Jelenleg 100 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 3 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 5 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 13 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 22 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja

Szovjet harckocsik

12 éve 1 hónapja #14344 Írta: panzergrenadier434
Megválaszolva: panzergrenadier434
Köszi mindenkinek.Ami biztos hogy a parancsnokról leveszem az álcát és megy helyette a lámpa. A többi emberkénél majd meglátjuk... :lol:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 hónapja #14386 Írta: 1malacka
Megválaszolva: 1malacka
Emberek!
Titokban le nerfelték a T-150-et?
Már kezdem lassan megszokni a 90% os tier VIII MM-t de
minden második csatában leég, minden ötödikben ammorack bumm.
Megvetem az automata tüzoltót 20.000-ért eloltotta a tüzet majd, a következő lövés szemből ismét kigyujtott. Enyit még a vk sem ég.

12 éve 1 hónapja #14769 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Nos, vettem az imént egy KV-2-t, már régóta szemezgettem vele. Free xp-ből rá is dobtam a jó öreg 152-es rögtönölőt, valami baromi brutál egy dög. Néha az M4-gyel szoktam derp-kedni, de ehhez képest az lóf*sz esti fénnyel. És ráadásul nem is olyan pontatlan mint ahogy azt elsőre hittem. Előző meccsen egy VK-nak 650 hp-ról instant kill, Tigernek elfordított toronyba 850 mínusz + 2 legény, 2 modul. És ez Prokhorovka pálya volt, ami nem is feltétlen kedvez ennek a tanknak. Már alig várom hogy városi pályákra dobáljon... :evil:

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #14774 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
Nálam is nagy kedvenc a KV2 pedig nemrég óta van meg. Az ágyúja, hogy is mondjam érdekes egy jószág :D Valamikor 400 méterről is halálpontosan lehet vele lőni akár weak spotot is, máskor meg 50 méterről is elszáll a lövés egy másik dimenzióba.

Viszont amikor jó napjuk van a lövészeknek akkor nagyon nagy fun. Vicces amikor egy KV1S kicsörtet az ember elé az oldalát mutatva aztán BUMM és nullázod full HP-ról... na az megfizethetetlen. Meg ahogy utána mindenki aki ennek szemtanúja volt pucol fedezékbe amikor kidugod a csövet. De a "legnagyobb" skalpom amikor egy mellé lövésből kikaptam a fel sem spotolt full HP-s AT8-at :evil: Ja meg az is jó móka amikor két tankot is sebzel egyszerre.

12 éve 1 hónapja #14775 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Nem nerfelték a t150-et. Kb egy hete adtam el, előtte jól ment. Egész pattogós, és az ágyuja is jó. Nem tudom, mennyit mentem vele, de amig kifejlesztettem a kv-3-at, jó, ha 1x kigyulladt, és nem volt ammo rack robbanásom. Más kérdés, hogy azonnal javitom a motort, vagy a rackot, ha megsérül. Ha ezek sérültek, nyilván könyebben gyullad/robban. Amugy engem is 3-ból 2 meccsen 8-asok közé pakolt a vége felé. Valami el van baszva az mm-el. Képes 10 csatán át folyamatosan 2-vel nagyobbak közé rakni, tökimndegy milyen géppel megyek.

Automata tűzoltó érzésre egy átverés. Eddig 2x tettem gépre, és kb rögtön kigyulladtam a következő meccsen. Olyan tankkal, ami előtte, és utána 20 meccsen át nem gyulladt ki. Többet nem próbálgattam. Maradt a kézi, és nem gyulladtam ki, vagy csak elvétve. Jellemzően ha oldalbavert valami td, vagy arty.

12 éve 1 hónapja #14776 Írta: Staudegger_hun
Megválaszolva: Staudegger_hun

Emberek!
Titokban le nerfelték a T-150-et?
Már kezdem lassan megszokni a 90% os tier VIII MM-t de
minden második csatában leég, minden ötödikben ammorack bumm.
Megvetem az automata tüzoltót 20.000-ért eloltotta a tüzet majd, a következő lövés szemből ismét kigyujtott. Enyit még a vk sem ég.

Szia!
Nem tudom, de a KV-3(utódja) eddig az egyik legnagyobb élvezet volt, most meg az is ég (?) valamint az ágyú is rohadt pontatlan lett, nincs is sok kedvem játszani vele.

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #14778 Írta: Martaloc
Megválaszolva: Martaloc
Igen nerfelték a T-150 pácélzatát. De nem csak az övét , a KV-1 KV1S,IS ,KV 3 páncélzata is nerfelve lett . A lövegeikhez még nem nyúltak eddig.Az ,hogy kigyúladnak meg minden harckocsinál egyre gyakoribb nemzettöl függetlenül.

12 éve 1 hónapja #14779 Írta: nightelf86
Megválaszolva: nightelf86

Igen nerfelték a t_150 pácélzatát. De nem csak az övét , a KV-1 KV1S,IS ,KV 3 páncélzaza is nerfelve lett . A lövegeikhez még nem nyúltak eddig.AZ ,hogy kigyúladnak meg minden harckocsinál egyre gyakoribb nemzettöl függetlenül.

A KV-3-ast is? :( marha jó... pedig pont az izom miatt ezt választottam nem az IS-t...

12 éve 1 hónapja #14786 Írta: robibadzso
Megválaszolva: robibadzso

Nálam is nagy kedvenc a KV2 pedig nemrég óta van meg. Az ágyúja, hogy is mondjam érdekes egy jószág :D Valamikor 400 méterről is halálpontosan lehet vele lőni akár weak spotot is, máskor meg 50 méterről is elszáll a lövés egy másik dimenzióba.

