon szerettem azt a tankot. Álcahálóval és némi camo skillel a nyílt mezőn el lehet vele bújni. Gyenge a páncél, ez tény, de mivel nagyon könnyen láthatatlanná lehet válni vele, nem annyira számít. Gyors reload, pontos ágyú (bár kicsit elmarad az átlagtól a sebzése). Ügyesen használva nagyon sok bors törhető az ellenfél orra alá. Meg kell találni azokat a helyeket, ahol a pálya nagy részére rá látunk (lehet a pálya közepe is, ha van elég bokor). Közelharcban viszont sajnos megeszik reggelire.

Az igazi előrelépés a camo érték, a játék egyik legjobbja van ennek a tanknak.

...

Tuti ugyanarról a tankról beszélünk? :cheer: Nekem ez-az álca dolog sosem működött. Vagyis csak addig amíg el nem sütöttem az ágyút. Ugyanis azokban a jó kis bokrokban már valami "support" nehéz tank ül mire odaérek. Vagy ha nem, akkor azért nem ül bent senki, mert a másik 14 játékos mind mögöttem lenne és én lennék a felderítőjük ami azért nem akkora főnyeremény ezzel a tankkal. Igaz az álca skillt nem húztam, mivel tovább vinném a legénységet és feljebb már semmit sem ér.

Még Proharovkán vagy min a bokorsorban ülve is előbb fel szoktak deríteni mint ahogy én meglátom a ellent. Igaz nem tudok annyira hátra állni, hogy a többiek ne mögöttem legyenek 50 méterrel, a térképről is letolatnának egy Black Princel is, hogy nehogy ők álljanak elől. Ez persze nem közvetlenül a tank hibája, de más tankkal jobban kezelhető a szituáció.

12 éve 5 hónapja #2219 Írta: SamRE
Megválaszolva: SamRE
Na erre a sok marhaságra amit írtál dozer koma inkább nem írok olyan litániát amit Te. Nem tudom a 3. vonalas tankon miért gondolod, hogy hátul kempelős játékot gondolok, de Te biztosan jobban tudod. OMG...

12 éve 5 hónapja #2220 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
SamRE barátom, én sejtem mire gondolsz, de mit gondolsz akinek írod, (mivel tanácsot kér nem rutinos ) érti hogy mire gondoltál? Ezért írtam ezt a kis troll dumát. Akinek most ezt beírtad, azt fogja csinálni nagyjából, amit én leírtam.
Remélem te is azt a játékot játszod amit én, és nem csak saját csapattársakkal játszol, hanem beugrassz randomba is olykor olykor. Mert ott sajnos ez van .

12 éve 5 hónapja #2221 Írta: SamRE
Megválaszolva: SamRE
Na uff, ez így már korrekt. Igen, megyek randomba, tegnap pl. full az volt 48-ból 41-et be is húztunk. :evil:

12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2222 Írta: Memnon

SamRE barátom, én sejtem mire gondolsz, de mit gondolsz akinek írod, (mivel tanácsot kér nem rutinos ) érti hogy mire gondoltál? Ezért írtam ezt a kis troll dumát. Akinek most ezt beírtad, azt fogja csinálni nagyjából, amit én leírtam.
Remélem te is azt a játékot játszod amit én, és nem csak saját csapattársakkal játszol, hanem beugrassz randomba is olykor olykor. Mert ott sajnos ez van .

dozer most komolyból kérdem, randomban a jagdpzIV-el mi a fenét lehet csinálni mást mint jó messziről egy bokor mögül lövöldözni 130-as sebzésekkel? Torony nincs, fordulni nem fordul, az egyik ágyúnak nincs sebzése, a másiknak meg átütése. A páncélját minden átlövi, és 2 lövéstől elfogy a tank. Állandóan kigyújtják, vagy berobban a lőszer vagy ellövik a hajtóművet.

Elsősorban az amerikai ágat viszem inkább, de ezzel kezdtem, így ha már megvan játszogatok ezzel is.

12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2223 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe
Hát a 88as üteggel arra kell használni amire tervezték. Nem csak "tank destroyer" a nevük hanem "assault gun". Pl. egy KV1S-t hátulról/oldalról lazán kinyírsz vele mielőtt annak esélye lenne célzott lövést leadni. Persze azt megint meg kell tanulni, hogy mikor szabad rohamozni és mikor nem. :)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 41 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.