Jelenleg 110 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 10 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 12 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 18 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja

Szovjet harckocsik

10 éve 9 hónapja #86317 Írta: 93DavidOFFF
Megválaszolva: 93DavidOFFF
57-es löveg? az melyik? a 85mm-es, vagy a 122-es? :D mondjuk mindkettő megvan, dönteni nem tudok, egyszer az egyik jobb, máskor pedig a másik:)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja #86318 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Lövöldözd ki Magad mindkettővel... aztán térj vissza az 57 mm-eshez... sokakat meglep a 2 mp-kénti találat...

10 éve 9 hónapja #86346 Írta: singes
Megválaszolva: singes

KV-1 és KV-1S között mi a különbség, vagy melyik a jobb? Tier 5-ben megszeretnék tartani egy szovjet nehéztankot, és a kérdésem az lenne melyiket érdemes. KV-1-vel játszottam már kb. 70csatát, nemrég vettem. Nekem nagyon tetszik, jókat lehet vele menni. De az S miben tér el? Előnyökre, hátrányokra lennék kíváncsi, és persze személyes tapasztalatokra!:) Válaszokat előre is köszönöm!:)

Üdv.: Dávid

Attól függ, milyen fajta játékot szeretsz.
A löveg szinte ugyanaz. KV-1S-nél 119 a pen (KV-1-nél 120), de nagyon picit gyorsabban tölt. Torony szinte ugyanannyira páncélozott (oldalról és hátulról a KV-1 jobban), a test viszont a KV-1nél erősebb páncélt hordoz. Ennek az a következménye, hogy sokkal lassabb és lassabban is fordul.

Tehát a kérdés: lassú, nagy páncélt akarsz vagy inkább mozgékonyabb kisebb páncélt. Ez az egy lényegi különbség van közöttük. Mindegyik tud nagyon jó köröket szaladni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

10 éve 9 hónapja #86350 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst
A KV1S-nek a kisebb páncél mellett még a kicsi lövegsüllyedés a hátránya, dimbes-dombos pályákon elég kellemetlen tud lenni. A KV1S-en nincs a KV1 57 mm-ese. KV1-et próbáltam én is ezzel a löveggel, a DPM-je, pontossága nagyon jó, de ha magasabb tier-be rak, akkor kénytelen az ember goldot tölteni és hamar mínuszos lesz a kör, méh ha nyertek is.2800-ba kerül a prém ammo és mivel 2 másodpercenként lő, elég hamar termeli a veszteséget.

10 éve 9 hónapja #86353 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Hozzászólnék ehhez a melyik a jobb heavy vonal dologhoz, mert szerintem azokat is érdemes meghallgatni, akik ellenfélként és nem tulajdonosként találkoztak velük.

Az IS3 majdnem olyan troll T8-ban, mint az IS 7. Annyi a különbség, hogy 200+ pennel át lehet lőni a frontját, illetve megkapja a tockost a toronyfronton is, mert ott kb 40 mm- a pácél. A has weakspot ennél is, meg az IS7-nél is nehezen lőhető be, mert a tank alacsony, ezért mindig nagy a szög és minél közelebb állunk hozzá annál nagyobb lesz, míg autobounceot el nem éri.

Az IS7 esetében a trollságot két dologban látom:
- szemből nincsen semmilyen weak spot ami belőhető, kivéve a hasat
- az egész tank egy nagy spaced armour, ezért nem érdemes HEAT-tel lőni rá szinte soha (oldalról egyáltalán nem, szemből meg csak arra a lemezre, ami döntött és a torony alatt van)

Ráadásul az össze-vissza álló szögek miatt normalizációra van szükség, ami a HEAT-nél nem igazán van, ez tovább rontja a helyzetet.

Ami miatt én utálom az IS7-et az az, hogy a rossz játékosok is tudnak vele eredményesek lenni, ami mondjuk egy 50B-re nem igaz, mert az nagyon bünteti a hibákat. Ebből következik az, hogy az IS7-ek hajlamosak iszonyatosan nagy mázlival túlélni olyan szituációkat is, amiben más tankok már kétszer meghaltak volna.
Ráadásul oldalról nézve a tank egy része spaced armour, a felső része döntött 250+-os átütést igényel, az alja végig lánc, a torony meg oldalról is kemény, vagyis ha 300+ méterről lövünk rá, már a pontosabb ágyúk (0.30-as 300 méteren majd egy métert szór) is hajlamosak a szórás miatt a nem megfelelő helyre lőni, amire aztán végképp nincs befolyásunk.

Egyetlen esetre emlékszem ÖSSZESEN, mikor egy clipből 4-ből-4 bement, ez az volt, mikor az IS7 egy dombon állt és alulról meglőttem a hasát, majd ahogy el akart fordulni, lelőttem a görgőjét, na a görgőnél be lehet lőni folyamatosan, ha kicsit is szögben áll, de ennyi. Szóval eléggé jó tank az, amelyiknek egy tenyérnyi weak spotja van és csókolom.

A trollkodó pattintást egyébként az IS3 is sokszor tudja.

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #87258 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Szeretném a segítségeteket kérni.
Úgy döntöttem, elkezedem húzni az orosz med. ág valamelyikét. Megvan a T34. de nem mentem még vele egy centit sem, most kezdem benépesíteni, felszerelni.
A kérdésem az, hogy érdemes e erre a tankra felszerelést rakni / venti, töltésgyorsító stb. / vagy kár ebbe invesztálni - afféle essünk túl rajta tank - és irány minnél előbb a T34-85 ?

