Jelenleg 82 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 52 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 9 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 9 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 21 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Német harckocsik

9 éve 10 hónapja #158047 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Egy előnye lesz, hogy a trollal is kipróbálom: Ha tetszik így, akkor nem hezitálok tovább, hogy megvegyem-e a t49-t. :)

Anno én is így gondoltam. De utólag az a saját tapasztalatom, hogy a vk tier6-ban jobb, mint a T49 tier8-ban. ;)

Akkor még tovább jegelem a t49-t. :)
Amúgy sem vonz a T57, és a ru-t meg a 1390-t is jobbnak tartom a t49-nél...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #159228 Írta: Pomber
Megválaszolva: Pomber
Sziasztok!

Az ügyben érdeklődnék, hogy a jt után érdemes e továbbmenni a jpz e100-ra?
Mik a tapasztalatok vele, mennyire játszható a gép?

Köszönöm a válaszokat előre is.

9 éve 10 hónapja #159232 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Sziasztok!

Nem érdemes, kivéve ha húzod a küldetéseket és nincs másik, ennél használhatóbb 10-es td a garázsodban (pl. 263, E3, vagy kb. bármi az E4-et leszámítva). Brutál pontatlan, a szűkülés horror, még beszűkülve is össze-vissza hord. A páncél nem ér semmit mert mindenki aranyazik, folyamatos az artyfókusz, és rengetegszer leveszik a lövéseidet lánccal, az ugye -1050 sebzés, cserébe 21.21 az újratöltés (BiA+rammer+venti). A JT mozgékonyságban is sokkal jobb, ezzel szinte minden leforog ami nem heavy. Néha kijön egy jó kör, de nagyon sokszor oboa van, a jelenlegi 10-es meccsek átlagos tankeloszlása és a csaták átlagos hossza nagyon nem kedvez a JPz-hez hasonló lassú nagy dög td-knek. Már többször is erősen elgondolkodtam az eladásán, de a küldetések miatt egyenlőre marad, mert nincs más 10-es td-m.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pomber

9 éve 10 hónapja #159234 Írta: pkrusi
Megválaszolva: pkrusi
Figyelem: Spoiler!

Pocijára figyelni, s 3x meggondolni mit teszel, mert lomha s lassan tölt. Én szeretem, kihívás vele játszani:)

De se cwre, se dobozra nem jó.

9 éve 10 hónapja #159244 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Egy előnye lesz, hogy a trollal is kipróbálom: Ha tetszik így, akkor nem hezitálok tovább, hogy megvegyem-e a t49-t. :)

Anno én is így gondoltam. De utólag az a saját tapasztalatom, hogy a vk tier6-ban jobb, mint a T49 tier8-ban. ;)

Akkor még tovább jegelem a t49-t. :)
Amúgy sem vonz a T57, és a ru-t meg a 1390-t is jobbnak tartom a t49-nél...

A t49 fun - amikor bead mindent, amikor nem akkor meg nem...

Én eladtam és visszavettem a bulldogot, az legalább jó csapat csatákra. :)

9 éve 10 hónapja #159267 Írta: ticsungg
Megválaszolva: ticsungg

Sziasztok!

Nem érdemes, kivéve ha húzod a küldetéseket és nincs másik, ennél használhatóbb 10-es td a garázsodban (pl. 263, E3, vagy kb. bármi az E4-et leszámítva). Brutál pontatlan, a szűkülés horror, még beszűkülve is össze-vissza hord. A páncél nem ér semmit mert mindenki aranyazik, folyamatos az artyfókusz, és rengetegszer leveszik a lövéseidet lánccal, az ugye -1050 sebzés, cserébe 21.21 az újratöltés (BiA+rammer+venti). A JT mozgékonyságban is sokkal jobb, ezzel szinte minden leforog ami nem heavy. Néha kijön egy jó kör, de nagyon sokszor oboa van, a jelenlegi 10-es meccsek átlagos tankeloszlása és a csaták átlagos hossza nagyon nem kedvez a JPz-hez hasonló lassú nagy dög td-knek. Már többször is erősen elgondolkodtam az eladásán, de a küldetések miatt egyenlőre marad, mert nincs más 10-es td-m.

Kicsit furcsa, nekem tökéletesen működik, remek az átütése, 4-ből háromszor eltalálom az ellenfelet. Ha a jagdtigert szeretted, akkor ezt is fogod. E-100-at pattintottam vele golddal. Nekem sajna csak 2 csatám van vele, de mindig tudtam a 3k sebzést hozni...

