Egy dilemmában szeretnék jó tanácsokat kérni, elsősorban közelmúltbeli (értsd: jelenlegi meta) tapasztalatokra alapozva (a vonatkozó elemzéseket természetesen elolvastam).
A történet ott indul, hogy ~300 csata után eladtam az ISU-mat, és nem megyek tovább a 704 és a 268 felé. Visszavettem a SU-100-at, hogy elinduljak az alternatív vonalon, mert azok jobban vonzanak, de közben eszembe jutott, hogy lehet hogy a T-43-at kéne megvennem, és abba pakolni a 2 skilles embereket a td-ből. Annak idején, amikor a SU-100 először megvolt (2 éve, vagy valamivel több), úgy emlékszek hogy tetszett, és jó is voltam vele, most viszont eddig nem igazán fun, egyik löveggel sem. Kérdés, hogy mit fog adni ezután a Su100M1 és a SU101 (a többi egyelőre nem releváns, mert baromi messze van, és baromi lassan húzok 1-1 ágat).
A másik oldalról ott a 34-85, amin megvan a 3 gm, és nem is adom el, megtartós tank a női legénységgel együtt, t6-os móka+farmolás célokra. Így, amennyiben megyek T-43-ra, a td-s emberkék ülnek bele. Ha a T-43 játékélményben nagyjából megfelel a 34-85-nek, akkor inkább arra mennék, a td-t meg hagynám a fenébe. Ha a 34-85-öt elvittem 3 gm-ig, hasonlóság esetén jó eséllyel ez se lesz annyira rossz.
Szóval, bármilyen tapasztalatot örömmel vennék mind a 7es és 8as alternatív td-ket, mind a T-43-at és T-44-et illetően.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...