Jelenleg 82 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Német harckocsik

12 éve 1 hónapja #10745 Írta: harassin
Megválaszolva: harassin

Gyorsabb pontosabb a 88as löveg és nem mellesleg olcsóbb hozzá a lőszer..ami a nagyobb löveg mellett szólhatna,hogy tier9 10 es tankok ellen a nagyobb sebzés óvatosabbá teszi az ellenfelet..kipróbáltam nekem is a 88as löveg jött be..

Cariusal egyezik a véleményem 88as jobban tetszett nekem is a JgPantheren de a 105ös jobban elrettenti az ellenfeleket. Gyakorlatban pontosságra és átütésre semmivel nem rosszabb a 105ös csak rosszabbnak tűnik mivel lassabban tölt mint a 88as (88assal többször próbálkozhatsz 1 percen belül)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 hónapja #10748 Írta: Seewan
Megválaszolva: Seewan
Én is a 105-ösre szavaznék. Átestem azon, hogy nem tetszett, visszatettem a 88-ast, de érdemes több időt fecsérelni rá, hogy megszokd. Nem kell mindenre puffogtatni, jól kell helyezkedni és bármit legyilkolsz vele. Átütésben minimális a különbség, de sebzésben óriásit hoz. Kell a töltésgyorsító, venti és elit legénység, s észre sem fogod venni a töltésidőt...

12 éve 1 hónapja #10768 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
A 105-ösre szavazok. Nálam ez úgy nézett ki, hogy 88 aztán felkerült a 105 (sokat pattogott mert tornyot találtam a test helyett vagy mellé ment) szóval nem jött be ezért vissza a 88 aztán 8.6-ban megint vissza került a 105 kíváncsiságból és csodálatosan működött, nem pattog mert oda megy ahova célzok, nem megy mellé. Jobb az átlag sebzésem vele, mert a legtöbbször nem lehet kihasználni a 88-as nagyobb tűzgyorsaságát.

12 éve 1 hónapja #10774 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Prók kékeslilák, valami tippet irjatok már a VK3002DB-hez. Nem tudom miért, de félelmetesen elveszett egy szerkezet a kezeim között. Pedig nem mondanám, hogy béna medes vagyok, de ez a vas olyan szinten kiakaszt, hogy lehet, hogy ez lesz a második tank, amit méregből kivágok a picsába. Az amx40 volt az első.

Lassan már úgy játszok vele, hogy ha saját teirbe rak, akkor egyből töltöm a goldot, ha 9-be, akkor meg kilépek a picsába. Igazából nem értem mi az, ami el van cseszve.

A t43 is megvan, elvileg hasonló kellene legyen, mint a vk, de azzal egész jól összejönnek a dolgok annak ellenére is, hogy a vk legénységéhez képest a t43-ban majomemberek ülnek.

12 éve 1 hónapja #10775 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
A t43 az egy kiszenvedős sztory.Ugyanaz a top löveg mint a t34/85 ön...a 85 d5t..ami tier 6ban tier 7 8 ellen még elmegy...de tier7 es tankon a tier 9ek ellen karcsú..már ha az ember nem használ goldot..arról nem is beszélve ,hogy a torony miatt a 85mm zis löveget kell használni egy darabig...aztán a tier 8 t44en kapjuk meg a kv 1 s, is 122mm est...és a 100mm est...szóval nem egyszerű eset...

12 éve 1 hónapja #10777 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Prók kékeslilák, valami tippet irjatok már a VK3002DB-hez. Nem tudom miért, de félelmetesen elveszett egy szerkezet a kezeim között. Pedig nem mondanám, hogy béna medes vagyok, de ez a vas olyan szinten kiakaszt, hogy lehet, hogy ez lesz a második tank, amit méregből kivágok a picsába. Az amx40 volt az első.

Lassan már úgy játszok vele, hogy ha saját teirbe rak, akkor egyből töltöm a goldot, ha 9-be, akkor meg kilépek a picsába. Igazából nem értem mi az, ami el van cseszve.

A t43 is megvan, elvileg hasonló kellene legyen, mint a vk, de azzal egész jól összejönnek a dolgok annak ellenére is, hogy a vk legénységéhez képest a t43-ban majomemberek ülnek.

