Gyorsabb,Erősebb ágyű,annyiva a t-150nek nincs jobb páncélja h az miatt válaszd azt... de am ha t10 fele nézel akkor inkább az szerint válasz hogy is4-is7
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: papucsosrambo
Nekem mindkettő volt, elitre fejlesztettem, játszottam több, mint 100 csatát mindkettővel. Nem rossz a T-150, de a KV1S jobb játékélményt nyújtott. A T-150 lassabb, de erősebb a páncélja, viszont gyengébb az ágyúja. A KV1S-re jobban kell vigyázni a gyenge páncél miatt, de az ágyúja jobb. Viszont a KV1S-hez szerintem több játéktapasztalat kell, mert a gyengébb páncél és a lassan töltő ágyú eléggé megfontolt játékstílust követel, ha berohansz az ellen közé, mondván, hogy nehéztankban vagy pillanatokon belül véged. A T-150-el kezdőknek szerintem könnyebb játszani.
Meg az se utolsó szempont hogy ha elérsz az ST1hez akkor egy 8 szintű 175 átütésű ágyúval kell ki seggelned 44000tp-t míg a másik ágon ezt megtudod tenni már a 8 szinten a hős IS3-al is.
nekem is volt mindkettő.
Annyit tudok elmondani a két ágról,hogy egyik lassabb páncélozottabb rosszabb fegyverrel.Másik ág meg gyorsabb,jobb löveg,de vékonyabb páncél.
Ebbe a játékba a lepattanó lövedékekért nem kapsz tp-t.Sebzéseket kell bevigyél és gyorsan odaérni a bázisra,vagy egyik pontból a másikba,vagy stb... Szóval sztem a kv1s ág sokkal jobb kv4-ig bírtam a másik ágat,de nem tetszett,is3 jobban tetszik csak ajánlani tudom
KV-1S és pedig az miatt,h az IS de főleg az IS3 vonaltól nagy játékélményt kap az ember,én imádtam mindet.Az IS-7 ről meg ne is beszéljünk,3. csatámban ászt kaptam vele,nagyon jó vas.
KV-1S felé mentem és nagyon nem bántam meg. Sőt a T-150-et már meg sem veszem mert a 8.6-óta folyamatosan tier 8-ba dobálgatja.
KV-1S: ellenfélnek gyűlöltem. Már értem miért szeretik. A hétvégén farmoltam vele elég szépen a Tigrissel együtt. Remélem nem változtatnak rajta mert ezzel a kis löveg pontosítással még félelmetesebb lett. Gyors,egész fordulékony, főleg kuplung égetéssel. Most megy rá az elit alakulat. Ja és szentség törésként még nincs rajta szellőzés és töltésgyorsító. Tudom nem szép de kell a pénz a majdani Pershingre.
Szóval szerintem KV-1S mindenképpen.
Egyértelműen a kv1s!
Hogy miért? A brutális ágyú miatt.
Jelenleg az is3-nál tartok kicsit szenvedős amíg nincs kifejlesztve a BL9, de miután megvan...brutális gép
Szerintem a legjobb heavy a szintjén.
Sziasztok érdeklödni szeretnék hogy a ti tapasztalatotok alapján melyik löveg éri meg jobban a kv-1s-nél az első a 85 mm D-5T a másik pedig a 122 mm D-2-5T. A segitséget elöre is köszönöm.
Sziasztok érdeklödni szeretnék hogy a ti tapasztalatotok alapján melyik löveg éri meg jobban a kv-1s-nél az első a 85 mm D-5T a másik pedig a 122 mm D-2-5T. A segitséget elöre is köszönöm.
Nem kérdés a nagy 122 mm-es cső.
szerk: Bár én elsőnek a 85 mm-es kihúztam mert azzal gyorsabban és könnyebben összejön a D-2-5T.
Kv1s> lő 390 dmg-t 1 lövésből. Ez alatt az m6 2x lő 240-et. mert a fele a töltésideje a kvhoz képest.... kv sebez 390, m6 480 at...akkor most OP a kv1s?
Battlefield 2D style