Jelenleg 86 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Német harckocsik

9 éve 11 hónapja #155189 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0
Megvettem az Ru251-et. Az eddig lejátszott kb 10 csata alapján (freexpből kifulloztam), egy borzalmas nagy csalódás. Az ágyú papíron pontos gyakorlatban szór mindenhova, a lövedék lassan és ívesen száll, ezzel elég nehézkessé téve a célzást. A sebesség jó,
Viszont ami a legjobban zavar, az az hogy light létére bazinagy. Hiába a jó camo ha akkora mint egy ház, és bokorba nem lehet elrejteni (malinovkán nem tudtam, mert a fél tank kilógott és pár mp-n belül meghaltam. A másik meg hogy olyan papír, hogy a szél is elfújja. Az előbb jött egy bulldog és szétalázott. Nem tudtam vele mit csinálni, ha rammoltam volna, akkor én többet is sebződtem volna.
Az utolsó pedig a gundep. Nem tudom de ez az előre 5 fok vmi rohadt idegesítő, az, hogy oldalra jobb meg azt jelenti hogy be kell forgatnom a tankot oldalra, ami miatt 2x nagyobb clépint vagyok, mert mint említettem rohadt nagy.
Úgyhogy egylőre nem jó vele a játék inkább szenvedés.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 11 hónapja #155193 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Ez elég lehangoló. A Ru251 ért álltam neki ennek az ágnak. A SP IC nél járok, de az nagyon vagány.

9 éve 11 hónapja #155196 Írta: siposbalint0

Ez elég lehangoló. A Ru251 ért álltam neki ennek az ágnak. A SP IC nél járok, de az nagyon vagány.

sp i c szerintem is jó, viszont az ru nem sokban különbözik, kicsit gyorsabban tölt, meg kicsit gyorsabb, de a spic sokkal kisebb volt, és a gundep neki előre is -10 volt...

9 éve 11 hónapja #155209 Írta: siposbalint0
Kész, nem bírom, nincs értelme ennek a tanknak, az összes 9es med jobb nála és ugyanazt az mm-et kapják. Szó szerint lealázza az összes

9 éve 11 hónapja #155250 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Kész, nem bírom, nincs értelme ennek a tanknak, az összes 9es med jobb nála és ugyanazt az mm-et kapják. Szó szerint lealázza az összes

Bálint, a 9-es medek mindegyik t8-as lightnál jobbak.

9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #155277 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz

Megvettem az Ru251-et. Az eddig lejátszott kb 10 csata alapján (freexpből kifulloztam), egy borzalmas nagy csalódás. Az ágyú papíron pontos gyakorlatban szór mindenhova, a lövedék lassan és ívesen száll, ezzel elég nehézkessé téve a célzást. A sebesség jó,
Viszont ami a legjobban zavar, az az hogy light létére bazinagy. Hiába a jó camo ha akkora mint egy ház, és bokorba nem lehet elrejteni (malinovkán nem tudtam, mert a fél tank kilógott és pár mp-n belül meghaltam. A másik meg hogy olyan papír, hogy a szél is elfújja. Az előbb jött egy bulldog és szétalázott. Nem tudtam vele mit csinálni, ha rammoltam volna, akkor én többet is sebződtem volna.
Az utolsó pedig a gundep. Nem tudom de ez az előre 5 fok vmi rohadt idegesítő, az, hogy oldalra jobb meg azt jelenti hogy be kell forgatnom a tankot oldalra, ami miatt 2x nagyobb clépint vagyok, mert mint említettem rohadt nagy.
Úgyhogy egylőre nem jó vele a játék inkább szenvedés.

meg kell tanulni láthatatlanná válni vele ;) s ne hasonlitgasd a 9es medekkel, ez light! Felderitesz, spotolsz vele elsősorban. ezenkivül a leggyorsabb járgány, szóval lerohanod ami nem figyel, artit pl. s nagyon jo a dpmje is, ezt használod ki, arra ami nem figyel rád. Sebzést nem kapsz be! Értem? :lol:

9 éve 11 hónapja #155278 Írta: pkrusi
Megválaszolva: pkrusi

pedig az egy über szekszi tank! érdemes elolvasni a tankelemzést róla és megfogadni pár tanácsot.

9 éve 11 hónapja #155285 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst
Siposbalint. Teljes mértékben egyet értek veled. Már több mint 130 csatát játszottam le az RU-val, de ebben csak pár olyan kör volt, amiben egész jól teljesített. Malinovkán, Fiery Salienten jól érzi magát (csináltam vele itt majdnem 10k spot dmg-t), de legtöbbször szenvedés vele a játék.

