Jelenleg 122 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 5 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 6 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 12 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 19 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Szovjet harckocsik

10 éve 5 hónapja #110350 Írta: Warthog
Megválaszolva: Warthog
Az IS-7 ág végig fun. A játék legmegbocsáltóbb harckocsijai. Élvezet velük menni, jó ágyúk, troll páncél, tetemes alfa, medes mozgékonyság. Stock állapotban is használható az összes tank. IS-8-at csak a noobok húzzák le. Egy rendkívül mozgékony Heavy-Med hybrid, kiváló löveggel. Az IS és az IS-7 pedig a HD átdolgozással hatalmas páncél buffot kapott. A 9.8-ban az IS-3 HD-re átnyomva sejthető milyen eredménnyel. Az IS-4 ággal a jelenlegi állás szerint T9ig igazi szopás játszani. Mindenki arannyal lő, tehát a páncél nem ér semmit, vemhes víziló mozgékonyságával bírnak és az ágyúik hiába ugyanazok mint a másik ágon, jóval pontatlanabbnak érződnek. Ha light vagy med tankban ülsz és meglátsz az ellenfélnél egy KV-3at vagy KV-4et, úgy érzed, hogy karácsony van, mert free xp kategória. Főleg, hogy a front páncéljukon is hatalmas gyenge pontok vannak. Vaksik, és kilométerekről világítanak a térképen. Városban egész használhatóak Az ST-I viszont egy kiváló tank. Konkrétan jobb mint az IS-4.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 5 hónapja #110352 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy most kezdtem az orosz hevy ágat es hogy is7 vagy is4? Gondolom sokszor előfordult már ez a kérdés de nem találok sehol értelmes válszoat..Légyszives irjatok előnyöket és hátrányokat!
Köszönöm előren is!

Szia.

IS-7-em van, de a másik vonalon is eljutottam a KV-4-ig.
Az IS-sel és a KV-3-mal egy időben játszottam, ahogy előttem is írták az IS vonal mozgékonyabb a KV vonal páncélozottabb. Nekem a KV-3 jobban bejött, talán a jobb páncélozottsága miatt.
Az IS-3 KV-4 párosnál viszont már megfordult a dolog, az IS-3 régen egy nagyon jó kis tank volt, aztán jött a nagy páncél újramodellezés, amikor a torony frontja vastagabb páncélt kapott. Mégis mindenki ott lőtte át ahhol akarta. Akkoriban szerintem egy kalap szar volt. Most nem tudom milyen lehet, több mint 1 éve játszottam vele utoljára.
A KV-4-ből nekem annyi maradt meg, hogy egy lomha nagy szutyok. 13 csatát bírtam vele játszani és eladtam, de van aki szereti. Valamelyik nap oldalból ISU-val tornyon lőttem, 1600 hp, lőszerrekesz. :lol: Persze ez nem mindennapos, és bármelyik tankkal megeshet.
IS-8. Én nagyon szerettem, sokan ott rontják el, hogy heavyként játszanak vele, de ez valami heavy/med keverék. Mozgékony, a test puha de a torony tud pattintani, az ágyú viszont nagyon jó.Van átütés, sebzés, pontos.
IS-7 már egészen más, kőkemény torony, a szögek miatt a test is elég sokat tud pattintani. Mobilitása rosszabb mint az IS-8-nak. Papíron ugyan megy 59-et, de sík talajon 35-40-nél többet nem nagyon akar menni. Leejtőn lefelé persze meglódul, tud menni akár 65-öt is. Az ágyú viszont visszalépés az IS-8-hoz képest. Kissebb átütés, lassabb töltés, lassabb célzás és pontatlanabb. Összességében nem rossz tank, ha sikerül elkapni vele a fonalat.

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #110353 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
t150 nagyon kiraly tank, megvettem a kv3at, mondom majd azzal csinalom a t55hoz a 12es questet. Bealltam hulldownba es 6os tankok szanaszet lottek a kv3 tornyat ahol akartak. Szornyu csalodas volt, el is adtam 9 csata utan, t29 sokkal sokkal sokkal jobb. Kv4 viszont amilyen lassu olyan pancelozott, ha forgatva van pattogok rola sokszor. Ott csak az irdatlan nagy kupolaja az ami idegesito, de ahhoz is kell szep penetration 175el meg sarga az indikator ha jol emlekszem. Speciel nekem jobban bjeon az is7, ezert is adtam el a kv3at, mert csak a quest maitt vettem meg, de megbantam. Az hogy melyik a jobb, szerintem egyenfuggo. En elonyben reszesitem a mozgekonysagok, foleg ha egy kulcspoziciot elobb eleerek mint az ellenfel, es ugy tudok leadni egy lovest h. o uton van oda. Ha trackelni tudom, akkor megjobb.

