Jelenleg 91 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 16 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Német harckocsik

12 éve 2 hónapja #7239 Írta: granatveto
Megválaszolva: granatveto

Sziasztok.
Indien-pz-hez mit szóltok? VK 3002-őm van de nem igazán szeretek vele játszani, kéne még vagy 50000 tp az indienhez, de így hogy nem nagyon szeretem a 3002-őt elég kínlódós lenne összeszedni, azon gondolkodom , hogy eladom. Vagy kínlódjak még vele? Jó az indien?

Szia!
Én kihúztam a másik ágon a PantherII-t hasonló adottságú a két tank, de az Indi jobban bejött fordulékonyabb és a páncélzata jobban pattintja a lövedékeket, de ténylegesen inkább szuport jellegű annyira nem gyors és fordulékony, mint a az orosz T-44-es, de ütősebb az ágyúja és jóval nehezebb átlőni a tornyát. Ha szereted a német tankokat nem hagyhatod ki úgy, hogy kínlódj nyugodtan megéri természetesen 100% legénységgel. Inspirációnak nézz meg egy visszajátszást esetleg nekem az szokott segíteni. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 2 hónapja #7341 Írta: ricsard1000
Megválaszolva: ricsard1000
Sziasztok. Én egy kis segitséget szeretnék kérni nemrég meglett a Tiger P tank és hát ehez szeretnék segitséget kérni, hogy melyik löveget érdemessebb használni képességeket mit érdemes rárakni, modulokat, plusz ha tudnátok játék tippet adni hozzá mert ahogy én probálom ugy hát nem éppp a legsikeresebb. a segitséget előre is köszönöm.

12 éve 2 hónapja #7342 Írta: Inoths
Megválaszolva: Inoths

Sziasztok. Én egy kis segitséget szeretnék kérni nemrég meglett a Tiger P tank és hát ehez szeretnék segitséget kérni, hogy melyik löveget érdemessebb használni képességeket mit érdemes rárakni, modulokat, plusz ha tudnátok játék tippet adni hozzá mert ahogy én probálom ugy hát nem éppp a legsikeresebb. a segitséget előre is köszönöm.

Hogy használod közelharc vagy távolról bokorból, mert az utóbbi ajénlanám azzal a tankal. Álcahálót mindenkép, ha a bokorba bujkálós modott csinálod és mindenkép a hatodik érzék talán még a töltésgyorsítónak és hasznát lehetne venni azon a járművön.

12 éve 2 hónapja #7344 Írta: ricsard1000
Én inkább közelharcros vagyok heavykel de megfogadom tanácsod

12 éve 2 hónapja #7346 Írta: Inoths
Megválaszolva: Inoths

Én inkább közelharcros vagyok heavykel de megfogadom tanácsod

Ha közelharcban akarod használni akkor meg nem tudom menyire ismered de próbáld meg bedönteni a páncélod mert akkor megtudod duplázni az effektív páncélod. Cleverland-nek a tutorial videójában benne van a döntés onnan megtudod tanulni ha még nem ismered. :)

12 éve 2 hónapja #7347 Írta: ricsard1000
Ismerem a videot probálom is a döntést csak nem mindig jön össze ugy hogy patanjon :D de még az is gond hogy alap löveg van tiger p meg szinte majdnem hogy full bolti

12 éve 2 hónapja #7614 Írta: Kojirou
Megválaszolva: Kojirou
Sziasztok.

Nem tudom ki, hogy van vele, de én már a játék előtt is imádtam a Német tankokat és ahogy elkezdtem játszani természetesen a Német ágra mentem rá.

Ez egy élmény és tapasztalat beszámoló, sok tanács van benne amit, ha megfogadsz más szemmel nézed majd a Német tankokat!

Az elejétől kezdve a Tigris harckocsikat szerettem volna megszerezni és új célom az összes Tigris harckocsi megszerzése. (mondom miért)

Ahogy haladtam a LTractor-tól a Pz-ken át a VK3601H-hoz mindegyik tank egyszerűen lenyűgözött, hihetetlen, hogy mennyire pontos tankok és egyáltalán nem zavart, hogy a többség szerint keveset sebez! Amikor megvettem a Tigrisemet, hát az valami fenomenális élmény volt. Sajnos az elején a VK tornya volt rajta, de ennek ellenére is tetszett és tudtam vele jól játszani. Aztán megszereztem a Királytigrist ami egy szuper jó tank az elejétől kezdve és amikor kifulloztam elképesztő milyen csatákat mentem vele.

