Jelenleg 148 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 6 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 15 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 20 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 21 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Szovjet harckocsik

11 éve 9 hónapja #29135 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Srácok! A lényeg, hogy az egész tankot EGYBEN kell vizsgálni és ne csak egy-egy részét. (Az egész "csomagot".)

1. A KV-1S-nek troll ágyúja van a tierjében? IGEN!
2. A KV-1S OP tank? NEM!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 9 hónapja #29136 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

No, én pont tegnap vettem meg a KV1S-t, kihasználva a ruszki tankokon érvényes kedvezményt.

Az akció miatt most tervezem visszavenni éppen, szakaszban szerintem jó lesz :)
Én imádtam, főleg a végére lett jó, érett tank

11 éve 9 hónapja #29138 Írta: Tiger205_Bp

[Te szépen beballagsz mint Bud Spencer és kiosztod a pofonokat amikor már mindenki bunyózik :evil:

Célzásgyorsitót nem használtam náluk, de venti és töltésgyorsitó elengedhetetlen. Mivel leginkább egyedül játszottam, random csatában nekem a periszkóp volt a harmadik.

1/ Ez jó hasonlat, a Bud Spencer, nekem a tier 7 COMET a Terence Hill (sokat ad, de kicsiket, és elhajlik az ütések elől :) )

2/ a sok javítás miatt nekem a harmadik mindenképpen a tool bax lenne (ugyanúgy ingyen leszedhető, mint a periszkóp...)

amúgy nekem a venti+töltésgy+célzásgy van rajta (tegnap óta, mert a "tankos apuka CSAPAT" kifarmolta a célzásgyorsítót, amit az A-44-re tettem át hétfőn... :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan

11 éve 9 hónapja #29139 Írta: 123456
Megválaszolva: 123456

Srácok! A lényeg, hogy az egész tankot EGYBEN kell vizsgálni és ne csak egy-egy részét. (Az egész "csomagot".)

2. A KV-1S OP tank? NEM!

Eszem ágában sincs vitatkozni. :)

Igazad van.

Meg nincs is miről vitatkozni, összességében nem "op", csak az ágyúja egy kicsit troll. :)

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #29141 Írta: Tiger205_Bp

2. A KV-1S OP tank? NEM!

Na, én meg most nem értek egyet veled!

1. A KV-1S-nek troll ágyúja van a tierjében? NEM! a KV-2 és SU-100Y troll ebben a tierben!
2. A KV-1S OP tank? szerintem: IGEN, IGEN

Mitől OP szerintem? ah arckocsi tervezés építés 100 éves fő irányelve: az alábbi három kiritárium közül valamiben legjobbnak lenni, vagy megfelelő balanszot találni.
Mozgékonyság/védettség/tűzerő

A valós életben ilyen jó balansz volt a maga idejében a T-34, a Panther, az M48, T-54

A játékban Tier 6-ban ez a KV-1S

Mozgékonysága megfelelő (ellenfele a Churchill pl!)
Védettsége nem a legrosszabb (pattint is ha kell)
Tűzereje nagyon jó a saját tierjében.

Ennek megvan az ára: lassan tölt, lassan céloz és pontatlan.
Tessék vele odamenni, közelről odavágni...
Ennek minden kockázatával együtt.
Ez egy igazi "csatár" harckocsi (mint az IS3 is az) nem kempelni való, az tuti.

Bár csak egy noob vagyok , pl Doozerhez képest is, de ezt a véleményemet nem nagyon változtatnám meg, és nem támogatom a nerf-et sem, éppen emiatt.. (vagy ha igen, legyen sebesség, vagy védettség nerf)

11 éve 9 hónapja #29142 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

Az OP nem ezt jelenti. Akkor OP egy tank ha Pistike, Ödönke vagy bárki más lényegesen jobb eredményre képes vele mint bármelyik másik tierbeli tankkal. Ha tier6-ban 200 átlagsebzéses Gipsz Jakab ezzel a tankkal 400 átlagsebzést tud akkor a tank OP. Pedig ettől még nem fogja ő befolyásolni a csatát.

Ok, mutass olyan játékost, aki kiemelkedően jobb eredményt ér el KV-1S-sel, mint mondjuk Cromwell vagy Hellcat járművekkel.