t150-et mindenkeppen ajanlom, ha nincs premium tankod, akkor nagyon jo kredit farmet tank, mert olcso a loszere, mellette 300at sebez. Ha ugyes vagy szep penzeket lehet vele szerezni, csak meg kell szokni az agyujat, meg jol kell hasznalni a panceljat. Ha a kv1et szeretted es erezted vele a jatekot, akkor t150 is hasonlo. Itt egy kis kedvcsinalo 9 killes csata:

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #110355 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Morphelo: alig várom, mert szenvedek:D

Szia!

No, IS8 -

Az egyik legszarabb stock grind a játékban. Annyival jobb csak az IS3-nál, hogy több az élete. Jó sok free xp-t gyűjts a nagyágyúra mert az a tank egyetlen előnye. Az viszont k*rva jó. Addig kínszenvedés.
Nekem 4 skilles legények ülnek benne full bia + full repair. Úgy emlékszem töltésgyorsítóval 10.81 alatt töltök, ami egy 440-es átlagsebzéshez elég jó.

Két dolgot lehet ezzel a tankkal csinálni:
1) Amit Linkin csinált a 400. top gun videóban az IS3-mal
2) Bottom tierként kísérsz egy táposabb 10-es tankot, vagy top tierként Te nyomulsz előre, de erős support tank vagy, aki pillanatok alatt kiszórja a sebzést. Ráadásul rohadt gyorsan töltesz be, remek átütéssel.

Ha top tierként mész előre, a legfontosabb, hogy úgy támadj, hogy főként csak a fejed tudják lőni, hisz ez pattintja a lövések 95%-át. Úgy, mint a t54, csak annyival jobb helyzetben vagy, hogy előrébb van az IS8-on a tornyod. Ha nem tudod elkerülni, hogy ne a testedet lőjék, akkor mindig szembe kell állnod a tankokkal, mert úgy nagyobb eséllyel tudsz pattintani. T8-ban a T34, IS3, Löwe aki kb. mindig átlő, a többi heavy elég gyakran pattan majd rólad. Sidescrape-et ne nagyon erőltesd (lehet vele, csak ritkán). Nagyobb heavyknek érdemes szemből nekimenni, mert akkor csak a tornyodat tudják majd lőni, és ezen nincs akkora gyenge pont, mint az IS3-on.

Úgy használd, mint egy medet. Lassan gyorsul de elég kellemes a végsebessége, vissza tudsz vele érni bárhova. Nyugodtan lődözhetsz messziről, mert elég pontos és még jól is zoomol.
1 vs 1 -ben az szinte az összes t9-es tankot megeszi a jó RoF miatt. Ha az E75 ellövi magát, akkor Te simán bele tudsz verni kettőt, míg újratölt. Várd meg míg ellövik magukat, utána két szabad lövésed van. Lassabb tankokat (ST-1, E75, IS7, E100, VK4502B) még le is tudsz forogni vele.
Goldja viszi a VK4502B alsó és felső páncélját is. De annyira jó az alapátütése, hogy nincs goldra szükség szerintem.

Egyedül viszont ne nagyon vagánykodj, mert tudják, hogy viszonylag könnyen belőhető vagy.

Lefele nem igazán hajlik a cső, de el lehet vele boldogulni, felfelé viszont már sokkal jobb a helyzet.

Nagyon fasza az IS8 látótávja, 400 méter, aminél csak a 9-es patton, és a 9-es centurion rendelkezik jobbal.

Tornya gyorsan fordul, a törzse már kevésbé, de mozgékonyabb lesz sokkal, mint az IS3.

Mozgás közben ne nagyon lődözz viszont, arra nem jó az ágyú.

Nekem nem szokott gyulladni, és robbanni. Annyi, hogy elölről simán ellőhetik a loadert és az ammorack-et, úgyhogy ezeket fogod javítani rendesen.

