Nagyon szenvedek a T110E5-el, valaki segítene néhány tanáccsal?
Jackal, megkérdezhetem mi az amiért szenvedsz vele? (Csak mert én is oda tartok, az M103 - nál vagyok de ez eddig úgy - ahogy bejön nekem)
Gondolom nem az ágyújával van a gond. Könnyen átlövik? Vagy a púp a tornyán? (Én attól tartok a legjobban) Ellenfélként úgy 10/9x belövöm a púpját, annyira nagy és puha...
Béna vagyok, nem találom a játékstílust vele. Közelharcra nem jó mert az alfája kicsi és HP csere lehetetlen vele, a páncélja közel nagyon nem jó de távolra meg igen (jah arra számíts hogy SZÉTGOLDOZZÁK a toronykupoládat, mert máshogy azt nem lehet belőni persze). Sarokharcra nem jó, mert sidescrapeben gyenge a 76mm es oldalpáncél miatt, a sarkon nem tud kifordulni, mert tojásdad a hasa, egyből belövik, illetve még egy dolgot észre vettem ilyen más tanknál még sosem volt, de a torony kisebb mint a test, nem ér végig az egész síkon, ezért meglövik a test felületét, eléggé fura dolog.
Az ágyú eszméletlen jó, pontos, gyorsan szűkül, snapshotra tök jó a lőszer sebessége állat és a többi helyen a páncél is jó, csak még nem találom a harctávolságot vele. Érzem hogy ez egy jó tank, csak még nem megy vele.
Az uccsó köröm mondjuk jó volt:
Jah és még egy, az arty brutálisan sebzi, elég ha mellé esik a lövés, általában az artytól szívom be a legtöbb sebzést.
És még egy, hogy valamiért alacsony sebzésre (2500+1 kill) is unicum WN8-at ad, ez valószínűleg azért van, mert mások sem játszanak jól vele (vagy legalább is a nagy átlag).
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...