Jelenleg 64 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 5 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 13 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 19 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 20 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 22 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Szovjet harckocsik

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #31904 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Mit lehet szeretni egy kv4-esen?

Az st1 nekem is kellene, de a kv4-emet legszivesebben tengerbe lökném a mariana árok felett.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 6 hónapja #31905 Írta: Posan89
Megválaszolva: Posan89
Ha nem szereted a KV-4est akkor szerintem hagyd is abba azt az ágat mert a többit se fogod tudni használni. Tier8-ban a KV-4 a legjobb heavy szerintem, mivel annak van a legjobb páncélzata valamint a lánctalp nagyon sokat nyel el.

11 éve 6 hónapja #31908 Írta: nexudes
Megválaszolva: nexudes
KV-13 érdekes egy dög először nagyon utáltam a T-34-85 után, mivel kicsi az átütési ereje. Viszont jól lehet vele bosszantani messzebbről 1-1 pontos lövés. Aztán nézni és nevetni, hogy forgatja a tornyát ki lőtte meg, persze közben elfutni.
Teljesen más stílusban kell vele játszani, T-34-85 meghálálja az agresszív nyomulást, KV-13 hátera húzódni a csata elején messziről sebezni, csak kupolát lőve, vagy oldalát lőni az ellenfélnek. később Tankok mögé futva hátulról beléjük ereszteni egyet.
Van hogy 1-3 percig táncolok a pályán egy lövést sem adok le vele, mert nincs tiszta célpont.
Off:Viszont ha már itt tartunk a T-44-el küzdök, olyan MM-be rak be mindig, hogy nonstop golddal tolom, alsó 5 között vagyok, innét pedig esélytelen csatát megfordítani, alig jön az XP.
Panasz vége ;)
Egyetlen ismerősöm se szereti a KV-13-at pedig van eg jó tulajdonsága, többet pattint, mint a T-34-85
de kell a T-54!

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #31911 Írta: rejkov

Ha nem szereted a KV-4est akkor szerintem hagyd is abba azt az ágat mert a többit se fogod tudni használni. Tier8-ban a KV-4 a legjobb heavy szerintem, mivel annak van a legjobb páncélzata valamint a lánctalp nagyon sokat nyel el.

Az, hogy nem szeretem, nem egy azzal, hogy nem tudom használni :) Bár tény-és való, nem megy vele úgy, mint egy t32-vel. T150, kv3 nagyon bejött. De a kv4 a páncélt kivéve (kurva nagy gyenge ponttal a tetején) minden szinten olyan durván alulteljesit, hogy az már szenvedés. Jah, majdnem kihagytam, hogy folyton 10-esek ellen rakja be free fragnak.

Ha már szúnyog ágyu van rajta, legalább gyorsan célozna. Vagy a másik, ami kiveri a biztit: akkora nagy doboz tornya van, hogy beleférne a fél kirovi tankgyár, az ágyú alatt, és felett hatalmas hellyel, még sincs ágyú süllyedése. Mindegy, csak kiváncsi voltam, mit lehet ezen szeretni...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

11 éve 6 hónapja #31912 Írta: Jacc80
Megválaszolva: Jacc80

Mit lehet szeretni egy kv4-esen?

Az st1 nekem is kellene, de a kv4-emet legszivesebben tengerbe lökném a mariana árok felett.

Pl hogy egy igazi masszív nagyvas.
Azt hogy jól használva nagyon sokat kibír.

Ha nem áll ki az ember a mező közepére, hogy itt vagyok ide lőjetek, és elfogadja még azt, hogy baromi lomha akkor nagyon jól lehet vele játszani.

Igaz manapság még anyám is arannyal lő, így a páncélzata közel sem ér annyit mint korábban, de jól használva még mindig sokat tud pattintani, és csunyán oda tudja tenni magát.

Feltéve hogy van némi támogatása mert ha egyedül marad akkor egy erősebb med is darabokra szedi, de szerintem ez igaz bármely Haevy-re...

11 éve 6 hónapja #31915 Írta: Jacc80

Az, hogy nem szeretem, nem egy azzal, hogy nem tudom használni :) Bár tény-és való, nem megy vele úgy, mint egy t32-vel. T150, kv3 nagyon bejött. De a kv4 a páncélt kivéve (kurva nagy gyenge ponttal a tetején) minden szinten olyan durván alulteljesit, hogy az már szenvedés.

Ha már szúnyog ágyu van rajta, legalább gyorsan célozna. Vagy a másik, ami kiveri a biztit: akkora nagy doboz tornya van, hogy beleférne a fél kirovi tankgyár, az ágyú alatt, és felett hatalmas hellyel, még sincs ágyú süllyedése. Mindegy, csak kiváncsi voltam, mit lehet ezen szeretni...

Ha már nagy toronynál járunk.

Az ST-1 bár előről baromi kemény azért oldalról jól be lehet lőni a tornyát és annak is baromi nagy polipfej tornya van...

Igen vannak hibái a KV-4-nek de én azért el vagyok vele.
Nagy doboz torony?
Cserébe nem papir az alja és ott is sokat bír...

:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan

11 éve 6 hónapja #31938 Írta: Posan89
Valamint a szerinted baromira nagy célpont a kupola tetején sokkal erősebb mint a lövegpáncél körüli rész mert ott hamarabb átmennek lövések mint a kupoláján.
Én szeretek KV-4el menni főleg az a jó ha t10-ben pattognak rólam mert kiteszem a láncom :evil:

11 éve 6 hónapja #31941 Írta: rejkov
A torony tetején ott van valami minitorony, amiből kilóg egy fúvócső. Na annak az eleje nem kicsit papír. Tudom, mert ha kv4-et kell szétlőni, mindig azt lövöm :) És mire csóró kv4 becéloz rajtam valami gyenge pontot, addigra bármilyen nem orosz vassal belövöm a minitorony elejét, és elhúzom a csíkot.

