Jelenleg 87 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Szovjet harckocsik

10 éve 1 hete #148540 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Gyújtáshoz ajánlott olyan tankot választani, ami gyorsan lő és sebez is.
Nagyobb eséllyel gyújtasz emiatt.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hete #148544 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Gyújtás teljesen rng függő.

Cromwellen gyújtottam 2x, SH-ban!
Sokszor gyújtok ki 1-1 tankot, majd bemászok a többi hátsójába, és csak sárgítom.
Heavyvel azóta volt, hogy 3x gyújtottam egy meccsen, meddel nem akarja beadni.

Ergo nincs mit csinálni, játszani kell, aztán vagy beadja vagy nem. Én t6-t9 között próbálkozom, de randomban egyszerűen nem hajlandó beadni 2 gyújtást, ez van...

(És tudom, hol kell lőni őket, rengetegszer sárgítom a motort/tartályt. Olyan is volt, hogy pirosra lőttem a német motorját, de nem gyulladt ki :blink: )

10 éve 1 hete #148558 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Sokszor gyújtok ki 1-1 tankot, majd bemászok a többi hátsójába, és csak sárgítom.

Ergo nincs mit csinálni, játszani kell, aztán vagy beadja vagy nem. Én t6-t9 között próbálkozom, de randomban egyszerűen nem hajlandó beadni 2 gyújtást, ez van...

(És tudom, hol kell lőni őket, rengetegszer sárgítom a motort/tartályt. Olyan is volt, hogy pirosra lőttem a német motorját, de nem gyulladt ki :blink: )

ilyen szempontból jobbak a pötyögtetős ágyúk, mert sok lehetőség van lövéssel kigyújtani mielőtt még kinyírnád az ellenfelet

10 éve 1 hete #148568 Írta: singes
Megválaszolva: singes

ilyen szempontból jobbak a pötyögtetős ágyúk, mert sok lehetőség van lövéssel kigyújtani mielőtt még kinyírnád az ellenfelet

Van cromwell. Most a wz miatt elő is kell vennem, még kb. 100 csatát kell menjek, hátha badja. De mondom, t-150-nel pár napja 3x is gyújtottam egy meccsen, pedig az 8,5 fölött tölt...

10 éve 1 hete #148685 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

Én acélvadász eventkor regisztráltam (azt se tudtam mi az,most se) és event lejárt tankok eltűntek legénységet meg betette barakba.Pár napja esett le hogy ugyis TD ágat végig viszem,ott a tier X-ből 100as csapat,adok nekik skil-t és mennek a 4es TD-be :) meg tied X-es nehéz tank csapatot skill,átképzés közepesre.Persze könnyű tankra majd 75%-rol képzek :) de hol van az még....)

Ha TD ágat akarsz vinni, akkor csak az Obj. 740-ig vidd, a másikon viheted a 263-ig, az jó.

a 268 nem jó?

Szerintem T10-es TD-nek nincs létjogosultsága a játékban. Csak akkor ha önként akarod stresszelni magad.
PL: Tortoise, Obj704 sokkal nagyobb élményt ad, mint a T10-es társaik. Arról nem is beszélve, hogy olyan win8 (Szilvi után szabadon :silly:) romboló, hogy csak na.

talán egy kivétel: Obj.263 - az finom most is (2 éve pedig.. áhh..)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 1 hete #148699 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Sziasztok,este leteszteltük TD-m álcáját,szerintem iszonyú jó :) Aki segitett bőven lőtávon belül jött és még nem látott,városba viszont pulykavadászatot tarthatnak tankok páncél nélküli TD-re)Meg kiprobáltuk skinn-t amit feltettem (legális) tier V-től működik.Ui: nehéz tank ágon hűtlen leszek a szovjet technikához B)

10 éve 1 hete #148748 Írta: Tasken10
Megválaszolva: Tasken10
Kérnék egy kis segítséget. Nem sokáraválasztanom kell t54 után. Szerintetek obj.140 vagy T-62a lenne a jobb választás nem tudom eldönteni. Köszönöm előre is.

10 éve 1 hete #148753 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
www.wotinfo.hu/...lemzes
benne van hogy melyik milyen,de röviden:randomra t62,cw-re object

10 éve 1 hete #148763 Írta: Tasken10
El olvastam a leírás szerint jobb a T62a mert az obj.140 nagyon gyúlékony és könnyen ki lövik a lőszer rekeszt, Köszi a segítséget.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szekkernyak

10 éve 6 napja #148831 Írta: Tekagi
Olvasgattam elemzéseket,nézegettem tankokat, egyre szimpatikusabb object 416 :) fantasztikus az álca értéke,de mennyire pontos? TD-m meg egyre jobban szeretem) mióta megvan rá az erősebb ágyú nehéz tankokra is a frászt hozom első lövésel,saját szinten meg 5 kill-es tombolás a rekordom,persze ott is bokorrol-bokorra sunnyogtam :) Nehéz tankbol meg még mindig fogalmam sincs milyen legyen.Nah szóval objectet aki használt,használ irhatná tapasztalatait,kösz előre is.

10 éve 6 napja #148903 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Nekem érzésre a fordítottja... Vágom sokan így gondolják, de én nem érzem hogy gyakrabban szállna el modul a 140-en. Viszont a T62A ágyúkarakterisztikája, bár a számokból ez nem jön le számomra megöli azt a tankot. Így, amikor csak lehet az Object-et viszem... Megj. 4 skilles legénység, full felszerelve mindegyikben

Olvasgattam elemzéseket,nézegettem tankokat, egyre szimpatikusabb object 416 :) fantasztikus az álca értéke,de mennyire pontos? TD-m meg egyre jobban szeretem) mióta megvan rá az erősebb ágyú nehéz tankokra is a frászt hozom első lövésel,saját szinten meg 5 kill-es tombolás a rekordom,persze ott is bokorrol-bokorra sunnyogtam :) Nehéz tankbol meg még mindig fogalmam sincs milyen legyen.Nah szóval objectet aki használt,használ irhatná tapasztalatait,kösz előre is.

10 éve 6 napja #148909 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Nekem érzésre a fordítottja... Vágom sokan így gondolják, de én nem érzem hogy gyakrabban szállna el modul a 140-en. Viszont a T62A ágyúkarakterisztikája, bár a számokból ez nem jön le számomra megöli azt a tankot. Így, amikor csak lehet az Object-et viszem... Megj. 4 skilles legénység, full felszerelve mindegyikben

szerintem rossz hozzászólásra válaszoltál :P

10 éve 6 napja #148911 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
úgy tűnik igen... valahogy megbolondult a weboldal, folyamatosan dobálja az oldalakat :-(
Köszi hogy szóltál :-)

szerintem rossz hozzászólásra válaszoltál :P

10 éve 6 napja #148912 Írta: Tasken10
Nekem csak az furcsa, sok az ammorek és a gyulladás. Te ezt nem tapasztaltad?

10 éve 5 napja #148980 Írta: Tekagi
Nagyon köszi aki irta periszkop távxsővet TD-re :) Elemzésnél a tier V látótávját kevésnek irják de az is feltornázható egész magas értékre,nem? Most IV-el játszok és periszkoppal egész más :) Kivéve pár pályát ahol kenhetem hajamra látótávot :angry:

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 1 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 32 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.