9 éve 11 hónapja #155292 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Én a 13 90-nel vagyok így még mindig. Baromi nagy csalódás az elődjéhez képest, a játék legszarabb ágyújával megtűzdelve. A többi 8-as light, beleértve a Ru 251-et is, sokszor kicsinál 1v1-ben, mert bár egy tárból ki kéne tudnom szedni őket, olyan nincs hogy a 6 lövésből mindegyik talál, és mindegyik sebez. Gyönyörűen lehet osztogatni a 0 sebzéses criteket és pattanókat az ellenséges lightoknak. A Ru nem tudom milyen, de ennél nem lehet szarabb, az egyszerűen kizárt.

9 éve 11 hónapja #155297 Írta: Morphelo

Én a 13 90-nel vagyok így még mindig. Baromi nagy csalódás az elődjéhez képest, a játék legszarabb ágyújával megtűzdelve. A többi 8-as light, beleértve a Ru 251-et is, sokszor kicsinál 1v1-ben, mert bár egy tárból ki kéne tudnom szedni őket, olyan nincs hogy a 6 lövésből mindegyik talál, és mindegyik sebez. Gyönyörűen lehet osztogatni a 0 sebzéses criteket és pattanókat az ellenséges lightoknak. A Ru nem tudom milyen, de ennél nem lehet szarabb, az egyszerűen kizárt.

LOL nehogy azt mond, hogy a 1375 jobb... Az egy ótvar sz*r...

1390-nel én nagyon szeretem a RU-t. Egyik kedvenc kajám. Szerintém még mindig az egyik legerősebb t8 light.

9 éve 11 hónapja #155421 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

1390-nel én nagyon szeretem a RU-t. Egyik kedvenc kajám. Szerintém még mindig az egyik legerősebb t8 light.

Én jobban tudtam menni vele. Azzal stabil kék voltam (egy darabig lila is), ezzel meg eddig csak 1450 wn8 körül mocorgok, ami nem segíti éppen a fejlődésemet. :huh: Azon sokkal jobban viselkedett az ágyú, konkrétan el lehetett vele találni mozgó tankokat 100m-nél messzebbről is. Nem tudom, Te hogyan tudod kompenzálni ezt a borzalmas löveget amivel meg van áldva a tank. Azt mondjuk olvastam, hogy sokan full golddal használják, de én nem fogom, plusz a szóráson az se segítene.

9 éve 11 hónapja #155553 Írta: Morphelo

Én jobban tudtam menni vele. Azzal stabil kék voltam (egy darabig lila is), ezzel meg eddig csak 1450 wn8 körül mocorgok, ami nem segíti éppen a fejlődésemet. :huh: Azon sokkal jobban viselkedett az ágyú, konkrétan el lehetett vele találni mozgó tankokat 100m-nél messzebbről is. Nem tudom, Te hogyan tudod kompenzálni ezt a borzalmas löveget amivel meg van áldva a tank. Azt mondjuk olvastam, hogy sokan full golddal használják, de én nem fogom, plusz a szóráson az se segítene.

Szerintem én vagyok az egyedüli, aki gold nélkül használja. :) Ezzel mozgót nehezen találsz el 200 méternél messzebbről. Ki kell tárazni a tankokat. Közelebb mész és agyonlövöd. Gerilla taktika. Bár sokat romlott a statom vele, mert küldetésekhez ezt a tankot használom, de nagyon erős még mindig. Ha sebezni akarok vele, akkor 2000-nél ritkán sebzek kevesebbet még gold ammo nélkül is.

Itt egy replay:

wotreplays.com/..._13_90

Ez egy régebbi, nem biztos, hogy le tudod játszani

wotreplays.com/..._13_90

Nézd meg serious egyik videója is kint van valahol az oldalon. Mondjuk ő full apcr-rel nyomja, de a lövések nagy része simával is átmentek volna.

Ha esetleg érdekel még videó, szólj és csinálok, hogyan megyek vele gold nélkül.
Ráadásul még 3 skill sincs az embereken. :lol:

9 éve 11 hónapja #155817 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
A TigerII buff előtt gondoltam megyek vele néhány csatát. 10 lett belőle és a végére ez lett :)

Érdekesség,hogy a utolsó 3 csatát a 8.8-as löveggel mentem.Persze ha kemény az ellenfél akkor kell a prém lőszer
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

9 éve 11 hónapja #155819 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
88-assal? :O Végülis történelmis :P

Nekem annyi gond szokott lenni ezzel a tankkal, hogy elég gyakran kapok zsinórban 5-6 buktát 1 győzelem előtt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

9 éve 11 hónapja #155830 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
A 10 csatából 3 volt győztes.Viszont ami meglepő, Wn8:2663! :ohmy: Az átlag sebzés;1775 és csak átlagos játékos vagyok,hónapok nem is játszottam vele.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 31 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.