Sokan az mondják, hogy a "Tigris egy szar, a Királytigris az a maga szintjén használhatatlan" EZ A LEGNAGYOBB BAROMSÁG!!!!!!!!! Nekem ezt mondták és mindenki győzködött a baráti körömből akik magasabb szinten voltak, hogy ne menjek rá, mert csalódok majd benne. NEM ÍGY LETT! Sőt annyira megszerettem ezt a két tankot, hogy el sem fogom adni és inkább + garázshelyeket vettem!

Mind a két tankkal csatánként 3-4 tankot szedek le és álltalában fullos élettel távozok, mert tudom, hogy hogy kell használni és, hogy hogy kell MOZOGNI, hogy lepattanjon. Szerintem eredendően az a baj, hogy mindenki rosszul használja, és nem használja ki a lehetőségeit a tanknak. Ugyanis a legtöbb más nemzetű tankkal simán lehet előre menni és írtani, mert bazi nagyot szól és hatalmasat visz, de a Német tankok erőssége a távolról való támogató hadviselés! Ami abban nyilvánul meg hogy 400-600 méterről egyszerűen kilövöd az ellenfelet 200-300 illetve 300-400 sebzéssel! Ebben rejlik a Tigrisek ereje és nem a durr bele bumm, menjünk előre és daráljunk!

Mindenki panaszkodik, hogy más nemzeteknek olyan drága a 7. szint fölötti tankoknak a fenntartása, hogy nem tud folyamatosan menni vele, mert vagy veszteséges vagy csak 1-2 ezer.
Én a Német tankokkal 8000-27000 között keresek és nem vállnék meg tőlük az összes prémium tankért SEM!

MEGJEGYEZNÉM, HOGY NEM ÉS NYOMATÉKOSAN NEM HASZNÁLOK PRÉMIUMOT AZ NÉLKÜL ILYENEK A TANKJAIM!

Sajnálom, hogy ilyen hosszúra sikerült mély tiszteletem aki ezt végigolvassa és megfogadja egy megrögzött Német tankos tanácsát!

Kérdésetek van írjatok rám.
Üdv:
Kojirou

12 éve 2 hónapja #7617 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
A tigrincs2 az tényleg elég jó, de a sima tigrincs a saját szintjén nem nagy szám.

Mondjuk én nem gondolnám hogy 1 hevi tanknak 400-600M-röl kellene lődözni de ez csak az én véleményem.

Mind a két tankkal csatánként 3-4 tankot szedek le és álltalában fullos élettel távozok

Nem akarlak +bántani de ez erős túlzás, a tigrincs2-vel 1.07 a körönkénti kilőtt tankok száma ami elmarad a fent említettől, a tigrincsé pedig az 1-et sem ériel.

12 éve 2 hónapja #7697 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Üdv,
VK 36.01-re milyen skilleket érdemes adni a legényeknek? (annak tükrében hogy utána mennek a Tigerre és tovább)

12 éve 2 hónapja #7701 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

A tigrincs2 az tényleg elég jó, de a sima tigrincs a saját szintjén nem nagy szám.

Mondjuk én nem gondolnám hogy 1 hevi tanknak 400-600M-röl kellene lődözni de ez csak az én véleményem.

Mind a két tankkal csatánként 3-4 tankot szedek le és álltalában fullos élettel távozok

Nem akarlak +bántani de ez erős túlzás, a tigrincs2-vel 1.07 a körönkénti kilőtt tankok száma ami elmarad a fent említettől, a tigrincsé pedig az 1-et sem ériel.

Ha nem hadititok megtudod mondani melyik statisztika oldalt használod ami tankonkénti statisztikát is mutat?

12 éve 2 hónapja #7702 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Ha nem hadititok megtudod mondani melyik statisztika oldalt használod ami tankonkénti statisztikát is mutat?