Saját magam is jó példa leszek amint összemérhető lesz a Hellcat - KV1S csataszámom. Úgy vagyok jobb már jelenleg is az 1S-el hogy abban egy 0 skilles legénység ül és jelenleg még erősen látszik a statisztikában a tank sstock állapotú, vadiúj 75%-os legénységgel vívott csatái.
A cromwell meg no comment. Rühellem azt a tankot, az egyetlen tank a játékban amit szívből gyűlölök, és az egyetlen med eddig amivel az égegyadta világon semmit nem tudok kezdeni. Úgyhogy azt már most is összelehet mérni a KV1S-el az esetemben. Egy 2 skilles legénységgel biztos jó lenne de nem fogom én azt megvárni.

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #29144 Írta: Seewan
Megválaszolva: Seewan
KV-1S. Érdekes darab, stilus kérdése.
Maxra ki van fejlesztve. El is adtam, minden érdeklődés nélkül utána.
Stílus és gondolkodás kérdése. Valahogy nem minden kézbe való, van akinek gyilok, de egy az egyben tuti nem elég erős. Másodvonalból, messziről támogatólag, nagyokat odasózva hatékony, sokat üt és keményen, de amugy nekem túlságosan papirtigrisnek tűnt. KV-1-el nem egyet kifiléztem. Mondjuk biztosan a gyengébb játékosok közül. Miatta nem mentem tovább au IS vonalon...

11 éve 9 hónapja #29145 Írta: glockoi20
Megválaszolva: glockoi20
Hello! A KV-4 témához szeretném azt hozzátenni, hogy az elmúlt kb. 2 hétben KV1S-től felfele 5 csatából 4-ben találkoztam vele. Én is nyüvöm de tulajként nincs nagy tapasztalatom vele, viszont ellenfélként! Valahogy nagyon kell stírölni hova lősz, még IS3, BL9-e is el tudott menni a forgatott kupoláról. IS, IS2, 122 mm-esel meglőttem az oldalát, lánctalp simán levette. Ha valaki jól forgatja saját tierben, nagyon oda tudja tenni magát! :ohmy:

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #29146 Írta: Memnon

No, én pont tegnap vettem meg a KV1S-t, kihasználva a ruszki tankokon érvényes kedvezményt.
Stock tankkal indultam, a Tier5-ös 122mm-es Derp ágyut hoztam át a KV1-ről kifejlesztve. Az első 10 csata jellemzően T6-7 zajlott, a 122 mm-es jellemzően 600-800 sebzést tudtam bevinni (átlagosan 120-150 sebzés okoztam egy-egy lövéssel. Ez alatt összejött a lánctalpra való, illetve kifejlesztettem a jobb torony előtt álló ágyut, de maradtam a 122 mm-esen. Úgy éreztem ez a teljesítmény vékony lesz, szabad xp-ből kihúztam a tornyot, és a T7-es 122 mm-es ágyut. Ezt követően jött 8 T8-as csata. Bár alapvetően az óvatos, lövök, visszahúzodok taktikát követtem, rémálom volt.
T8-asokról volt hogy egymás után 6 lövésem pattant le.
A 8 csatából 6-ban kigyújtottak, többet égtem, mint az egyszeri csillagszoró.
Arty kétszer végzett velem egyetlen lövéssel.
IS, amcsi heaviek könnyedén levertek egy lövéssel olyan szintre, ahonnan már bárki ki tudott végezni, és szégyen gyalázat, a jobb ágyu mellett bizony volt, hogy úgy hullottam el, hogy egyet sem sebeztem.
Szerintem ezzel a tankkal egyáltalán nem könnyű jól játszani. Ha az az OP definiciója, hogy Ödönke ha egyszer betalál, akkor ezzel a tankkal a csúcs ágyúval egyszerre tud 400 sebzést csinálni, akkor oké. De nekem ilyen szar első 18 csatám még egy hatossal sem volt. Azt hozzáteszem, hogy nem a tank hibája, nagyon hozzá kell szoknom, de szerintem az OP nem itt kezdődik.
A fentiek alapján a kegyes MM-et sem éreztem. Azt aláírom, hogy ha full-osan jellemzően T6-ba sorosolt volna, ahogy az első 10 csata nagyjából felében így is történt, akkor biztos kis mészárosnak tekinteném a kv1s-t. De T8-ban ezt nem érzem, márpedig tegnap az esetek 30-40%-ban oda dobott.