Míg kiságyúval nyomtam kb. a 100. körig addig cca 1800-as átlagsebzésem volt. Azóta szépen nő. Miután felraktam a nagyágyút 50. meccsre meg is lett a 3. csillag is a csövön. Sokan nem szeretik, nekem valahogy nagyon fekszik ez a tank. Ráadásul a páncélja se annyira kiszámíthatatlan, mint az m103-nak és még böszme tornya sincs :)

Ez a tank egy kicsit lomha med egy brutál ágyúval, jó látótávval, és jó toronypáncéllal. Nem tartom olyan jónak, mint az E75-öt, de lehet vele darálni azért rendesen. Nagy sebzést viszont csak úgy tudsz vele kiosztani, ha az elején medként használod. Ráadásul itt nem csak 300-350-es sebzések röpülnek, hanem 420-500-ig. :)

Remélem tudtam segíteni. Ha van kérdés írj.
Ma este leszek kb. 10-11-től úgyhogy ha ráérsz mehetünk szakaszban, aztán lecsekkolhatod, milyen a gyakorlatban...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun, Billy1073

10 éve 5 hónapja #110359 Írta: gmaster0o0
kihagytad a tiger2 es az FCM-et, azok is keresztul lovik, de szerintem hasat t32 is belovi, tobbi meg siman a felso lemezt is. E100at lehet leforogsz vele, de egy is7et kotve hiszem, egy heavy tankrol van szo, nem ligthrol vagy medrol.

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #110360 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy most kezdtem az orosz hevy ágat es hogy is7 vagy is4? Gondolom sokszor előfordult már ez a kérdés de nem találok sehol értelmes válszoat..Légyszives irjatok előnyöket és hátrányokat!
Köszönöm előren is!

A dolgodat megkönnyítendő, én szembe megyek a többiek véleményével :P KV-85 vs T-150 nálam utóbbi, meg lehet őrülni a KV 3°csőlehajlásától, viszont van egy brutál DPM-je, városban használható, de szerintem jobb a T-150.

KV-3 vagy IS? IS-el jobb a statom, mert később játszottam vele, de KV-3-at jobban szerettem, ha top tier, akkor igazi monster, sokszor az arany is kevés ellene, imádtam, vérzett a szívem mikor eladtam :cheer: IS szintén jó, de nem igazi heavy, nem nehéz szemből belőni, viszont elég mozgékony, az is elég fun.

IS-3-at 20-30 csata után eladtam, mert egyszerre vettem a T32-vel, ami ezerszer jobb szerintem, így az IS-3-ról nem tudok nyilatkozni :silly: a KV-4 akkor jó, ha városi pályára rak be, akkor tulajdonképpen sebezhetetlen vagy, ha jól használod :)

ST-I-m volt még, egyik legjobb IX-es heavy (E75-tel párban), városban vagy hulldownban nevetve megfogsz egy oldalt vele, sokkal "heavybb" mint az IS-8, azt még soha nem volt kihívás kiiktatni.

IS-4 meg... kedvenc tankom, itt egy egészen friss replay arról, hogy mire képes B) wotreplays.eu/s...5#self

Igazából szerintem mindkét ágat érdemes kihúzni :lol:

10 éve 5 hónapja #110365 Írta: Red_Doki
Megválaszolva: Red_Doki

Sziasztok!
Köszönöm előren is!

Ez szerintem attól is függ, mire akarod használni. mert ha CW a végcél akkor egyértelműen IS-7. CW-n fontosabb a maozgékonyság mint a páncél.

Én ST-1-nél járok. Az egész ágat imádom.

T-150: Dömper. Arányos páncélyat (van tőle jobb frontpáncélú, vagy keményebb tornyú, de össyeségében ez a tank jobb), 300-as alfasebzés, 167 átlagátütés. Lassabb mint a KV-85, de nekem még soha nem volt gond odaérni ahova kell. Még rossz MM osztásnál is sokat lehet vele sebezni. 3 T-150 egy szakaszban pedig feltörli a padlót az ellenféllel. Egyetlen igazi hibája, hogy kicsit pontatlan. De jó legénységgel ez sem akkora probléma. Igazi darálóba való frontharckocsi. Azért a kupolára érdemes figyelni, az nagy és puha. Viszont a WG is elismerte, hogy kedvező MM-et kap. Sokat van TOP tierként.

KV-3: Föltúrbózott T-150. nagyon pattog, erős az ágyúja. Hátránya a 175-ös átütés, ami T-9-ellen már igencsak kevéske. Azért nem éri meg vele kiálni a dombtetőre, de hát melyik tankal érdemes?