Viszont amikor jó napjuk van a lövészeknek akkor nagyon nagy fun. Vicces amikor egy KV1S kicsörtet az ember elé az oldalát mutatva aztán BUMM és nullázod full HP-ról... na az megfizethetetlen. Meg ahogy utána mindenki aki ennek szemtanúja volt pucol fedezékbe amikor kidugod a csövet. De a "legnagyobb" skalpom amikor egy mellé lövésből kikaptam a fel sem spotolt full HP-s AT8-at :evil: Ja meg az is jó móka amikor két tankot is sebzel egyszerre.

Régen megvolt a KV2 és imádtam :) Emlékszem mikor gyakorlóban szórakoztunk és egy E100at seggbe lőttem arannyal ( kiváncsi voltam menyit sebez igy :) ) és kigyújtottam. Egyetlen lövésből csináltam úgy 2000+(!) sebzést :D Nemrég visszavettem de mintha nem az lenne mint régen. Arannyal lövök mindig a 152es ágyúval ha kell és ritkán repesszel de mostanában ritka ha így kikapok egy kv-1st 1 lövésből. Előtte mindig kikaptam.

12 éve 1 hónapja #14788 Írta: CookieMonster007
Megválaszolva: CookieMonster007

Igen nerfelték a t_150 pácélzatát. De nem csak az övét , a KV-1 KV1S,IS ,KV 3 páncélzaza is nerfelve lett . A lövegeikhez még nem nyúltak eddig.AZ ,hogy kigyúladnak meg minden harckocsinál egyre gyakoribb nemzettöl függetlenül.

A KV-3-ast is? :( marha jó... pedig pont az izom miatt ezt választottam nem az IS-t...

Igen,ezt én is sajnálom,most van KV-3am ,IS-t meguntam,eladtam,de most tényleg a t150 el is egyek eddig mindig lepattintottam a kv1seket egy kis beforgatással,de most meg bárhonnan lőnek,ha forgatok,ha nem, átlőnek,de nekik se kell weak spotot lőni,t150 is mindenhol átveri a kv1s-t

Ez siralmas nem ???? nem értem WG-éket ... :dry:

12 éve 1 hónapja #14792 Írta: nightelf86
Megválaszolva: nightelf86

Igen,ezt én is sajnálom,most van KV-3am ,IS-t meguntam,eladtam,de most tényleg a t150 el is egyek eddig mindig lepattintottam a kv1seket egy kis beforgatással,de most meg bárhonnan lőnek,ha forgatok,ha nem, átlőnek,de nekik se kell weak spotot lőni,t150 is mindenhol átveri a kv1s-t

Ez siralmas nem ???? nem értem WG-éket ... :dry:

A KV-3 erös lenne, ha a páncélzata nem a T29 "papír hull" -ra hajazna. Nagy kár :( Viszont már közelebb szenvedtem magam a KV-4-hez (ami ismét egy bőnyálas lesz.... Xd ) mint hogy feladjam és aztán eladjam.... szomi vagyok

12 éve 1 hónapja #14796 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

Régen megvolt a KV2 és imádtam :) Emlékszem mikor gyakorlóban szórakoztunk és egy E100at seggbe lőttem arannyal ( kiváncsi voltam menyit sebez igy :) ) és kigyújtottam. Egyetlen lövésből csináltam úgy 2000+(!) sebzést :D Nemrég visszavettem de mintha nem az lenne mint régen. Arannyal lövök mindig a 152es ágyúval ha kell és ritkán repesszel de mostanában ritka ha így kikapok egy kv-1st 1 lövésből. Előtte mindig kikaptam.

A mostani verzióban nerfelték a troll ágyúk arany lőszerét, így a KV2 troll átütése is "csak" 140 mm aranylőszerrel. Az RRO meg csak akkor megy át ha sikerül meglőni egy gyenge pontot. Ha nem üt át akkor 2-500 között sebez attól függően, hogy az áldozat használ-e repeszpáncélt.

12 éve 4 hete #14978 Írta: Nagyuram
Megválaszolva: Nagyuram
T-62A van. Ötödik képesség 70%-on. Próbáltam a test serveren a 140-et. Átpakoltam a legénységet. Nem nagyon érzek különbséget. Ez tényleg egy klón tank!?

12 éve 4 hete - 12 éve 4 hete #14983 Írta: tothattika07
Megválaszolva: tothattika07
A T62A-nak jobb a rádiója és fordulékonyabb főleg toronyba és 50 el több a hp-ja.
Az ob 140 picit gyorsabb és páncélosabb.
Tényleg nagyon hasonlóak.
Én egy párnapja vettem a T62a-t nagyon meg vagyok vele elégedve szerintem az egyik legjobb med a játékba bárkinek tudunk ajánlani.

12 éve 4 hete #15114 Írta: gigamma01
Megválaszolva: gigamma01
Abszolút T-62A-t vegyél az object gyorsabb és kissebb célpont :woohoo: , de a páncélzata kissebb mint a T-62A-nak a lövegük tök ugyan de az object tornya rosszab mert a kupolája sokkal naggyobb mint a T-62A-é és ezzel könnyebb cépont is és ezzel sokkal könnyebben ki lőhető :pinch: és a lövege ugyanaz az object-nek!A lényeg a T-62A jobb :) !

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 5 órája 28 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.