Az egy med, használd arra amire kitalálták, spot, mutatni az ellent , rárepülni olyan tankokra ami éppen a társaidat figyeli, megzavarni, artytlőni , ilyenek. Az a baj mikor írjuk hogy spotter tank mindenki fejében ez a bemegyek kamikaze dolog dereng fel.
Nem. Tapasztald ki. A tier9 t54 re is 175 ös átütésed lesz 100 körig minimum. Használj legalább 10 prem lőszert . Akkor mikor esélytelen valakit oldalról is. Megtanulni, hogy hol lehet passzívan spotolni bokorból, és segíted a csapatod, és még véletlenül sem lősz addig ne hogy felderülj. STB stb stb. Ja és amit fel kell mindre rakni az a távcső. Az az első. Skill 2. v 3. az hogy növeld a látótávod. Pontos ágyú tudsz messzire lőni, de csak ha látsz. Ja és mivel spotolni fogsz. Ha ez nem tetszik valakinek, evvel nem szabad neki játszani. Mert a heavy nem spotter, nem fog neked randomban előre menni utat mutatni. Remélem volt benne hasznos info. Nálam evvel nagyon bevált , jó volt vele játszani. Drága játék a gold lőszer miatt, de kit érdekel, biztos van olyan tier 6 amivel szintén szeretsz játszani vagy húzod és kifarmolod. (vagy a premium felhasználó , tank)
Amúgy cheavyv, szerintem te csak elviekben vagy med párti, de e50 után, meg ahogy írod a dolgokat, szerintem te kőkemény heavy tankos vagy. Ez nem áll le senkivel szemben.

Leragasztod a W betüt és indulhat a csata. Erről szól egy medium tank szerintem. franciákra mindre igaz ugyan ez.
Nekem annyira bejön a t54 hogy kifejlesztettem mindent rajta, még a 2 ágyut is , pedig az egyik tök fölösleges, hogy tovább játszhassak vele, mielőtt eladom