A gyúlékonyság jogos. Automata tűzoltót használtam rajta de rendszeresek voltak az olyan csaták, hogy 2x gyújtottak ugyanabban a csatában, a tűzoltó itt nemhat mivel üzemanyagtankot gyújtják nem a motort. Aztán rádobtam egy CO2-t a venti helyett, azóta alig gyújtottak, jó csere volt.
Ki mondta, hogy +2 tierben OP? Viszont tier6-7 csatában az, és tier8-ban is lehet vele csinálni 7-800 sebzést könnyen.

Kiállsz lősz visszamész, ezt megcsinálod még1x és meghalsz. Józsikának van 800 sebzésre ha nem tier8-ban volt mert kisebbek ellen a 175 pen átvisz mindent ha nem célzás nélkül lőtt. Hallcettel ha megcsinálja ugyanezt lesz 500 sebzése, egy Cromwellel 300 se. Ja hogy nem úgy kell használni egy Cromwellt vagy Hellt? Na és, ő úgy használja, naponta láthatja bárki aki játszik.

11 éve 9 hónapja #29147 Írta: Tiger205_Bp

A cromwell meg no comment. Rühellem azt a tankot, az egyetlen tank a játékban amit szívből gyűlölök, és az egyetlen med eddig amivel az égegyadta világon semmit nem tudok kezdeni. Úgyhogy azt már most is összelehet mérni a KV1S-el az esetemben. Egy 2 skilles legénységgel biztos jó lenne de nem fogom én azt megvárni.

A Coomwellre rá kell érezni - ha egyszer megjön ez az érzés, onnantól fogva imádni fogod, hidd el!
Iszonyú gyors (simán leveri a Hellcatot, fordulásban biztos, de sebességben is.
Lövege pontos és jó átütésű.

11 éve 9 hónapja #29149 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Ha okosan játszol a tankkal, higgadtan ès megfontoltan, akkor jó kis gép és lehet vele nagyokat sebezni meg fraget gyûjteni. Kétségtelenül a jobbtankok közé tartozik. De ehhez kell a játékos is hozzá. Ahogy korábban írták, ha hibás döntést hozol vele, könnyen a csata végét jelentheti a számodra. Mire kell figyelni? A lövések találjanak és sebezzenek. A cèlzásra adni kell idôt és csak teljesen besûkûlt célzókörrel szabad lôni. A lövés után a töltés idejére fedezékben kell maradni. Ez azt is jelenti, hogy eleve a pályán fedezékrôl fedezékre kell haladni. Nagyon gyenge a látótáv a Rankin, ezért hagyni kell a többieket spotolni. Ha a helyzet úgy hozza, akkor viszont rusholni kell. De soha semárt, ha van a KV-1S mellett egy support tank is. ( vagy még egy KV-1S) Kell persze MM és RNG szerencses is. De ha ismered a tank gyengéit ès ennek megfelelôen játszol, akkor sikeres leszel ezzel a tankkal is.

11 éve 9 hónapja #29150 Írta: 123456
Megválaszolva: 123456
Még annyit szeretnék mondani, hogy végigcsináltam az IS vonalat, az IS3-ig tetszett, de amikor meglett az IS8-as, azzal sokat szívtam. A végére, a legvégére, amikor már csak 10 000 xp kellett az IS7-hez, nagyon megszerettem. Az IS7 részemről.... fu. Egyszerűen gyűlölöm, de ez csak az én véleményem, előre elnézést mindenkitől. Amikor én lövöm az Is 7-et, akkor pattint mint állat, még a haspáncélján is e 100-al, gold ammoval. Amikor meg én vagyok IS 7-tel mindenki átlövi, mint macskát szarni.

A kv 4-et egyszer már eladtam, csak az IS 4 miatt vettem vissza. Az is 4 ágyúja (IS 8 ágyú) szerintem jobb, mint az IS 7 ágyúja. Szerintem - összességében - az is 4 jobb, mint az is 7, de ez csak az én véleményem, még egyszer mondom. :)

