Emberek!
Titokban le nerfelték a T-150-et?
Már kezdem lassan megszokni a 90% os tier VIII MM-t de
minden második csatában leég, minden ötödikben ammorack bumm.
Megvetem az automata tüzoltót 20.000-ért eloltotta a tüzet majd, a következő lövés szemből ismét kigyujtott. Enyit még a vk sem ég.
Nos, vettem az imént egy KV-2-t, már régóta szemezgettem vele. Free xp-ből rá is dobtam a jó öreg 152-es rögtönölőt, valami baromi brutál egy dög. Néha az M4-gyel szoktam derp-kedni, de ehhez képest az lóf*sz esti fénnyel. És ráadásul nem is olyan pontatlan mint ahogy azt elsőre hittem. Előző meccsen egy VK-nak 650 hp-ról instant kill, Tigernek elfordított toronyba 850 mínusz + 2 legény, 2 modul. És ez Prokhorovka pálya volt, ami nem is feltétlen kedvez ennek a tanknak. Már alig várom hogy városi pályákra dobáljon...
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Memnon
Látogató
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja#14774Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
Nálam is nagy kedvenc a KV2 pedig nemrég óta van meg. Az ágyúja, hogy is mondjam érdekes egy jószág Valamikor 400 méterről is halálpontosan lehet vele lőni akár weak spotot is, máskor meg 50 méterről is elszáll a lövés egy másik dimenzióba.
Viszont amikor jó napjuk van a lövészeknek akkor nagyon nagy fun. Vicces amikor egy KV1S kicsörtet az ember elé az oldalát mutatva aztán BUMM és nullázod full HP-ról... na az megfizethetetlen. Meg ahogy utána mindenki aki ennek szemtanúja volt pucol fedezékbe amikor kidugod a csövet. De a "legnagyobb" skalpom amikor egy mellé lövésből kikaptam a fel sem spotolt full HP-s AT8-at Ja meg az is jó móka amikor két tankot is sebzel egyszerre.
Nem nerfelték a t150-et. Kb egy hete adtam el, előtte jól ment. Egész pattogós, és az ágyuja is jó. Nem tudom, mennyit mentem vele, de amig kifejlesztettem a kv-3-at, jó, ha 1x kigyulladt, és nem volt ammo rack robbanásom. Más kérdés, hogy azonnal javitom a motort, vagy a rackot, ha megsérül. Ha ezek sérültek, nyilván könyebben gyullad/robban. Amugy engem is 3-ból 2 meccsen 8-asok közé pakolt a vége felé. Valami el van baszva az mm-el. Képes 10 csatán át folyamatosan 2-vel nagyobbak közé rakni, tökimndegy milyen géppel megyek.
Automata tűzoltó érzésre egy átverés. Eddig 2x tettem gépre, és kb rögtön kigyulladtam a következő meccsen. Olyan tankkal, ami előtte, és utána 20 meccsen át nem gyulladt ki. Többet nem próbálgattam. Maradt a kézi, és nem gyulladtam ki, vagy csak elvétve. Jellemzően ha oldalbavert valami td, vagy arty.
Emberek!
Titokban le nerfelték a T-150-et?
Már kezdem lassan megszokni a 90% os tier VIII MM-t de
minden második csatában leég, minden ötödikben ammorack bumm.
Megvetem az automata tüzoltót 20.000-ért eloltotta a tüzet majd, a következő lövés szemből ismét kigyujtott. Enyit még a vk sem ég.
Szia!
Nem tudom, de a KV-3(utódja) eddig az egyik legnagyobb élvezet volt, most meg az is ég (?) valamint az ágyú is rohadt pontatlan lett, nincs is sok kedvem játszani vele.
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja#14778Írta: Martaloc
Megválaszolva: Martaloc
Igen nerfelték a T-150 pácélzatát. De nem csak az övét , a KV-1 KV1S,IS ,KV 3 páncélzata is nerfelve lett . A lövegeikhez még nem nyúltak eddig.Az ,hogy kigyúladnak meg minden harckocsinál egyre gyakoribb nemzettöl függetlenül.
Igen nerfelték a t_150 pácélzatát. De nem csak az övét , a KV-1 KV1S,IS ,KV 3 páncélzaza is nerfelve lett . A lövegeikhez még nem nyúltak eddig.AZ ,hogy kigyúladnak meg minden harckocsinál egyre gyakoribb nemzettöl függetlenül.
A KV-3-ast is? marha jó... pedig pont az izom miatt ezt választottam nem az IS-t...
Nálam is nagy kedvenc a KV2 pedig nemrég óta van meg. Az ágyúja, hogy is mondjam érdekes egy jószág Valamikor 400 méterről is halálpontosan lehet vele lőni akár weak spotot is, máskor meg 50 méterről is elszáll a lövés egy másik dimenzióba.