9 éve 10 hónapja #159268 Írta: singes

Kicsit furcsa, nekem tökéletesen működik, remek az átütése, 4-ből háromszor eltalálom az ellenfelet. Ha a jagdtigert szeretted, akkor ezt is fogod. E-100-at pattintottam vele golddal. Nekem sajna csak 2 csatám van vele, de mindig tudtam a 3k sebzést hozni...

Nem szabogatásból, de az első néhány csata nem igazán mérvadó egy tank megítélése szempontjából. Nekem is volt más sok olyan tankom, amit eleinte imádtam, aztán később megutáltam. És olyan is volt, amiket rühelltem az első néhány csatban, majd meg ráéreztem, onnantól pedig darálógép lett.

9 éve 10 hónapja #159280 Írta: WT14

Nem szabogatásból, de az első néhány csata nem igazán mérvadó egy tank megítélése szempontjából. Nekem is volt más sok olyan tankom, amit eleinte imádtam, aztán később megutáltam. És olyan is volt, amiket rühelltem az első néhány csatban, majd meg ráéreztem, onnantól pedig darálógép lett.

Pontosan. Ha már a JgE100-nál vagyunk, az elején szerettem, mert milyen jó érzés már 1050-et belepumpálni az enemybe :evil: De aztán szépen lassan kezdtem megismerkedni az árnyoldalaival, amiből sajna igen sok van neki, így lett egyre kevésbé népszerű. Ma már csak nagy ritkán ülök bele egy-egy kör erejéig.
Ellenpélda a 13 90, eleinte rühelltem a szar ágyú miatt, viszont most így 140-150 kör után kezdek ráérezni, a statom is szépen javulgat vele. Tier 7 fölött bele kell tolni min. 100 csatát egy gépbe ahhoz hogy komplex véleményt formálhass róla. :)

9 éve 10 hónapja #159287 Írta: singes

Pontosan. Ha már a JgE100-nál vagyunk, az elején szerettem, mert milyen jó érzés már 1050-et belepumpálni az enemybe :evil: De aztán szépen lassan kezdtem megismerkedni az árnyoldalaival, amiből sajna igen sok van neki, így lett egyre kevésbé népszerű. Ma már csak nagy ritkán ülök bele egy-egy kör erejéig.
Ellenpélda a 13 90, eleinte rühelltem a szar ágyú miatt, viszont most így 140-150 kör után kezdek ráérezni, a statom is szépen javulgat vele. Tier 7 fölött bele kell tolni min. 100 csatát egy gépbe ahhoz hogy komplex véleményt formálhass róla. :)

Én a tier 5-ös leo-t rühelltem - kb. 20 csatáig. Most 3k fölötti a wn8-m vele 49 csatával. :silly:

Egy állat, csak a 95/110 pen eléggé megfojtja, ha t8-ba kerül. Főleg, hogy még 0 skilles. Ehhez képest kb. 40 csata kellett az első jelöléshez. :) Nagyon sajátos stílusa van, nem könnyű hozzászokni a kis gépágyújához. Arról nem is beszélve, hogy 16,5 sec-ig tölt, és max. 320-t tud sebezni HA mind talál és át is megy. Még csak hasonló tankban sem ültem.

9 éve 10 hónapja #159301 Írta: WT14

Én a tier 5-ös leo-t rühelltem - kb. 20 csatáig. Most 3k fölötti a wn8-m vele 49 csatával. :silly:

Egy állat, csak a 95/110 pen eléggé megfojtja, ha t8-ba kerül. Főleg, hogy még 0 skilles. Ehhez képest kb. 40 csata kellett az első jelöléshez. :) Nagyon sajátos stílusa van, nem könnyű hozzászokni a kis gépágyújához. Arról nem is beszélve, hogy 16,5 sec-ig tölt, és max. 320-t tud sebezni HA mind talál és át is megy. Még csak hasonló tankban sem ültem.

A Chaffee volt nekem hasonló nemrég, 96 pennel. Bár a gold 143, azt sose használtam, így szopás volt a tier 8. Sokat nem is vacakoltam vele, így is túl sokáig tartott hogy meglegyen a parancsnokon a 6. érzék, ahhoz is még hozzásegítettem free xp-ből. Ahogy meglett a lámpa, húztam is tovább. A wn8-am alacsony maradt vele, de ahogy elnézem a Leónál jóval alacsonyabb az elvárt.

9 éve 10 hónapja #159302 Írta: singes

A wn8-am alacsony maradt vele, de ahogy elnézem a Leónál jóval alacsonyabb az elvárt.

Hidd el, nem véletlenül...

