Szerintetek melyik ágon érdemes húzni a ruszki medeket? Eddig az a-44 vonalán voltam, de vmi borzalmas az ágyúja, ha nem közelben van a célpont. Lassan szűkül és pontatlan, hiába nagy a pen-je. A T-43/T-44 vonal barátságosabb?
Meg tegnap este mese nézés közben (
) vettem észre, hogy a t-43-tól ugyanaz a négy legénység kell végig. Tehát a csajok pont beleillenének már most. 
hat attol fugg mit akarsz.
Ha mind a 3 MT akarod akkor A44. Onnan mind a 3 elerheto.
T44 oldanan semmikepp nem cisnalnam:D
Vagy A44 vagy T54LT. De inkabb mind2.
mert t54lt nagyon jo csapatjatekokba, az obj416 is nagyon jo 8as med, ha elfogadod h. nem forog korbe a torony, es nincs agyusullyedes.
Ha A44en mesz,es onnan elersz az OBJ430II akkor pedig egy nagyon erdekes tankkal fogsz jatszani. Kicsit TD, kicsit med, de pancelozottabb fajta. Ha megtalalod a kicsi dombokat, ami moge elrakod a lapos testet, akkor brutalis. 240es toronypanceljat nagyon ritkan es csak piszok nagy makkal lovik be. Nem egyszer volt 4-5k lepattanom vele. Nagyon aggresszoval lehet vele jatszani. Egy leoPTa, vagy egy Lori ha 1vs1be ramesz akkor onnantol annak reszeltek. foleg ha oldalaba betudsz parkolni. Akkor csak a tornyod latja, es elore hatra gurulsz az oldalhoz simulva akkor el se lovi a tornyod, es 6mp/320 dmg-el pillanatok alatt a garazsba kuldod. Nagyon kellemes tank brutalis pancellal, brutalis dpm-el, es ket idegesito korlatozassal ami balanceolja, de ha ugy tudsz vele jatszani h. ezeket a hatranyokat minimalizald(ertd ugy helyezkedsz stb) akkor egy igazi gyilkolo gepet kapsz. CSata elejen azon szomorkodsz h. bakker van 500 dmg-em, aztan 1-2 percig lesz lehetoseged folyamtosan nyomni a tuzgombot es azt veszed eszre 4knal jarsz. Szerintem a jatek legpattogosabb medje ha jol hasznaljak.
jah es hatso torony miatt sidescapelni is jol lehet vele, csak nem szabad tulforgatni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...