KV-4: Teknősbéka ostorral. Vastag páncél, és egy távolra is pontos ágyú. Ellenben nagydarab, és könnyen gyullad. Viszont akár több tankot is feltarthatsz vele. Lassú az biztos, de oda lehet vele érni ahova kell. És ha odaértél akkor pusztítíni is fogsz.Mert bár a sebzése nem kiemelkedő, ha nem vagy egyedül 8ergo nem birnak bekeríteni) a páncélod elég időt ad hogy sok sebzést osz ki. És a híresztelésekkel ellentétben a kupola nem gyenge pont. 180 mm vastag, mint a toronyfront. (Tegnap 2 T-32-t, 1 T-29-et és ráadásnak egy KV-85-öt tartottam fel egyedül, mire jött a segítség. Szóval jó kis tank ez, csak tudni kell használni.) Én főleg szakaszba viszem, mert úgy mégjobban ki lehet hasznáni a jó tulajdonságát, és van aki fedez. Csapatozásra is jó. Egy KV-4 simán megfog egy oldalt még a társak visszajönnek egy rosz felé indított rohamról. Sokszor volt már olyan csatám amikor egy TD vel 2-en tartottuk fel az ellent.

ST-1: Teknősbéka buzogányal. Testpáncél nagyonjó, torony isteni. Olyan mint egy T-34 (USA) csak nem papír a törzse. Az ágyú célzásidőt leszámítva remek. Bár ez is lassú, ritkán maradok le a csatáról. Nyugodtan lehet vele tolni a frontot.

IS-4: Még nincs. Káming szún....

Összegzés: Aki a lassabb de páncélozottabb tankokat keresi, megtaláta. Sokan mondják, hogy elöl sok a gyengepont. HÁÁÁÁT. Nem. Csak annyi mint másik tankokon. Vagy még kevesebb. Mert a hasa a tankok 90%-nak gyengepont, ezt kár felróni az IS-4 ágnak. ST-1-en szemből nincs géppuska, tehát -1 gyengepont. Meg a front tolás különben sem abból kell hogy áljon, hogy ostoba módon berohanuncs azz ellen közé. Ha az ember beáll egy jó fedezékbe és onnan meggyengíti az ellent, utána simán áttaposhat rajtuk. és pl előbb hagyom az artykat kicsit puhítani az ellent. Utána befejezem amit elkezdtek. Hiszitek vagy sem jó ha az ember merít kicsit a valós haditeknikákból. Nem kell Ney marsal Waterlooi baromságát elkövetni (gy.k. lovasroham a kipihent, tüzárság által nem meggyöngített gyalogsági négyszögek ellen). És azért aranyat sem használ mindenki. (De pl én igen. Nekem nem is arany, hanem drágalőszer. Valószágban is vanak olcsóbb és drégébb tipusok. Elfér ez a játékna is). És azért a drágalőszer is le tud pattanni. és itt van egy élvezeti fakto: szeretném látni néha annak a játékosnak az arcát aki 3x pattan le a KV-4-em elejéről, mert vagy nem tud célozni, vagy simán pechje van. (tegnap T-29 és a KV-85 járt így, utóbbi végül HE-vel kezdett lődözni). Megfeleő forgatással jócskán csökkenthető a találatok száma.

Lomhaságuk sem okozott még sok gondot. Általában akkor probléma a sebesség, ha a csapatot az egyik oldalon bedarálják. De legtöbször ekkor már nem a sebesség a gond, hanem a túlerőbenlevő ellenség. Amit éphogy a páncél képes ellensúlyozni és nem a sebesség.

Persze lehet, hogy nállam sokkal jobb játékosok másként látják, de nekem átlagosként ezek a tapasztalataim.

Amit viszont ajánlok: IS-3-ig mindenféleképpen ajánlott elmennié. Mert ott könnyebb megszerezni a BL-9 ágyút, ami kell az ST-1-re (ha nem fullozuk ki előbb az IS-8-at). Bár szerintem az ST-1 top ágyúját könnyebb az ST-1-en kihúzni mint az IS-8-on. Viszont a KV-4 TOP ágyúját csak a KV-4-en lehet kihúzni. Ez nagyban hozzájárul, hogy borzalmas statisztikát generáljon. Mert a D-25T egy (szerintem) kiváló ágyú, de T-9 T-10 ben már édeskevés. (ST-1 is azzal kezd, szóval nagyon ajánlott az IS-3 előbb). Nekem nincs IS-3-am. El tudjátok képzelni a szenvedést amit az ST-1-kifullozása jelentett. Emellett ST-1-re ajánlom, hogy egy teherbírást növelő felszerelést rakjatok, mert így nem kell a láncot kifejleszteni (kevesebb szenvedés).

