Morphelo: két két az előző T110E5 témához, hogy lásd, mi a baj:
Első kép: Ammo rack, ennyi volt az össz. sebzés azon a meccsen, két lövés után halál
Második kép: nézd meg milyen közel állok a sziklához, annyira gurultam hátra hogy lőni tudjak, nem a puszta közepén állok, jobbra végig hegy, balra szikla, van egy 10 méteres sáv, a lövés szemből jött, egyből megölt, 1600 HP sebzés.
Érthető? elkezdtem húzni, hogy mennyi arty volt az elmúlt meccseken: 3/3/2/3/4
NICE! Hát akkor az idegrohamot megelőzvén nem dobok ki az ablakon 6 milliót.
A második képen látható eset velem is megtörtént, csak épp az E75-ömet csapták ki, azóta nem állok oda
Az első kép nagyon kemény Ilyenkor szoktam kimenni főzni egy teát. Amúgy nem láttad, hogy jönnek mögötted? Elég szar, hogy ennyire érzékeny a tank hátulja és oldala (mint a többi testvérének E3, E4, M103 és a többi b*llshit)
Amúgy ezen a pályán, erről az oldalról aki lemegy a partra egy lassabb tankkal azt egyből reportálom is.
NICE! Hát akkor az idegrohamot megelőzvén nem dobok ki az ablakon 6 milliót.
A második képen látható eset velem is megtörtént, csak épp az E75-ömet csapták ki, azóta nem állok oda
Az első kép nagyon kemény Ilyenkor szoktam kimenni főzni egy teát. Amúgy nem láttad, hogy jönnek mögötted? Elég szar, hogy ennyire érzékeny a tank hátulja és oldala (mint a többi testvérének E3, E4, M103 és a többi b*llshit)
Amúgy ezen a pályán, erről az oldalról aki lemegy a partra egy lassabb tankkal azt egyből reportálom is.
Köszi a képeket!!
Láttam, de a seggemben volt egy tank akit ki kellett nyírni mielőtt letolatok és úgy gondoltam, hogy egy vagy két lövés belefér, hogy ne legyek két tűz között, de nem fért bele:D Egyébként kettőt már lelőttem, 5-en voltak, csak ennyire gyorsan azért nem lő
Egyébként ez a pálya szar erről az oldalról. Tengerpartra nem szabad menni, balra fel sem, mert egy gyors scout középről az egészet belátja és egy mezőn kéne felül átmenni. Középre szoktam menni a falra, az arty safe, de hát vagy 6 medjük volt, szóval oda sem értem volna... szóval maradtam a szikla mögött, de mivel a csapat többi tagja nem így gondolta, ezért nem volt hova menni, mert hátra ki a mezőre?
Last edit: 10 éve 7 hónapja by Jackal_hun.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Dodge94HUN
Látogató
10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja#101853Írta: Dodge94HUN
Még egy uccsót felrakok, ezen tényleg felbasztam magam, winrate, első képen hova lőtt be az arty, meg a másodikon (végig engem lőtt, az összes lövése talált, folyamatosan mozogtam)
10 éve 7 hónapja - 10 éve 6 hónapja#101889Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Nekem egy meccsen belül 2 ammorack, úgy saccra 10 másodpercen belül, ezzel a vízfejű rettenet M103-al. Elindultam a tech treen az IS8 felé, amint a közelében leszek már repül is az M103.
Az, hogy semmit, de semmit nem talál el BIA-s, fullos legénységgel, ventivel, vert stabbal a második ágyújával, plusz golddal lepattan egy löwéről, csak hab a tortán. Egy igazi falhozcsapni való és bekeretezendő remekmű.
Visszavonom, ahogy egykét visszajátszást megnéztem, háttő, vannak azonos és magasabb tierű tankok olyan szórással, hogy ahhoz képest az m103 valóságos sniper. A kettes számú loader meg kap egy safe stowage-et és kész.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...