A játékban rákerestem a játékosra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pimpa

12 éve 2 hónapja #7717 Írta: Kojirou
Megválaszolva: Kojirou
Na kis matekzseni Mir4g3. Most már baromira elegem van a fikázásból.

Csak a tisztázások végett:
Megveszel egy tankot, teljesen alap az egész, azzal nem tudsz sokat ölni... ahhoz többet kell játszani, hogy fasza ágyú legyen rajta. (eddig fel tudtad fogni?) Tehát valószínűleg kikövetkeztethető, hogy akkor kezdtem el FASZÁN használni a T A N K O T, amikor már majdnem vagy már fullos volt. (bonyolult? elég egyértelmű?)
Nem tudom rájöttél e már, de mivel én is azt csináltam ami szerinted HELYES, hogy hevy tankhoz híven Tigrissel előre mentem... egy kocka tankot simán lelőttek és még csak el sem sütöttem az ágyút!!! = bele kellett szokni az új tankba és megtalálni a használati módszerét!

Sikerült megérteni? De tudod mit gyere egy k****va csatát és légy szíves döntsed már el, hogy mikor segítek többet a csapatnak, ha megöletem magam (mert máshogy nem sikerült használni a Tigrist, de tudom szerinted béna vagyok), vagy azzal, ha 400-600 méterről kilövök 3-4 tankot.

Szarok rá mekkora fasza gyerek vagy és te 500000000 csatád van, nekem 3100... Ha a annyira okos vagy akkor rájöhettél már, hogy hogy jön össze a 600 méter = (segítek) legénység képessége a nagyobb látótávolság + periszkóp. Sikerült megérteni???????????????????????

Minden játékostól elnézést kérek, hogy nem ide illő vulgáris szavakat használva és hosszabb monológjaimmal megzavartam a FORUM ezen részét és, hogy 1 embert próbálok meggyőzni igazmondásomról egy közösségi FORUMON.

Bocsánat!

12 éve 2 hónapja #7719 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

A játékban rákerestem a játékosra.

Banyek, csak a legnyilvánvalóbbra nem gondoltam... :whistle:

12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #7721 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Tigris 2 látótáv 400 a legjobb legénységi skill a rádiósnál van ami 3%-ot ad látótávot, a periszkóp meg 20-at. a legjobb esetben sincs 500-méternél nagyobb látótávod. 500 méterre meg alaplőszerrel a lőszered gyk. az átütése a felére esik vissza.

Én is szeretek kötözködni. De én inkább számokat írok. És itt egy link.
wiki.worldoftan...u/Crew
Alap ágyúval is lehet pusztítani, lehet bele goldot és He.t is rakni. Ja és semelyik tank nem indul alapon olyan nincs.
Ha előző tankra kifulloztad a gépet, legalább a 2. ágyúval indítasz a kövi tankon. Pl én a tiger p miatt ha megvenném a tigris 2-őt akkor 200-as átütésű ágyú.

Én utálom a 8as tankokat, mert én nem válogatok, mindegyik egységesen szar. Kivéve a light tankok mert azok legalább tudnak mozogni, meg lőni. Meg nem 3 perc alatt szűkül a célkereszt.

Én is minden csatámban kilövök 4-5 tankot, meg van mikor minden csatámban 10-et meg van amikor 1 percig élek és 0-át.
Tehát > néha kilövök 4-5-öt, meg ritkán 10-et és olykor 0-át.
Így nem dörrentik le a fejem ha így fogalmazok :P szóval jó csatákat továbbra is.

A tigris 2 meg oylan jó tank hogy nem hogy a hasa alját kell lőni, még a frontpáncélt is átüti a legtöbb 8as, a feljebbi tierk meg csak simán tornyon lövik....

12 éve 2 hónapja #7722 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia
Kojirou én elhiszem, hogy az első 8s színtű tank neked az alatt a 358 csata alatt tetszik. Igen a full tankkal és legénységgel egyre jobb lett a csaták alatt, de német tank ide vagy oda a heavyknek nem az a feladata, hogy hátulról sniperkodjanak, az inkább TD harcmodor. Próbálj ki akkor egy brutál TD-t és hátulról szépen lövöldözhetsz és a csapat is értékeli nem várva mást...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Cave

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 13 órája 46 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 58 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.