Jelenleg 66 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 48 perccel ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 51 perccel ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 15 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 17 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 napja

Szovjet harckocsik

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1633 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Az a baj hogy a franc tudja mit szeretek:-) Elöl lenni az tuti,de inkább néha úgy viselkedek mint egy bedrogozott vadmarha.
Az a bajom a nehéz tankokal hogy lassú..és attól sokkot kapok..
Viszont szeretem azt ha gáz van át tudjak ronygyolni a pálya másik felére is akár..kőne egy Maus egy 2500lovas gázturvbinával,meg a jpz-e100 ágyújával :-)
A t-54-re már félre van téve 12.000szabad tp meg gyűlik még hozzá gyorsan..láncot nem veszek rá majd csak miután megvan a nagy torony meg egy 200feletti ágyúval frre tp-ből..van egy torziós felfüggesztésem,azt feldobom az elején hogy ne arra menjen a tp..viszont elbírja a cuccost:-)
Most a t-44-en stabilizátor van fent,meg venti ..aztán ha meglesz a lánc leszedem a felfüggesztést,azt kap valami távcsövet,vagy gyorsítót..
A legénység most érte el a 100%-ot hamarossan (még 20%) meglesz az elit alakulat,de ventivel és 90%-ról 100%-ra fejlődött legénységről most is sokat javult a gép..

Rakatam még be pár prém lőszert,és megpróbálok felnőni a géphez..mondjuk jobban érezném magam ha német lenne legalább egy zsákmányolt és német hadrendbe állított lenne:-)

KIEGÉSZÍTÉS:

Köszönöm a tanácsokat meg azt hogy "tartottátok bennem a lelket" hogy ne adjam el a t-44-et :-)

Csata: Live Oaks 2013. március 23. 15:30:26
Jármű: T-44
Szerzett tapasztalat: 1 668
Szerzett kredit: 39 540
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Kicsit kevés lóvét ad de alakul a masina

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 6 hónapja #1637 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Győzelem!
Csata: Malinovka 2013. március 23. 15:45:41
Jármű: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 339
Szerzett kredit: 64 905
Csatában elért Achievement: Őrjárat
Megint itt voltál chevyv csak nem figyelsz ránk mikor köszönünk :D
6000 sebzés spot által :P
1500 saját magamtól,
téged meg láttalak e50el keresztbe a mezőn nyomtad nekik mint egy őrült :D

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1638 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Győzelem!
Csata: Malinovka 2013. március 23. 15:45:43
Jármű: E-50 Ausf.M
Szerzett tapasztalat: 1 438
Szerzett kredit: 57 429

Nemááááááááá tényleg :-) basszus :-)) megyek ám mint a vakegér :-))
Erre menyi az esély ? Bocsi de nekem a nevek nincsenek a gépek mellet csak a tipus :-)
ja campinovka imádok a mezőn átmenni mert 10-es osztályban nincs még egy barom aki ott átrohan:-) Igy nem számítanak ott rám:-)

Az a gond hogy túl sok ment mellé igy 8000 haszonal zártam ez a 400m-ről ablakon belővés eléggé viszi a lóvét:-)

12 éve 6 hónapja #1688 Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
Szép napot! Az IS 2 tankot hol találom mert én a fejlesztésnél nem találkoztam vele viszont a játékban igen !
De lehet az én figyelmem kerülte el valami !

12 éve 6 hónapja #1689 Írta: s2firestar
Megválaszolva: s2firestar
Az IS-2 kínai tank.

12 éve 6 hónapja #1717 Írta: CsakaregE
Megválaszolva: CsakaregE
Az első személyes tapasztalatom a KV-2 vel igen rossz oldalról volt, meglepte hátulról a kis KV-1-esemet és egy lövésre lehúzta a teli HP-ém....nah akkor döntöttem el hogy kell egy KV-2:)

Nem egy egyszerű tank még most sem mondom azt hogy rá éreztem a gépre, de mostanában egyre jobb köröket hozok vele. A töltési idő iszonyat hosszú...nak tűnik...de nem lesz vele időd foglalkozni mert a lövés után azonnal menekülni kell (lehetőség szerint úgy kell megválasztani is a tüzelési helyet hogy utána legyen hova menekülni):) 140 meccs után 46% a győzelmi ráta, nem termel sok pénzt, viszont annál több örömteli percet okoz amikor jól jön ki a lépés. Először a Hetzer volt a kedvencem, de most már egyértelműen a kv-2. A töltési időt 20,25mp re lehet le vinni ezt Ventilátorral és töltésgyorsítóval és 100% legénységgel értem el. Az elit alakulat (+5%) még nincs meg de utána talán már lesz 20mp alatt is valamivel. Én használok még célzásgyorsítót is. Mire ezeket meg tudod venni és a legénység is el jut idáig plusz még mire kifejleszted hozzá a cuccokat, addig 5xör megutálod viszont amikor ezek meg lesznek akkor kezdenek jönni a jó körök...1500-2000dmg 800-900xp és kb 10-11ezer nettó bevétel. Városi csiki csuki az ideális neki, nyílt terepen közép-hátsó sor de itt sem kell megijedni mert 450-500 méterről nem egyszer húztam az ellenfélről 400-500 közötti HP-kat. Összességébe én rohadtul élvezem vele a játékot:) Jah és szigorúan repeszlövedék és a tankok gyenge pontjaira kell célozni :)

Utolsó két köröm vele:

