Azért az eléggé idegesítő hogy a T110E5 többször több meccsben sem bírta átlőni az E75 lower platejet...
Most kezdjem el goldozni? eléggé röhejes...
Tipp: ütközz neki szemből (de ne nagyon erősen, mert keményebb), a csövével felnézve nem üti át sima ammoval a bubidat...(valahogy pont olyan a szög ) Te viszont simán lőheted az övét.
T-32 gun mantlet - Cent alap ágyúval (148 pen) simán átlőtte, meg amint látszik, aki arra járt mindenki átlőtte, aki eltalálta. A torony a nagy. Ez normális?
Kicsit oldalról a mantlet van ahol csak 110 mm vastag.
Köszi Jackal 50B-vel láttam, is ahogy játszottál. Az van előttem. Csak félek, hogy a BC után csalódás lesz (de nem biztos ). Az mondjuk tetszik, hogy gyorsan újratölt, mennyi idő is kell a tár reloadhoz? Én az E5-öt teljesértékű medként használnám, kivéve a szakaszban mennék egy másikkal. IS3 és IS7 gondolom hasonló játékmódot igényel. IS7 annyival tán jobb, hogy a tornyát még fent se lehet belőni.
Bakker azt nézem, hogy az IS4-en az IS8/STI ágyú van. Teljesen felpumpálva mennyi idő alatt tölt újra? 8.5 sec?
Köszi Jackal 50B-vel láttam, is ahogy játszottál. Az van előttem. Csak félek, hogy a BC után csalódás lesz (de nem biztos ). Az mondjuk tetszik, hogy gyorsan újratölt, mennyi idő is kell a tár reloadhoz? Én az E5-öt teljesértékű medként használnám, kivéve a szakaszban mennék egy másikkal. IS3 és IS7 gondolom hasonló játékmódot igényel. IS7 annyival tán jobb, hogy a tornyát még fent se lehet belőni.
Bakker azt nézem, hogy az IS4-en az IS8/STI ágyú van. Teljesen felpumpálva mennyi idő alatt tölt újra? 8.5 sec?
Sziasztok. A T20-ast es a Pershinget fejlesztenem ki,most az M4-nel tartok. Melyik vonalat ajaljatok a Jumbot vagy a sima Shermant? T29-es kivan fejlesztve az M6-rol, Atlagos jatekos vagyok. Tobb forumot es szakoldalt olvastam,de nem tudom eldonteni. Aki vegig huzta ezt a vonalat mit szol hozza? Barmilyen velemenyt szivesen fogadok.Elore is nagyon szepen kosszonom.
A jumbo lassabb, mint a tier társa, ugyanakkor a vastagabb frontpáncélzat miatt, ha azt kicsit bedöntöd, tier6-os tankokat is van lehetőséged pattintani.
Nekem csak jumbo volt, a med vonalat nem kezdtem el, szerintem csak később fogom, ha jókat írtok a 8-asról. Én a pen miatt az M1A2-öt választottam, valahogy a 105mm-es ágyúk nekem nem jöttek be, se itt, se a pz4-nél (a sherman 3-on fel se raktam inkább).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bela455
A jumbo lassabb, mint a tier társa, ugyanakkor a vastagabb frontpáncélzat miatt, ha azt kicsit bedöntöd, tier6-os tankokat is van lehetőséged pattintani.
Nekem csak jumbo volt, a med vonalat nem kezdtem el, szerintem csak később fogom, ha jókat írtok a 8-asról. Én a pen miatt az M1A2-öt választottam, valahogy a 105mm-es ágyúk nekem nem jöttek be, se itt, se a pz4-nél (a sherman 3-on fel se raktam inkább).
T20-at most fejlesztettem ki, milyen legénységi skilleket ajánlotok hozzá?
SZia én ezekkel használtam:
- hatodik érzék, snap shot, smooth ride, safe stowage
- full camo
- full BIA vagy látótávot, mozgékonyságot segítő skillek (clutch breaking, awareness, stb.)
Gondolom 3 skillnél nem lesz több úgy sem hetedik szinten.
T-49-ről kinek mi a tapasztalata?
Lassan elég xp-m lesz kifejleszteni. De így látatlanban kicsit olyan "fura".
A T37 nagyon tetszett, a Bulldog most az egyik kedvenc tankom. Bejött a stílus mindkettővel. T37-en sima löveg, a Bulldog a dobtáras volt. Lila szín meglett mindkettővel.
De ez a T49 valahogy nem illik nekem a képbe. Úgy alapból nem szeretem a megbízhatatlan lövegeket (nelem már az IS is rohadt pontatlannak számított).
Szerintetek van értelme megvenni? Igazából legénységem nincs bele. A bulldog legénységét meg nem nagyon akarom piszkálni.
A T37 nagyon tetszett, a Bulldog most az egyik kedvenc tankom. Bejött a stílus mindkettővel. T37-en sima löveg, a Bulldog a dobtáras volt. Lila szín meglett mindkettővel.
De ez a T49 valahogy nem illik nekem a képbe. Úgy alapból nem szeretem a megbízhatatlan lövegeket (nelem már az IS is rohadt pontatlannak számított).
Szerintetek van értelme megvenni? Igazából legénységem nincs bele. A bulldog legénységét meg nem nagyon akarom piszkálni.
Kis löveg:csak HE van,de elég korrektül sebezget vele.A nagy ágyú nekem nagyon nem tetszett,Bitang pontatlan,NAGYON lassan szűkül,töltésidő horror.Mivel light,nem igen campelhet vele az ember,zavarják spottolni.Elöl meg álltalában 1 lövésre van idő,azután halál,nem tudsz védekezni amíg tölt.Ebben a kategóriában a RU251 a király.szerintem
Szerintem a "legunderpowered-ebb" T8 light. Persze vicces, amikor valakibe beletolsz 900-1000 dmg-t, azonban az esetek többségében ez inkább 300, ha eltalálod egyáltalán.
Én elkezdtem a T21 ágat, hogy legyen valamilyen legénységem bele, miután elérik a második skillt, megveszem a T49-t, abból kifejlesztem a T54E1-t és csak utána veszem meg a T69-t, hogy ki legyen fejlesztve rá a nagyágyú alapból. Semmi más értelmét nem látom a T49 megvételének ezen kívül.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...