Sziasztok !
egy kis vélemény az orosz IS ág végéről...

Tehát IS8 gyors tank sajnos saját szintjén papír páncélzattal

Saját tieren belüli tankok elölről hátulról oldalról ementálivá lövik.. Inkább egy erősebb jobban páncélozott tank mellé szupport tanknak jó. Vagy lopakodó üzemmódban felülnézetből átlátod a csatateret és oda mész durrantani inkább hátba az ellent ahol látod, hogy pácban van, aztán iszkiri és búj el valami mögé mert szétlőnek ! Saját Tieres TD elé még véletlenül se menj ki, úgy kritelnek, hogy öröm nézni ...

1500 hp hopp ! és bumm ! IS 7 -ről pár megjegyzés... Számomra nagy csalódás vártam hogy a szenvedős 8 után egy erősebb tankot kapok..de nem tudom mi történt ! Szerintem nerfelték a tankot..

Mind az ágyúban és a páncélzatban egyaránt.. Pattogok a tier8-as tankokról és szemből a bugyi háromszögem golyómágnes !

Hihetetlen távolságokról betalálnak.. Szemtől szembe nem állja meg a helyét a német 9-10 es tankokkal szemben, szerintem ugyancsak szupport tank lett belőle. A nagy vezetékes golyós egér (maus) lehetetlen küldetés számomra, de az E75 is szétlő ha csak egyet tévedek vagy pattintok.
Battlefield 2D style