nekem m46-l 60% win ratem van, menet kozben sosem ereztem hogy megy vele a dolog, de azert kozel meglett a 2k sebzes atlagosan.
szal azt hogy mitol mukodik nem tolem fogod megtudni, talan olyan mint a pershing, az semmiben se gyenge, ez meg mindenben. de valamer mukodik.
amit meg irtam, azt nem cafoltad te se, marmint akinek nincs meg mindketto, azok szerint jobb az stb. no neked nincs m48, szerinted is jobb
menj vele vagy 100 csatat randomban, aztan ujra beszelunk
az agyurol nekem is az a velemenyem amugy, ha lelassit hagyjan, ha megall szetugik a celkereszt
A Patton olyan kuriózum mint a hátrafelé gyorsabban menő tank, kezdek arra gyanakodni, hogy a rejtett statokban van valami mókolás.
M48 Pattnnal mentem vagy 50 meccset tesztszerveren, mert nem akartam elhinni, hogy ennyire gyenge, de ezért nem fogom megvenni, mert a T110E5 meg a T62A mellett még 6 millát nincs kedvem kigrindelni, talán egyszer.
senki nem allitotta, hogy cw-n idealis valasztas, bar lattam mar egyebkent airfielden pl domb kozepen
de ha randomrol beszelunk, az nem beta, az nagyon nem beta 100% gold ammoval 15 tier10 ellenseggel szemben.
amugy vannak joparan akik m46-l statpadderkednek, azt nem talallom, akinek 6500 meccse van vele, de nekik is van nehany meccsuk
4700 pl - www.noobmeter.c...57353/
senki nem allitotta, hogy cw-n idealis valasztas, bar lattam mar egyebkent airfielden pl domb kozepen
de ha randomrol beszelunk, az nem beta, az nagyon nem beta 100% gold ammoval 15 tier10 ellenseggel szemben.
amugy vannak joparan akik m46-l statpadderkednek, azt nem talallom, akinek 6500 meccse van vele, de nekik is van nehany meccsuk
4700 pl - www.noobmeter.c...57353/
Kemény:D Nem hinném, hogy ennyi meccset tolok vele, de lehet megtartom:D
Én a tesztszerveren ugyan úgy játszom, mint a normál szerveren, persze az ellenfelek nem (mondjuk nem értem, akkor mit is tesztelnek)
Nem győztél meg, de ha lesz fölösleges 6 millám, megveszem:D
A sírógörcs kerülget. Botrányosan gyengén megy vele. A torony kivételével minden modul rajta van. Tudom, a torony a lényeg ebben a tankban, de valahogy úgy érzem, hogy ha fenn lett volna se ért volna semmit. Egyszerűen nem lehet mindig hull down - t nyomni...A testét röhögve darabokra lövik, baromi lassan tölt és még mellé is visz mint az állat. (Mondjuk ma az RNG is rásegít...) Gyakorlatilag mindig "critical hit" - et lövök vele. Szánalmas. A Tier X - es meccsek csak hab a tortán.
Ép ésszel nem fogom fel, hogy ok a T29 ágyúja van rajta, de még kisebb a ROF - ja is... Nevetséges. Bele gondolok, hogy ezzel kell összeszedni 170k XP - t az M103 - ra. Pfff
Részemre az eddigi legrosszabban muzsikáló tank amikkel eddig játszottam. Chi nu kait beleértve
Biztos változik majd a véleményem 100 csata után, de most baromira felhúzott.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#84973Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Ha főleg randomban játszol, nem fog változni a véleményed. A klán tagok, és a rendszeresen szakaszozók között van tábora. Oda viszont egymás képességeit kiegészítő tankokat visznek.
Randomban egy fostalicska. Lehet vele úgy nyerni, hogy a sok ellőtt, semmit nem sebző, de drága lőszer miatt simán előállít több ezer mínuszt.
Sokáig kínlódtam vele, hátha csak én nem tudom, hogy kell használni. Szerény életem emlékezetes napja volt, mikor megszabadultam tőle.
Ép ésszel nem fogom fel, hogy ok a T29 ágyúja van rajta, de még kisebb a ROF - ja is... Nevetséges.
Ezért kellett volna a toronnyal kezdeni, ha jól rémlik 2mp körül csökken a töltésidőd.
