Hosszu idő után, ma este elővettem a Hellcatet. Hogy micsoda fostalicska lett ebből a hajdan fürge, harapós kis TD-ből. Mindíg is papír volt, de most, a nerf után már lassú és pontatlan is. Fénykorában kicsit OP volt, de ennyire azért nem kellett volna tönkretenni. Azt hiszem, megy a levesbe.
Az ötlet nem rossz Odin , csak az oda vezető út tünik rögösnek. Angol ágon, csak a Caernarvon vonalat húzatam, és nincs átjárás.
Nem ide illik, de hogy ez az új angol TD ág milyen csúnya járművekből áll?
A csúcs ez a FV 4005 /X tierben/. Úgy néz ki, mint egy vízfejü hülyegyerek.
Charioter a top tank azon a vonalon az összes többi f@szság.
Firefly meg a Grant, ami kaki, viszont a többi elég jónak tunik.
Odin: nem az volt hogy a firefly brutális dpm-el nyomul és mindenkit leaprít? VAgy ezt változtatták azóta?
A Charioteer tényleg olyan jó?
DPM-e van az nem vitás, cask nincs alatta motor, meg gundepression, páncélról meg inkább ne is beszéljünk.
Charioteer szerintem nagyjából hozza azt mint a régi hellcat. 10° gundep, Cromwell alváz, ebből adódóan gyors is, tornya sajna nem pattint semmit sem, meg hozza magával a borzalmas szórást mozgás közben a Cromwellről... Ennek ellenére bőven jónak tűnik. Pontos, jó DPM, nagy pen, gyors. Camoja lehetne jobb, de na, ne legyünk telhetetlenek.
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#86534Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Most, az ünnepek alatt, egyik megvásárlásra kinézett járművem a T95. Olvastam az elemzést, már ez sem a régi. Ma már ritkán látmi, ennek ellenére, ha szembe jön, én rettegek tőle. Ha nem látom az oldalát, vagy fedezik hátulról, taktikám mindössze két lehetőségre szűkül. Búj el, vagy menekülj!
Viszont az egész játék talán leglassabb TD-je. Ezzel az ember megindul egy irányba, azután már nincs mód, hogy átcsoportosítsa magát máshova. Attól is tartok, hogy a csata eldől mire odaérek a zúzós helyekre.
Azért van valami játékélmény vele? / Bátorító szavakat várok /
Most, az ünnepek alatt, egyik megvásárlásra kinézett járművem a T95. Olvastam az elemzést, már ez sem a régi. Ma már ritkán látmi, ennek ellenére, ha szembe jön, én rettegek tőle. Ha nem látom az oldalát, vagy fedezik hátulról, taktikám mindössze két lehetőségre szűkül. Búj el, vagy menekülj!
Viszont az egész játék talán leglassabb TD-je. Ezzel az ember megindul egy irányba, azután már nincs mód, hogy átcsoportosítsa magát máshova. Attól is tartok, hogy a csata eldől mire odaérek a zúzós helyekre.
Azért van valami játékélmény vele? / Bátorító szavakat várok /
Ne vedd meg egy szar. Mindenki elkerüli amíg a végére csak ő marad, aztán egyet lő jó esetben, majd meghal:D
Nincs harcértéke, ne állj le vele, csak kerüld ki.
Van vele játékélmény, csak az a baj hogy az ellenfélnek. Általában közelharcban azt jelenti, hogy +1700 HP-val szállhatsz ki a csatából:D Viszont az vicces mikor a hátáról is lepattannak:D
Last edit: 10 éve 9 hónapja by Jackal_hun.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
Mi a véleményetek megéri a t20-at a Pershingre lecserélni?
A t20at talán a legjobb t7 mednek tartják, nekem is baromira bejön, az eddig használt tankok közül ezzel a legjobb a statom(bár ebben szerepe van annak is hogy már nem kezdőként nyúzom).
Azonban a pershinget is dicsérik sokan, statok alapján szimpatikus is és az elemzés is meghozza a kedvem hozzá csak nem szeretnék csalódni mert a t20 elég magasra tette a mércét.
Ha nem leszek rest és kibírom ezt a káoszt amit ma tapasztaltam az 5X szorzókkal még az akció vége előtt megtudom szerezni így az ára és a legénység is kedvezményes lesz.
10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja#87312Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Sziasztok!
T110E4-em van már egy jó ideje,arra lennék kíváncsi,hogy "milyen" az T110E3?Erősen gondolkodom rajt,hogy nekiállok annak a vonalnak,de eléggé félek a T95-től.
E3 tulajok leírnátok a véleményeitek/tapasztalataitokat róla???
Érdemes az E4 "helyett" kihúzni?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...