Vedd meg mindkettőt, ha tudod, én is két ágat húzom most. Az IS-t én KV-13-ról szereztem meg, így a régi 1S-sel nem volt szerencsém játszani, de az kis tierű IS volt.
Nekem valamiért a KV-3 jobban készre áll, mint az IS, legalábbis a 2 csillag az ágyún jelez valamit 
T-43 skilleknek mit tanácsoltok? Nemrég tudtam elkezdeni az 1. skilleket, hirtelen felindulásból mindenkire camo-t raktam, de normálisan mi lenne jó rá?
Én is KV-13-ról szereztem meg az IS-t, de freeXP-ből. Jó volt. Kb ugyanaz, mint a kínai IS-2 amit most húzok. Nagy alfa pontosság nélkül, sarkon beforgatva egész jó páncél, de amúgy papír, cserébe mozgékony. A KV ág nekem a TD-járvány és előtte az artyvész miatt kiesett, most nekiállnék ha már nem húznék amúgy is 3 ágat.
T-43... nem akarom leszólni, mert gyorsan eladtam, nem hoztam ki belőle a maximumot. Most ahogy látom kicsit jobb lett a páncélja, de az ágyú még mindig katasztrófa. Dönthetsz: vagy veszed a 85mm-est és messziről kitömöd golddal az ellenséget, vagy a 122mm-est és ugyancsak kitömöd golddal de közelről. Kis tier ellen lehet néha sima lőszert használni, vagy ha sikerül valakit hátba támadni, ami elég nehézkes. Lassú, nagy és nincs álcája.
Én megpróbáltam a 85mm-essel elől supportolni, többnyire nem sok sikerrel. Skill nem volt egy szál se, ha lett volna akkor pillanatkép, mozgásjavítók, BIA és javítás.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...