10 éve 9 hónapja #87259 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV

Úgy döntöttem, elkezedem húzni az orosz med. ág valamelyikét. Megvan a T34. de nem mentem még vele egy centit sem, most kezdem benépesíteni, felszerelni.
A kérdésem az, hogy érdemes e erre a tankra felszerelést rakni / venti, töltésgyorsító stb. / vagy kár ebbe invesztálni - afféle essünk túl rajta tank - és irány minnél előbb a T34-85 ?

a T-34 az egyik legjobb statpadder tank a játékban.
nekem majd 3 skilles legénység és venti+rammer+álca van rajta.
a kisebb ágyúval érdemes használni, 1,94-seces reloaddal bárkit ledarálunk dpm-ből, ezres átlagsebzésre lila wn8akat dobál.
magasabb tierben szórjuk a goldot és ennyi.
mindenképpen érdemes vele legalább 100-200 csatát menni szerintem. :side:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

10 éve 9 hónapja #87263 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03
Egy kérdés: SU-101-nél fejlesszem ki a top löveget free XP-ből és hagyjam a stockost a p*csába, vagy szenvedjek a stockossal, amíg meg nincsen a top?

10 éve 9 hónapja #87264 Írta: Tasken10
Megválaszolva: Tasken10
Üdv. A kv-13 ról mi a véleményetek, érdemes meg venni?

10 éve 9 hónapja #87266 Írta: bigbali
Megválaszolva: bigbali

Heavyknál 8tól tudok mondani.

AZ IS3 elég komoly tank, noobok elleni üreges páncélja, a mozgékonysága teszi jóvá ezt a tankot. Elégjó az ágyúja is, stabilizátorral szinte szét sem ugrik a célkereszt.

Ami zavaró, hogy szinte 0 löveg sűllyedése van, és hogy könnyen kap ammo racket.

Emellett a KV4 nem annyira mobilis, lomhább sokkal, és jóval nagyobb tank. Ezen a szinten az IS3 erősebb jóval.

Az IS8 elég papírra sikerült, könnyet átlehet lőni, egy IS3 jobban betud sz0patni mint egy IS8. Mozgékony, viszont ahogy az előtte lévőnek, ennek sincs lövegsüllyedése. Ágyúja egész jó.

A párja az ST-1 pont az ellentéte, kicsit lomhább tank, páncélozottabb, nem annyira mobilis, de sokkal nehezebb belőni mint az IS8at. Ezen a szinten erősebb az ST1.

Az IS7 egy OP tank, amivel akárki tud játszani skill nélkül. Kezdőknek ez az ág a legalkalmasabb.Mozgékony, 150mm döntött front páncéljával sok mindent pattint, még azt is amit nem tudna. 240mmes torony fronjta átlőhetetlen, még ha oldalra fordítja is nagyon nehéz átlőni. Üreges páncélja van, sokszor féloldalasan van, és pattanunk az oldalárol, tipikus kamu tank. Löveg sűllyedése neki is szinte semmi, ammo rackre hajlamos.

Az IS4 nem annyira mobilis, bár ő is orosz, képes pattintani 300+ pent is azzal a kis páncéllal. Sokak szerint jobb ez a tank. Nos igen, lehet jobb, de ha megnézzük a két tank védelmét, az IS7 jobb.

A TDágnál csak az Object.268 ágát ismerem.

Su-152 nagyágyújával elég jól lehet darálni, 6 másodpercenként 300-500 sebzés eléggé komoly.
ISU-152 Bl-10esével pedig (szerintem) a legjobb tier 8 TD. 286 pen, 750 alfa sebzéssel elég komoly sebzéseket tudunk bevinni. Elég mozgékony, lövegsüllyedésére pedig nincs panasz. Hátránya, hogy papír, és kicsi a lövegkitéríthetősége. + sokáig tölt, 14másodperc.

Szerintem jobb ha kitapasztalod mert a fele hülyeség.

10 éve 9 hónapja #87277 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

a T-34 az egyik legjobb statpadder tank a játékban.
nekem majd 3 skilles legénység és venti+rammer+álca van rajta.
a kisebb ágyúval érdemes használni, 1,94-seces reloaddal bárkit ledarálunk dpm-ből, ezres átlagsebzésre lila wn8akat dobál.
magasabb tierben szórjuk a goldot és ennyi.
mindenképpen érdemes vele legalább 100-200 csatát menni szerintem. :side:

Meden álca??? :huh:

10 éve 9 hónapja #87278 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

Egy kérdés: SU-101-nél fejlesszem ki a top löveget free XP-ből és hagyjam a stockost a p*csába, vagy szenvedjek a stockossal, amíg meg nincsen a top?

Menekülj! Most még meteheted: menekülj arról az ágról!

A top csúzlival NAGYON agresszív játékkal lehet sikered - sok szerencsét! :whistle:

10 éve 8 hónapja #87519 Írta: 93DavidOFFF
Megválaszolva: 93DavidOFFF
Sziasztok!
Pár csata múlva kifejleszthetem a legénység képességeit KV-1-en. Szerintetek milyen képességeik legyenek? Felszerelést is szeretnék hozzá vásárolni, én legfőképp töltésgyorsítóra gondoltam (85mm-es ágyú), repeszpáncélra. Nektek mi a véleményetek?

10 éve 8 hónapja #87532 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
szia,én venti,célzásgyorsító,töltésgyorsító triót raknám rá.legényeknek meg javítás parancsnoknak hatodik érzék.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 93DavidOFFF

10 éve 8 hónapja #87571 Írta: hartman121
Megválaszolva: hartman121
Sziasztok!
Az "új" szovjet light ágról(lttb, t54 lweigt) mik a vélemények? Anno volt t50-2-m szóval az mt25-öt meg tudom venni egyből fullosan. Érdemes-e innen közelíteni a t54-et, vagy inkább vegyem vissza a T43-at, mert jobb a klasszikus ág?

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 5 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.