Jelenleg 130 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 3 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 5 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 11 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 18 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 8 hónapja #90321 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Nagy okosságomban vettem egy T32-t. Freexp-ből kihúztam a tornyot. 3 csata eddig és egy acélos ~500 átlagdmg. Utolsó csatában mindenki eltalálta a kupoláját/tetejét.
Éreztem, hogy nagyok az elvárásaim a T29 után...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 8 hónapja #90337 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Nagyon szenvedek a T110E5-el, valaki segítene néhány tanáccsal?

Húzd ki az IS7-et, játssz vele 50 csatát és utána játssz az E5-el. :evil:

Mirage te mindig olyan jó tanácsokat tudsz adni, ezt úgy becsülöm benned:D

Más valaki?:D

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #90339 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Jackal, megkérdezhetem mi az amiért szenvedsz vele? (Csak mert én is oda tartok, az M103 - nál vagyok de ez eddig úgy - ahogy bejön nekem)

Gondolom nem az ágyújával van a gond. Könnyen átlövik? Vagy a púp a tornyán? (Én attól tartok a legjobban) Ellenfélként úgy 10/9x belövöm a púpját, annyira nagy és puha...

10 éve 8 hónapja #90345 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Nagy okosságomban vettem egy T32-t. Freexp-ből kihúztam a tornyot. 3 csata eddig és egy acélos ~500 átlagdmg. Utolsó csatában mindenki eltalálta a kupoláját/tetejét.

T32 számomra nagy csalódás volt. Hidd el, t29-et meg sem közelíti (arányaiban egy tierrel feljebb). Persze erősebb egy az egyben, de a t32 T10 ellen OMG... Nem egyszer kaptam már szét t32-t a t29-cel, szerintem a t32 tornyát sokkal egyszerűbb belőni.
Készülj fel, hogy az m103 még puhább lesz, és nem sokkal gyorsabb :dry: . Mondjuk azon már jó ágyúk vannak.

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #90348 Írta: Jackal_hun

Jackal, megkérdezhetem mi az amiért szenvedsz vele? (Csak mert én is oda tartok, az M103 - nál vagyok de ez eddig úgy - ahogy bejön nekem)

Gondolom nem az ágyújával van a gond. Könnyen átlövik? Vagy a púp a tornyán? (Én attól tartok a legjobban) Ellenfélként úgy 10/9x belövöm a púpját, annyira nagy és puha...

Béna vagyok, nem találom a játékstílust vele. Közelharcra nem jó mert az alfája kicsi és HP csere lehetetlen vele, a páncélja közel nagyon nem jó de távolra meg igen (jah arra számíts hogy SZÉTGOLDOZZÁK a toronykupoládat, mert máshogy azt nem lehet belőni persze). Sarokharcra nem jó, mert sidescrapeben gyenge a 76mm es oldalpáncél miatt, a sarkon nem tud kifordulni, mert tojásdad a hasa, egyből belövik, illetve még egy dolgot észre vettem ilyen más tanknál még sosem volt, de a torony kisebb mint a test, nem ér végig az egész síkon, ezért meglövik a test felületét, eléggé fura dolog.

Az ágyú eszméletlen jó, pontos, gyorsan szűkül, snapshotra tök jó a lőszer sebessége állat és a többi helyen a páncél is jó, csak még nem találom a harctávolságot vele. Érzem hogy ez egy jó tank, csak még nem megy vele.

Az uccsó köröm mondjuk jó volt:

Jah és még egy, az arty brutálisan sebzi, elég ha mellé esik a lövés, általában az artytól szívom be a legtöbb sebzést.

És még egy, hogy valamiért alacsony sebzésre (2500+1 kill) is unicum WN8-at ad, ez valószínűleg azért van, mert mások sem játszanak jól vele (vagy legalább is a nagy átlag).
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

10 éve 8 hónapja #90349 Írta: Dodge94HUN

T32 számomra nagy csalódás volt. Hidd el, t29-et meg sem közelíti (arányaiban egy tierrel feljebb). Persze erősebb egy az egyben, de a t32 T10 ellen OMG... Nem egyszer kaptam már szét t32-t a t29-cel, szerintem a t32 tornyát sokkal egyszerűbb belőni.
Készülj fel, hogy az m103 még puhább lesz, és nem sokkal gyorsabb :dry: . Mondjuk azon már jó ágyúk vannak.

Hát épp ezaz... T29 már több, mint egy éve megvan, már 4. skille lenne a legénységnek csak volt két kredites reset. Megvan a három csillag a csőre, szóval nagy reményekkel vágtam neki a T32-nek. Hiba volt.
Leírtam, hogy az utolsó csatában mit műveltek a tornyával, ami azért nevetséges, valljuk be.
M103-tól nem félek igazán. Conquerorral játszottam már és az még papírabb csak jobb ágyúval, mint az M103.