Viszont amikor jó napjuk van a lövészeknek akkor nagyon nagy fun. Vicces amikor egy KV1S kicsörtet az ember elé az oldalát mutatva aztán BUMM és nullázod full HP-ról... na az megfizethetetlen. Meg ahogy utána mindenki aki ennek szemtanúja volt pucol fedezékbe amikor kidugod a csövet. De a "legnagyobb" skalpom amikor egy mellé lövésből kikaptam a fel sem spotolt full HP-s AT8-at Ja meg az is jó móka amikor két tankot is sebzel egyszerre.
Régen megvolt a KV2 és imádtam Emlékszem mikor gyakorlóban szórakoztunk és egy E100at seggbe lőttem arannyal ( kiváncsi voltam menyit sebez igy ) és kigyújtottam. Egyetlen lövésből csináltam úgy 2000+(!) sebzést Nemrég visszavettem de mintha nem az lenne mint régen. Arannyal lövök mindig a 152es ágyúval ha kell és ritkán repesszel de mostanában ritka ha így kikapok egy kv-1st 1 lövésből. Előtte mindig kikaptam.
Igen nerfelték a t_150 pácélzatát. De nem csak az övét , a KV-1 KV1S,IS ,KV 3 páncélzaza is nerfelve lett . A lövegeikhez még nem nyúltak eddig.AZ ,hogy kigyúladnak meg minden harckocsinál egyre gyakoribb nemzettöl függetlenül.
A KV-3-ast is? marha jó... pedig pont az izom miatt ezt választottam nem az IS-t...
Igen,ezt én is sajnálom,most van KV-3am ,IS-t meguntam,eladtam,de most tényleg a t150 el is egyek eddig mindig lepattintottam a kv1seket egy kis beforgatással,de most meg bárhonnan lőnek,ha forgatok,ha nem, átlőnek,de nekik se kell weak spotot lőni,t150 is mindenhol átveri a kv1s-t
Igen,ezt én is sajnálom,most van KV-3am ,IS-t meguntam,eladtam,de most tényleg a t150 el is egyek eddig mindig lepattintottam a kv1seket egy kis beforgatással,de most meg bárhonnan lőnek,ha forgatok,ha nem, átlőnek,de nekik se kell weak spotot lőni,t150 is mindenhol átveri a kv1s-t
Ez siralmas nem ???? nem értem WG-éket ...
A KV-3 erös lenne, ha a páncélzata nem a T29 "papír hull" -ra hajazna. Nagy kár Viszont már közelebb szenvedtem magam a KV-4-hez (ami ismét egy bőnyálas lesz.... Xd ) mint hogy feladjam és aztán eladjam.... szomi vagyok
Régen megvolt a KV2 és imádtam Emlékszem mikor gyakorlóban szórakoztunk és egy E100at seggbe lőttem arannyal ( kiváncsi voltam menyit sebez igy ) és kigyújtottam. Egyetlen lövésből csináltam úgy 2000+(!) sebzést Nemrég visszavettem de mintha nem az lenne mint régen. Arannyal lövök mindig a 152es ágyúval ha kell és ritkán repesszel de mostanában ritka ha így kikapok egy kv-1st 1 lövésből. Előtte mindig kikaptam.
A mostani verzióban nerfelték a troll ágyúk arany lőszerét, így a KV2 troll átütése is "csak" 140 mm aranylőszerrel. Az RRO meg csak akkor megy át ha sikerül meglőni egy gyenge pontot. Ha nem üt át akkor 2-500 között sebez attól függően, hogy az áldozat használ-e repeszpáncélt.
T-62A van. Ötödik képesség 70%-on. Próbáltam a test serveren a 140-et. Átpakoltam a legénységet. Nem nagyon érzek különbséget. Ez tényleg egy klón tank!?
12 éve 4 hete - 12 éve 4 hete#14983Írta: tothattika07
Megválaszolva: tothattika07
A T62A-nak jobb a rádiója és fordulékonyabb főleg toronyba és 50 el több a hp-ja.
Az ob 140 picit gyorsabb és páncélosabb.
Tényleg nagyon hasonlóak.
Én egy párnapja vettem a T62a-t nagyon meg vagyok vele elégedve szerintem az egyik legjobb med a játékba bárkinek tudunk ajánlani.
Abszolút T-62A-t vegyél az object gyorsabb és kissebb célpont , de a páncélzata kissebb mint a T-62A-nak a lövegük tök ugyan de az object tornya rosszab mert a kupolája sokkal naggyobb mint a T-62A-é és ezzel könnyebb cépont is és ezzel sokkal könnyebben ki lőhető és a lövege ugyanaz az object-nek!A lényeg a T-62A jobb !
Battlefield 2D style