Jelenleg 66 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 49 perccel ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 51 perccel ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 15 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 17 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 napja

Szovjet harckocsik

12 éve 6 hónapja #1415 Írta: szkita117
Megválaszolva: szkita117
Majd meglátod. Amikor 20 centiről mellé lő bárminek, vagy egy t4-ről lepattan.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 6 hónapja #1441 Írta: Zsoké75
Megválaszolva: Zsoké75
KV-1S vagy KV-2 vennétek inkább?

(anyagi részén kívül)

12 éve 6 hónapja #1445 Írta: Nanit
Megválaszolva: Nanit
Szia én bevalom a kv1-s ajánlom a 122m ágyú nagyon jó mivel töltése 14-15mp
mig a KV-2 nek 25mp. KV1-s jóval gyorsabb mint a kv-2 . Kv1-s nek gyorsaban forog a tornya a teste stb...... De kérdez meg vki profibat :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Zsoké75

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1447 Írta: peticsiga
Megválaszolva: peticsiga
A kv-1s nagyon jó tank, Én ennél éreztem először, h már nem csak puttyogtatok, lepattanni meg mindenről lehet, ezzel a tankkal pontosan kell célozni és nem szabad ellőni magad. Nekem jól hozta az ezüstöt az elmúlt 600+ csatában. Továbbá itt van fejlődési lehetőség IS - IS3.

Kv-2 kizárólag szórakozásra van nekem, nagyon vicces amikor eltalál valamit, ez igen ritka, neten meg csak az irtó szerencsés körök vannak fent sztem. Fejlődni S51 arty valami 123k tapasztalat hát az engem hidegen hagy.

12 éve 6 hónapja #1450 Írta: tinger
Megválaszolva: tinger

Miért az ilyen köröket veszítjük el mindig? :(

A kép igazi poénja szerintem a Legyozhetetlen nevű Luchs-os csávó, aki 36xp-t szerzett, 0 dmg, igaz nem is lőtték ki :)

12 éve 6 hónapja #1451 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Én a másik oldalról próbálok neked segíteni. Mármint az ellenfél szemszögéből. Mivel én nem játszok orosz tankokkal. De nagyon sokkal futok össze. :)
Szerintem KV-1S-t vedd mert sokkal nehezebb célpont, mint egy KV-2. Annak a hatalmas tornya nagyon jól lőhető, és lassabb is. Annyit szerintem nem kárpótol a nagyobb sebzés. De ez csak teljesen külső szemlélet az eddigi tapasztalataim alapján mint ellenfél. :)

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1622 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Csecs mindenkinek !

Elindultam az orosz közepes vonalon a T-62A felé,az elötte levő tankok marhára nem érdekelnek,de ugye kénytelen megcsinyálni az ember.
Valahogy a T-34/85 még tetszett is de utána kezd elfosulni az egész a t-43 1 tierrel magassab ugyanazzal az ágyúval mit a t-34/85,utána viszont a T-44-el befonom a fanszőröm is..

Ez ennyire retek tank vagy nem is tudom 8-as,de 175 átütésű ágyúk ,még egy vacak is-3-om megölése is csak akkor megy ha afk ,és oldalról löhetek bele vagy 6-ot :-)
Annyira szivacsnak érzem a tankot vagy mi ez a t-44 mint az állat egy tigris után..még a motorokkal hadilábon állok azok nincsenek meg,jelenleg az Lb-1-es ágyú van fent,van még egy másik retek is a D-25-44, szerintetek melyik jobb rá ?

Megőszülök mire kidobhatom ezt a gépet..egy német vonal után kicsit olyannak érzem mint mikor a kissebségi céllövöldében gyengitett rugos slaviával probálod ellőni a 4 pálcás dobozos sört,de az első lövés a sörbe megy :-)

12 éve 6 hónapja #1623 Írta: Pitya78
Megválaszolva: Pitya78

Csecs mindenkinek !

Elindultam az orosz közepes vonalon a T-62A felé,az elötte levő tankok marhára nem érdekelnek,de ugye kénytelen megcsinyálni az ember.
Valahogy a T-34/85 még tetszett is de utána kezd elfosulni az egész a t-43 1 tierrel magassab ugyanazzal az ágyúval mit a t-34/85,utána viszont a T-44-el befonom a fanszőröm is..

Ez ennyire retek tank vagy nem is tudom 8-as,de 175 átütésű ágyúk ,még egy vacak is-3-om megölése is csak akkor megy ha afk ,és oldalról löhetek bele vagy 6-ot :-)
Annyira szivacsnak érzem a tankot vagy mi ez a t-44 mint az állat egy tigris után..még a motorokkal hadilábon állok azok nincsenek meg,jelenleg az Lb-1-es ágyú van fent,van még egy másik retek is a D-25-44, szerintetek melyik jobb rá ?

Megőszülök mire kidobhatom ezt a gépet..egy német vonal után kicsit olyannak érzem mint mikor a kissebségi céllövöldében gyengitett rugos slaviával probálod ellőni a 4 pálcás dobozos sört,de az első lövés a sörbe megy :-)

Hàt a t-43 tènyleg nem illik a kèpbe, viszont a 34-85 ès a t-44 egy àllat a maga osztàlyàban, petsze top cuccokkal! Màs módon kell velük tolni mint a nàci vasakkal. Ha ràèrzel akkor nagyon èlvezetes köröket fogsz vele tolni. Màr alig vàrom az 54- et de a 44-et is megtartom. Ehhez a tankhoz a Bl1illik a legjobban 6,5mp rof az pont elèg mindenre.

