Én nem tudom a patchok előtt milyen volt..most vettem ..3 nap alatt letoltam vele 200 csatát..és szerintem jó pedig én medpárti vagyok...nem egy medet kinyitam vele lökárítóharcban XD főleg azt a vacak m48 pattont..full élettel karcolgatta a festékemet 2cm-ről..aztán belehalt ..
Mondjuk az valóban furi vele hogy mig E-50M-el 100m-nél közelebbről 5 ből 4x átlövöm az e-100 tornyát,addig ezzel 5-ből 4x lepattanok vele..de nekem úgy van tárazva hogy 12 páncéltörő és 12 HE gránát...
a He nagyon durva mert akármi dugja ki a legkisebb részét,vagy az átlőhetetlen tornyát,azzal nagyon szépen 4-600 vagy nagyobb sebzést be lehet vinni vele minden gond nélkül..és 100-ból 98x sebez is abban az esetben mikor normál lőszerrel rá se gondolsz hogy meglövöd,ráadásnak mindig kritikus sebzést okoz.
Ilyenkor szokta a 4-5 hombár csapattárs beírni hogy noob vagyok..pedig ő még goldal durrantva is 2x lepattan ilyenkor..én legalább besebzek 1200-at...
Arról meg nem is beszélek hogy egylövésezi legtöbb közepes tankot meg a francia táras vackokat full életről XD ..pusztitó medálom alkotóeleme volt a 2 db amx 50-120 oneshot XD..a maradék 6 percben csak cheater szöveget irkálták ..meg hogy report..
Az első 20 csatám után eladtam volna ezt a gépet,de beleszerettem ...prémium fiókkal eszméletlen farmoló gép..közel 2.5 millát lőttem vele össze.
Egy kis érdekesség 8000 feletti sebzéssel ha valakit érdekel ezzel a sz..r ...öhömm..a 3. helyen a downloadnál leszedhető a replay
www.noobmeter.c...z_E100
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...