Na én így látom, cáfoljon aki akar.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: rezsi70

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #110381 Írta: Warthog
Megválaszolva: Warthog
Alapvetően Claymaker52 és Red_Doki elvtársnak is igaza van. Szépen össze lett írva a két oldal :) Sokat számít az egyéni stílus (én konkrétan megőrülök a lassú tankoktól) és hogy éppen kik ellen oszt az MM. Egy biztos, orosz tankkal nagyon nem tud mellé nyúlni az ember. És ne felejtsük el, hogy be van ígérve, egy elég komoly gold lőszer nerf és a magas szintű medek és TD-k átütésének nerfelése. Lehet, hogy a heavyk új aranykore következik 9.8 vagy 9.9 környékén.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Claymaker52

10 éve 5 hónapja #110386 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Ilyen meccsekre számítsak a KV4-gyel, vagy rosszabbra?

1.
wotreplays.com/...513c5e
2.
wotreplays.com/...513c5e

10 éve 5 hónapja #110402 Írta: gmaster0o0

Alapvetően Claymaker52 és Red_Doki elvtársnak is igaza van. Szépen össze lett írva a két oldal :) Sokat számít az egyéni stílus (én konkrétan megőrülök a lassú tankoktól) és hogy éppen kik ellen oszt az MM. Egy biztos, orosz tankkal nagyon nem tud mellé nyúlni az ember. És ne felejtsük el, hogy be van ígérve, egy elég komoly gold lőszer nerf és a magas szintű medek és TD-k átütésének nerfelése. Lehet, hogy a heavyk új aranykore következik 9.8 vagy 9.9 környékén.

engem csak a jgzpe100 aranyloszere zavar, az ellen akarmit csinalok viszi az e100 tornyat.

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #110412 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Megoldas: ne menj ki elé, a TD-k eddig már annyi nerfet kaptak, most már az átütésüket is leszedik, és nem marad semmi, akkor vegyék ki őket, így is annyi a nyavalygás a már fossá nerfelt TD-k ellen játszóknál is, hogy nem létezik, hogy még mindig a TD-k a hibásak.

10 éve 5 hónapja #110415 Írta: gmaster0o0
Persze, lehettem volna ugyesebb es ugy sidescapelhettem volna h. csak a torony oldalat lassa meg elesebb szogbe. De azert a 420 pen horribilis.
Az meg nem igazan moka egy heavytanknal h. allok a fal mogott es varom a jo szerencset.

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #110480 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Ha már látótávja nincs, mobilitása nincs, lassan mozog,hatalmas (könnyű eltalálni és szeretik az artyk), lassan tölt, lassan céloz
és a pontossága se valami hú de jó, akkor legalább penje hadd legyen.

10 éve 5 hónapja #110519 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz

Sziasztok!
Köszönöm előren is!

Iratkozz fel a csatornámra, mert jövő héten az IS-7 lesz a téma!
Itt az első meccs eredménye, amit mentem vele:

Erről szerdán jön a videó, szombaton pedig egy 10 meccses random anyag.

Brutálisan mobilis heavy tank és értelmesen van páncélozva (front, torony, oldalt üreges). Az IS-4-nek ugyan több a hp-ja meg jobb az ágyúja, de a mobilitása rosszabb.
Mellékletek:

10 éve 5 hónapja #110520 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz

IS-8-at csak a noobok húzzák le. Egy rendkívül mozgékony Heavy-Med hybrid, kiváló löveggel.

Az ágyúja tényleg nagyon jó, de az, hogy rendkívül mozgékony erős túlzás szerintem. Az IS-7 rosszabb alvázforgással és talajellenállási értékekkel is sokkal gyorsabb és mobilisabb, mert 300 lóerővel erősebb motor van benne. És ha azt vesszük, hogy még páncélja is van, ahhoz képest az IS-8 baromi lomha. Persze a legtöbb 9-es heavy-hez képest mozgékony, de az ágyún kívül nemigen van benne semmi jó.

Igaz én nem értek még annyira a tankoláshoz, hogy egy IS-8-at használni tudjak, mint heavy-t, szóval ezt nem vitaindítónak szántam csak leírtam, mert én agybajt kaptam tőle, de valszeg bennem van a hiba.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: rezsi70

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem biztos, hogy a víz a hibás, ha a kacsa nem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 2 órája 23 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 37 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.