1.Siegerfried Line

22135 nettó credit
1089 szorzó nélküli XP

2729 Hit point

3 KILL

2. Widepark

11773 nettó credit
870 szorzó nélküli XP

1516 Hit point

6 KILL

Remélem tudtam segíteni, és kíváncsi lennék más KV-2 tulajok véleményére is....jah és nincs prémium fiókom amit le írtam az alap fiókkal sikerült:)

12 éve 6 hónapja #1739 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
A KV-2-nek szép színes történelme van a játékban. Gyakorlatilag egy OP tankból lett fun tank. Emlékszem mikor a játékot kezdtem, a KV-2 tier 5-ös tank volt. Épp meglett a Pz 38 nA-m (brr), na gondoltam most már én leszek a helyi faszagyerek. Hát erről a KV-2-knek más véleménye volt. Képtelen voltam átlőni őket, azok meg osztottak a ZiS-7-tel ahogy kell. Na akkor néztem meg először hogy egy tankot hol kell átlőni...
Aztán (talán 0.7.3-ban) felkerült tier 6-ba, azóta legtöbben csak fun-olni használják a 152-essel. Volt egy köröm mikor sikerült egy Lóri seggébe kerülnöm vele míg az épp tárazott valakibe. Kapott egy 1000-est. Elszaladt tölteni és utána megkeresett (beírta hogy ezért végem) :P
A 152-es pontossága meg egy rejtély. Volt hogy Erlenbergen csak átbillenni volt időm a gerincen és célzás nélkül lőttem rá egy a folyóparton álló tankra és telibekaptam. Máskor meg persze 50 méterről is mellélő... az imádott random ugye...
Aki szeret trollkodni, annak mindenképp ajánlom, főleg szakaszban, együtt haladva, egymást védve az igazi...

12 éve 6 hónapja #1744 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
És mennyibe kerül a lőszer darabja? Gondolom nem olcsó a 152-esbe. Csak mert tegnap sikerült kifejlesztenem a KV-1S-re a 122-est, volt is öröm-bódottá', amíg az első csata után nem láttam az 1025-ös lőszerárat. Mondjuk ha kijön a lépés, így is marad kb. 10k plusz csatánként.

12 éve 6 hónapja #1749 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Fun tank = tök mindegy a lőszer ára ;)

12 éve 6 hónapja #1750 Írta: lacaceleb
Megválaszolva: lacaceleb
a KV-1-es tankommal farmolok még ha el is fenekelnek akkor is összetarhálok vele pár darab ezrest
préniummal pedig igen jól lehet vele keresni...

12 éve 6 hónapja #1752 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Nálam is tervben van egy KV-1 megvétele, egyrészt farmolásra, másrészt mert szerettem menni vele amíg megvolt. Aztán nincs kizárva hogy megsasolom a KV-2-est, de az még a jövő zenéje. :)

12 éve 6 hónapja #1755 Írta: CsakaregE
Megválaszolva: CsakaregE
A repesz lövedék amit én szoktam használni az 810 credit. A páncéltörő az 725 credit. A tapasztalatom az hogyha már 1 találatod van (400-500dmg) akkor pluszba jössz ki feltéve hogy nem küldtél még 5 mellé, vagy még szerencsétlenebb esetbe hirtelen rád jött 2-3 közepes vagy kis tank és kiszed 1 találat után. Szinte tök mind1 milyen tank jön ellened mert a barom nagy tornyot nagyon könnyű merőlegesen meglőni így nem sokat segít a 75mm-teres páncél....ezért írtam is hogy nagyon meg kell választani honnan lősz, mert azonnal el kell bújni lehetőség szerint, ha nem tudod védeni vagy nem védik rajtad kívül a helyet akkor érdemes egy karikát tenni másik irányból és onnan lőni ahonnan jó...én úgy vettem észre erre sokan szarnak, be mennek frontvonalba mert hogy mekkora ágyú van rajta aztán csodálkoznak hogy 2másodperc alatt kiszedik őket és egyből szarozzák a Kv-2őt:) Ez tényleg egy Fun tank:)

12 éve 6 hónapja #1760 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Szinte tök mind1 milyen tank jön ellened mert a barom nagy tornyot nagyon könnyű merőlegesen meglőni így nem sokat segít a 75mm-teres páncél....ezért írtam is hogy nagyon meg kell választani honnan lősz, mert azonnal el kell bújni lehetőség szerint, ha nem tudod védeni vagy nem védik rajtad kívül a helyet akkor érdemes egy karikát tenni másik irányból és onnan lőni ahonnan jó...

Én csak szétlőni próbáltam és a PZIV a 7.5 cm KwK 40 L/48 löveggel például kevés hozzá. A T-34 a 76 mm S-54 löveggel szintén. Szóval vagy messziről addig szórom amíg véletlenül át nem üt, vagy lőszert váltok, vagy közelről weak spotokra megyek. Van gyengéje bőven, de az nem a páncélzat szerintem (tier 5-ben).
A Kv-2 dobozát viszont tier 6-ban már szinte minden átlövi, szóval arra tényleg igaz amit írtál.

12 éve 6 hónapja #1761 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov

Az IS-2 kínai tank.

Az IS-2 orosz tank :)

12 éve 6 hónapja #1767 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Az IS-2 kínai tank.

Az IS-2 orosz tank :)

Annyira kínai amennyire a type58-ból lett kifejlesztve. De itt jön Wiki-féle szakirodalom:

hu.wikipedia.or...80%932

Téma: OFF topik

• perretz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Tedd meg, mert csak a következő frissítésig...
    • Írta: perretz
    • 4 órája 56 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 9 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 51 perce ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.