Szia!
Nem vagyok kékeslila, de ha elfogadsz tanácsot. Nem tudom melyik löveget használod de ha teheted ne a 88 mm-es nagy csövet hanem a kicsit mert annak 150 mm-es az átütése és bár kevesebbet sebez de egységnyi idő alatt kisebzed vele ugyanazt. Mellesleg szerintem pontosabb is.
Nekem nagyon bevált a kis gép, egy is-el vagy Tigrissel szemben is jól boldogultam, kiválóan pattint az eleje kicsit beforgatva. Csiki csuki harcban nekem nagyon bevált, de a kerülgetős is med taktika is jó hozzá. Valamint a hiéna módszer, ne te legyél a fő célpont és akkor míg az ellenfél tölt te kettőt lősz.

12 éve 1 hónapja #10780 Írta: tomgrey
Megválaszolva: tomgrey
rejkov: add el... Komolyan mondom ha van tank amit utálok az a vk3002. (Halkan megjegyzem az volt az első t7sem, f***om sem volt, hogyan kell játszani vele, de olyan hatalmas ellenérzés maradt bennem iránta, hogy inkább el sem kezdtem az új német vonalat...)
Egyébként nekem valami t7 fóbiám van, ritka szar statokat produkálok azon a szinten... Hátha majd az IS segít...

12 éve 1 hónapja #10782 Írta: GunnersHun

rejkov: add el... Komolyan mondom ha van tank amit utálok az a vk3002. (Halkan megjegyzem az volt az első t7sem, f***om sem volt, hogyan kell játszani vele, de olyan hatalmas ellenérzés maradt bennem iránta, hogy inkább el sem kezdtem az új német vonalat...)
Egyébként nekem valami t7 fóbiám van, ritka szar statokat produkálok azon a szinten... Hátha majd az IS segít...

Jó az, már csak az Indien miatt is toljátok át.

12 éve 1 hónapja #10784 Írta: baksuss
Megválaszolva: baksuss
tanács kellene: most lett meg a tigrisII, és melyik fejlesztés legyen elöbb, a nagyobb torony vagy a legnagyobb ágyú?
az ágyun vacillálok, mert azzal tudnék normálissan sebezni, és akkor hamarabb van a torony is.

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #10787 Írta: rejkov
Próbáltam a 75-össel is, de valahogy nem jött be. Próbáltam 75mm, és kisebb torony, hogy könnyebb legyen, és mozgékonyabb, de megint csak nem jött be. Az egyikel sem érzetem, hogy bármi hatásom lenne a csata kimenetelére.

A t43 legalább mozgékony, és amitt egész használható. A vk nem. Fullos, és igy is alig mozgékonyabb, mint az is-em volt. ÉS a hegynmenetet nagyon nem szereti. Egyedül a 88mm, és gold ammo combó volt játszható, az is csak tier 7-8-ban. Tier 9-re már szimplán csak sajnálom a creditet. Ott ugysincs értelme. Goldal is csak 170mm a penje, szóval még csak nem is kiemelkedő. Az amcsi 7-es meg alapból tudja ezt, és többet is sebez.

Viszont golddal etetve nem annyira kifizetődő a meccs, még prémiummal sem. Persze bánná a fene, ha nem kéne vele 90000 xp-t összeszedni, mert az röhelyesen sok ezzel a fossal.

ÉS meddel nem hátulról kellene puffogtatni. A panthert is ezért utáltam. De az legalább jó volt arra, hogy az ember kempeljen vele hátul. Ez még arra se nagyon jó :(

Tigris 2: Én a tornyot raktam először. Pusztán csak azért, mert az alap tornyot a 100 milis páncéljával akármi átlövi, és ha meglátják rajta, akkor mindenki azt fogja lőni. A hosszú 88-as meg nem rosszabb, mint a rövid 105-ös, és nem sokkal rosszabb, mint a hosszú 105-ös. És a nagy toronnyal már nyugodtan szembe lehet állni az ellennel. Ezt is átlövik, de nem olyan gyakran már.