Eléggé sajátos kis járgányocska. Egyrészt kicsi a lőtávja, másrészt kegyetlenül szór, tehát közel kell menni. Akkor viszont kb. 300-t sebez, utána 16+ sec-ig tölt. Nem egyszerű. De 2 tár már unikum színt ad. :D

9 éve 10 hónapja #159311 Írta: WT14

A wn8-am alacsony maradt vele, de ahogy elnézem a Leónál jóval alacsonyabb az elvárt.

Hidd el, nem véletlenül...

Eléggé sajátos kis járgányocska. Egyrészt kicsi a lőtávja, másrészt kegyetlenül szór, tehát közel kell menni. Akkor viszont kb. 300-t sebez, utána 16+ sec-ig tölt. Nem egyszerű. De 2 tár már unikum színt ad. :D

Ha már itt tartunk, azon gondolkodom (egyenlőre még csak nagy távlatban) hogy ha kihúzok egy skillt a Stug IV emberein (6. érzék, a többieknek álca), akkor eladom azt a retket és a csapatot elindítom vagy a WT vonalon, vagy valamelyik med ágon. Jelenleg 85%-on vannak, viszont kb. csak heti 1-2 kört vagyok hajlandó beletolni a Stugba, így lassan halad a történet. A td ágnak nem tudom van-e értelme elindulni, 8-as szintig eléggé riasztónak tűnik mindegyik. A Panther 1-2 szintén. Haverom meg most húzza az E-50-et, horror grind. Szóval nem tudom, még az is lehet hogy belekóstolok a lightokba előbb-utóbb, a kis büdösbogár SP1C jónak tűnik, viszont a Ru-ról már negatívabb véleményeket olvastam.

9 éve 10 hónapja #159332 Írta: uuee
Megválaszolva: uuee

Ha már itt tartunk, azon gondolkodom (egyenlőre még csak nagy távlatban) hogy ha kihúzok egy skillt a Stug IV emberein (6. érzék, a többieknek álca), akkor eladom azt a retket és a csapatot elindítom vagy a WT vonalon, vagy valamelyik med ágon. Jelenleg 85%-on vannak, viszont kb. csak heti 1-2 kört vagyok hajlandó beletolni a Stugba, így lassan halad a történet. A td ágnak nem tudom van-e értelme elindulni, 8-as szintig eléggé riasztónak tűnik mindegyik. A Panther 1-2 szintén. Haverom meg most húzza az E-50-et, horror grind. Szóval nem tudom, még az is lehet hogy belekóstolok a lightokba előbb-utóbb, a kis büdösbogár SP1C jónak tűnik, viszont a Ru-ról már negatívabb véleményeket olvastam.

Szerintem érdemes megtartani a stug4-et, később akár az RHM emberei is mehetnek majd benne egy napi szorzót. Am valóban pocsék tank, nagyon messze van a stug3g-től (ellenben ugyanaz az elvárás vele szemben, így garantált a statrombolás)

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #159343 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Szerintem érdemes megtartani a stug4-et, később akár az RHM emberei is mehetnek majd benne egy napi szorzót. Am valóban pocsék tank, nagyon messze van a stug3g-től (ellenben ugyanaz az elvárás vele szemben, így garantált a statrombolás)

Pontosan, ha nincs Dicker Max-od (küldiből) érdemes megtartani és leporolni, amikor 5x-ös szorzó van a tankokra. Persze ha korlátozott a helyed és egyáltalán nem akarsz német TD-t akkor felesleges. (rhm-ágon egész tűrhető TD-k vannak)

Mondjuk én még egyetlen prémium tankomat sem adtam el, legfeljebb betoltam a garázsba, és ha akció van mindig veszek 4-5 slotot, amikor az fogyóban van - így lehet, hogy az álláspontom nem mérvadó :oops:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz

9 éve 10 hónapja #159350 Írta: WT14

Pontosan, ha nincs Dicker Max-od (küldiből) érdemes megtartani és leporolni, amikor 5x-ös szorzó van a tankokra. Persze ha korlátozott a helyed és egyáltalán nem akarsz német TD-t akkor felesleges. (rhm-ágon egész tűrhető TD-k vannak)

Mondjuk én még egyetlen prémium tankomat sem adtam el, legfeljebb betoltam a garázsba, és ha akció van mindig veszek 4-5 slotot, amikor az fogyóban van - így lehet, hogy az álláspontom nem mérvadó :oops:

A Jagd ágat végigvittem, a WT ágon gondolkodok hosszú távon. Csak akkor adnám el a Stugot ha átkerülnének az emberek egy új ágba, onnantól viszont nem sok értelme lenne még egy legénységet elkezdeni húzni benne, ráadásul azt már 75%-ról.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 4 órája 13 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 5 órája 45 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.