Hát én is észre vettem,hogy a KV1S simán széttkaptam egy IS-t.Most fogom megvenni az IS-t,kicsi félek tole,mert a KV1S hozzá képest brutál jo tank,ha jo kezekben van.
Teljesen igaz, talán az IS előnye a hp és a jobb töltési idő. De gondolom mivel magasabb tierekbe dobálja nehezebb vele.
Én a Kv-1S-el szórakozok, fun tanknak tartom és inkább elkanyarodtam a med vonal felé. Most a KV-13-al harcolgatok. Meg van a nagy cső rá de így is nehéz vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Az IS eleinte nekem sem tetszett, de most már egyre jobban tetszik. 122-es helyett én 100-as csővel játszok, ugyanaz az átütés csak gyorsabb, pontosabb igaz kevesebbet sebez.
A KV-1 után szar tankok jönnek? Na ezt nem mondanám, T-150 nagyon jó, KV-1S nagyon jó, az IS se rossz, KV-3 nagyon jó de csak a 107-essel, KV-4 ? , Hát én eladtam, az egy szar nem bírtam vele játszani. Az IS-3 viszont brutál.
Ne izguljatok,IS vonalon minden újabb tankot visszalépésként fogtok először megélni.Én most ezt érzem az IS7-el.Kisebb az átütése az ágyújának.mint az IS8 top lövegéé.
Pedig az Su-152 egy brutális ba&@đĐó gép! Van vele 54 csatám és 97 kilőtt tankom, 1900 valamennyi effim és 1700 átlagsebzésem. 8-as tankok csak úgy kotornak a fedezékbe mikor beléjük vágsz egyet. Sztem nem is lassú, 43 km/h az nem olyan rossz. Lehet vele aprítani keményen.
Sziasztok!Most írok először,nem tudom ide való-e a kérdésem!Tudna vki segíteni,hogy a legénység képességét,hogyan tudnám(lehet-e) felgyorsítani?
Lehet gyorsítani: ha elitté teszel egy tankot, akkor be lehet kapcsolni a gyorsított képzés funkciót a legényekre, ekkor az összes szerzett XP oda megy.
Pedig az Su-152 egy brutális ba&@đĐó gép! Van vele 54 csatám és 97 kilőtt tankom, 1900 valamennyi effim és 1700 átlagsebzésem. 8-as tankok csak úgy kotornak a fedezékbe mikor beléjük vágsz egyet. Sztem nem is lassú, 43 km/h az nem olyan rossz. Lehet vele aprítani keményen.
Az a baj vele,hogy lassan fordul. Ha egyedül maradsz véged. Engem egy T-50 nyírt ki.
Battlefield 2D style