12 éve 1 hónapja #10790 Írta: GunnersHun

Próbáltam a 75-össel is, de valahogy nem jött be. Próbáltam 75mm, és kisebb torony, hogy könnyebb legyen, és mozgékonyabb, de megint csak nem jött be. Az egyikel sem érzetem, hogy bármi hatásom lenne a csata kimenetelére.

A t43 legalább mozgékony, és amitt egész használható. A vk nem. Fullos, és igy is alig mozgékonyabb, mint az is-em volt. ÉS a hegynmenetet nagyon nem szereti. Egyedül a 88mm, és gold ammo combó volt játszható, az is csak tier 7-8-ban. Tier 9-re már szimplán csak sajnálom a creditet. Ott ugysincs értelme. Goldal is csak 170mm a penje, szóval még csak nem is kiemelkedő. Az amcsi 7-es meg alapból tudja ezt, és többet is sebez.

Viszont golddal etetve nem annyira kifizetődő a meccs, még prémiummal sem. Persze bánná a fene, ha nem kéne vele 90000 xp-t összeszedni, mert az röhelyesen sok ezzel a fossal.

ÉS meddel nem hátulról kellene puffogtatni. A panthert is ezért utáltam. De az legalább jó volt arra, hogy az ember kempeljen vele hátul. Ez még arra se nagyon jó :(

Tigris 2: Én a tornyot raktam először. Pusztán csak azért, mert az alap tornyot a 100 milis páncéljával akármi átlövi, és ha meglátják rajta, akkor mindenki azt fogja lőni. A hosszú 88-as meg nem rosszabb, mint a rövid 105-ös, és nem sokkal rosszabb, mint a hosszú 105-ös. És a nagy toronnyal már nyugodtan szembe lehet állni az ellennel. Ezt is átlövik, de nem olyan gyakran már.

Nekem 226 meccsem van vele de 200 alatt kihúztam, utána csak legénységet képeztem. Én még mindig azt mondom, hogy erőltesd a kis csövet, idő míg megszokod, rá kell érezni. Az egyik klán társam is így járt és ő is jobban haladt a kicsivel.
Azért olyan lassúnak nem mondanám.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: rejkov

12 éve 1 hónapja #10811 Írta: rejkov
Hát köszi a tippeket, lehet, hogy adok még 1 esélyt annak a 75-ösnek. Meglátom, mit dob. Én még régen játszottam vele, amikor még ki lehetett belőle fejleszteni a párducot, meg a tigrist. Most visszavettem az indien miatt, és beleraktam egy kétperkes legénységet, és azt hittem, hogy jobb lesz, mint annak idején volt alap komákkal. És bíztam benne, hogy én is fejlődtem kicsit. Mondjuk azóta javult vele a winrátám, de a gép attól még reménytelenül szar maradt :(

Az a vicc, hogy néha meg látok embereket jól játszani vele, és nem tudom, hogy hogyan csinálják.

12 éve 1 hónapja #10883 Írta: manford
Megválaszolva: manford
Nekem borzalmas a statisztikám vele, de imádom. Jó gép, csak allkalmazkodni kell vele. Tier 7- menni kell mint egy meddel, 8-asok vannak túlerőben akkor marad a párduc játéka, 9-esek között meg egyértelműen spot. Elég mozgékony így sokmindenre használható. És csak a kis löveg. Tier 8-at is viszi.

12 éve 1 hónapja #10889 Írta: Szemi_G
Megválaszolva: Szemi_G

tanács kellene: most lett meg a tigrisII, és melyik fejlesztés legyen elöbb, a nagyobb torony vagy a legnagyobb ágyú?
az ágyun vacillálok, mert azzal tudnék normálissan sebezni, és akkor hamarabb van a torony is.

Szia!

Én mindenképp a tornyot venném meg (így is csináltam), mert az alaptorony csak 100mm-es, ami még t7-ben sem top páncélzatú (csak lássák, hogy nem vagy 1600HP-s, tutui, hogy a tornyodra lőnek).
A t8-9-10 tankok, ahova feldob, simán átlővik.

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #10892 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
Először a tornyot rakd fel.A top ágyút úgyis csak akkor tudod használni..lánctalp torony ágyú..én ma veszem meg a tiger 2öt...elég húzós 17k a lánctalp!!! :unsure:

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 31 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.