Nektek milyen tapasztalataitok vannak az SP I C-vel? Nekem egyelőre úgy tűnik, megtaláltam a lelki társam. 
T7-ben jó pen, a táras löveg miatt rövid idő alatt sebez ~5-800-at, coated optics-szal full látótávolság, aránylag jó camo, és könnyű gyorsan lelépni, amíg újratöltök. Szóval félek. hogy hamarosan nerfelik. 
Nálam is nagy volt a szerelem
. Nemrég adtam csak el, azért, mert a Ru-t szerettem volna több okból is kipróbálni (nagyobb tierben könnyebb a küldetéseket teljesíteni, sokan dicsérték stb.), és nem szerettem volna elrontani a SPIC-et egy rossz legénységgel. De már hiányzik
.
Személy szerint talán még annyival tudnám kiegészíteni, hogy érdemes egy próbát tenni a sima, nem táras ágyúval. Miközben grindeltem, sokan voltak akik azt javasolták, lévén a lövések közötti töltési idő, illetve maga az alap töltési idő is túl hosszú.
Mondjuk én voltam annyira önfejű, hogy táras verzióval húztam ki a RU-t.
Mivel szeretem a mozgékony tankokat, nekem a RU jobbnak tűnik mint annak idején a SPIC volt, igaz örök, szép emlék marad, lévén azzal hoztam le egyszer egy 7-8k spot dmg-es kört.
Szóval van jó oldala, de számomra ha már tier 7 light, akkor egyértelműen a T71.
Igyekszem is visszavenni, amint lehet.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...