Üdv!
A szovjet TD ágon most jutottam el a SU-100-ig.
A kérdésem a következő: Van-e értelme nekifogni, ad-e játékélményt a SU-101 > SU-100M1 > SU-122-54 > Object 263-as vonalnak?
A SU-152 > ISU-152 ágat semmiféleképpen nem szeretném húzni. Tudom és értem, hogy az az egyik tuti TD ág a játékban, de irritál, hogy "mindenki" azt tolja.
Kérhetek 2 tőmondatnál hosszabb választ?

Üdv.
A Su-100-at nagyon szeretem.
Fűtött helye van a garázsban.
Én mindkét ágnak nekikezdtem.
A su100m1-et nem szerettem.
A 175-ös átütés valljuk be T7-ben oké, de T8 és legfőbb képen T9-ben már nagyon karcsú.
Annak ellenére hogy nem szerettem a végére ráéreztem és akkor már többnyire élvezhetővé vált vele számomra a játék.
Elég mozgékony, a bőre vékony de kisebb kalibert pattintani is képes.
163 Csatát mentem vele.
Max tapasztalat 1990
Max kill: 7
Max sebzés 4307
Eredményre jutottam.
Más nemzetek TD-it nem ismerem így nem tudom összehasonlítani.
A SU101 már érezhetően magasabb kategória.
Amennyiben nincs free xp, akkor az eleje nagyon szenvedős az alap löveg átütése 175 mm ami nagyon karcsú főleg ha berak 10-esek mellé..
Viszont amint megvan a 100mm d54-s löveg rendkívül élvezhetővé válik a játék. Szovjet TD-hez képest pontos és rendkívül gyors.
Nálam töltésgyorsítóval 5,99 az újratöltési idő amivel már sokszor megleptem a rám rontó medeket...
Mind e mellé kellemesen mozgékony.
Az egyetlen negatívuma a -2°-os löveg kitérítés.
A megszokott domb tetején a bokorban pozíciók jellemzően nem játszhatóak vele. Ha egy pici buckára ráállsz nem tudsz magad elé tüzelni.
Cserébe gyors löveg jó mozgékonyság.
Ha ráérzel a megfelelő stílusra nagyon élvezetes vele a játék.
Persze ehhez kell egy megfelelő csapat vagy szakasz is...
Én szeretem, de egyenlőre nem tervezem a továbbiakat így arról nem tudok nyilatkozni.
Jelenleg az Isu vonalat grindelem, és talán a német ágba kezdek bele...
Remélem tudtam segíteni.
Üdv.
Jácint
Battlefield 2D style