12 éve 6 hónapja #1624 Írta: chevyv8
Hát nem tudom mennyire fogom szeretni,annyira gagyi az ágyúja ez a szint tier6-ban elérhető már,ráadásnak még 8-ason bellül is gyengusz nemhogy 9-10-es kategóriás gépek ellen :-)
Még egy ratyi t-34,t-32 amicsi nehezet is alig üt át néha szemből 20-40 m távolságból.

12 éve 6 hónapja #1625 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe

Hát nem tudom mennyire fogom szeretni,annyira gagyi az ágyúja ez a szint tier6-ban elérhető már,ráadásnak még 8-ason bellül is gyengusz nemhogy 9-10-es kategóriás gépek ellen :-)
Még egy ratyi t-34,t-32 amicsi nehezet is alig üt át néha szemből 20-40 m távolságból.

Hát üdvözöllek akkor az orosz közepesek világában. Látod ott a probléma az a kicsi szó, hogy "szemből". Ezekkel a dolgokkal a szemből az a lehető legrosszabb irány. :lol:

12 éve 6 hónapja #1626 Írta: Pitya78
Nyilvàn ebböl àll a taktika, h 1v1 ben csak karikàzva! szemből egy heavyvel szemben sem szabad kiàllni, csak oldalról vagy hàtulról. Azèrt 175pennel sok tankotàt lehet ütni, ha tudod hova lõjj. T34-eket is gyùjtottam màr fel vele többször is. Ha talàlsz egy tàrsat akàr randomban is akkor a falka az maga az isten:-)

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1627 Írta: chevyv8
Ha ez ennyire seggharcos tank akkor hamar kivágom a levesbe :-)
Azért mikor egy katrontankot (is-3,is-8,t-34,t-32) nem tudok szemből meglőni egy 8-as tankkal az gáz,vagyis meglövöm,de nem üt át :-)
Tudom hogy med,csak nem mindig tudok mindennek a farára rárepülni:-)
Az már más tészta hogy a láncát lövöm valaminek erre meg eltalálom a templomtoronyban a harangot :-)
Egy hetes némettel az hogy 40 vagy 440méter szinte tökmindegy és az sem zavaró ha szemben van,ezért fura nekem :-)
Na mindegy vagy megszokom vagy 50 csata és leteszek erről a vonalról.

12 éve 6 hónapja #1630 Írta: Pitya78
Azèrt a legtöbb 8-9-est meg tudod lőni szemböl is, csak megszoktad a nèmet àgyùkat.... De ezzel pörögni kell egyfolytàban ha nem vagy ilyen fajta akkor ne is menj tovàbb! Ez nem "mobil td"B-)

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1631 Írta: chevyv8
Hát meg sajnos..megszoktam ahová gondolom oda megy a gránát,ha a kulcslyuk tetszik akkor ott küldöm be ..nem rosz a 0.35 pontosság,csak valahogy mégis pontatlanabbank érzem az értéktől függyetlenül..az hogy mit irnak le az adatlapra régesrég nem érdekel mert fele hazugság...
Meg furi azért is mert 8-asban még ennyire gyenge ágyút nem használtam még,meg kell még szoknom csak azt hittem hogy egyre jobb lesz a dolog mert a T-34/85 nagyon jó volt erre egyre gagyibb arányaiban..remélem a t-54 már nem lesz ilyen gond..szeretem a pörgős dolgokat ezért repültek első körben az artyk a szemétbe,aztán a TD-k és utána a Heavyk...igazából csak a közepes ág érdekel már.

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1632 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Az egy med, használd arra amire kitalálták, spot, mutatni az ellent , rárepülni olyan tankokra ami éppen a társaidat figyeli, megzavarni, artytlőni , ilyenek. Az a baj mikor írjuk hogy spotter tank mindenki fejében ez a bemegyek kamikaze dolog dereng fel.
Nem. Tapasztald ki. A tier9 t54 re is 175 ös átütésed lesz 100 körig minimum. Használj legalább 10 prem lőszert . Akkor mikor esélytelen valakit oldalról is. Megtanulni, hogy hol lehet passzívan spotolni bokorból, és segíted a csapatod, és még véletlenül sem lősz addig ne hogy felderülj. STB stb stb. Ja és amit fel kell mindre rakni az a távcső. Az az első. Skill 2. v 3. az hogy növeld a látótávod. Pontos ágyú tudsz messzire lőni, de csak ha látsz. Ja és mivel spotolni fogsz. Ha ez nem tetszik valakinek, evvel nem szabad neki játszani. Mert a heavy nem spotter, nem fog neked randomban előre menni utat mutatni. Remélem volt benne hasznos info. Nálam evvel nagyon bevált , jó volt vele játszani. Drága játék a gold lőszer miatt, de kit érdekel, biztos van olyan tier 6 amivel szintén szeretsz játszani vagy húzod és kifarmolod. (vagy a premium felhasználó , tank)

Amúgy cheavyv, szerintem te csak elviekben vagy med párti, de e50 után, meg ahogy írod a dolgokat, szerintem te kőkemény heavy tankos vagy. Ez nem áll le senkivel szemben. :D Leragasztod a W betüt és indulhat a csata. Erről szól egy medium tank szerintem. franciákra mindre igaz ugyan ez.
Nekem annyira bejön a t54 hogy kifejlesztettem mindent rajta, még a 2 ágyut is , pedig az egyik tök fölösleges, hogy tovább játszhassak vele, mielőtt eladom :D

Téma: OFF topik

• perretz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Tedd meg, mert csak a következő frissítésig...
    • Írta: perretz
    • 4 órája 56 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 9 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 51 perce ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.