11 éve 6 hónapja #31949 Írta: Posan89
Nemtudom nekem elég ritkán lövik a kis tornyot, de szerintem az erősebb mint a torony a löveg mellett.

11 éve 6 hónapja #31983 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00
Üdv!

A szovjet TD ágon most jutottam el a SU-100-ig.
A kérdésem a következő: Van-e értelme nekifogni, ad-e játékélményt a SU-101 > SU-100M1 > SU-122-54 > Object 263-as vonalnak?

A SU-152 > ISU-152 ágat semmiféleképpen nem szeretném húzni. Tudom és értem, hogy az az egyik tuti TD ág a játékban, de irritál, hogy "mindenki" azt tolja.

Kérhetek 2 tőmondatnál hosszabb választ? :) :)

11 éve 6 hónapja #31986 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT

Ez azért így ebben a formában nem igaz. Minden tankot a KV-4 előtt szerettem, és minden tankot a KV-4 után imádok. De a KV-4 egy "piece-of-shit" tiszta szívemből utálom olyannyira hogy az utolsó 40k xp-t free-ből odaadtam neki mert azt hittem agyvérzést kapok minden egyes meccs után. Szóval, és ezen ne sértődj meg légyszíves, aki a KV-4-et szereti annak kell hogy legyen valami rejtett perverziója :-)

11 éve 6 hónapja #31988 Írta: Jacc80

Üdv!

A szovjet TD ágon most jutottam el a SU-100-ig.
A kérdésem a következő: Van-e értelme nekifogni, ad-e játékélményt a SU-101 > SU-100M1 > SU-122-54 > Object 263-as vonalnak?

A SU-152 > ISU-152 ágat semmiféleképpen nem szeretném húzni. Tudom és értem, hogy az az egyik tuti TD ág a játékban, de irritál, hogy "mindenki" azt tolja.

Kérhetek 2 tőmondatnál hosszabb választ? :) :)

Üdv.

A Su-100-at nagyon szeretem.
Fűtött helye van a garázsban.

Én mindkét ágnak nekikezdtem.
A su100m1-et nem szerettem.
A 175-ös átütés valljuk be T7-ben oké, de T8 és legfőbb képen T9-ben már nagyon karcsú.

Annak ellenére hogy nem szerettem a végére ráéreztem és akkor már többnyire élvezhetővé vált vele számomra a játék.
Elég mozgékony, a bőre vékony de kisebb kalibert pattintani is képes.
163 Csatát mentem vele.
Max tapasztalat 1990
Max kill: 7
Max sebzés 4307
Eredményre jutottam.

Más nemzetek TD-it nem ismerem így nem tudom összehasonlítani.

A SU101 már érezhetően magasabb kategória.
Amennyiben nincs free xp, akkor az eleje nagyon szenvedős az alap löveg átütése 175 mm ami nagyon karcsú főleg ha berak 10-esek mellé..

Viszont amint megvan a 100mm d54-s löveg rendkívül élvezhetővé válik a játék. Szovjet TD-hez képest pontos és rendkívül gyors.
Nálam töltésgyorsítóval 5,99 az újratöltési idő amivel már sokszor megleptem a rám rontó medeket...

Mind e mellé kellemesen mozgékony.
Az egyetlen negatívuma a -2°-os löveg kitérítés.
A megszokott domb tetején a bokorban pozíciók jellemzően nem játszhatóak vele. Ha egy pici buckára ráállsz nem tudsz magad elé tüzelni.
Cserébe gyors löveg jó mozgékonyság.
Ha ráérzel a megfelelő stílusra nagyon élvezetes vele a játék.

Persze ehhez kell egy megfelelő csapat vagy szakasz is...

Én szeretem, de egyenlőre nem tervezem a továbbiakat így arról nem tudok nyilatkozni.

Jelenleg az Isu vonalat grindelem, és talán a német ágba kezdek bele...

Remélem tudtam segíteni.

Üdv.

Jácint
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00, Iranyzo

11 éve 6 hónapja #31989 Írta: Jacc80

Szóval, és ezen ne sértődj meg légyszíves, aki a KV-4-et szereti annak kell hogy legyen valami rejtett perverziója :-)

Én szeretem a KV-4-et.

És soha nem állítottam hogy nincs semmiféle rejtett perverzióm.

Pl Szívesen belépnék az "Akik még nem szexeltek kecskével" elnevezésű fb csoportba.

A kellemetlen az.
Amikor valaki kilép... :D

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

11 éve 6 hónapja #32037 Írta: szotyimag
Megválaszolva: szotyimag
Kösz a válaszokat! Mint említettem, nekem első sorban azzal van gondom, hogy nagyon "gazdaságtalanok"! Nem éri meg, el is adtam, maradok a Tigrisnél, azt még megéri üzemeltetni, asszem még a "Királyt" ki próbálom ha be válik akkor a tigrissel együtt használom, de ruszkit biztos nem fogok soha többet!

11 éve 6 hónapja #32038 Írta: szotyimag
Megválaszolva: szotyimag
Nekem nem a heavy kategóriával van gondom. Konkrétan a Ruszki heavykkel(meg az Angélusokkal) mert mint írtam nem érik meg a pénzük! A T-34/85tel meg nem ijedek meg egy KV-1Stől, közvetlen közelről persze, de hatékonyabb ellene mint az IS volt! Tapasztalat!

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.