11 éve 9 hónapja #29153 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Ok, vitatkozhatunk, mitől lesz egy tank OP, és mitől nem.
A KV1S top ágyujának hosszú a töltési ideje. Hozzáteszem, hogy még nem vettem rá töltésgyorsítót és ventit, mert sóher vagyok, és ki akarom várni az 50%-os leértékelést.
Aláírom, hogy amikor a top ágyu elé T5-ös tank került, akkor egy lövés volt. Feltételezem, hogy ha lett volna alkalmam kipróbálni, a T4-es tankokok mind egy lövéssel kivégezhetőek vele. De. Egy T4-es tankot Hetzerrel is el tudsz intézni egy lövéssel, akkor most a Hetzer OP? Vagy bármelyik másik TD, amivel saját tier-jében a saját hp-ja 2-3x-osát lesebzed, és még átütik a két szinttel magasabbakat is, akkor OP-k?
Hangsúlyoznám, hogy 18 csata semmilyen szempontból nem elég, hogy megítéljem a tankot. Egyrészt statisztikailag semmi (attól, hogy most 18-ból 7 csatában voltam T8-ban, lehet, hogy 100 csatából csak 25-ször leszek), másfelől meg én sem tapasztaltam még ki, csak érzem miket csinálok rosszul.
Én így 18 csatából úgy ítélem meg, hogy ez egy jól kiegyensúlyozott tank. Ha az ember ügyes/ravasz és türelmes, (és még esetleg szerencse is párosul hozzá), a top ágyuval kegyetlen gyilkos lehet az alatta lévő tier-ekben, elbátortalanítja az ellenfeleket a saját tier-jében. És pont. Ettől még hosszú a töltés ideje, annyira nem is nagyon pontos az ágyu, hogy nagy távolságból nyugodtan puffogtassunk vele, a páncélzata papír, T6+ arty-knak esélyt sem szabad hagyni, hogy ránk lőjjenek, T7+ heavy-ket látva pedig jobb behúzni az embernek fülét farkát, és kivárni, hogy majd talán a csata második felében lehet kellemetlenkedni. Én így látom. Mivel sok OP-t kiáltanak, előbb-utóbb nerfelni fogják, bár ahogy olvasgattam egyelőre elhalasztották a kérdést. A top ágyuja nélkül ez a tank átavanzsál a "nothing special" kategóriába, és most azt prognosztizálom, hogy a német közepes tankok színvonalát hozná (pl. a jelenleg elérhető T6-os ágyújával). Viszont ahhoz elég nagy célpont, hogy med szerepet töltsön be. Márpedig milyen heavy az, amelyiknek se megfelelő páncélzata, se tűzereje nincs? (értsd egy nerf után)

11 éve 9 hónapja #29161 Írta: plutoka
Megválaszolva: plutoka
KV1s csak abban az esetben OP, ha tömegesen vonul. Sajét tierjében, sőt akár még 7-sben is, amikor 3 kv1s ront rá vkire, annak annyi. Viszont 1vs1-ben simán verhető. A nagy agyu is tud pattanni, lassan szűkül, így kikényszeríthető a mellé lövések, ami után meg perzse jön a hosszú reload. Ha már OP, akkor inkább a HellCatek-re mondanám annak, de oda is kell jó sofőr. A camoja miatt erős csak az is, viszont nem bírja pl a t150 HE lőszerét, szóval azok sem hallhatatlanok, de szintén nagy tömegben, nagy fejfájást okoznak.
Most hogy viszonylag többet mentem megint t6-ban, mégse látom azt tömeges kv1s csatákat mint régebben, 3-4 max van egy full t6 csatában is, ami azért nem vészes.

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #29174 Írta: Memnon

A Coomwellre rá kell érezni - ha egyszer megjön ez az érzés, onnantól fogva imádni fogod, hidd el!
Iszonyú gyors (simán leveri a Hellcatot, fordulásban biztos, de sebességben is.
Lövege pontos és jó átütésű.

A Hellcatet nagyon szeretem, a két jelenlegi 6-os német medet is. A korábbi vk3001H örök darab volt amíg nem csináltak belőle 5-ös HT-t. Ezzel viszont nem boldogulok... ellentétben a németekkel ennek tényleg sehol semmi páncélja nincsen. Még tényleg a kartonpapír Hellcatnek is van jő toronyfrontja legalább. Az egyre huplisabb térképeken minden buckánál ahol nem tükörsima a terep ledobja azt az átkozott láncot. A lövedék olyan lassú mintha troll ágyúval lövöldöznék úgyhogy a német L70-el ellentétben kicsit nagyobb távolságból ezzel semmit nem bírok eltalálni ami mozog. Az átütés közti különbség sokkal többnek érződik mint azaz 5 mm ami papíron van köztük. Ja és agybajt kapok attól, hogy a nagyobb térképeken gyakran a térkép egyes részein nem látom mi történik mert kicsi a rádióhatótáv.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.