Ha nekem bent van a Maus a garázsomban akkor az új VK-hoz milyen formában juthatok hozzá? Kilesz már fejlesztve vagy újra kell kezdeni a kis VK-val az exp gyűjtést?
Sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy érdemes e kihuzni az E 50 M et? most éppen a Panther 1 nél járok? valamiféle tanácsot a további grindeléshez?
Attól függ, melyik stílus áll hozzád közelebb. Az 50M félig nehéztank, csak az a baj, hogy az alsó fele az, mert a tornyát bárki belövi. Viszont jó ágyúja van, lehet vele osztani szépen. A Panther1 nagyon jó tank szerintem, de a P2-vel kínlódni fogsz, ha nem ismered a gyenge pontokat az ellenségen. Az E50 olyasmi, mint az 50M csak az ágyút nem kapta meg. Top tierként lehet vele jókat menni, 10-esek ellen azért sokszor szenvedős.
Ha a szaladgálós stílus fekszik, akkor ott a másik német közepes ág tier 9-10-ben. A két Leopard gyors, mozgékony, remek ágyúval és papír felépítménnyel.
Ha nekem bent van a Maus a garázsomban akkor az új VK-hoz milyen formában juthatok hozzá? Kilesz már fejlesztve vagy újra kell kezdeni a kis VK-val az exp gyűjtést?
Köszi.. így már bánom hogy eladtam és hogy a legénység pedig ment a Mausba
Mondjuk ha tényleg beteszik a 7es prém nehezet azzal majd lehet a legénységen segíteni..
Nálam ez tegnapelőtt elkezdődött. 50 csata, találati arány 81%-ről leesett 74%-ra. Szánalmas, nem csak rám, de a játékra nézve is, hogy IS6 aránya alá süllyedtem vele. Nagyon, de nagyon rossz érzés volt tudomásul venni, hogy egy 0,26 német pontossággal rosszabb lettem, mint 0,3x / 0,4x ágyúkkal. Persze minden az én hibám, tudom, de ez akkor sem normális... E50m kevesebb skill, no csoki megy? Leo több skill, csoki nem? Mi ez? Számomra itt látszik az, hogy minden skillezés és pótkaja csak placebo. Nem ezek számítanak, hanem az, hogy mennyit dobtál a kockával.
Last edit: 8 éve 7 hónapja by HUNterRichie.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszadog, Admiral_von_Yorck
Valaki tudna egy gyorstalpalót adni VK 45.02 (P) Ausf. A tankhoz?
Elég döcögős vele a játék, egyszerűen nem tudom egyik ez idáig játszott tankhoz sem viszonyítani.
A wn8-mat pedig elég rendesen rombolja. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok a free xp-n kívül!
Elég döcögős vele a játék, egyszerűen nem tudom egyik ez idáig játszott tankhoz sem viszonyítani.
A wn8-mat pedig elég rendesen rombolja. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok a free xp-n kívül!
Egyenlőre csak mint második vonalasként használd szerintem. Annyira nem nehéz se nem páncélozott, hogy told vele IS3-ak ellen. Viszont jól lehet vele támogatni az előtted lévőket.
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#230919Írta: ACi000
Megválaszolva: ACi000
Én rühelltem, majdnem annyira mint a stuert. A 8000 heavy küldit mondjuk 2x is megcsináltam vele. Elég mozgékony és pontos az ágyúja. A legnagyobb baja nem az,hogy papír hanem az hogy nem kapja meg a királytigris top ágyúját
Ahogy azt már mások is írták, nem tipikus heavy. Jól áll neki a távolság, a túlzott figyelemért sincs oda. Szerencsére a löveg elég pontos és megfelelő átütéssel is rendelkezik a távolról való csipegetéshez, és a mozgékonysága is kellemes, oda tud érni a megfelelő helyekre, ha elérkezik a megfelelő pillanat.
Igazi sunnyogós kis dög. Tud menni a medekkel vagyis inkább kicsit lemaradva mögöttük (így legalább kevesebb figyelmet kap), lehet vele flankelni. Nekem a városi pályákon volt a legeredményesebb, ahol van bőven fedezék. Sarok mögül kidugva, sokszor tudtam pattintani az elejével, aztán jöhetett a válasz lövés. Ebben az is segíti, hogy elől van a tornya és jól is mozog, így kevesebb ideig kell kibújni a sarok, fedezék mögül. Mindenképpen érdemes a megfelelő manőverekre és a potyázásra koncentrálni vele.
Szerk.: megint átvert az autocorrect. Megfelelő- helyett megkerülő manőver akart lenni.
Valaki árulja el nekem, hogy mi a kuki kell ennek a dögnek az Ace Tanker-hez???!!!! :
Szájbaszexuált tier 5-ről beszélünk! Ez konkrétan agy 7230WN8-as csata volt...
szerk.:Lehet ennek inkább a dühöngőben lenne a helye...
kevés volt a spot,valszeg hátúlról sniperkedtél arra mindig kevesebb az xp
Fiery salient, délről indulva map közepéről dombot meg a bázist lőttem... Spot tényleg kevés volt, de ez egy "heavy", na meg 90%-os legényekkel nem nagyon merem mutogatni magam, álca meg ugye nem létezik.
Nem volt ez azért rossz kör, de a Masteryhez ennél tényleg több kell.
Szerintem is főle a spot hiányzott de még a dmg is lehet majd több.
Jön az, csak türelem
Valaki árulja el nekem, hogy mi a kuki kell ennek a dögnek az Ace Tanker-hez???!!!! :
Fiery salient, délről indulva map közepéről dombot meg a bázist lőttem... Spot tényleg kevés volt, de ez egy "heavy", na meg 90%-os legényekkel nem nagyon merem mutogatni magam, álca meg ugye nem létezik.[/quote]
Szóval akkor ennyire magasak a követelményei ennek a tanknak? PzIVH-val ez simán ász lenne, de szerintem még KV-1 el is. Fura mert xTE alapján vastagon zöld vagyok vele 750 avg dmg-el. Meg 1950 körül van a véennyóca is. Pont a 40. csatára lett meg az első gun mark.
Nem volt ez azért rossz kör, de a Masteryhez ennél tényleg több kell.
Szerintem is főle a spot hiányzott de még a dmg is lehet majd több.
Jön az, csak türelem
Fiery salient, délről indulva map közepéről dombot meg a bázist lőttem... Spot tényleg kevés volt, de ez egy "heavy", na meg 90%-os legényekkel nem nagyon merem mutogatni magam, álca meg ugye nem létezik.
[/quote]
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...