10 éve 8 hónapja #90350 Írta: Jackal_hun
Hentes: a torony weak spot csak látszólag gyenge, generál az lepattanókat:

De hát ha már minden hülye golddal lő rá, akkor nem fogja meg a skulót:P
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

10 éve 8 hónapja #90355 Írta: _YZFR6_
Megválaszolva: _YZFR6_

Ne keseredj el, szerencse(és MM) kérdése,hogy milyen a kezdés :) :)

Én is most kezdtem el vele játszani,de szerencsém volt,3 csata,2k átlag dmg,első meccsen tankász :cheer: :cheer:

Én a Pershing-el vagyok úgy,mint Te B)

Mellékletek:

10 éve 8 hónapja #90356 Írta: Morphelo
Nem felejtem el, mikor felraktam a nagyobb tornyot, gondoltam kimegyek, és szétalázok mindenkit egy dombról. Amint kidugtam a fejem egy ISU-golddal úgy keresztül lőtte a tornyát, hogy csak pislogtam. T29-cel elég jónak tartom magam, de T32-vel 227 meccs kellett a masterhez. Utána adtam is el a pi...ba. Persze sokan szeretik. :blink:

Én három 10-es heavyn gondolkodom, egyet kellene választanom (arra lesz zseton), de nem nagyon tudom eldönteni melyik legyen. E5, IS7, vagy 50B.
IS7-nek félek az ágyújától, E5-nek félek a lánctalpától és a puha sérülékeny oldalától, 50B pedig papír és mindenki Téged lő ha teheti.

10 éve 8 hónapja #90359 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Nem felejtem el, mikor felraktam a nagyobb tornyot, gondoltam kimegyek, és szétalázok mindenkit egy dombról. Amint kidugtam a fejem egy ISU-golddal úgy keresztül lőtte a tornyát, hogy csak pislogtam. T29-cel elég jónak tartom magam, de T32-vel 227 meccs kellett a masterhez. Utána adtam is el a pi...ba. Persze sokan szeretik. :blink:

Én három 10-es heavyn gondolkodom, egyet kellene választanom (arra lesz zseton), de nem nagyon tudom eldönteni melyik legyen. E5, IS7, vagy 50B.
IS7-nek félek az ágyújától, E5-nek félek a lánctalpától és a puha sérülékeny oldalától, 50B pedig papír és mindenki Téged lő ha teheti.

e 3 közül egyértelmű a sorrend:

1. 50B
2. E5
3. IS7 - ja az inkább ne :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen, Morphelo

10 éve 8 hónapja #90362 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
IS7
E5
50B
:woohoo:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 8 hónapja #90363 Írta: Morphelo

e 3 közül egyértelmű a sorrend:

1. 50B
2. E5
3. IS7 - ja az inkább ne :D

Baszki, nálam pont fordított volt a sorrend :) IS7-et miért szidja mindenki? Hiszen vannak helyek, ahova beállítva kb. átlőhetetlen.

10 éve 8 hónapja #90364 Írta: Dodge94HUN

Ne keseredj el, szerencse(és MM) kérdése,hogy milyen a kezdés :) :)

Én is most kezdtem el vele játszani,de szerencsém volt,3 csata,2k átlag dmg,első meccsen tankász :cheer: :cheer:

Én a Pershing-el vagyok úgy,mint Te B)

Nem visz rá a lélek, hogy ezzel a tankkal játsszak.
A vicc, hogy lánctalpat nem fejlesztettem ki freeből, csak tettem rá azt a +5t felszerelést. Na már most az alap lánc 20 fokos "forgása" (vagy inkább nem-egy-helyben-maradása) valami siralom. A stock tigris2-m gyorsabban forog és mobilabbnak hat, ami azért siralmas.

10 éve 8 hónapja #90365 Írta: Morphelo

IS7
E5
50B
:woohoo:

Már vártam :lol:

10 éve 8 hónapja #90366 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Hentes: a torony weak spot csak látszólag gyenge, generál az lepattanókat:

Nem gondoltam, hogy ennyire erős az a púp :blink: Tényleg nagyon sokszor belövöm minden gond nélkül. Na az E3 és E4 púpja már sokkal vadabbnak tűnik. Azokat alig - alig bírom átlőni.

Akkor ezek szerint az E5 - nél már nem áll fenn nagyon az a veszély mint az M103 - nál, hogy a páncél hol működik hol nem. Totál random, hogy mikor pattannak róla. Itt főként a toronyra gondolok. Van hogy mindent pattint és van mikor minden belövi. Szemből is...

Tudom, hogy már sokszor volt róla szó, de épp azon dilemmázok, hogy rárakjam - e a nagyobb ágyút 60k XP - ért. Még 5k és megvan. Vagy hagyjam a fenébe a lánccal együtt, dobjam rá a motort és irány az E5? Így 85k XP - t lehetne "spórolni". Nem tudom...

Két okból raknám rá:
- kíváncsiság
- a legénység addig is edződne

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem biztos, hogy a víz a hibás, ha a kacsa nem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 1 órája 9 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 23 órája 23 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.