Mondjuk azzal egyetértek hogy a t29 a saját tierjében használhatóbb volt, én is vártam a t32-t mert sokan dicsérték de még nem jöttem rá miért.(jelenleg parkolópályán van)
Végigvittem ezt az ágat, megvan a T110E5, de annak se értem, hogy miért dícsérik. A T32-nek a feje jól páncélozott, és nagyjából ennyi benne a jó. Ahoz viszont, hogy ezt ki is tud használni, olyan pálya kell, ami ritka.
Az amerikai nehéz ág kifejezetten jó tankokból áll - a T29-et azért érzitek a legjobbnak mert eléggé kezdőbarát(fullosan természetesen) + szintjén baromi OP átlagos kezekben is.
A T32 + M103 + T110E5 nagyon jó tankok csak a tank adottságaihoz kell igazodni. Nem igaz, hogy randomban nem használhatóak - a T110E5 szerintem meg nagyon király (a táras heavyk után ez a legjobb).
100% egyetértek eldegorral. Én is végigvittem ezt az ágat végig, az M103 kivételével T7-től a mai napig megtratottam a tankokat - egyszerűen mert baromi jók. A T29 után én is szenvedtem a T32-vel, de kicsit igazítani kell a stíluson és szinte jobb is lesz. Mondjuk én sok aranyat lövök vele mert kevésnek érzem az átütést és elegem ett a sok lepattanóból, de így az egyik legmaasab átlag xp-vel rendelkező tankom a garázsban - és nem vagyok egy nagy játkos tegyük hozzá. Szóval tedd ré a tornyot, és ha megengedheted magadnak lőj goldot t9-t10-ben. Meglátod, előbb-utób működni fog
Az amerikai nehéz ág kifejezetten jó tankokból áll - a T29-et azért érzitek a legjobbnak mert eléggé kezdőbarát(fullosan természetesen) + szintjén baromi OP átlagos kezekben is.
A T32 + M103 + T110E5 nagyon jó tankok csak a tank adottságaihoz kell igazodni. Nem igaz, hogy randomban nem használhatóak - a T110E5 szerintem meg nagyon király (a táras heavyk után ez a legjobb).
Mint mindig, úgy néz ki most is előre sírt a szám Mint a pershingnél
Ma ráment a nagy torony, illetve összekukáztam egy felszerelés pakkot ami épp volt a garázsban.: Töltésgyorsító, célzásgyorsító, ventilátor. (Majd a célzásgyorsítót lecserélem vertikálisra) Hát így egész tűrhető lett. 9s körül tölt és most egész gyorsan céloz.
10 prém lőszer mindig van nálam, amit 10 - esek mellett be is töltök. (Nem ész nélkül használom ) Így már használhatóbbnak érzem, sőt. Az előbb mentem egy 4200dmg - es kört. (és ott még prémet se töltöttem )
Na mindegy, majd meglátjuk mire a végére érek. Van még hátra vele "pár" csatám. De most valamivel jobban tetszik.
Nekem nagyon nem fekszik a T32. Egyszerűen felidegesít, lomha, pontatlan, gyenge.
Ugyan így voltam vele én is. Az az ágyú....hú de fusztráló. Nem volna rossz, egy picit pontosabb ágyúval, ha már kicsit lő. Nem tudtam én se megszeretni.
Azon az ágon nekem az M103 jött be legjobban. Egyszerűen csodás tank. És szép is.
Nekem ez a kedvenc tankom a mai napig.
Bár, a HD modellen megnövelték és gyengítették(!) a kupolát, ami nem tett jót neki. Nem is értem miért, hiszen sok helyen belőhető volt a tank.
T110E3-hoz milyen modulokat érdemes felrakni? Jelenleg amit használok:
- Ventilátor - jobb töltésért és célzásért
- Töltés gyorsító
- Fejlesztett torziós rugók (vagy vmi ilyemi a neve)
Az első 2 fix, de nagyon vaciláltam hogy 3. mit rakjak fel.
- Célzás gyorsítót nem akartam, nincs rá szükséges, közelre és közép távra lövök vele, nem sniper TD-nek használom
- Spall Liner ajánlott lenne a sok Artysta miatt, de T95-nél sem ért túl sokat, és csak lassítja az amugy se túl gyors tankot
- Toolbox nem hasznos, mert full-os javítás van rajta, + kicsi és nagy javító is, hogy ne tudjanak láncon tartani
- torziós rugók elénye h nehezebb láncolni, és kissebb sebzést kap ha láncon keresztül lövik, és talán jobban nyeli a lövéseket
Vélemény? Modul csere, mire és miért?
Még max 20 csatát mentem ezzel a szörnyel, és nagyon tetszik, ezért érdekelne a kérdés.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...