Nagyon jó a PT A is, de megfontolt játékot kíván. Szerintem kell rá a top löveg, ha a szerver jó kedvében van alap lőszerrel lyukasztja az E100 pajzsát. A töltésidő alatt bőven van idő gondolkodni, hogy hová menjen a következő. Mozgékonysága és a löveg pontossága megengedi a csiki-csukit, de közelharcban, ha nem gyökér az ellen akkor bukta van. Szerintem érdemes minden pályán megkeresni vele azt a helyet, ahonnan jól látjuk mit csinálnak a nagyok és onnan osztani az áldást. A löveg negatív kitéríthetősége kevés, ez a leo1-en sokat javul. A másik dolog, ha példának okáért betör a hátországba egy felderítő, testtel is forduljunk utána, mert a magas motortér miatt egyébként csak az eget lőhetjük(páncélnak nem számít ugyanúgy átlő szemből is).
Modulnak első körben fel kell tenni a fejlesztett rugókészletet, különben semmit nem bír el(vagy lánc szabadxpből). Én ezt lövegstabilizátorra cseréltem csiki-csukiban hasznos. E mellet venti, töltésgyorsító. Ammorack minden második meccsen, de 2 egymás után ritka ,így szerintem javítóval orvosolható. Nagy leo már ritkábban kap.
Ezzel a legénységgel kezdtem a játékot Leichttraktoron, végigharcolták a tech treet, igazi veteránok, vagy 3800 csatával

Chevy, t62a vonalat hagytam én is a fenébe, nem jönnek be az orosz gépek. (tudom, gyökér vagyok a játékhoz)
E50-re leszek kíváncsi, szerintetek szabadból érdemes felrakni rá a szívószálat (88/L100)? Gondolom azzal azért nem akkora szívás mint PII top löveggel.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...